Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x20 - Mi a büdös francot műveltél már megint te szerencsétlen hülyegyerek?

2017. november 30. 17:00 - BBrigusz

Hajni rohan is haza, húzza a kis gurulós bőröndjét, Márk lohol utána. Angéla uszított rám? Mi? Nem vagyok kutya. Megölöm ezt a nőt. Jó, hozd át a cuccaim a büróba majd. Hajnal elviharzik.

Szilvia, Angéla és a rég nem látott törpe akinek már nem tudom a nevét brainstormingolnak. Manfréd, aha. Minden csodás és bjutiful. Törpe szerint hiányzik egy szlogen, na majd Angéla kitalálja.
1.jpg

Jani meg az új csaja jön a Büróba, zaba lesz, de a csaj máris offolja, visszamegy a terembe.

Márk ki van bukva, megy is lebaszni Angélát, de Anyu is ott van, így Angéla játsza az eszét, azt sem tudja miről van szó, Márk meg takarodjon vissza Hajnihoz pattogni.
2.jpgNa mi a baj a Hajnival?-faggatja Anyu Angélát. Á, semmi, csöndbe maradhatnál kicsit. De érzem a kezeden, hogy baj van. Ja igen, Szilvia egy geci, és 20 szlogent kell kitalálnom szivatásból.

Jancsikát Karola kérdezgeti, mi a baj kicsi szívem, drága aranybogaram, édes mézespuszedlim, csillogó gyémántom? Enikő itt hagyott, és ezért szomi vagyok. És nem is szeret, mert nem nézett vissza amikor elment. Az direkt volt, mondja az elfogult Karola, taktikából. Iiiiiiigeeen? János szeme máris felcsillan, pedig szerintem csak simán leszarja a csaj. Csinálunk egy mega-giga zöldségtálat és utána viszed a konditerembe, mert az nagyon szexi lesz.
3.jpgMárk kitartó, még mindig a szalonban van, és Angéla válaszaira vár. Ugye te küldted hozzám Verát? Ne vádoljál te semmivel engem te! Jó, akkor elmondom anyádnak. Nem akarod, hogy összeházasodjak Hajnival, te szemét nőszemély te, gonosz vagy, megkeseredett, szánalmas, és a lóvéra hajtasz. Húzzál innen-mondja Angéla. Megyek, megkaptam a választ, kiült a gonoszság az arcodra. Márk el.

Jani viszi a kis zöldséges cuccot a csajnak, aki épp egy másik faszival –aki mellesleg nyilván sokkal férfiasabb és kigyúrtabb Jánosnál, bár szerintem nála még én is kigyúrtabb vagyok- lóg, flörtölget, vagy tökömtudja mit is csinál pontosan, de nagyon látványos, és Jancsika elkenődik.

Angéla végez Anyuval, aki fantasztikusan gyönyörűséges lett a kezelés után, már csak a szlogenben kéne segítenie. Valami indokolatlan síró kislány megihleti Angélát, indul is az agyalás, Szilvia a háttérben hallgatózik.

A bánatos Márk összefut a bánatos Jancsival, be akarja vallani Hajninak az Angélás sztorit. Fosik, hogy a csaj mondja el, aki egy aljas szar. Be is fut a Büróba, ahol Hajnal épp szokásához híven fontoskodik, nem ér rá ő most. Márk csak mondani akar valamit, oké, menj be az irodába, mindjárt megyek utánad.

Jani meséli Karolának, hogy mi volt az edzőteremben, lehet, hogy kokszoznia kellene, jön az okos megállapítás. Mutasd meg a kislánynak, hogy te milyen férfias vagy (?!?!?) mondja Karola, harcoljál.
4.jpgAnyu és Angéla ötletelnek tovább, na indulás a Büróba.

Márk nyögdécsel kicsit, megvan a körítés, de ahogy az sejthető volt jön is a félbeszakítás Karola személyében, aki elrángatja Hajnit.

Jancsika jön is az edzőterembe, próbál keménykedni, de a csaj is csak kiröhögni. Igyekszik a kigyúrt csávót majmolni, de nyilván szánalmas szerencsétlenkedésen kívül tovább nem jut, ezt a csaj is konstatálja.

A Büróban Hajni elsírja Anyunak meg Angélának, hogy Márk most próbálkozott valami vallomással. Angéla beijed, el is húz, irány Márkhoz, próbálja kideríteni, mit akart bevallania  csávó, de az nyilván kummant neki.
5.jpg
Enikő szívózik kicsit csicskaJancsival, uccu neki birkózás. A gyúrós csávó nyilván legyűri párszor, csaj röhög.

Hajni elsírja bánatát Karolának, majd arra a következtetésre jut, hogy ha már így másodszor is meg lett csalva, visz egy üveg bort Márknak, és megpróbálnak kibékülni. Elmés, rendkívül elmés.

Angéla jön Szilviához, tele van szlogenekkel, de főnökasszony hamar letöri a lelkesedését és felkúrja az agyát. Mondjuk az nem csoda, durva ez a nő. Olyan igazi lapáttalfejbebaszós-érzést kelt.
6.jpgJancsi sorry a majomkodásért, de no para, Enikőnek bejön, smár, és irány a privát öltöző. Anyám borogass.

István Karolával sörözik, a kölykök szerencsétlenkedésén siránkoznak, István ismét megkapja, hogy a fia egy fasz, jó érzés lehet, ha folyton ezt hallod…

Angéla idegbeteg, jön a törpe, meg Szilvia is. Törpe kérdi, van-e szlogen, Szilvia mondja, hogyne, kitaláltam, és bemondja azt ami amúgy Angéla ötlete volt, és 5 perce lefikázta.
7.jpgMi a büdös francot műveltél már megint te szerencsétlen hülyegyerek? –köszönti István derűsen a kicsi fiát hazaérve. Berúgtál?-folytatódik a kedves családi párbeszéd.  Na végre, valami életszerű ebben a sorozatban. Nagy veszekedés, Angélát is megkúrtad te büdös kölyök. Hajnal persze mindent hall a folyósóról, ezaz. Ez most durva, de most érzem először azt, hogy érdekel a következő rész. Wow, csak 20 rész kellett hozzá. Hogy is van az a mondás a türelemről meg a rózsáról?

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baranyiné Kovács Melinda 2017.11.30. 20:26:47

Jó ennek a résznek a címe, egy az egyben mehetne a TWD-hez is!

BBrigusz 2017.12.05. 09:50:22

@Baranyiné Kovács Melinda: Imádom ahogy István leteremti a fiát :D
Igen... akkor a legutóbbi TWD-ről meg ne is beszéljünk :))) (de!)
süti beállítások módosítása