Hogy volt?

Oltári csajok 1x23 - Quinoa

2017. december 05. 10:00 - BBrigusz

Nokérem. Süt a Nap, nehogy szomorú légy, de István az, amint a szobájából kilépve a kanapén rohadó másnapos fiával szembesül, aki óriási bánatában annyira leitta magát, hogy érthetetlen módon egyik zoknija a lámpabúrán landolt. Nem rossz teljesítmény, figyelembe véve, hogy egyedül volt. Mi a szar történt itt? Hol van Hajni?-érdeklődik Pista. Á, az felejtős, bukó- mondja Márk. Amúgy meg a Te hibád volt, hogy megtudta. Kösz.
1.jpg

Jani ágyba viszi a kávét Hajninak, új napra ébredtünk, úgyhogy ma már lehetsz happy, javasolja. Korán van még ehhez, mondja Hajni, amúgyis mennem kell melózni. Biztos, hogy jó ötlet? Mi mást csinálnék? Maradj itt, péesezzél. ( csábítani tudni kell..) Ugyan, én csak főzni tudok.

Lehel dícséri Pirost, milyen fasza voltál, hogy lepofoztad Angélát. Piros nem büszke erre, ő sosem akart senkit megütni, és szomi, hogy most mindenki mindenkivel össze van veszve, nem is akar erről beszélni. De Kornélról sem, mert ő meg el van tűnve. Lehel szerint Kornél egy geci, keressen Piros jobbat.

István takarítja a romokat, közben lebassza még Márkot, hogy mekkora csicska, éghet most az ő feje Márk miatt. Márk nem fog leállni, amíg Hajni vissza nem fogadja. Azt baszhatod, mondja Pista.

Karola a Büróban az egészséges étkezés fontosságáról magyaráz Hajninak, és közben kétpofára tömi a péksüteményt. Hajnal mondja, igaz, hogy sok benne a kalória, de ne zabálj annyit, oszt kész. Erre Karola összecsomagolja az összes sütit.

Enikő smoothiet visz Janinak,viszont azt a hírt kapja cserébe, hogy Hajni ott lakik most valameddig. Enikő szerint Hajninak mozognia kellene, Janinak melóznia kell, így nem ér rá.
2.jpg

Angéla egy futurisztikus ruhában bújik elő a szobájában, kicsit úgy néz ki, mintha Jancsi valamelyik videójátékából kelt volna életre. Vizet forral, közben elmélkedik,

Hajni keresi a sütiket, Karola elvitte a hajléktalanoknak. WTF? Mától új időszámítás kezdődik, mindent száműzünk, ami egészségtelen. Miafaszbajodvan? – kérdezi Hajni feszülten.

Kornél jön a virágüzletbe, Piros játssza a sértődöttet, de ezt maximum 13 másodpercig sikerül tartania. Kornél sorry, hogy nem kereste, be kellene pótolni a mozit. Irány most, mondja Lehel.
3.jpgKarola meg is rendelte a minden-mentes hozzávalókat, a fittség jegyében. Hajnal ki van bukva, ebből nem tud főzni. Karola mondja guglizz, ne itt hisztériázz.

Béla felbukkan valami lebujból, Anyunak nyom egy sor kamut telón. Huncutság van itt, kéremszépen.

Enikő és Jani szex utáni diskurzusát Márk zavarja meg, be is ront, előadja a nagymenőt, de a csaj elég hamar beoltja. Enikő lelép, összefut Hajnival, aki elpanaszkodja, milyen nehéz az élete. Nem tudja mi az a quinoa, de Enikő igen, majd ő segít, csak calm down.
4.jpgMárk megtudja, hogy Hajni Janiéknál aludt, ami tök jó, mert akkor így Jancsi vetíthet neki arról, milyen fasza csávó ez a Márk.

Hajni még mindig zabos, mondjuk ezúttal legalább érthető. A vendégek nem igazán vevők a Büró új stílusára, Hajnal-Karola fight.

Angéla is durci, meg talán bűntudata is van, gondolja fel kellene hívni Hajnalt, de a szalonból keresik, így ez elmarad.
5.jpgKornél és Piros moziznak, ketten vannak a teremben, nagyon jó a kedvük persze.
6.jpgHajnit hazazavarja Karola, a szövegtanulás továbbra sem a csaj erőssége. Karola szerint Hajni hisztizik, az a baja, hogy nem tudja megfőzni a reform kajákat. Hajni nem tudja hova menjen, Enikőnek ötlete van, irány a konditerem, boxolás van. Angélát, Márkot, meg Karolát vizualizálja a zsák helyére, így nagyon jól megy az ütlegelés.

Béla önelégült mosollyal jön el a random lebujból, de kétes alakok követik, le is ütik a parkolóban, majd kirabolják.

Piros, mivel óvodás, fosik a filmen, Kornél bírja a vérengzést, kis romizás. Vége a filmnek, fasza volt minden.

Márk Janit fárasztja, ötlet kellene, hogyan szerezze vissza a csaját. Közben Enikővel chatel, aki Hajnit istápolja. Hajni hálás Enikőnek, fasza volt az edzés, és rádöbben, hogy majd ő egyedül elmegy Párizsba.

Karola főzős videót néz, de a megvalósítás már nem megy neki, katasztrófa a konyhában.
7.jpgMárk feltűnik az edzőteremben, Hajni elküldi a faszba, hagyjál engem békén. Visszamegy a Büróba, Karolával béke van. Ugye sosem mész el innen? Á, nem.
8.jpgBéla csenget a csajok lakásába, Piros van otthon. Most azonnal mondd el, hogy mi történt, addig nem mész sehova. Vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.