Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x06 - Kezdők szerencséje

2017. november 17. 17:00 - Chat Géza

Parkerék akkora előnyben vannak Hoffmanékhoz képest, mint ide Lacháza. És elárulom. Nem Lacháza tőszomszédságából írom eme sorokat. Hiába az előny, hiába a jóisten áldása, amivel púpon vannak Parkerék, azért itt is be tud ütni a gebasz. És be is üt. Na, de miért? Mi az oka, hogy valami gáz van? A sors fintora: hát az, hogy Parker rommá, rongyosra, szarrá mossa a földet. A Mosátán annyit dolgozik, annyit vizet ereszt át a rendszeren, hogy konkrétan elárasztja az aranyban gazdag vágatot. És ez nagyon nem jó. Meg is próbálják kiszivattyúzni. Egyszerű ez, mint a faék, de sajnos a gép felrobban, de konkrétan javíthatatlanra sikerült leamortizálni azzal, hogy maxi gőzőn járatták. Parker itt belátja, hogy nem tehet mást, mint leállítja a mosót, mert hogy most pont nincs a sufniban egy pöpec, vadiúj, sokkal nagyobb teljesítményű szivattyú. És Parker még csak nem is küldött el senkit a sündörgős francba. Jó, ez a felhőtlen jó kedv addig tart, amíg ki nem derül, hogy a sufni tuning megoldást nem egy kétperces mutatvány. azért 10 óra elteltével minden a helyére kerül. Még Parker agyérgörcse is visszahúzódik, amikor meghallja a megannyi decibellel dübörgő szivattyú hangját. Ennél már csak az tölti el nagyobb örömmel, amikor a heti mérlegelés után kiderül, hogy pár koszos uncia híján megvan az ezer uncia.

ke_pernyo_foto_2017-11-17_8_21_43.png

Hoffmanéknál a kis Hunter mondja meg a frankót, hogy elég messze vannak az aranyban gazdag rétegtől, így a vágatot mélyíteni kell. Oké, mondja a fater, van rá két napja és egy zöldfülű csapata, aminek a tagjai csak az ovi homokozójában láttak dömpert. Gyászosan is halad a munka, nem értik a jeleket, de Hunter kap még egy nap haladékot. A kis kakas elkapirgálgat a fekü kőzetig, aztán dobnak egy gyors apa-fia próbamosást, és lám, a kis aranyásó műzlis tálban ott fityeg NÉGY darab körömpiszoknyi kis sárga porszem, amire azt mondják, hogy na, ez már döfi. És két nap rendes munkagépes kitermelés után 49 unciát találtak maguknak. Hunternek igaza volt, megérte nem a semmire se való földdel szarakodni.

ke_pernyo_foto_2017-11-16_23_44_31.png

Tony Beets elkezdi szétbombázni a kotrót. Sheamus egyból talál egy hibát, hogy az úszó elég fos állapotban van. Tony nem esik pánikba mert elárulja, hogy jó gyüjtögető módjára a környék összes kotróját megvette alkatrésznek. Hihetetlen ez az ember.

ke_pernyo_foto_2017-11-17_8_20_10.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása