Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x19 - Bunyós István esete a dokival

2017. november 30. 10:00 - BBrigusz

Napsütéses reggelre ébredünk a fergeteges mulatság másnapján. Össznépi készülődés a fürdőszobában, kicsit olyan mint a mosószer-reklámok, ahol kivasalva veszik ki a ruhát a mosógépből, itt is kisminkelt lányok imitálnak sminkelést. Piros még egy mosást sem tud egyedül berakni a gépbe, lehet inkább ezzel kellene foglalkoznia ahelyett, hogy a közös jövőt tervezi Kornéllal. Jaj milyen szipcsi-szupcsi volt tegnap, Márk mostmár tényleg komolyan gondolja Párizst, hurrá. Márk-Hajni enyelgés, én meg Angélával tökéletes szinkronban forgatom a szemeimet.
1.jpg

Karola a mellei között tartja a gyógyszereit, közben Jancsikának készít reggelit. Siet futni Istvánnal, meghagyja a kicsi fiának, hogy  a mosogatást el ne felejtse.

Lehel jön Pirosért, akinek sürgős megbeszélnivalója van Kornéllal.

Verus van kezelésen Angélánál, kölcsönösen körbenyalják egymást, Márk is szóba jön nyilván, meg a költözés, amiről Verus nem tud. Jajmostmileszédesistenem.
2.jpgKornél félmeztelenül és vizesen nyit ajtót nyilván, még jó, hogy Piros ovis, így meg van neki bocsátva ha összepisili magát a gyönyörtől. Menjünk el valahova este, jó, mondjuk moziba, válassz filmet, Lehel mondja gyeremá’, ok cső.
3.jpgKarola Istvánnal fut, a doki is feltűnik a színen.

Márkhoz Vera csenget, ki van bukva, hova a faszomba mész te Párizsba? Na állítsál magadon te hülye pina, nélkülem egy senki lennél. Jó, én léptem, Verus elhúz, de még odaveti, hogy keres Márk helyett valakit. Dumáljuk meg.

A doki győzködi Karolát a további vizsgálatok szükségességéről, komolyan kéne venni ezt a betegséget, mert ez nagyon komoly ám. Szart, én egészséges vagyok, hagyjon maga békén.

Ez itt a XXI. század, nem lesz para, mondja Márk, Verus aggódik, nem tudja elképzelni, hogy mi hogy lesz, de no para, ő egy globális sztár. Bízzál bennem, mondja a faszi, igyekszem úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen.

Kornél jegyet vesz telefonon, romi filmet akar nézni, de közben kap egy hívást, valahol máshol kell lennie ugyanabban az időben. Ajjajjj.

Karoláék még mindig futnak, a nőci feszült, azt mondja Istvánnak, hogy a doki zaklatja. Pista bedühödik, szétveri a picsába ha kell, á nem, fussunk.
4.jpgHajni ruhákat pakol a bőröndjébe, mint egy idióta, szerintem a gyerekem logikusabb szisztéma szerint dobálja bele a játékait a dobozába. Költözik vissza Márkhoz, de úgy érzi terheket pakol rá. Ja, meg a világ többi részére is, a létezéseddel, gyökér. Igazad volt, mondja Angélának, nem lesz ez jó Párizsból. Ne a munkája miatt aggódjál, hanem a kapcsolatotok miatt, mert rajta csüngsz egyfolytában, plusz a Vera is egy pina.

Lehelt kérdezi Piros, hogy ez most randi lesz-e szerinte, mikor hívja is a srác, hogy törölje a progit. Olyan dolga lesz, ahova Piros nem mehet vele, és utána sem ér rá. Piros szomi, meg az aláfestő zene is rendkívül drámai.

Hú, milyen kevesen vannak ma a Büróban, csodálkozik István, na ja, pedig ebédidő van, mondja az ismeretlen pultos fiú, aki valószínűleg azért kell, hogy a munkaidőben folyton távol lévő szívemcsücske Hajnal helyett legalább legyen ott valaki. Jön a doki, Karolát keresi, István közbe szól, neked nincs itt, te szar. Mi a bajod paraszt? –értetlenkedik a doki, de még mielőtt érdemi diskurzus történhetne Pistabáttyánk már hátra is csavarintotta a karját. A Barátok közt-ből elővett „akció.mp3” néven elmentett zenei aláfestés legalább kurvavicces.

Piros szétbarmolja az amúgy 1500 huf/szálas áron árult virágkészlet jelentős részét szomorúságában, de Lehelt ez persze mit sem érdekli, hiszen a lány lelki békéje a tét. Kornél lemondta az esti mozit, hát ezt hogy képzeli, akad ki Lehel, mert még jó indokot sem adott rá. Itt valami nem kóser.
5.jpgA fightnak Karola vet véget, ki is bukik az idióta hazugsága, a doki mélységesen fel van háborodva, jogosan, el is húz.

Verus jön Angélához, egyeztetik a helyzetállást, Angéla szerint csak meg kell győzni Márkot. Hogyhogynem neki van is erre ötlete.

Kornél ajtaján Lehel kopogtat őrült módjára, mi a faszt képzelsz te magadról teeee? Ez a kiscsaj tök kedves veled, te meg itt bunkózol. Ah, ez bonyi, védekezik Kornél. Nem érdekel, találjál ki valamit, mert gáz vagy, meg ez a szitu is. Na jó, oké.
6.jpg
Márk otthon dobol, Verus érkezik picsagatyában, és egy 90’-es évekből megmaradt topban, ez gondolom a csábító szerkója. Elő is adja a kis magánszámát, amit Márk nem igazán tud hová tenni, de azért nem ellenkezik túlzottan. Repül is a textil.

A dokihoz Karola érkezik, bicsibocsi az előzőek miatt, jóvá akarja tenni. A doki mondja, hogy ő most itt akkor megtagadja az ellátást, irány másik dokihoz. Karola nagyon sajnálja, de retteg a betegsége miatt. Ha azt akarod, hogy segítsek, hallgassál rám te nő.

Hajni érkezik a kis motyójával Angéla társaságában Márkhoz, akinek a szemei épp Verus seggére merednek és közben „ezaz!” felkiáltásokkal buzdítja kis felfedezettjét. Á, ez nem az aminek látszik, kezdi Márk a mondókát.
7.jpgA doki nyugtatja Karolát, nem lesz itt gáz, csak oda kell figyelni, nem szabad feladni, Bunyós István is remek barát. Oké-oké, de mindjárt elpatkolok, mondja Karola. No para.

Félreérted, mondja Márk, ez csak meló, nekem ilyen a munkám. Na, pont amikor visszacuccolok, szar alak vagy. Őt dugtad meg a múltkor? El is húz.

Kornél jön a virágboltba, Piros sértődött. Kornél sorry, kis cukiskodás, béke van, lesz itt mozi, csak nem ma. Lehel a háttérből konstatálja, hogy akkor nem kell a fiúra eresztenie büntiből a teljes magyarországi melegközösséget, Piros happy.

István nem tud a betegségről, Karola nem akarja, hogy sajnálják. Nem mondhatják el senkinek a betegséget, főleg Jancsinak nem , mert MOST KEZD FELNŐNI. Mivan??? 30 évesen?? Hajrá.
8.jpgPiros örvend, Lehelnek már kivan a töke ezzel a témával, félti a csajt, Kornél takargat valamit. Az uccsó jelenetben Kornél az orvosi rendelőbe érkezik.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása