Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x25 - Anyu mindenkit jól elővesz

2017. december 08. 10:00 - BBrigusz

Kedves Hajnal, kezdődik Márk csöpögős levele, amelyet a megcsalt kedvesének ír miközben az előző részekben látottakról flashbackel. Te tanítottad meg nekem mi az igazi szerelem, örökké szeretni foglak, nincs már szívem, azt neked adtam bla bla bla, teljesen olyan ez, mint egy Kasza Tibi sláger. Jani a kondis élményeiről mesél Hajninak és Enikőnek,a kik nagyokat kacarásznak, de ennek szerintem az üveg elfogyasztott borhoz több köze van, mint Jánosunkhoz. Karola főz, klasszik Hajni-siratás, itt mindig lesz neki helye, borozás, köszöntő.
1.jpg

Piros otthon, Béla és Anyu érkezik, ez a város bűnös, hangzik el az aggódó anyai intelem. Irány a rendőrség, Béla mondja minek, inkább menjünk Hajniékhoz. Hát, nem úgy van az, mondja Piros. Hajni ott sem lakik, meg itt sem lakik, elmegyek és idehozom, szalad el a hugi. Bélánk egy hűhával nyugtázza a drámai helyzetet.
2.jpgIstván a stúdióban kissé sem diszkréten végigolvassa Márk romi levelét, nem is érti mit akad ki Márk, hát az apja, mindent láthat nem? Amúgy meg egy zsaru mindig zsaru marad. Ettől speciel engem is ki lehetett mindig kergetni a világból, amikor jött egy levél nekem címezve, de Édesanyukám a közös lakcímen felbuzdulva mindig úgy érezte, hogy az kicsit az övé is. Sharing and caring mesterfokon. Anya, puszi! Szóval Márk dühöng, nincs kedve még egy veszekedéshez.

Piros haza akarja rángatni Hajnit, nehogymár ő mesélje el az összes szarját Anyunak. Hagyjál békén, nem hagylak, gyere haza, nem megyek, na fejezzed ezt befelé, oszt’ gyere mostmár mer’ Anyu belehal az aggodalomba. Na jó.

István aggódik Márkért, a fiú szerint pedig az apja egy szerencsétlen gyökérnek gondolja. Pista nem ellenkezik, de szerinte ez az ő hibája, mert hiányzott belőle a gyengédség. Elhagyta őket a ház asszonya, mindkettő feszült emiatt, elcseszett a szitu. ( asszem Anyu2 fel fog még bukkanni a későbbiekben) Márk ki akarja törölni a kis levelét, de István szerint ezt fel kell vállalni, el kell küldeni Hajninak, az lesz az előrelépés.

Piros és Hajni megérkeznek, Béla meg Piros gyorsan meg is suttogják, hogy köszi a falazást. Piros viszont megtanulta, hogy a titkolózás rossz, amúgy meg gyere Béla, Anyut és Hajnit kettesben kell hagyni. Enikő büszke Jánosra, hogy ilyen jó barát, nem tudom még biztosan megítélni, hogy tényleg így gondolja, vagy ironizál. Jani színt vall, ő végig tudta a titkot, de csak meg akarta védeni Hajnit a hazugsággal. Enikő gratulál, szerinte ez faszság volt, de mostmár akkor kussoljon tovább.
3.jpgAnyu nem hiszi el, hogy Angéla dugott Márkkal, biztos Hajnal értett félre valamit. Hajni ezen –ezúttal jogosan- kiakad, Anyu szerint nem tud racionálisan gondolkodni, Hajni pedig leszarja a rációját. Vissza is rohan Janiékhoz, de nem akar a történtekről beszélni, inkább örömködik kicsit, hogy van valaki Jani személyében akiben bízhat. Jani elmondja, hogy ez nem feltétlen van így, mert tudta az Angélás témát. Hopp. Nem akart rosszat Hajninak, csak féltette a lányok testvéri kapcsolatát. Hajni csalódott, tönkre van menve az élete neki most itten, ezt a háttérben szóló öngyilkosságra buzdító zene is érzékelteti.

Piros bocsánatot kér Kornéltól, aki el van tévedve, azt hiszi szegény, hogy Piros tud az aranyifjú-mivoltáról, jól le is bassza a csajt, hogy mekkora egy hülye liba, nem erre számított pedig. Piros, ahogy azt tőle megszokhattuk nem igazán érti a helyzetet, de mivel ez általában így van, nem akad fenn különösképp Kornél mondókáján.

Anyu jön a szalonba Angélához, elő is veszi a lányt, hogy a picsába lehettél ilyen hülye? Igazi anyai lecseszés, ez amúgy el kell ismernem most hiteles, bár mivel Angéla viszi a hátán az egész sorozatot, mindig jót tesz egy-egy jelenetnek ha szerepel benne. Anyu Márkhoz csenget, kioktatás, a pokol tüzén fogsz elégni, gratulálok, remélem büszke vagy magadra.
4.jpgPiros Lehelnek panaszolja a Kornélos konfliktot, aki szintúgy nem érti a szitut, de azért kitartóan hallgat. Végül két verzió születik meg a fejükben: Kornél vagy skizo, vagy csak szimplán rossz napja volt. Hát apám, ez már valami. Értem én, hogy éljenek a végletek, de arra senki sem gondol, hogy idióta spekuláció helyett meg is lehetne kérdezni a csávót, hogy mi a túró a problémája?
5.jpgHajni a Büróban, Anyu jön, ne játszd már a durcás hercegnőt, dumáljunk. Anyu sorry, nincs harag, összebújás. Hajninak nagyon nehéz. (Tudjuk, megszoktuk.) Az egyetlen opció, hogy elhúz Franciaországba. Anyu szerint ez butaság, Hajnalnak mehetnékje van. István is befut, de amint meglátja Hajnit fordulna is kifelé, lehet tart egy újabb leüvöltéstől, de a csaj inkább bocsánatot kér, és megkéri,hogy mondja meg Márknak, nem kér több üzit. Pista szerint pedig az az üzi megér egy olvasást.
6.jpgEzen fellelkesülve el is megy a csaj Márkhoz, megkérdezi mit írt neki, mert ő olvasatlanul törölte. Márk elnyávogja a kis vallomását, de Hajni csak annyit kérdez, hogy Angéla volt-e az eredeti terv. Nem kap őszinte választ, úgyhogy kis oltogatás után elhúz. Márkot telón hívják, most kell taliznia valakivel. Ez a valaki Danics Dóra egy kritikán aluli szerkóban, Márk meg olyan mellette, mint ha a kisöccse lenne. Van viszont egy közös gyerekük, akit Márk nyilván titkolt eddig mindenki elől. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen a „fordulaton”, szegény kislány is érezhetően rendkívül kényelmetlenül érzi magát ebben a szerepben. Márk egyedül marad a kislánnyal egész délutánra, miután ettől a random csajtól is megkapja, hogy mennyire felelőtlen.

Anyu jön Piroshoz a virágboltba, rávette Bélát, hogy menjen el a rendőrségre. Úgy sejtem, ezt csak ő hiszi így. Anyu be van feszülve. Jani elmeséli Enikőnek, hogy nem sikerült megfogadnia a tanácsát, elmondta Hajninak amit. Enikő szerint mázli, hogy Hajnal ilyen toleráns és jófej. Pffff, ok.

Márk a stúdióba viszi a kis Noémit, egy kis duma és játék után befut István, aki kávét hoz a fiának, a kislány kihazudja saját magát, és nem köp Pistának. Apja lánya ugyebár. Piros közben megmondja Bélának, hogy vagy ő maga mondja el az igazat Anyunak, vagy megteszi helyette.
7.jpg

8.jpgAngéla jön a Büróba Hajnihoz, nagyon megbánós az arckifejezése, bocsánatot akar kérni. Hajninak rögtön leesik, hogy a mamijuk küldte, és nem igazán vevő a beszélgetésre. Takarodjál el innen, nem vagy többé a nővérem. Noémit az anyja is sokszor kéri, hogy kamuzzon, el kell titkolnia a létezését sokszor, hogy az anyjának legyen munkája. Márk ezen megindulva fogja a gyereket és elindul bemutatni valakinek. (gondolom Pistának, és gondolom meg fogja még ezt bánni)

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása