Hogy volt?

Oltári csajok 1x24 - A nevem Péter. Furulyás Péter.

2017. december 06. 10:00 - BBrigusz

Béla vallomást tesz: tilosban parkolt, ezért ilyen nyúzott az outfitje. Piros szkeptikus, Béla tovább győzködi. Eközben Angéla Kornél segítségét kéri a szalon helyrepofozásában, egy kis hajcibálás után ugyanis akkora itt a káosz és a kupi, mint a Való Világ villában beköltözés után 3 hónappal. Mi történt itt?- érdeklődik Kornél. Ez a Hajni volt, de amúgy jó tesók vagyunk, te meg ne dumáljál, mert tele vagy pénzzel. Még mielőtt folytatni tudná Kornél kioktatását Szilvia lohol be, hogy számonkérje Angélát; Mi a pitypang ez a videó? Ha ez tönkreteszi az üzletet, kinyírlak.
1.jpg

Az egészséges ételek nem annyira mennek a Bürónak, Karola főztje annyira szar, hogy ő maga is meg akar halni amint megkóstolja. Miközben fuldoklik, Hajni benyomja, hogy beszélni akar vele. Pista érkezik, bocsánatot kér Hajnitól, aki nem igazán vevő rá, aljas féreg dolog volt szerinte, hogy István falazott a fiának. Pityu szerint Márknak soha nem lesz olyan csaja mint Hajni, Hajni mondja ja.
2.jpgPiros tudja, hogy Béla huncutkodott valamit, nem igazán hiszi el a hazugságait. Azt mondja felhívja Anyut, ha Béla tovább hazudik. Angéla be van feszülve, amikor egy csávó érkezik a szalonba, aki Szilviát keresi. A neve Furulyás Péter, ezt többször is visszatekertem, hogy megtudjam biztosan jól értem-e, de mindig arra jutottam, hogy igen, tényleg ezt a nevet sikerült neki kitalálni. Ő az ország legjobb PR-osa, mondja Szilvia, ő fogja helyrehozni, amit Angéla elcseszett. Szilvia túldrámázza a helyzetet, de Péter itt most a szjupörhíró, majd ő segít. Kornél röhög, főleg a csajon aki szerepel a videón.
3.jpgBéla elmondja Pirosnak, hogy pókerezik, nyerőszériája van, csak megverték, kirabolták stb. Ne járjon a szád légyszi, de a hazugság tönkretesz Piros szerint. Megegyeznek, hogy Piros kussol, Béla nem játszik többet. Aha, biztos így lesz. (nem.)

Márk szerint Hajni azt akarja, hogy meghaljon, István azt mondja, túldramatizál, pedig nem is, a csaj már jópár napja a meggyilkolásáról fantáziál. Szilvia szerint Angéla évek munkáját tette tönkre, nekem meg most eszembe jut a „rinyapina” kifejezés a Bob burgerfalodájából, ami amúgy az egyik legzseniálisabb sorozat evör, mindenkinek ajánlom. Harmincszor elhangzik az „ország legjobb PR-osa” szókapcsolat, Angéla is jelzi, hogy ez kissé hiteltelen. Felhozza a szlogenes nézeteltérést is, Szilvia szerint ő alkalmazott, így kuss a neve.

Na mi a téma?-kérdezi Karola Hajnalt. Ideje továbblépnem, jelentkezek egy francia főzősuliba. Na ez remek, Márk miatt mi? Dehogy, ez rólam szól – védekezik Hajnal, de ezt ő maga sem hiszi el. Furulyás Péter nem tudja eltüntetni a videót, mert mint tudjuk, az internet nem felejt, de legalább ötlete van.

Jancsi szenved, nem akar dolgozni, a munka nem neki való. Karola helyében lekevernék neki egy hatalmasat, de ehelyett ápolgatja kicsit a lelkét. Márk jön Janihoz, Karola megkéri, hogy távozzon.
Amúgyis miatta megy el Hajni…
4.jpgFurulyás Úr nagy ötlete az, hogy reklámként használják a videót, amin amúgy a random csaj egy celeb, tehát ez egy hatalmas lehetőség. Angéla nem akarja a történteket reklámként használni, Péter szerint neki annyi ha nem megy bele. Már csak az a kérdés, hogyan győzzék meg celebDorinát, hogy szerepeljen a reklámban?

Hajni elküldi Márkot a viharba megint, nem miatta megy Párizsba, hanem azért, hogy jobb szakács legyen, amúgy meg Márk sohasem törődött vele, és a családtagjai is mind rosszarcok. Kornélapu jön a fiához, céges papírokat kell aláírni, és bízik benne, hogy Kornélnak megjön az esze, és visszatér a luxusvilágba. Piros a téma, jó barát ő ugyanis, de nem úgy, tényleg csak barátok. Apu szerint ez love, Kornél szerint friendship.
5.jpgDorina csak akkor vállalja el a szereplést, ha Szilvia kirúgja Angélát. Ez menni fog, mondja Szilvia. Jani magyaráz Hajninak, aki leszarja. Tényleg elmész Franciaországba? Ja, de én nem egyedül akartam, mert így magányos leszek. Kis cukiskodás, szőnyegen csikizés, nem bírom feldolgozni ezt a jelenetet. Hajninak nagyon fog hiányozni Jani humora, és az a szomorú, hogy ő ezt komolyan gondolja.

Szilvia alá akarja íratni Angélával a felmondását, Angéla szerint ez pitiáner. Főnökasszony elmondja, hogy milyen ultimátumot kapott, Angéla kiakad, majd kér egy órát, hogy elsimítsa a szitut. Jani ismét a Büróban köt ki, szomi amiért Hajni tényleg el akar utazni. Karola is az, mert nagyon nehéz új séfet találni, úgyhogy az a terv, hogy majd ők ketten megakadályozzák ezt az utazást.
6.jpgAngéla csenget Kornélhoz, kell neki a segítsége ebben a Dorinás témában. Kornél nem igazán van benne ebben a buliban, mert a csaj az exe, és gáz. Angéla a régi jó zsarolós módszerhez nyúl, és megmondja Kornélnak, hogy ha nem segít neki akkor felfedi az inkognitóját.

Angéla hazaér, de Piros is ott van; Na fasza, eddig volt jó kedvem- üdvözli a hugát. Béke van, nincs hari a pofon miatt. Hol az autóm? Pirosból ismét előtör az ovis és összevissza magyaráz, ami így a huszonakarhanyadik résznél már rohadtul lerágott csont.

Hajni a jelentkezési lapját töltögeti a munkahelyén a főzősuliba (életszerű…), Karola pedig idióta kifogásokkal próbálja lebeszélni róla. Ez a jelenet nem ér több karaktert. Piros jön a virágüzletbe, mert Lehelnek SOS segítség kell. Mizu van? Semmi. Mi? Mondom, hogy semmi, hagyjál már. Na jó, akkor inkább hozok csokit. Márk látványosan bánatos és gondterhelt, annyira, hogy már piálni sincs kedve.
7.jpgKornél jön Piroshoz, ő is kérdezi, hogy mi a para. Ugye mi mindig igazat mondunk egymásnak és bízhatunk egymásban és örökké barátok leszünk? Piros az összes problémáját a fiúra zúdítja, kéne lóvé, meg még bőg is egy sort. Ööö, mennem kell, szia. Pista Karolának is elújságolja, hogy ő tudta a Márk-Angéla témát. Karola szerint Márk egyedül érzi magát, így Istvánnak ki kellene békülnie vele. Lehel vigasztalja Pirost, miután Kornél elhúzott, sírás, csokievés, de szerinte csak annyi a gond, hogy Kornél nem bírja a bőgést mert macsó.

Szilvia elmondja Angélának, hogy megtarthatja az állását, de mindenekelőtt köszönettel tartozik Péternek. No igen? Oszt ezt te intézted el? Na ne már…Senkit sem érdekel Angéla magyarázkodása, kifacsarják belőle a hálálkodást.

Piros jön haza, ott van Anyu, megy a rendőrségre, mert Bélát kirabolták. Ez volt a nagy titok?- ölelgeti Lehel Pirost, end of story.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.