Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Korhatáros szerelem - 1x03 - Nincs Karácsony Kevin nélkül

2017. december 11. 13:00 - Sancho Panka

Lehet, hogy minden második rész úgy fog kezdődni, hogy Dávid tátott szájjal ámuló lányoknak ad elő mixer trükköket? Hiába, ez annyira jó, hogy nem lehet megunni. Alex kijelenti, hogy hazamegy, és a kecskékkel tölti az est hátralévő részét, ami finoman szólva is bizarrul hangzik, aztán kiderül, hogy olyan kecskés videókat fog nézni, ahol a kecskék emberi hangon beszélnek… nos, ettől talán egy kicsit még bizarrabb lett. Dávid viszont kihagyja a kihagyhatatlant, azért, hogy Eszterrel papás-mamást játsszon.

korhataros_szerelem_s01e03_hdtv_x264_hun-sfy-segment_1_1.gif

Öcsi nem érti, hogy miért ne alhatna Dávid az ő ágyában, ha az anyjáéban igen. Semmi baj Öcsi, majd később megérted, de addig még hosszú évek telnek el kecskés videókkal. Eszteréknél Dávidot egy ork várja, ez sokat elárul a lányok hozzáállásáról, de ez a fiút cseppet sem zavarja, mert semmi más nem lebeg a szeme előtt , mint egy jó pásztoróra a nővel. (Ezt vajon miért hívják pásztorórának, ennek is a kecskékhez lehet köze?) Neki is látnának a kivitelezésnek, de ekkor beront Gergő, és elújságolja, hogy rosszat álmodott. Dávid arca egy tanulmány. Kénytelen hazamenni, és a kecskékkel tölteni az éjszakát.

1.jpg

Másnap reggel Dóra a kozmetikába úgy érkezik, mint aki szintén orkokkal töltötte az estét, de aztán kiderül, hogy nem orkok voltak, csak a szomszédok szexelnek a kelleténél hangosabban. De Dórát már várja Bálint, akit az első részben még Norbinak hívtak, de kicsire nem adunk, a mellkasgyanta az mellkasgyanta, ha Norbi, ha Bálint az ember. Ráadásul kiderül, hogy Norbi/Bálint is hasonló problémákkal küzd, őt egy tánciskola akadályozza az alvásban, mert „reggeltől –estig szól a ripityom” , jelentsen ez akármit is. Meg is beszélik, hogy a következő ilyen alkalommal inkább elmennek inni, ahelyett, hogy a náluk szerencsésebb sorsúakat hallgassák…Lávizindier.

6.png

Eszter hazaérve egy srácot talál a kapu előtt, aki Kevin, és Borit keresi, de Bori nincs otthon, így Kevin tovagurul rózsaszín gördeszkáján, Eszter meg „dejóseggedvanTeKevin” arccal néz utána, és azon morfondírozik, hogy nem kellene-e Dávidot lecserélni egy fiatalabbra.

korhataros_szerelem_s01e03_hdtv_x264_hun-sfy-segment_2_1.gif

Este Eszter a legtökéletesebb társaságot választja, hogy megtárgyalja a gyermeknevelés nehézségeit, Dávid, Dusán és Alex minden bizonnyal el tudják oszlatni az efféle kételyeket, széleskörű tapasztalataikat latba vetve. Ez meg is történik, Alexnek egyből felcsillan a szeme, hogy a legnagyobb lány a lányokat szereti, majd kiderül, hogy szerepjátékozik, mégjobb. Dusán 17 évesen a biosztanárral kavart, Dávid meg 17 évesen már rég szexelt, ha javasolhatom, mégis inkább a Vekerdy összest kellene forgatni a tárgyban. Otthon viszont világossá válik, hogy Öcsi rossz álmait nem a késő esti vacsorára elfogyasztott hideg pacalpörkölt okozza, hanem bizony a gangsta sisters a kiváltó ok, 500Ft/ alkalom formájában. Itt jegyezném meg, hogy Magyarországon a gyermekmunka 1840 óta tilos.

2.jpg

Öcsinek nem is fűlik a foga a dologhoz, de nővérei nyomást gyakorolnak, úgyhogy mint az elnyomott legkisebbnek, nincs más választása, mint ismét széttrollkodni anyja jónak ígérkező estéjét. Eszter ezúttal ellenáll, és visszakíséri Öcsit az ágyába, amit Dávid egy elégedett, „hát kishaver, most egyedül kell megküzdened a törpékkel”-lel nyugtáz, miközben már tépi is le az alsóját. Reggelre azonban kiderül, hogy mégis Dávidnak kellett egyedül megküzdenie a törpével éjszaka, mivel Eszter Gergővel aludt együtt, ismét.

4.png

Reggelinél Dávid fülessel a fülében burkolja a csokigolyót, hogy a lányok végre nyugodtan beszélhessenek a hüvelygombáról. Szóba kerül Kevin, Eszter igyekszik megnyugtatni, Borit hogy nyugodtan járhat azzal, akivel akar, őt, ez cseppet sem zavarja, hiszen ő liberális, menő anyuka. Az orkszexuális Hanna azonban felvilágosítja, hogy Kevin kevésbé barátunk, sokkal inkább egy zaklató. Na, Eszter ettől kiakad, mert most szembesül először a cyberbullying mibenlétével, bezzeg Dávid rögtön képben van, lsd. a „generációs különbség” szócikket. A bullying nem áll meg a cybervilágban, az ajtón kilépve kis pöcs Kevin és társai tojással akarják megdobálni Borit, de Dávidot találják el, aki ezen érthető módon felhúzza magát.

Alex segítségével feltörnek egy zárt facebook csoportot, ahol meggyőzödnek arról, hogy Kevin valóban mestere a photoshopnak, mivel Boriról egy halom kompromittáló képet találnak. Benettnek tetszik a dolog, de ezt hangosan nem meri mondani. Este kupaktanácsot tart a patchwork család, most mi legyen a kis pöccsel témában. A diskurzus reggel is folytatódik, Özv. Bérczesi Sándornéni is feltűnik, már három generációnyi vélemény különbség van. Dávid okoskodik, Sándornéni oltogatja, Eszter meg csak hajtogatja, hogy majd ő megoldja, de ezt senki nem hiszi el. Végül az a megoldás születik, hogy a sziámik felkeresik Kevin anyját, aki pont annyira ellenszenves, mint maga Kevin, így máris érthető a dolog. Természetesen leszarja Eszter véleményét, ő majd megbeszéli a gyerekkel, hogy a 15 éves kis fasznak mi az álláspontja a kialakult helyzettel összefüggésben. A liberális nevelés. 

Az esetnek van azért pozitív hozadéka is, Dóra megtalálja álmai házát, ami ránézésre egy XII. kerületi, 300nm-es villa, és csodálkozik, hogy semelyik bank nem hitelezi be neki, 3 millió forint önrésszel. Ezt a méltatlan helyzetet Júliáéknál beszélik ki, hiszen ott mindig ingyen van a bor, meg a gyömbér.

3.jpg

Dávid 3. szex nélküli este utáni frusztrációja odáig nő, hogy másnap megvárja Kevint iskola után, hogy megfenyegesse, de Kevint nem abból a fából faragták, hogy egy idősebb fiútól csak úgy beszarjon, sőt még ő szorítja sarokba Dávidot.

Dóra a ház helyett Bali utazáson gondolkodik (az már lehet, hogy kijön három millióból), de itt is hamar kiderül, hogy egyedülállóként itt sem terem neki babér, és akkor a nászutas kedvezményről még nem is beszéltünk! Ekkor toppan be Bálint, aki most megint Norbi, és minden várakozásunkat romba dönti, amikor kiderül, hogy most szakított Patrikkal. Ebből amúgy három dolog következik, egyrészt az, hogy meleg, -mondjuk e körben a mellkasgyanta már gyanús lehetett volna-, másrészt az, hogy a párkapcsolat homoszexuáliséknál (is) sokba kerül, mert így marad pénze, három, mi sem természetesebb, minthogy akkor együtt vegyenek házat Dórával. Nem tudom, melyik valószínűtlenebb: egy idegennel együtt házat venni, akinek még a neve sem egyértelmű, vagy az, hogy a szóban forgó ingatlan 49 millióért van meghirdetve.

A Kevin-gate eszkalálódik, Dávidnak újabb remek ötlete támad, hogy hogyan oldja meg a problémát: Szól Benettnek, aki 17 éves, már nem tanköteles, és egy bárban dolgozik (ma sokat tanulhattunk a gyermekmunka szabályairól), hogy vigye el Borit iskolába, így bizonyítva ezzel, hogy a lány nem hazudott az udvarlóról. (de.) Több sem kell Beninek, be is azonosítja valahogy az utcán sétáló lányt, és felajánlja neki, hogy elviszi. Bori szó, és gondolkodás nélkül száll be az autóba, ne csodálkozzon senki, ha legközelebb a rézfaszú bagoly viszi el. Kevinnek le is esik az álla, szóval itt akár percekig azt hihetjük, hogy Dávidnak lett igaza. Bori is azt hiszi, aki egész angolórán Kevin sapkájában ült, ami ezek szerint valami isteni kegy, egész délután idilli a hangulat Bérczesék háza táján, Dávidnak kezd óriási arca lenni, hogy mekkora sikerei vannak pótapaként. Aztán az Elftesó meg Sándornéni beszélgetéséből tudjuk meg, hogy Sándornéni is meglátogatta Kevint az iskolában, és a régi jó nagymama tempót bevetve rommá alázta Kevint a haverjai szeme láttára, meg kell, mondjam, tökéletesen csinálta. Így tehát soha nem tudjuk meg, hogy végül melyik módszer eredményes az ilyen kis pöcsökkel szemben, de az egészen bizonyos, hogy nem Eszteré.

Délután folytatódik a kollektív örvendezés, amibe immár Dóra és Bálint/Norbi (nevezzük az egyszerűség kedvéért Bábinak) is beszállnak, hiszen megkapták a hitelt, így megvehetik az házat, amire oly régóta vágynak (megvan az már vagy 4 órája is). Az idillnek Hanna vet véget (megint), aki mostmár biztos, hogy az ügyeletes troll, mert felnyomja a húgát, aki éppen Benettel menne moziba. Eszter egyből levetkőzi minden korábbi liberális álcáját, és ordítva akadályozza meg, hogy a lány randizni menjen. Aznap este Öcsinek megint szar napja van, mert nővérei egy hatalmas karddal ébresztik az éjszaka, hogy húzzon rosszat álmodni. Dávid el is veszti a türelmét, s kizavarja Öcsit az ágyból, csak sajnos Esztert is kizavarja vele együtt, szóval hatalmas veszekedés kerekedik, újra lőttek a szexnek, majd Dávid hisztizve szalad haza, ahol a kecskék helyett a fókák várják. Sokkal jobb.

5.png

Eszternek másnap reggel nyilvánvalóvá válik rendrakás közben, hogy a szopórollert bizony itten ő hajtja, mert Öcskös gondosan felépített forgatókönyvek szerint álmodik rosszakat, és hogy valószínű ezeket nem a nagymama állította össze neki (bár abból, ahogy Kevinnel elbánt, én még ezt sem zárnám ki). Menten le is bassza a gyanútlanul reggeliző csimotákat, hogy bezzeg ti csak magatokra tudtok gondolni, meg a kurva csokigolyóra. Arra senki nem gondol, hogy az anyáknak is szüksége van 24 éves fiúkra?!?

A vége kibékülés Eszterrel, és újabb bosszúhadjárat a lányok felől. Hát hajrá Cicukák, csapjunk bele.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jinjang 2017.12.11. 13:51:58

Ó, ez nagyon jó volt! Mármint a hogyvolt. Bár, én a részen is sokat nevettem, mert komolyan venni egy percre se lehet. Pedig épp egy komoly témáról volt szó (zaklatás).
Fel se tűnt a sok ökörség közepette ez a Norbi/Bálint mizéria, de a Bábi tetszik, felőlem maradhat. :-)

tena_lady 2017.12.11. 23:35:06

Bár nem láttam az eredeti sorozatot, de az eddigi, a magyar miliőben totálisan életidegen cselekmény azt sugallja, hogy az egész a copy+paste változata az új-zélandinak. Ezért kérdem, hogy ott normális, hogy egy 17 éves a kocsmában a csapos?
A Norbi-Bálint névcsere nekem se tűnt fel. :O Lehet az egyik a színész neve és csak próba volt, aztán azt vágták be a végén.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.12.19. 11:52:21

Szerintem jelezni kellene Sixxéknek hogy be kéne vezetni a pontozási rendszert csillagokkal a hogyvolton.
Erre kapásból 5 csillagot adnék (az 5-ből)
Meghalnék ha néznem kellene ezt a #**@ߣ&*-t, de olvasni jó :)
Majd a többit is visszaolvasom ;)

Sancho Panka 2017.12.20. 22:16:26

@szociál: Köszönöm. Örülök, ha nem csak engem szórakoztat. :)
süti beállítások módosítása