Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x09 - Lopni vagy nem lopni?

2017. november 13. 15:00 - BBrigusz

Ott tartottunk, hogy Kornél elviharzik, anyuja utána, leesik a fiúnak a tantusz, be akarják égetni Piros előtt. Tetszik neked hee? Az életem tetszik. Terveid vannak ezzel a lánnyal? Anya, mocsok vagy, lelépek, oszt engem többet nem láttok.
1.jpg

Karola Istvánnal sörözik, megtudjuk, hogy szerelmes. Anyám, ez gyors volt. Megmozdított benne valamit a doki, és kamutüneteket akar. A szerelem erősebb az észnél, az orvossal akarja leélni az életét. Kicsit olyan mintha egy pattanásos tinilány mesélne a vágyálmaról, eléggé elkeserítő, hogy ennyi évesen ilyen szinten van ez a nő.

Angéla jön Márkhoz, Hajni éppen szexel, mondja ő, irány-gyerünk, indulna Márk, Angéla húzza az időt.

Kornél távozás közben összefut apuval, hovamész te? Megyek haza busszal, anya felbaszott. Sóhaj.

Angéla hazaér, talizik az enyelgő Hajnal-Xavér párossal, szex nem volt, csak gyönyör. Nem ciki, hogy nem volt szex? Hú basszameg, én 26 éves létemre akkor nagyon nyuggernek számítok, de ha az első randin nincs szex az szerintem nem ciki. Velem van a baj, úgy sejtem. Nem vagyok elég up-to-date. Éééééés most jártok? Jól kibeszélik a faszit amíg az a mosdóban van, visszajön, borozás.
2.jpgKarolt vizsgálja a doki, nyomja a kamut, doki má’ menne haza a picsába.

Xavérunk folytatja a vetítést a csajoknak, igazi szjupörhíró az ember, ugye milyen izgalmas? kérdezi is Hajnal. Angéla álmos, el is megy aludni, de még előtte próbál kibaszni az Adonisszal, még nem tudjuk pontosan hogyan és miért. Forrest Gump beütésű a csávó, pilóta is, meg profi túrázó, és még kapus is volt. Vajon a Dr. Pepperrel hogy áll?

Kornél egy hisztis kamasz, konstatálja az anyja. Mit kell basztatni?- mondja apu. A gyerek meg aszongya, hogy végleg lelép, te akkora egy nyomorék vagy asszony.

Hajniék romiznak, Angéla kijön a szobájából, és látványosan az óráját keresi, amit korábban a kanapé párnái közé rejtett. Huuh, ez nekem magas bakker. Remélem megtudjuk majd, hogy ennek mi értelme volt. Xavér megtalálja, Angéla el, smár.

A soha véget nem érő sznob bulin Kornél anyja kötekszik kicsit Pirossal, neked kuss a neved, önelégült vigyor.
3.jpgKarolától vért vesznek, bugyuta flört az orvossal, akiről kiderül, hogy nős. Szerintem kamu, de majd meglátjuk.

Piros összefut Kornéllal hajnalban, elsztorizza neki, hogy mekkora smucig geci családnál szolgált fel, maradékot is alig adtak, de nesze, itt van egy szelet oroszkrém-torta, jó lesz reggelire. Kornél kibassza a tortát a kukába, és ott is hagyja a csajt. Na jó, most kicsit sajnálom szegényt. Mit fog reggelizni?
4.jpgAngéla másnap a konyhában pakol, jön Xavér egy szál törcsiben, de csak a kanapén aludt, esküdözik.
Ott egy egér, kezdi kerestetni a semmit az üres fiókokban a csávóval, just for fun, meg hogy lőhessen pár fotót.

Lehel jön Pirosért, elhogyvótozza, hogy Kornél megint paraszt volt vele ott kinn a kukáknál. Gonosz a lelke, jön a konklúzió. Menjél haza sírni, jófejkedik a munkáltatók gyöngye Lehel.

Hajni a majdnem-szex jógáról magyaráz Karolának, ez itt szerelem. A faszi egyszerűen tökéletes, a tökéletes meg unalmas Karola szerint, aki morci a doki miatt, ő tegnap óta nem nő. ( ?!?!)

Angéla jön, gyászos tekintet, beszélnünk kell. Itt valami ördögi terv van kibontakozóban.

Kornélhoz érkezik a mamija, üdítő reggeli meglepi.

Angéla próbálja meggyőzni Hajnit, hogy Xavér egy tolvaj, meg is mutatja bizonyítékként a videót, amit az „egérkeresés” közben készített. Természetesen a hugicában fel sem merül a videókészítés mikéntjének mivolta.
5.jpgIstván megmondta, hogy rossz ötlet volt a szimulálás, ugye Karol. Hívja is a doki, de nem telefontéma. Talizni kellene négyszemközt.
6.jpgKornélnál okoskodik az anyja, minek jöttél? Bocsánatot akarok kérni, mondja mami, nem találtam meg a helyes hangot veled.  Kornél leosztja, nem a hangnemmel volt a baj, hanem azzal amit csináltál, gyökér. Anyu megbánta, de meg is sértődik, elviharzik. De kár.

Xavér jön a Büróba a csajához, ne jópofizzál itt te tolvaj, húzzál el innen, el is zavarja. Angéla Márknak meséli, hogy mi a helyzetállás, mostmár neked kell itt villantani kiscsávó.
7.jpgKarola kérdezi Hajnit, neked már megint mi a kínod? Nyafi-nyafi. Karol átöltözve készül a dokihoz, ki is csípte magát. Jani jön, Hajni észre sem veszi, nyúzottnak tűnsz, ismét elsírja a bánatát, klasszik Hajni-féle nyafogás.

Jön Xavér, egy csokor virággal, győzködi, hogy nem lopós. A nővéred igazi manipulátor, Jani próbál beavatkozni, csávó lepattintva.
8.jpgKarol az orvosnál, kész a diagnózis, ez itt hipochondria. Háhá, mekkora oltás.

Márk érkezik a Büróba, nagy fényáradat és western-music kíséretében, ami teljesen indokolatlan. Jött a nőért. Ismét. Uncsi.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása