Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8599-8608. rész

2017. november 16. 10:00 - Gillotte

Miki tehát magához tér a kómából, de Bandinak van olyan mázlija, hogy Mikinek amnéziája van, nem emlékszik semmire, saját magára sem, nemhogy a balesetre! Nóra teljesen kiborul, de mindenben segítségére van a hazatérő Mikinek. Kifejezetten imponál neki az ,,ártatlan” Miklós, akinek fogalma sincs arról, hogy milyen bűnöket követett el a múltban. Amennyire ismerem Mikit, tuti biztos, hogy kamuzza az amnéziát, hiszen ha emlékeim nem csalnak, a lebénulást is kamuzta. A Kft-ben mindenesetre így van némi pánik, úgyhogy Juli beleélheti magát a tartós ideiglenes-vezérigazgató szerepbe. Vesz is magának egy új asztalt az irodába, hogy otthonosabb legyen a feeling.

bk_oktober2_6_1.png

Milán tetemre hívja Lucát, igaz-e amit Banditól hallott, hogy Luca és Ádám csókolóztak. Luca nem tagadja, ,,csak úgy megtörtént” meg az ilyenkor szokásos szöveggel jön, de Milán szakít, mert neki ez nem fér bele. A kiskakas még Ádámnak is nekimegy ,,te rohadt szemét állat, rámásztál Lucára!” – teljesen fel van paprikázva, majd elrohan. Ádám eléggé összetojja a gatyáját, hogy már nem csak ketten tudják ezt Lucával, ugyanis eléggé megsínylené a népszerűsége, ha mindenki megtudná, hogy Luca megcsókolta őt – hiszen ki hinné el, hogy eltolta magától, és egyebek. Ezek után jobb lenne neki, ha Alíz és Luca nem laknának nála, finoman utal is rá Alíznak, hogy egy-két éjszakáról volt szó, és még mindig ott vannak. Alíz sértődötten veszi a jelzést, és pakol is Bözsi mamához. A nagyi örül, mert így legalább nem kell felvinnie az emeletre az ebédet Alíznak. Hogy még így is a nagymama főz rájuk?! Alíz, hallod…

bk_oktober2_6_2.png

Máténak elérkezett a 10. szülinapja, amire bulit szervez meghívókkal, meg mindennel. Kettőt találhatunk kiket hív meg! Hát persze, hogy a ház lakóit: Hannát, Petit, és persze a hozzá tartozó Natasát. Hanna először nemet mond a felkérésre, mert nyilván kínos Natasával és Petivel egy légtérben lennie, de Máté annyira könyörög neki, még ajándékot sem kér, csak Hanna legyen ott. A szülinapi buli Hanna nélkül indul, úgyhogy Natasa be tud vágódni egy menő társassal, amit Peti javasol neki, ám amint Hanna megérkezik, Máté se lát, se hall. Nekiállnak játszani a társast, Máté persze Hannával van, és a második körben sem hajlandó párt cserélni, s Hanna biccent is Natasa felé egy ,,látod, engem jobban bír a gyerek” fejet. Peti menti a menthetőt, de Natasa levonja a következtetést: Peti és Hanna közt még mindig van valami, és nem csak a Mátés buli miatt mondja ezt, hanem azért is, mert Peti folyton Hannára panaszkodik, ami elviselhetetlen, és arra utal, hogy a srác még nincs túl Hannán. Natasa így szakít. Hova máshová menne búslakodni, mint a Föld középpontjába, a Rózsába, ahol Rudival fut össze, akinek sikerül megnevettetnie e nehéz idők közepette. Ez feltételezem, nekünk, nézőknek ad utalást arra, hogy még lesz köztük valami. Peti eközben Lucának panaszkodik a szerelmi életéről, s vigasztalásul Luca átöleli Petit, amit Hanna meglát, és levonja a következtetést, hogy Úristen, az idősebb pasi, akit Luca szeret, az Peti!

bk_oktober2_6_3.png

Luca értelmes kiscsaj, van lelkiismerete is, úgyhogy már minden mindegy alapon, elmondja Julinak, hogy látta Bandit azon az estén a KisSzékben, mikor Miki kizuhant a tetőről. Julinak gyanús a dolog, de nem nagyon történik ez ügyben semmi további. Milánt ez már nem érdekli, viszont az önbecsülését eléggé megingatja, hogy Luca így elcsábult egy idősebb pasira, úgyhogy elmegy Rudihoz azzal, hogy ő fejlődni akar, úgyhogy Rudi vigye el egy prostihoz, hogy leckéket vehessen szexből. Rudi nagyon rossz ötletnek tartja, de mivel Milán két epizódon keresztül győzködi, így elviszi egy kuplerájba. A hölgy, aki behívja, valami csomagot akar adni neki, de Milán értetlenkedését látva rájön, hogy ő nem az az Ákos nevű, akinek a csomagot oda kell adnia. Ezen hamar túlvannak, s persze Milánnak inába száll a bátorsága, és a hölgy is látja a szerencsétlenkedést, úgyhogy végül inkább beszélgetnek, s Milán megfogadja a tanácsot: szerezze vissza Lucát, és gyakoroljon rajta…akarom mondani vele!

bk_oktober2_6_4.png

Ági berág amiatt, amit megtudott arról, hogy Félix vitte el a villából a Herrt, úgyhogy nem segít Emíliának kiadni a könyvét. Emíliát sem ejtették a fejére, felhívja egyenesen a kiadót, akivel megbeszéli, hogy ingyen adja nekik a könyvét, ha a kiadó online is elérhetővé teszi. Nem igazán értem ennek az értelmét, de a lényeg, hogy Emília igen, ráadásul Ágival is elássák a csatabárdot, hiszen Félix vitte el a Herrt, nem Emília, és ezt Ági is belátja.

bk_oktober2_6_5.png

Kristóf és Tóbiás közt feszült a hangulat, Tóbiás folyton a saját gondjaival van elfoglalva – szokás szerint, és most már történés sincs körülöttük, mert ugyebár ketten laknak Zsófi lakásában, nyugiban. Tóbiás elmegy Rómába pár napra meglátogatni Bencét és Zsófit, és azzal a sziklaszilárd elhatározással tér vissza, hogy szakít Kristóffal. Alíz próbálja rábeszélni, hogy gondolja még át, s Tóbiás így tesz. Kristóf lelkesen meséli barátjának, hogy míg elvolt, szerzett virágokat a lakásba, hogy jobban nézzen ki, és a kölcsön is megjött a banktól, úgyhogy Alízé és az övé a Bartha-lak. Ennek alkalmából Krisztiánék bulit tartanak az új háziúrnak és házinéninek, ahová Tóbiás is megy, bár semmi kedve, és sajnos ki is robban belőle, hogy ő bizony marhára szakítani akar Kristóffal.

bk_oktober2_6_6.png

Laci és Gizi közt van némi nézeteltérés, ugyanis Gizi nem akarja, hogy Stella találkozzon az apjával, Laci pedig nem bánná, hiszen Stella ezt szeretné, úgyhogy elviszi a kislányt az apjához a börtönbe, és a kislány tök boldog a látogatástól. Amúgy is fura mostanában Gizi, hiszen annyira ellenséges, és csak Pirossal van elfoglalva meg a vele való vitákkal. Ennek ellenére Gizinek végre valahára sikerül felkészülnie az üzletvezetői vizsgára, amin át is megy, de Lacinak alkalom híján még nem mondja el. Krisztián picit elszégyelli magát, amiért kirúgta a múlt héten, úgyhogy visszaveszi Gizit, aki rettentően örül a dolognak, csak az szegi kedvét, hogy a Mackókájának Krisztiántól kellett megtudnia, hogy ő átment a vizsgán.

bk_oktober2_6_7.png

A pénteki rész utolsó percében kiderült, hogy lám, nincs új a nap alatt, amint Miki egyedül van, András képét nézegeti, és elmondja neki, hogy ez a tetőn lelökés durva volt Banditól, ,,de ne félj Andriskám, ráncba szedem a srácot”. Hát, hajrá!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimjim 2017.11.17. 12:02:35

Áron volt nem Ákos nem?

jimjim 2017.11.17. 12:03:31

Áron volt és nem Ákos nem?

Gillotte 2017.11.17. 22:56:57

@jimjim: De, Áron volt, csak elrontottam, és utána már nem tudtam javítani. De jaj, olvasol, köszi! :)

kisbutters 2017.11.18. 22:26:22

@Gillotte: Én is olvasom a hogyvoltodat :)

Gillotte 2017.11.20. 21:42:15

@kisbutters: Édi vagy, köszi, van, ki motiváljon :)
süti beállítások módosítása