Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x10 - Pretty woman

2017. november 15. 10:00 - BBrigusz

Na, itten van Márk, felvette a könyörgő pozíciót, just as usual. Hajni sértett, és össze van törve, de csak ő kell Márknak. Romi zene, ha nincs bizalom akkor semmi sincs, és ő nem tud megbízni a fiúban. Ó, jaj.

Janiék lakása, a pálcikalábak istene otthon kockul, mint egy elbaszott tinédzser, anyu hazaér, pakol utána, és ápolgatja a lelkét. Két jó nagy tasli kéne ennek a gyökérnek… Tenni kell a boldogságért, mondja Karola. Mivanveled János? Hát anya, épp ciberribancot keres a kicsi fiad.
1.jpg

Piros az utcára kilépve összefut egy sráccal akinek ölbevetődésnyire örül, Gusztáv ő. Jajj de szép vagy, mit keresel te itt? Anyádékkal jöttem. Juhú, de jó, hogy itt vagy, annyi minden történt velem, ami izgis.

Béla és Anyu (akinek már a nevét sem tudom, annyira régen láttuk) megérkeznek, Hajni és Angéla otthon, feljön ismét a Xavér-fiaskó. Béla és Angéla ismét megállapítják, hogy kell valami faszi a házhoz, mer’ a szükség nagy úr, kell a lóvé.
2.jpgJánosunk várja a nőt, de csak a mami jön, anya húzzál már el innen, ja oké.

A lányoknál anyu valamit főz, amit Béla szerint szarul csinál, mert nem serceg eléggé, és még alacsony is a fokozat, át is veszi menten, mielőtt megfejel valakit. Kis duma, na bazdmeg, leégett az az egy szelet hús.

Guszti szerintem a Piros-fan club oszlopos és egyben alapító tagja, nyávog kicsit, hogy mennyire hiányzik a csaj a lovardából. Össze is ismerkedik Karolával a srác, sok felesleges rizsa, ez a nő lehet elkezdett szedni valamit.

Janihoz megérkezik a lány, Mimi, nem kér sem inni, sem nasit, csak ledobja gyorsan a textilt. Jani ismerkedni akar, a lány kiemeli, hogy óradíjért dolgozik, úgyhogy neki tökmindegy. Na ez a csávó kb. annyit kurvázott eddig mint én.

Pirosnak Karola tenyérjósol, ő már megtalálta élete szerelmét, Guszti meg ráönti a narancslevet, na akkor irány a kecóba fel, átöltözés.

Jani a telójában lévő képekről sztorizik a csajnak, nagyrészt szíve Hajnaláról ( ha ha) áradozik szokás szerint. A prosti konstatálja, hogy Jánosunk biza szűz, ez így neki nem pálya, próbálom keresni a Pretty woman-es párhuzamot, de nem igazán van meg. Jani nem éppen egy Richard Gere.

Hajni, Angéla meg az ősök beülnek kajálni valahova, Márk is megjelenik. Hát ez meg hogy a picsába kerül ide? Akad ki szokása szerint Hajni. Most posztoltad ki te nyomorék.
3.jpgMárk vezekel továbbra is, talált egy fasza utazást Thaiföldre, anyu is megjelenik, ő is oltogatja kicsit a kisfiút, hagyjad békén a lányomat.

Piros várja az ösztönző jelet élete szerelmétől, aki Guszti szerint ő maga, szegény kis lovardás fiú.

Angéla-Hajni közös fotó, de anyu memóriája betelt, Béla ismét leoltja a picsába, majd ő megoldja itt a problémát, de a fényképek törlése rajta is kifog, zseni. Angéla szerint Béla elviselhetetlen,Hajni szerint csak idő kérdése és alkalmazkodik.

Jani és Mimi témázgatnak, Hajnis megjegyzés, Janinak ez most nem fog menni, egyem is a szívét.

Hajnalnak nem könnyű mostanában, de no para, mondja anyu, fasza lesz minden. Hogy bírod a Bélát? Hát egy nagy geci. Hát, bírom, nem kell válogatni oszt kész.

Guszti lefikázza a virágboltot, nagy cucc, ez otthon is van. Jön Lehel, bemutatkozik Gusztinak, aki olyan Pirosnak, mintha az öccse lenne. Csórikám.
4.jpgSMS Márktól, Hajni flashbackel az anyai bölcsességekről, Angéla kivan Bélától. Hajnal megvilágosodik: ő itten meg akarta változtatni Márkot, pedig nem kellett volna. De romi. Hazaérve Hajni összefut a kapuban Mimivel és Janival. Ja hogy itt mindenki egy házban lakik baszki? Ez nekem eddig nem esett le. Hajnal áldását adja rájuk.
5.jpgPiros örökké a virágboltban akar maradni, Guszti kérdezősködik, de mivel Piros rébuszokban beszél, az életben nem fogja megérteni szegénykém hogy mire is gondol.

Karol faggatja a fiát a csajáról, jelöld be a facebookon, anya hagyjál már. Erdészéknél búcsúzkodás, Hajnal ne szomorkodjál, mindig a szívedre hallgas, ok.

Guszti indul vissza, Piros szeret a városban lenni, várja a jelét.

Janinál csönget Mimi meg a stricije, miért csak félárat fizettél te szar? Jön is a mami, bemutatkozás, Jánosunk jelentéktelen életének valaha volt legkínosabb pillanata valszeg. Karola még be is hívaj őket, remélem lesz közös bundáskenyerezés is.
6.jpgHajni jön Márkhoz, indul a szívszorító zene, úgyhogy szerintem kibékülés lesz. Beszélnünk kell. Itt  a maradék cuccod, vigyed. Nyálas romizás, mindjárt visszaköszön az ebédem. Na lám, békülős dugás, úgy szeretlek, ahogy vagy.

Karola örül, hogy jöttek Jancsi barátai, magyarázkodás, Jani kunyerálós, csak egy kedves kislány kéne mellé, közös ropizás, mondjuk ez kurvajó.
7.jpgHajniék szexelnek, mekkora oltás lenne már ha most is találna egy fülbevalót, nem? Asszem ez most akkor peace.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása