Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Berlin Station 1x04 – Tiszt(a) áldozat

2017. december 11. 09:00 - szde

Csecsenföld, 2006. Daniel megsebesült, Hector és egy ismeretlen ügynök segítenek kijutni neki a veszélyzónából.

berlin01_1.png

Visszatérünk a jelenbe. A fedett házban Daniel és a nagyfőnök találkoznak, Julien vágatlan verziójú aktáját nézik át. A bérgyilkos, aki anno elvileg megölte, most egy hajón él – főhősünk, ha lesz ideje, majd megkeresi. (Könyörgöm, ez az ember időmilliomos, csak ezzel az egyetlen üggyel foglalkozik, lenne bőven ideje elmenni meglátogatni az ex-asszasszint.) Nagyfőnök életbölcsessége, mielőtt nekiállna lelkizni: Shaw nem a dolog, hanem az ügy Daniel életében, és amúgy is a pasi miért akart tíz év után megint terepre jönni? Én továbbra is maradtam volna Panamában.

Egy elhagyatott, valószínűleg délelőtti mozivetítésen Hector és Julien találkoznak, a pendrive-os el akarja intézni Danielt, de Hector kezeli az ügyet, nem kell félni.

berlin02_3.png

Eközben a nagyfőnök már hazaért, nagyban nordic walkingol, a felesége aggódva figyeli, míg Daniel Jokerrel találkozik. Ki nem találnánk, hol. Egy… étteremben. Igen, megint esznek, bár szerintem most nem vacsoráznak, igazából mindegy is, Joker elmondja ugyanazt, amit már az előző részben is, ő ki akar szállni, de Danielnek szüksége van minden információra az új fejleményekről. Hector új hobbijának, a hallgatózásnak hódol.

A főhadiszálláson a nagyfőnök és titkárnője beszélgetnek, nagyfőnök nem akar elmenni a konferenciára, pedig ott lesz a londoni részlegvezető és a Fehér Ház is. Daniel érkezik, megbeszélik, hogy legyen szeme és füle a Berliner Zeitungnál a CIA-nek, kicsi aggódás, Hector figyel.

berlin003.png

A mecsetben Claire követi Borát, aki találkozik valamivel, csomag cserél gazdát. Valerie egy fekete kocsiban várja, ha nincsen ürügy, nem ütnek rajtuk, elvégre nem illegális segélyező alapnak adományozni. Claire ezzel nem ért egyet, de ahelyett, hogy megoldást találnának, felvetik a berúgás ötletét. A rész eddigi poénja: mi jön a második Bourbon-öd után? A harmadik.

berlin04_2.png

Robert Daniellel beszélget, jön Hector, ő is be akarja vonatni magát az akcióba. Ennek káromkodós nagyon örül, volt már közös akció is? Akkor minden simán fog menni. Főhősünk sms-t kap, amit ugye a klónozott mobilnak köszönhetően Hector is, ez nálam már kezd a perverz kategóriába tartozni.

A két férfi ügynökünk Jokerrel találkozik, Hector selymes hangon alámondja a történéseknek a varázsrandi lényegét: sörözés délután a főnökkel és beosztottakkal egy olyan helyen, ahol hosszú a happy hour és a beosztás nem számít, csábítsuk el a főnököt, aki az italba tett szer hatására teljesen ko lesz. Jönnek a pasasok, Daniel öltönyben (erőteljes szeretettel öltözik macinaciba, de most naná, hogy fullcsinosban nyomja) vetkőzteti a főnököt, Hector eközben bepoloskázná a laptopot, de (direkt) elszúrja.

berlin05_3.png

Valerie a terrorista házát figyeli, igazi ValóVilág életérzés, csak a korhatáros karika nélkül, jön a titkárnő. Az igazság az átlagban van, kiderül, Sandra (a titkárnő) sokat segített még Bécsben a nagyfőnöknek a videók átnézésében. Miután távozik, Valerie talál is valamit a felvételen.

Eközben a hotelben, ahol Joker és főnöke „szexeltek”, a lány készülődik, a pasas nem emlékszik, mi történt, de azért akar ráadást. A feleségedet kérdezd, Joker távozik. Daniel eközben válaszol a korábbi sms-ére, hogy este találkozik az unokatesójával, és kicsit motiválja az emberét: jól csinálta, majd amikor a lány nem vevő a poénkodásra, közli vele, hogy az adrenalint szerette, ezért sikkasztott a cégétől is. Eközben az unokatesó válaszol, Hector olvassa el az üzit.

berlin06_2.png

A nagyfőnökhöz Robert jön látogatóba, az asszony a szomszéd szobából fülel (hahh, mindenki új hobbija a hallgatózás lesz), a konferencia nem fog összejönni, az sem, hogy ő legyen az igazgatóhelyettes. Pedig Robert bombatippet kapott a Moszadtól, jön egy iráni miniszter, akit be lehetne szervezni, de a nagyfőnöknek jó Berlin, Robert viszont már menne. Próbálja győzködni, most tényleg tehetsz valamit, áhh, ha én kellenék nekik, már hívtak volna. Na végre, köszönöm. Valakinek leesett, hogy eddig csak sejtésük volt. Az asszony Robert távozása után próbálja győzködni a férjét, új élet, közelebb lennénk a lányunkhoz, stb.

Az étteremben – ja igen, Hector bekönyörögte magát a családi vacsiba – Hectorunk próbál szórakoztató lenni, minimális sikerrel, majd bepróbálkozik az unokatesónál, Daniel zavarban van. Megértem, ez a szituáció teljesen kínos, már alapjáraton, hát még ezzel…

berlin07_3.png

A konferencián nagyfőnökék találkoznak a titkárnővel, aki szintén hozott magával plusz egy főt (KÍNOS), Robert közli, hogy itt van a londoni főnök, majd ajándékcsomagot küld az iráninak, tele csokival. Jöhet ide, az egyetem hajrájában szükségem van energiára.

Valerie a saját dimenziójában követi a terrorista feleségét.

A konferencián nagyfőnök Londonnal beszélget, nyalizás, az iráni csak egy bőrönddel teli pénzre vágyik. Most őszintén, ki nem?!

berlin08_2.png

Daniel egy tetőn mászkál (szokása), Hector is itt van valahol, csecsenföldi flashback, majd Hector sérelmezi, hogy nem mutatta be eddig Daniel az unokatestójának. (Amúgy meg: Hector nem a szaudit siratja meg szexel Claire-rel? Mit akar még egy nőtől???) Az informatika cég főnökéhez Ingrid érkezik, mindkét főszereplőnk meglepődik.

A konferencián közös mosdó van, mármint a helyiségek külön-külön, csak a kézmosó koedukált, nagyon csillivilli, az asszony és London beszélgetnek, kis flört, amúgy a férjed a titkárnőjét dugja, szerinted nem tudom ezt én is? Később, a nagyfőnököt leoltja, hogy még farsiul se tud, úgy akar Iránnal üzletelni? De nincsen gond, Londonnak van kerete az iráni célpontokra.

berlin09_4.png

A háztetőn nincsen vétel, mármint a főnök gépéről nem jön az adat, manuálisan kell feltölteni a programot, Hector nem akarja (most mindenki eldöntheti, azért, hogy ne derüljön ki a sumákolása vagy mert aggódik, hogy lebuknak), Daniel hősködik, bevállalja.

berlin10_3.png

Csecsenföld, visszaemlékezés. Nincsen jele robbantásnak, Daniel menjen a célterületre, majd lát valakit, akit lelőnek, de csak egy szerencsétlen asszony volt (járulékos veszteség), az igazi terrorista másodpercekkel később felrobbantja magát.

Jelenünkben Joker nem örül annak, hogy be kell vinnie Danielt az épületbe, a szerverszobába viszi, ahová nemsokára a főnök és Ingrid is betoppan. Shaw biztonsága továbbra is garantált, mindenki nagyon örül, Daniel nem bukik le, kint Hector és a technikai stáb lelépnek, magukra hagyva főhősünket.

Megint a Kaukázus északi részén járunk, Danielnek Hector elmondja a sztoriját, hogy ne kelljen elkasználnia a karrierjét most, amikor elkezdődött. Vigyázz magadra, nagyon vigyázz. Napjainkban is vigyázhat, mert otthagyták.

berlin11_3.png

A konferencián az iráni-Robert-nagyfőnök-London minimeetingen Londont lejáratják, nagyfőnök igazgatóhelyettesként többet tud segíteni Izraelnek. Eközben a bárnál az asszony közli a titkárnővel, hogy ezennel vége a magánjellegű kapcsolatának a nagyfőnökkel (ez már a 2. rész óta így van amúgy).

Valerie tovább követi az arab feleségét, míg Daniel letámadja Hectort, verekedés, kezdek izgulni, nehogy baja legyen a főhősnek.

Roberthez egy nő jön, levest hoz neki (de ari), hallott a konferenciáról, ő tuti nem anyu lesz, rögtön üzletre is térnek.

A nagyfőnök szexelt egyet asszonnyal, csodás, észbontó, hülyét csináltál Londonból, fényezzük egymás egóját, én inkább váltanék erről a jelenetről.

berlin13_2.png

Valerie beszámol Claire-nek a rettentő izgalmas napjáról, gyanús jelet talált: 3 jegyet vett a terrorista felesége, lányokat küld Isztambulba, onnan meg tovább. Egy már elment, kettő még itt van.

Joker a fedett lakásban vagy egyedül, borítékot talál, Daniel hívja, hogy most már szabad, nem zsarolja tovább (a lovag), csak rajta áll, hogy akar-e még neki dolgozni a továbbiakban. Ha ő lepasszol, én azonnal megyek.

berlin14_1.png

A nagyfőnök figyeli Ingridet, a zárójelenetben pedig Daniel végre időt szakít arra, hogy megkeresse a bérgyilkost. Julien bűnös, aki ártatlannak hiszi magát, tudatos konspirátor vagy tökhülye, a szupertitkos-nagyonvédett-lehetetlenmegszökni börtönből pedig nem meglépett, hanem valaki kiengedte.

Erzsi, a cica: Ma egész nap pihentem, ugyanis Daniel ide se tolta a képét egész nap.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AaannnaaA 2017.12.13. 21:16:41

Nah, azért csak megszólalt Erzsi is, bár a történések pont elkerülték :)
(Képes voltam, és leszedtem a 2. részt újra, csak hogy megnézhessem a makkát, ha már kép nem sült el eddig róla. Csodaszép.)

Nézni eddig bírtam, innen már csak Tőled tudom majd, mi történt.
Köszi a hogyvoltot (és a szuper képeket).

szde 2017.12.14. 09:35:24

@AaannnaaA: Én kezdek kétségbeesni, hogy merre van a macska :O
Örülök, hogy tetszett a hogyvolt és a képek is :)

Pácsó Ármándó 2017.12.19. 17:23:33

A nagyfőnök, (ha nem is Nordic Walkingol, hanem ellipszis trénerezik) épp a híreket nézi és látja, hogy a kínai tábornok hivatalosan még mindig eltűntnek van nyilvánítva.
Ha maradt még csoki jöhet bátran! Én is nagyfelhasználó vagyok! :-))
Köszi a hogyvoltot!

szde 2017.12.19. 17:28:17

@Pácsó Ármándó: Ohh, akkor most teljesen átvágva érzem magam, én teljesen elhittem, hogy eddig a konditeremben heti háromszor nordic walkingolok azon a gépen :(
Sajnos a csoki hozzám se jutott el :( De legközelebb küldök :))

Pácsó Ármándó 2017.12.19. 17:53:56

@szde: A mozgás hasonló, de nem ugyanaz a kettő :-)
Frost jól megsz!vatta a londoni főnököt, az tetszett :-)
Ha iráni mezőgazdi miniszter leszel, akkor viszonozni fogom a csokit, ígérem! :-)

szde 2017.12.20. 11:29:01

@Pácsó Ármándó: Nekem is tetszett ez a rész, mondjuk kicsit sajnáltam a londoni főnököt, mert a színész nagy kedvencem (és ellenben Frost karaktere nem szimpatikus).
Telepatikus úton próbálom küldeni a csokit, remélem, odaér :)
süti beállítások módosítása