Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X13 - SZERDA, SÁNDOR (3)

2017. november 30. 15:00 - Zsoofka

                                                          "A pálinka segít megnyílni a férfiembernek"

Az Öreg ma különös kellékekkel érkezik a terápiára: egy laposüveggel, benne némi házipálinkával. András szemei kerekednek, de Sándor érvei egész meggyőzőek: "Ha azt akarja, hogy olyanról beszéljek magával, amiről nem szoktam soha, senki mással, akkor segítsen nekem!" Teljesen logikus érvelés, nincs ellene apelláta. Dargay mégis úgy érzi, ez már neki is sok lenne, még ha nem is tart merev kereteket. A cigizni lehet, de a pálinkát az Öreg csak az ülés végén ihatja meg. Ebben maradnak.

13_2.png

Belevágnak. Az Öreg morog egy sort a mai magyar celebvilággal kapcsolatban. Szépek, üresek és folyton mutogatja őket a tévé. Csak a testük számít, a külsőségek és nekik ezt kell nézni? Miért kellene? Ott a piros gomb, használni kell. De valahogy mégis ott ragad az a tévé és a kicsi gyerekek, meg az öregapa ezt bámulják napestig. Nem mert szólni ellene Sándor, nem "erősen lehet erről beszélni". Nehéz kapcsolódni, hová fognak ezzel kilyukadni, de szó lesz ma még erről, érzem.

Júlia a főkolompos, ő nem tiszteli a hagyományos értékeket, de Áron sem áll az Öreg mellé. Még gyerekkorának kedvencéért, a hagymatokányért se járt köszönet, pedig Sándor jószívvel megfőzte. Zsíros és egészségtelen, szólt az ítélet, maradtak Júlia fűrészpor-ízű bioizéinél.

13_3.png

Júliának is, pont mint a celebeknek, csak a testiség számít, nem mer az enni, mert fél az elhízástól. Folyton illegeti magát, meg tornázik, idióta zenére. Borzasztó. Hogy ki akar Júlia testéről beszélni, abban nem egyezik meg a terapeuta és a páciens, mégis többet közölnek a nő testéről, mint én szerettem volna: az Öreg váratlanul az ágyéka felé bök és közli a meghökkent pszichológussal: van ott Júliának egy tetoválása ("egy nagy farkú gyík") WTF? András javára legyen írva - viszonylag egyszerűen megkérdi: hááát ezt meg honnan tetszik tudni? Az Öreg zavaros történetet mesél egy reggelről, amikor zuhanyzás közben (újabban naponta fürdik ő is) rányitott a nő, szétlebbenő köntösben. Akkor látta meg... Még neki állt majdnem feljebb... Dargay védi Júliát: neki is idő kell, megszokni, hogy apósa is velük együtt él a lakásban. Háát igen, Júlia nem először volt figyelmetlen. Volt, hogy edzés közben is rácsodálkozott a menyére. Dargay szerint nem véletlen, hogy a nemszeretem celebekről sem bírta levenni a szemét és Júliát is milyen pontosan megfigyeli...

13_1.png

Az Öreg szerint provokálja őt a nő. Ott vannak az erős parfümjei (Sándor tételesen sorolja az összetevőit - utánaolvasott) meg a nemodavaló blúzai. Se eleje, se hátulja azoknak. Szemérmetlen és kihívó. Szinte felkínálkozik a férfiembernek. Sándor szerint nem (csak) az urának akar tetszeni a nő. Ott van például a fitness edzője, Márton....

Bezzeg Katalin: nála nem a testiség számított, nem úszott parfümfelhőben és rendesen főzött. Ahogy az Öreg összehasonlítja a két asszonyt, hirtelen ambivalens érzéseim támadnak. Miért van Sándor ennyire kihegyezve Júlia outfitjére? Az idős férfi bedühödik: nehogy már azt hozza ki a doktor úr, hogy belebolondult Júliába vagy valamelyik szép celebbe!!! Olyan hirtelen kap a pálinkás-pohár iránt, hogy Dargaynak esélye sincs közbeavatkozni.

13_4.png

Sándor talán mégis jól tette, hogy megitta: mesélni kezd egy történetet a régmúltból, még Katalin előttről. A főiskolán megismert egy román lányt, Alinát. Bele is szerelmesedett, de az a világ akkori rendje nem engedte, hogy boldogok legyenek. Apja nem bírta volna ki, ő meg azt nem, hogy csalódást okozott volna az apjának. Modernkori Rómeó és Júlia, a Kárpát medencében. Úgyhogy szépen hazament és elvette azt a lányt, akit neki szántak, Katalint. Becsülettel leélt mellette egy életet.... Alina meg... Nem tudjuk meg mi lett vele, mert az Öreg nem tud tovább beszélni. Feldúltan, idő előtt távozik. Úgy látszik Alina szomorú történetéhez kevés az volt egy féldeci...

13_5.png

Dargay magára marad a pálesszel és tovább már nem ellenáll, felhajtja. A cigije is előkerül. Lehet, hogy ma éjjel végre nyugodtan alszik?

Címkék: terápia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása