Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8619-8628. rész

2017. november 29. 10:00 - Gillotte

Senki nem tud magához térni Miki bejelentése után, miszerint a Berényi kft-ben lévő 39% tulajdonrészét Bandi nevére íratja. Nóra négyszemközt arról érdeklődik Mikinél, hogy kivan-e mind a négy kereke, mert hogy őrültséget csinált, az tuti biztos. Miki úgy gondolja, hogy életcélt ad ezzel Bandinak, nem kell félni. Bandi egyébként visszautasítja az üzletrészt, de Miki erősködik, úgyhogy csak aláírják a papírt, úgyhogy innentől Bandié a kft-ből a legnagyobb rész. Julit azért megnyugtatják: míg Bandi nem tanul bele, ő lesz az ügyvezető. Az ,,ünneplő” család hamar eloszlik, így Miki a régi jó szokás szerint whiskeyvel koccint Bandival, és fedi fel előtte, hogy sosem volt amnéziája, csak szüksége volt egy új Miklósra, hiszen egy új Bandira is szükség volt, akire az apja büszke lehetne végre. Hát az apja tuti büszke lenne…ugyanis amikor Miki úgy dönt, hogy elég a játékból, és eltépi a hivatalos papírt, Bandi előszambázik egy hivatalos, könyvelő által hitelesített másolattal, amit csináltatott. A tanítvány legyőzte a tanárát! Viszont Miki helyére teszi a kis gyökeret, és előveszi az aduászt: ne szórakozz velem kisfiam, mert vallomást találok tenni arról, hogy te dobtál le a KisSzék teraszáról… 3 év amúgy is felfüggesztett mellé bizonyára nem jönne jól. Bandikánknak viszont nagy az arca, nehezen adja a 39%-ot, de belátja, hogy másképp nem ússza meg a börtönt, úgyhogy ünnepélyesen bejelentik, hogy tárgytalan az átadás, és papírra is vésik. Bandi azért nem hagyja ennyiben a dolgot: bemegy az üres irodába, és szétdúlja teljesen. Juli másnap reggel sokkot kap, úgyhogy riasztja Miklóst, és rögtön tudják, hogy Bandi volt a tettes.

bk_oktober16_20_1.png

Annyira jó nő Vili régi Suzukijának jelenlegi tulaja, hogy Bözsi bizonytalansága és jelenléte sem tántorítja el Vilit attól, hogy megvegye a kocsit. Aztán amikor kettesben próbálják elindítani Lacival, akkor derül ki, hogy nem működik még a motorja se. A nő a hívásra persze nem válaszol, úgyhogy Vili kénytelen lesz elszámolni Bözsivel? Vagy… vagy hülyére veszi szegényt, ugyanis Bözsi is beül az autóba, hogy gyakorolja a vezetést. Mivel az autó nem indul el, Vili és Laci rögtön ráförmed, hogy Bözsike elrontotta, de szerencsére a nagyanyó nem hülye, tudja, hogy semmi rosszat nem csinált, hanem a jómadarak elgyönyörködtek az eladó macában, ezért megvették ezt a roncsot. Vili nem bír sokáig hazudni Bözsinek, úgyhogy bevallja, hogy ők szúrták el a vételt.

bk_oktober16_20_2.png

Rudi és Natasa közt végre beteljesül az, ami már hetek, ha nem hónapok óta húzódik, végre összejönnek. Persze nagyon bénán, Natasa átmegy Rudiékhoz, vizet kér, Rudi véletlenül leönti Natasát, nekiállna törölgetni, és hopp, csattan a csók!

bk_oktober16_20_3.png

Tóbiás futni megy este, és mily kicsi a világ, kit pillant meg a parkban az egyik padon görnyedni? A rég nem látott Gigit, aki lelép a pszichiátriáról. Tóbiás túlvan a Bencés ügyön, és nem venné a lelkére, ha baja lenne Giginek, úgyhogy befogadja egy éjszakára. Tóbiás átmegy Ádámhoz, ahol kiderül, hogy nála is volt már Gigi, csak ő szívtelen módon elküldte, mert Gigi azt mesélte, hogy a sógora a halott férjeként látogatja a szanatóriumban. A fiúk másnap elmennek a szanatóriumba, ahol megtudják, hogy minden, amit Gigi mondott, igaz. úgyhogy megbeszélik, hogy a nő lakhat Ádámnál.

bk_oktober16_20_4.png

Nikol megállapítja, hogy Rudi és Kisbartha tartoznak neki, amiért börtönbe juttatták, úgyhogy most segíteniük kell az ő kis ékszercsempész-üzletében. Persze, hogy a srácok nem értenek egyet, Rudi így, hogy van Natasa, megpróbálna becsületesen élni, Krisztiánnak viszont nincs visszahúzó-erő, úgyhogy ő elgondolkodik a dolgon, és elbujtatja az eladásra kapott gyémántfülbevalót a kabátja zsebében. Nyilván nem számít rá, hogy távollétében Alíznak apróra van szüksége, amit a kabátban keresne, ám a fülbevalót találja meg helyette. Egyből féltékeny lesz, hogy nője van Krisztiánnak, mázli, hogy ott van Natasa, aki azt kamuzza, hogy övé a fülbevaló, csak Krisztián elvitte neki megcsináltatni, úgyhogy magával viszi az ékszert, mintha a sajátja lenne. A kabátjába teszi, és hogy ezt a szálat is lehessen húzni hetekig, a kabátot jól a Rózsában hagyja.

bk_oktober16_20_5.png

Ági nagyon beleéli magát ebbe a könyv-bizniszbe, Berlinben is tárgyal egy kiadóval, hogy az itteni könyveket le lehetne fordítani, és ott is kiadni. Másnap Emíliával együtt megy a kiadóhoz, s habár Emília előre visszautasítja Ági esetleges védelmét, később megsértődik, amiért Ági nem áll mellé a kiadói letolásnál, amikor is 15 oldalt feleslegesnek tart a főnök. Nem a legjobb barátnők – megint csak – de Ágit nem érdekli, mert megy Berlinbe tárgyalni a kiadó nevében. Lizát is csábítja, de a lány inkább Ottóval töltené az időt. Minden idilli tehát, csakhogy Liza megtalálja a villában a fegyvert, amivel Ági lelőtte a Herrt, és számon is kéri anyját, mert összerakja a sztorit, úgyhogy Ági kénytelen színt vallani. Liza eléggé kikészül, nem tud aludni, és másnap a Fittlaborban sírva fakad, és majdnem kitálal Ottónak. Ági nem lát más megoldást, mint lelépni Németországba Lizával, és a lány nem is vitatkozik, hisz tudja, hogy egy időzített bomba, és ha az anyját biztonságban akarja tudni, el kell hagynia az országot. Ottónak persze nem szól egy szót sem, de gyanús a fiúnak az a bizonyos utolsó csók. Attila és Liza a reptérre tartanak, Liza a sminket is lesírja a szeméről, Ági közben a Lánchídon állva dobja a Dunába a Herr utolsó emlékét: a jegygyűrűjét.

bk_oktober16_20_6.png

Ádám továbbra is próbál megszabadulni az őt folyton ölelgető Lucától, szegény kislány teljesen beképzeli, hogy ők ketten együtt vannak. Ádám teljesen kikészül attól, hogy már Bandi, Milán, Hanna, és Peti is tudnak arról, hogy Luca megcsókolta őt, és csak egy lépés, hogy Alízhoz is eljusson ez. Luca szerint előbb-utóbb mindenki elfogadná, ha együtt lennének, de Ádám hála Istennek észnél van, és nem hagyja rádumálni magát.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása