Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Finding Escobar's Millions 1x03 - The Prisoner

2017. december 12. 13:00 - Scott Pilgrim

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Doug találkozik az út szélén Popeye-jel. És meglepően segítőkész. Ad is egy tippet. Érdemes kutakodni Escobar börtönében. Escobar ugyanis épített anno egy börtönt magának, ami csak a nevében az, valójában egy valóságos palota. Amikor ugyanis anno Amerikának sikerült kicsikarnia Kolumbiából egy megállapodást, hogy a drogcsempészeket és bárókat, akiket elfognak, Amerikában ítéljék majd el az ottani törvények szerint, Pablo aggódni kezdett, ezért megállapodott a kormánnyal, hogy önkéntesen börtönbe vonul, hogy ne vihessék Amerikába. Úgyhogy épített egy börtönt saját magának, ahonnan amúgy titokban tovább irányította a kartelljét. Popeye szerint kell ott lennie még elrejtett kincsnek.

vlcsnap-error000.png

Manapság egyébként turistaként is lehet látogatni a börtönt. Csakhogy nem minden részébe lehet bemenni, így engedélyt kell majd szerezniük, hogy a lezárt részén is kutakodhassanak. Közben elmennek egy Joe nevű nyugalmazott nyomozóhoz, aki Javier és Steve főnöke volt az Escobar lekapcsolását célul tűző akcióban. Megerősíti, hogy jó helyen kutakodnak a börtön kapcsán, és ad egy tippet is egy börtönőrre, aki valójában Escobar embere volt. Továbbá figyelmezteti a srácokat, hogy vigyázzanak Popeye-jel, mivel nincs lelkiismerete, valami oka kell legyen annak, hogy segített nekik. Joe révén eljutnak Sanderhez is, a volt börtönőrhöz, akivel egy találkozót is megszerveznek. Doug megállapítja, hogy valószínűleg bűntudatból segít, segített Escobarnak megszökni, amiért börtönben is ült. Sander elmondja, hol szökött meg Pablo, és azt mondja, szerinte ott érdemes keresgélni. Elmennek hát a volt börtönbe, amit ma egy pap felügyel. Elmennek a templomjába, ahol megállapítja, hogy Benben negatív és gonosz energiák vannak, és valami rossz dolog fog vele történni a jövőben. Ad neki egy karon hordható gyöngyfüzért, hogy megvédje őt, de azt mondja neki, hogy nem szabad soha levennie. Továbbá megmutatja a tervrajzon azt is, hol volt Escobar titkos bunkere, és figyelmezteti a srácokat, hogy a szomszédokkal csak óvatosan, nehogy bármelyiknek a területére tévedjenek, mert nem biztonságos.
vlcsnap-error454.png

A területet átkutatva Ben és Doug hamar megállapítja, hogy hívniuk kell a techcsapatot, hogy átvilágítsa a környéket. Az a tippjük, hogy főleg a börtön környékén lesznek elrejtve dolgok, mivel Escobar egy ponton számított már rá, hogy rajta fognak csapni, így tervezte a szökését. Ezért valószínűleg itt-ott elrejthetett pénzt és fegyvert, hogy majd ha visszatér, ugyanonnan folytathassa. Egyúttal megkapjuk a sztoriját Doug révén az első embernek is, akit Popeye megölt. Egy buszsofőr volt, aki lelökte valakinek az anyját a buszról, amitől úgy beütötte a fejét, hogy meghalt. Ez a valaki elment Popeye-hez, felbérelte, Popeye pedig két arclövéssel elintézte a fickót. Meg is érkezik a techcspat, felmérik a környéket, és arra jutnak, hogy a legtöbb hely, ahol fém van elásva a földben, az pont a szomszéd birtokaira esik már. Dougék viszont kockáztatni fognak és az éjszaka leple alatt bemerészkednek oda kiásni, mázlijukra egy méternél nincsnek mélyebben a bemért dolgok, így nem fog kelleni markolóautó. Viszont, ahogy a pap mondta, borzasztóan veszélyes lesz, hisz nem tudni, milyen veszélyes alakok területére merészkednek majd be a tudta nélkül, így ha lebuknak, akár az életükbe is kerülhet. Éppen ezért a csapat egy tagja folyamatosan éjjellátóval figyeli a környéket, fedezve őket, és egy gyors menedékhelyben is megállapodnak, hogy ha bármi mozgást észrevesz az őrszem, akkor azonnal menekülni tudjanak oda. Szóval egyre izgibbé válnak a dolgok, a következő epizódban pedig meg is tudjuk majd, hogy mennyire.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása