Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x09 - Money, money money

2017. december 11. 11:00 - Chat Géza

Mondjuk a Discovery véletlenül eredeti hangsávval adta az epizódot, de ez még nem jelenti azt, hogy ne hogyvoltoznánk szíp magyar nyelven. Az ismétlés már az anyanyelvünkön szólt, de amúgy hálistennek nem rakétatudományról értekező Heideggerek szerepelnek a műsorban, csak egyszerű emberek, akik markolóban ülve puffogtatják a közhelyeket az aranybányászat ügyes-bajos dolgairól. Naszóval...

ke_pernyo_foto_2017-12-10_19_21_14.png

Hoffman elmondja a többieknek, hogy bizony az egész csapat szépen felült a szopóágra, mivelhogy múlt héten koszos 20 unciát se sikerült összeizzadni. Most az a nagy terv, hogy három mosó helyett csak egyet üzemeltetnek, azt amelyik Freddy-nél van, amivel elég nagy parák vannak a földhivatalnál. Ott lázadoznak az emberek, hogy a bánya tök közel van a lakóterülethez. Freddy leméri, hogy egy nem létező kis területen moshatják ki a földből az aranyat tök legálisan. Annak neki is veselkednek, csakhogy kiderül, hogy a mesterséges víztározójukból eltűnt a víz. Mivel nem ipari mennyiségű párolgásnak lehettek szemtanúi, hanem mezei szabotázsnak, ezért egy újabb szivattyút rácsatlakoztatva a rendszerre, meghosszabbított úton szipkázzák el a vizet a folyóból egy a mosóhoz közeli kis pocsolyába. Gondtalan bányászgatás, csuhajja. 49 uncia lesz a nagy tüsténkedés végeredménye, amit igazából mindenki megköpködne, annyira gyalázatos eredmény, de Hoffmanéknak ez is jó, mert azzal hitegetik magukat, hogy azért pár nap alatt ez nem olyan tré. 

Parkerék az előző részben túléltek egy kisebb Dante poklát, egy nem gyenge tűzvésztt, szóval nincs olyan természeti csapás, ami meggátolhatná a csapatot abban, hogy kiássák a Föld összes aranyát. De szép is vóna. Csakhogy az előző földterületet patyolat tisztára mosták, úgyhogy arréb kell költözniük. Ehhez meg Rick kell, és az, hogy az ő általa vezetett mosó is álljon. Nettó hülyeség az egész, de, ha a főnök ezt adta ki parancsba, akkor nincs mit tenni. Max majd mindenki sír a heti mérlegeléskor. Amúgy minimum 6 embernek kellene intéznie Mosátán elszállítását, ezzel szemben Rick meg a szerelő csóka csinálják kettesben az egészet. Majdnem sikerül beleborulniuk a vízbe az egyik markolóval, amit nagy drámai érzékkel sikerült is filmre venni, de amúgy minden flottul ment. Csak, ahogy arra számítani lehetett, a heti aranybetevő lett egy nagy gyászjelentés best of. 

ke_pernyo_foto_2017-12-10_19_20_17.png

Eközben Tony Beets kicsit foglalkozik azokkal a területekkel is, amiken tud dolgozni, nem úgy mint a kotró 2.0-val, ami továbbra is csak rostokol és viszi a pénzt, mint az állat. A moder, markolós, benzinzabáló flottás mosót rábízza lányára, aki összeránt egy totál zöldfülő girlpower csapatot. Az egyikük még nem is ült markolóban, de azért ő adagolja a földet a mosóba. Egyszer meg is áll a munka, mert egy hatalmas sziklát sikerült beletuszkolnia a rendszerbe. Jó, pikk-pakk heggesztettek egy szűkító miafenét, de azért járt a lánynak az atyai fejmosás. Végül sikerült is így 100 unciát kitermelniük a csajoknak. Nem rossz, nem rossz, de jön Tony fia, aki a kotróval kikotort vagy 700 unciát.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása