Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x12 - Pumpedet szopórollerre rúgja a karma

2017. november 13. 07:53 - sixx

vlcsnap-00001_44.png

Egy hete ért véget a Pumpedék második évada, egy hete tanakodom az utolsó részen, mármint nem úgy, mint egy tudományos értekezésen, hanem úgy, mint egy 24 részes műsorfolyamból kilógó félórán, amiről ugyan nem tudhatom, mennyi volt belőle a kamu és mennyi nem, de legalább annyira felültetett az érzelmi hullámvasútra, mint egy Emily Bronte-regény, és nem röhög, nekem olyanokat olvasnom kellett (sajnos). Pumpedné Ágnes Instáját elnézve az események nagy része egyébként valós, amitől az utolsó rész még érdekesebb vagy inkább zsigeribb lett, egy Szelfi extra inkább, mint egy hagyományos Pumpedék-epizód. És ha valóban ez az utolsó rész, akkor ezt így kellett befejezni, innen is csókoltatom az összes alkotót.

Soma

Monológgal nyitunk, amiben Soma arról beszél, hogy Pumped őtet átbaszta, mert van valami kavarás Lunával, (van hát, Soma, egy smárt mi is láttunk, de behatolás nem vót!) és ez azért szar, mert, és itt elsírja magát, hogy amikor a faterja szarul lett és kórházba került, akkor Luna nem volt mellette, pedig. Ezt meg kell beszélni valakivel. A megoldás Pumpedné lesz, mert hát ki mással lehet kidumálni, ha az ember úgy sejti, hogy a legjobb barátja és a csaja a háta mögött dugnak?

Pumped

Pumped dugásból jön haza Pumpedmamó és Pumpedhugi házába. Lunánál volt, és ugyan a neki ajtót nyitó Pumpedhugi nem mondja ki, hogy ribancszagod van, de gondolja, amiatt viszont elküldi a faszba, hogy baszik kulcsot vinni, mert ő, mármint Szinti, kapjon már egy rendes nevet a végére a műszempilla és a hajvasaló sorozatbéli helytartónője, megy dolgozni, és faszomba már. Pumped megkapja a beosztását, szó lesz arról, hogy nem hajlandó alkalmazkodni senkihez, és eleve miért nem keres már albérletet és mi van a pénzzel, amit a nagyi adott. Pumpednek kész válaszai vannak, bár, kar, szörnyűségek, Szinti meg derékban meghajol a meglepetéstől, és mint egy elbaszott colstok mondja a máshol üvöltésnek számító beszédhangján, oszt vajh ki a fasz tehet ezekről a dolgokról? Tessen szépen beszélni Somával is, mert azt sem teszi meg helyetted senki. Meg alkalmazkodjá' ha má' itt laksz, faszom.

Én nem siránkozom, geci.

Soma és Pumpedné

Az első szegmens kissé szomorú, könnyes-nyálas hangulatát menten felváltja a düh, Pumpedné nem az a típus, aki lenyeli a dolgokat. Illetve mit tudom én, a problémáit mindenesetre nem szokta magába folytatni. Volt egy szájfeltöltés mostanában, elég látványos a kacsaszáj, de hát ha az új kani az ilyet szereti, akkor hajrá. Pumpedné, aki már nem az régóta, de mindegy, nem szereti körbeírni vagy finoman adagolni az infót, te, Soma, ha tudsz róla, ha nem, Luna nem nem Szintinél aludt, hanem ájultra kúrta Pumpedet. Konkrétan. Hogy onnan hogy X nem aludt Y-nál, hogy következik, hogy akkor Z-vel dugott, nem tudhatom, de régóta tart a dolog, mondja Pumpedné, Soma meg kicsit megrogy, mert hát Lunával elég fura a kapcsolatuk, de azért valamiféle bizalmi háló csak volt, aminek a közepébe most Pumped alaposan belekulázott.

vlcsnap-00012_46.png

Soma annyira nem akar sírni, hogy az erőlködéstől a homlokán kidagad egy ér és veres lesz a feje kicsinyég, én annyit segítettem ennek a fasznak bazdmeg, hogy az valami hihetetlen, és ezen a ponton csak eltörik a mécses. Pumpedné azt javasolja Somának, hogy tegyen pontot az i-re, és konfrontálódjon Pumpeddel szemtől szembe és amikor Soma azt nyögi, hogy de hát Luna hogy volt képes, akkor képes ezt a beszélgetést is átvezetni saját magára, hát nem látta az a lány, hogy Pumped mekkora geci velem, hát nem tanult belőle, hát csak nem azt hitte, hogy majd neki megváltozik, mi, geci?

Szánalmas férgek, bazdmeg.

Pumpedné felbassza magát, én meg éveken át, bazdmeg, és takarítottam, geci, és megtaláltam a gecis óvszert, faszom, mert szánalmas Ági takarította Gyökér Gábor lakását, MENNYI SOMA, HÁNY NŐVEL BASZOTT EZ A ROHADVÁNY A HÁTAM MÖGÖTT? Hát vagy 25-30 csak volt, mondja Soma, aki mondhatott volna százat is, nem oszt, nem szoroz.

Ezt a retket, geci. És az emberek most mit gondolnak, hogy ez elmegy bulizni, és fűvel-fával megcsal, miközben nyomorék Ági otthon várja a nagy Pumped Gabót, geci?

És egyre idegesebb, Pumped életét a jóisten se mentené most meg, ha pont betoppanna, de nincs olyan szerencsénk. Pumpedné azt is előhozza, hogy amikor mindenki azt találgatta, hogy akkor Pumped meleg-e, merhogy kamera előtt verte a faszát, akkor milyen jól jött NyomiÁgi, aki kézen fogva sétált vele, mert attól, hogy valaki valakit kézen fog, az egész világ felé jól érthetően közvetíti, hogy HETERÓ VAGYOK BAZDMEG. Miközben NyomiÁgi mondja a mantrát, Soma láthatóan kényelmetlenül érzi magát, mert ugye első körben az ő bajáról volt itten szó, ami csak útközben alakult át NyomiÁgi szánalmas párkapcsolata című szomorújátékává. Végre szóhoz jut, és aszongya, Pumped nem ismer se embert, se istent, se családot, csak egy dolog érdeki. A pénz.

Én is szétbasznám a fejét ennek a büdös köcsögnek.

NyomiÁgi szerint Pumped egy patkány, aki nem mer odaállni Soma elé és elvinni a balhét, viszont Soma konfrontálódjon csak vele, mert megérdemli. Soma lelép.

Pumped

Pumpedmamó lakásában járkál fel s alá, és aszongya, kurva nagy köcsögség, hogy Soma háta mögött kúrnak Lunával, de az érzéseinek nem tud parancsolni, így el kell mondani neki. És felhívja. Gyere, beszéljünk.

Hát, ez meredek lesz.

Pumped és Soma

Soma azzal nyit, hogy Pumped ne hazudjon, mert mindent tud, és ne is sajnáltassa magát, mert egy féreg. Öt éve vagy patkányember, folytatja, amikor kijöttek a buzis dolgok, akkor mindenki elfordult tőled, csak én nem, geci. Előre eltervezted a Lunát, baszki, mióta dugod? Egy hete. Baszki, ott találkoztunk a kondiban, nem volt semmi dolgod, már értem, elvitted Lunát dolgozni, te meg jöttél inni egy fehérjét. A volt csajommal, baszki, akivel tízszer szakítottam már, és te meg képes voltál most azt mondani, hogy ne keressem, oszt megbasztad. Soma menti Lunát, és Pumpedet nevezi ki bűnösnek, aki meg erre aszongya, hogy de baszki, a szívnek nem lehet parancsolni, szerelmes lettem belé, oszt kalap.

Hagyjál már a hülyeségeddel.

Pumpednek olyan szeretethiánya van, hogy az elmúlt 2-3 hétben ha Lunával beszélt, akkor jobb kedve lett, és ennyi már elég volt neki, és beleszeretett, és hát dugtak. És NyomiÁgi miatt van minden, mert ha ő szereti, akkor nem megy rá Lunára. Asszem legalábbis, hogy ezt a narratívát írja éppen Pumped. Soma itt jut el arra a pontra, hogy már szét sem akarja baszni Pumped fejét, mert nem éri meg, mert nem jó ember. És elmegy, azzal a jókívánsággal, hogy reméli, Pumped egyedül marad, mert ő is egyedül van és ez neki kibaszottul fáj. Pumped lefekszik az ágyba, és kamerába bőg egy sort, nem gondolt bele a következményekbe miközben Lunában volt tövig, hát ilyen ez.

NyomiÁgi

Ex-Pumpedné sem adta le még a szolgálati kamerát azért, és kipakol kicsit. Már nem fáj neki, hogy szutykokkal, szarokkal csalta. Kitartott mellette akkor is, amikor a szteroidról lejött és nem állt fel a fasza. Mert ő ilyen aranyember vót. De Pumped? Az nem jó ember. Az olyanokat mondott neki, hogy "elviszlek vacsorázni, de aztán fogd be a pofádat", ami, lássuk be, elég nagy gyökérség. Lunának is üzen, strigula leszel, baszod, és nem rosszindulat, de barátnőnek nulla vagy. Egy álszent kurva.

Az élet egy karma.

És ezzel kikapcsolja a kamerát és lemegy a ház elé, ahol ott van a Porsche az új kanival, és mennek a gecibe. Ez spec megjátszott, vagy hamar lecsengő cucc, jókocsi ide vagy oda, mert manapság NyomiÁgi VV Lórival tolja az ipart, láthatóan boldogan.

vlcsnap-00027_38.png

Soma és Luna

Egy lakótelepi padon ül le a szerelmi három(?)szög két csúcsa, Soma sokat sírt, mondja, hogy pontosan mirefel, az nem derül ki, mer' amikor Luna megjegyzi, hogy neki sem könnyű azért, Soma átvált támadóba, hát azért vagy ötször csak basztatok, annyira nem lehetett megterhelő. És a passzív agresszivitás iskolapéldájaként kijelenti, hogy ez a meeting csak azért van, hogy ő elmondhassa, hogy mennyire bánja a Lunára fecsérelt éveket, ami annyira tipikusan szar, sértett duma, hogy tuti nem megjátszott. Luna aszongya rémesen affektálva, hogy ők ketten, mármint Pumpeddel, is sokat beszéltek erről, gondolom akkor, amikor egyikük szájában sem volt egy orálozandó testrész, és nekik sem könnyű. Tényleg. És undorító. Nem a baszás, az jó, maga ez a helyzet.

Mert nem könnyű hazugságban élni nap mint nap, na. Egy hetes sztori egyébként, de bezzeg előtte Luna meg undorodott Pumpedtől! És ne magyarázzon! Mert Soma nem akarja hallani! Soma a saját dógát akarja elmondani! Szószéke van, felállt rá, hát prédikál, neked meg kuss van, megcsaló! Luna csak elmondja, hogy volt azért alázás a múltban Soma felől is, akinek az ölébe Miss Hungary meresztette a picsáját, és ezt dörgölte is (nem a picsát, a tényt) Luna orra alá többször. A kapcsolat meg, ennek ellenére, sem volt boldog. Nahát. Luna nagyon óvatosan fogalmaz, szerettelek, mint embert, de nem voltunk egy hullámhosszon, azaz, Soma, bocs, de ha azt lefordítjuk, akkor Luna szeretett veled lógni, meg menni mindenfelé, jó volt a lóvé, az ismertség, a bulika, meg azért csak volt dugás is, tiszta, rendezett emberrel, de ebből BÁRMIKOR ki lehet ám szállni, és tessék, Luna ki is szállt. Szóval ez egy ilyen buli volt, Soma.

Luna elkezdi forgatni a kést, az milyen vót, hogy felesbe kellett fizetni? Az a sóherség? Soma ezen teljesen kiborul, de hát adtam félmillát a bóti csöcsre kölcsönbe! nem értem, ez hogy jön ide, Luna sem, baszki, kifizettem. Igaz, fél év alatt havi százzal, de visszakaptad. Soma itt bukik ki nagyon, ÉS AKKOR MEG RUPPÓTLAN VOLTÁL, ÉN FIZETTEM MINDENT BAZMEG. Luna már sír, szánalmas, hogy ezeket hozod fel, vajon ki lehetett innen kivágva? Mert ez nem egy vidám beszélgetés, tuti elhangzott pár súlyosabb sértés és vád is. A beszélgetés vége, hogy Luna szerint ez nem egy félrekúrás, hanem egy kapcsolat kezdete, és ők ketten most egy pár, a sírós partnerek kúróköre, vagy mittudoménmi, és ha Soma kicst is normális lenne, akkor számíthatna rájuk. De nem az.

Epilógus

Pumpedmamó házában vagyunk, valami idegesítően berreg, Pumped meg összegez: kemény nyár volt, a szakításra számítottam NyomiÁgival, de eddig is ott vót az életemben, most meg nem, na erre nem számítottam.

Nyár elején még volt csajom, volt egy nagyon jó barátom, volt lakásom, ki voltam pattintva, és ezeket én basztam el mind. De ez van.

A monológ végére az ablakig jut el a járkálásban, kinyújtja a karját, és elengedi a berregő drónt, amin a kamera volt, az meg megy fel, és szép zene van, és elengedés metaforája amikor a drón egyenesen nekimegy egy fának, és lezuhan. Mert ne vegyük már annyira komolyan ezt a dolgot, na. A stáblista (baszki, kalapos Ő betű 2017-ben, de tényleg??? WTF???) alatti záróképsorokban Pumped pattintja magát kifelé egy puccosabbnak tűnő szalonban, minden egy tovább, emberek.

Köszönöm az egész évados megtisztelő figyelmet, de ne tessék elmenni, van mit olvasni a blogon, sőt, csak az van, mármint olvasnivaló és fasza.

Címkék: pumpedék
21 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

//VV\ 2017.11.13. 13:10:04

Mindenkinek ami érdemei szerint jár... Neki így is sokkal több jutott...

OkoskaTo:rp 2017.11.13. 13:29:53

[Úgy teszed szóvá a hullámos ő-ket, mintha az Index (és néha a TE hogyvoltjaid is) nem lennének tele ilyenekkel, illetve mobilról benyomkodott visszafelé ékezetes betűkkel.]

Talán ez a rész elgondolkodtatja egy kicsit azokat, akik a Pumped-féle ötperces celebségben vélték megtalálni a kiugrási lehetőséget és a menő élethez vezető követendő mintát.

gregaba 2017.11.13. 13:40:21

Jó az összegzés Sixxtől mint mindig. Viszont a só vége nagyon meg volt írva ilyen keserédes tanmese jelleggel, mármint forgatókönyv szerint zajlott. Ha életszagúbb a lezárás, akkor Pumped most konkrétan homeless munkanélküli, és nem azzal zárul a cucc, h. a Gildában pumpálja magát (10+ ezer forintos havibérleten), hanem sorbaáll valami KÖKI környéki hajléktalanszállás előtt.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.11.13. 14:02:58

@OkoskaTo:rp: az indexen kalapos ő? Itt viszafele ekezetes betu? Nalam? Muti bazdmeg.

hereverő heverő 2017.11.13. 14:03:24

Ez ugynaz az izzadságszag-szalon, mint az előző részban, ahol az unott arcú portáscsaj volt. Gondolom a záróképeket már akkor felvették.

@OkoskaTo:rp: Sajnos nem. Ők azt látják, hogy Pumpednek ezt kellett mondania szerep szerint, eljátszotta a szerepet, elengedte a drónt, felmarkolta a valag lóvét és vesz egy újabb bömöst mer az kell.

CyberPunK 2017.11.13. 14:05:48

@gregaba: Ugyan, max visszamegy segget túrni.

É2I 2017.11.13. 14:48:02

Fordítva kellett volna a végét: Drón marad, pámped megy ki az ablakon :P

Amúgy kösz Sixx! Jók voltak a a HV-k. Főleg úgy, hogy megnézni nem tudtam volna egyet sem, nem bírja az ilyet a gyomrom.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.11.13. 15:37:31

@hereverő heverő: vastag lóvét? ezért? meglepődnél a gázsin, barátom.

hereverő heverő 2017.11.13. 15:52:02

@sixx: Én azt írtam, hogy ezt gondolja az egyszerű wannabe celeb. Másrészről van akinek 45 ezer forint egy havi rokkantnyugdíja, neki bármennyi ingyenpénz vastag lóvénak számít.
És a végére: Ezért én egy vasat nem fizetnék, reklámértéke nulla, a kutya nem kiváncsi rá.

2017.11.13. 16:47:39

@hereverő heverő: 45 ezer egyhavi nyugdíja? oké vazzeg, én meg hideg salakot ettem gyerekkoromban, előbb felkeltem mint lefeküdjek, apám meg minden nap megölt és a síromon ugrált.

desohun 2017.11.13. 17:19:27

@sixx: Most már nagyon kíváncsi vagyok, mennyi az annyi egy ilyen műsorert? :)

rnz 2017.11.13. 17:36:40

Sebaj, a melegpornó tárt karokkal várja, de egy sugardaddyt is összeszed pikk-pakk. :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.13. 18:21:13

Ahogy nézem a legtisztább öröm a káröröm, mert irigységet nem látok egy szálat se.

Aureliano Buendía 2017.11.13. 21:23:36

@Passiflora Incarnata: neked legalább jutott salak. Engem minden éjjel egy jeges tóba fojtottak.

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.11.14. 07:37:43

@sixx: a magamfajta tudatlan kedvéért: ilyen magasságokban szánt egy ilyenért a gázsi? csak kb érdekel, meg mondjuk, ha üti a 100 ezret per hó, akkor megfontolom, hogy kigyúrom magam.

É2I 2017.11.14. 08:49:04

@Passiflora Incarnata:
Igazad van, nemán 45ezer, ne mondjon ilyet senkise lipsi!

....Sógoromnak konkrétan 23.700,- jómagyar Forint a rokkantnyögdíja.

nitrites_pácsó 2017.11.14. 11:53:48

@Aureliano Buendía: De jó volt Neked! Legalább kivittek a levegőre. Engem csak a penészes pincében gázosítottak el...

Aureliano Buendía 2017.11.14. 16:05:40

@nitrites_pácsó: de legalább neked volt fedél a fejed felett!

NewbieInTrouble 2017.11.22. 00:36:50

Pumped-hugi spin off nem lesz? Kár érte...
süti beállítások módosítása