Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x15 - Hagyjál főzni

2017. november 23. 12:00 - BBrigusz

Nyitásképp Hajni-Márk enyelgés. Miért? Eléggé keveset hallok a dialógusból, mert a kisfiam épp az újonnan szerzett tanulókutyusát nyomogatja, de azt hiszem nem is veszítek sokat. Táncórára megy ma a szerelmetes pár. Cuppogás.

Piros a virágboltban tevékenykedik, befut Béla. Sikerült betörni a lovacskádat, újságolja Béla, íme egy videó. Jaj de cuki, jaj de édes, jaj de ügyes.
1.jpg

Karola meglepit szán Hajninak, benevezte a Bürót valami kávézós versenyre. Juhú! Mikor lesz a verseny? Ma. Mit ad Isten, úgy megleptek. Hajni pánik, ne fossá’, csak főzzél, ez egy kis kávézó. Tűnj a konyhából, zavarja el Karolát, aki amúgy a tulaj. OK.

Márk megjelenik a Büróban, húzzál már innen, hogyvoltozza Hajni a versenyt. Vajda Pierre a zsűri elnöke, úgy látom felvonultatják az összes Konyhafőnök-zsűrit agotaki valaha megfordult ott. Nem tudok tánciskolába menni, mennyé Angélával.
2.jpgJön Lehel, be is mutatkozik Bélának, akinek a vezetékneve Vadász. Elmés az Erdész és a Hegyi mellé, rendkívül természetközeliek lehetnek az alkotók. Béla amúgy ügyvéd, Lehel faggatni próbálja, de nem igazán sikerül. Bélánk elviharzik.

Hajnal a lépcsőn ülve hisztizik mint mindig, jön János, a csicska rajongója, ő legalább mindig vevő erre. Segíts nekem főzni, kéri Hajni, jó, úgysincs más dolgom. Hát persze hogy nincs! Mivel itt mindenki vagy munkanélküli, vagy lógós, és még a kaját és a kávét is ingyen kapják ebben a szaros kávézóban.

Márk mondja Angélának, hogy irány táncolni, na ne basszál már, mondja a csaj. Hajni akarja, mit mondjak neki? Azt, hogy undorodom tőled. Pedig én jó vagyok, de akkor megmondod neki, hogy te nem akartál jönni.

Hajni a kávézóban pattogtatja Janit, akinek az egész sorozat alatt viselt szettjei közül ez a kötény áll a legelőnyösebben. Ó anyám, ez a csaj minden részben kiakaszt. János, húzzál a boltba el. Hoz is sáfrányt, de csak port. Hajni mondja Angélának, hogy FAIN lesz a tánc, és ha Angéla szereti őt akkor megteszi, hogy elmegy Márkkal.
3.jpgLehelnek nem volt szimpi Béla, és szerinte csak mismásolt a válaszaival, titkol valamit. Piros még mindig a lovas témán lovagol ( ha-ha), majd megállapítja,hogy összecserélték a telójukat Bélával.

Hajni, nyugi, túlőörögtél, mondja János. Nem, mindig ilyen irritáló. Meg fogja nyerni ezt a versenyt,sőt még az európait is. Aha, jó. Milyen érdekfeszítő! Na ne csessz, hogy Angélát küldted táncolni a csávóddal. De biza.

Megérkezik Angéla a táncsuliba egy fullos szettben, ami olyan Zorro csajának szerkójára hajazós. Márk csak pislog, ne bámuljál már.

Piros a saját telóját hívja Béláéról, akinek a mobilján nyilván nincs jelkód. Miért is lenne, egy simlis üzletember telóján? Ugyan. No answer. Lehel leköveti Piros telóját, aki még sosem hallott erről a lehetőségről, és nagy csodálkozva bámul.

Karola rendezkedik, egy vázát is összetör, jajgatás. Pirosék egy parkba követik Bélát, közben telefonon is elérik, de kummant a hollétéről. Angéla szivatja Márkot, aki még mindig pancser.
4.jpgMegérkezik a Büróba Pierre Bá’ és csapata, én pedig odáig jutok, hogy már a háttérben éneklő tanulókutyus is jobban leköti a figyelmem, hiszen az éppen az Ici-pici pókot nyomja.

Béla egy nővel talizik a parkban, még virágot is visz neki.

A táncórán Márk és Angéla jegyes párként mutatkozik be, miért is ne. Indul a tánc, mindkettő született tehetség. Azért kapták ezt az ajcsit Anyutól, mert Hajninak botlába van, és Márk azt akarta, hogy megtanuljon táncolni. Ó mamám, micsoda intrika!

A nő akivel béla talizik, ugyanaz aki meg akarta venni Piros lovát. Lóvét akar, mert Bélánk lóg neki. Megígéri, hogy megadja, Sára megfenyegeti, hogy legközelebb köp Anyunak.
5.jpgIzzik a táncparkett, az oktató Angélával mutatja be a következő lépést. Márk forrong kicsit.

Hajni felszolgálja a csirkés-sáfrányos rizottóját Erdész módra, Pierre le is bassza, hol a sáfrány, Hajni elfut. Pierre szerint menthetetlen, én ezt már régen tudtam.

Sára otthagyja Bélát virágostul, Piros felismeri. Lehel szerint ezek itten szeretők, csak Béla dörzsölt és észrevette őket. Ismét a virágüzletben vagyunk, Béla is befut, alibizik, teló visszacsere. Piros elmondja mit látott, ne hazudozzál, megcsalod Anyut egy lótolvajjal.
6.jpg7.jpgHajni sír, János jön, a zsűri egy geci volt szerintük. Hajni önmarcangol, Jani is. A táncsuliban Márk-Angéla flört, szenvedély van itten. Na jó, ma sem történt semmi. Kösz.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2017.11.24. 10:59:09

@BBrigusz: Nem tudom eldönteni, hogy csak nem író olvasóid vannak, vagy annyira idegtépő a sorozat, hogy nem jönnek olvasni, de nekem muszáj leírnom: király ahogyan írsz erről. A " természetközeli alkotók" szövegnél simán elnevettem magamat, így elolvastam az első, azaz nulladik hogyvoltot, meg az utolsó ötöt. Csípem ahogyan megfogalmazod a kritikát, cseppet sem finomkodva, sok iróniával és mégis humorosan. Ne hagyd abba, amíg írod, jövök olvasni! :)

BBrigusz 2017.11.24. 12:21:29

@W.Jack.: köszönöööm ;) jól esik a visszajelzés, főleg hogy néha tényleg azt érzem , kakiból kell várat építenem, annyira uncsi az egész... pacsi!
süti beállítások módosítása