Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 8x01 – Kegyelem

2018. szeptember 29. 12:00 - hektor_

Azzal kezdünk, hogy Rick egy plató tetejéről hirdeti Isten Fiának az igéjét: Jézus azt mondta, ki fog tágulni a világom, és igen, megismertelek titeket, de nem hagynak minket békében élni, ezért csak egy embert kell megölnünk, de azt én fogom. Szerintem ez nettó faszság, az egy ember mögött ott van még kezdetnek Simon, Gavin, meg a kisebb tisztek, meg a teljes gárda amit még mindig nem tudni, hány főre rúg, de szerencsére nem az én dolgom hadba hívni három települést, a kanapéról okoskodni pizsamában meg bárki tud. A lelkesítő szónoklathoz még csatlakozik a Király és Maggie is, aki most már official vezetője a Hilltopnak, lapozzunk.

w1.png

Carl az út közepén lófrál berozsdásodott kocsik közt egy benzineskannával, amikor valahonnan szól egy hang, első tippre nekem olyan volt, mintha rádióból jönne, de nem az, az egyik jármű mögött elbújó srác az és kaját kunyerál, Carl épp mikor lereagálná a helyzetet, jön az apja és lövöldözéssel megfutamítja az idegent. A fiúnak nem tetszik ez a menekült ellenesség, később vissza is megy otthagyni két konzervet. Daryl és Dwight nyílra kötött papirosokkal helyettesíti a 21.század messengerét, egy listára vannak összeírva benne az elpusztításra váró Megmentők-spotok. Alexandriában mindenki készen áll, könnyes búcsú, majd a lakók többsége fémlapokkal megerősített kocsikban indul a háborúba. Tara, Carol és még páran az autópályán nézegetik az órájukat, a hely az, ahonnan korábban a robbanószereket lopták, kis késéssel megérkezik a zombisereg a találkozóra, így elkezdik őket odaterelni a Menedékhelyre, hátvédnek.

w2.png

Rick hasbaszúr egy Megmentőt az egyik őrhelyen, hogy a csávó magányában a füvet őrizte-e vagy a kikötött zombit, nem tudni, de kiontott béllel is tud még fenyegetőzni a seriffnek, így az ráereszti a járkálót. Egy mezőn gyűlik össze mindenki, Maggie azzal viccelődik, hogy a második trimeszterben jót tesz a háborúskodás, nem akarok ezen kifeszülni, de most már valóban itt az ideje, hogy legalább egy nyakpárnát, vagy néhány zsebkendőt bedugjanak a pólója alá, ha a zombik sminkelése, vagy a rengeteg robbantgatás elviszi az összes pénzt egy tisztességes kamuhas elől. Mindeközben Dwightot előveszik a rádión, de letagadja az igazságot az autópályás robbantásról, biztos csak ott maradt valami a szettünkből, mondja, ekkor megérkeznek Rickék.

w3.png

w5.png

w4.png

w6.png

Kijön Negan és a csatlósai, Rick megteszi az ajánlatot, melyben Neganon kívül mindenki megmenekül, ha megadják magukat. A vezér épphogy ki nem röhögi, majd előhúzzák Gregoryt, A Töketlent, aki valamiért azt hiszi, hatással volt valaha is a hilltopi bagázsra és utasításokat osztogathat a saját bélműködésén kívül bárkinek a világon, szóval a Hilltop nevében nyilatkozva közli hogy ő és a népe a Megmentők oldalán áll, vagy haza se menjenek. Krisztus visszaoltja a fémparaván mögül, itt te nem parancsolsz, én már nem a te jobbágyod vagyok, a Hilltop Maggie oldalán áll! Simon erre berág, a bukott vezetőt lelöki a teraszról, közben a távolból hallatszanak Darylék robbantásai, Gavin elgondolkodik a megadás lehetőségén, Rick elkezd visszafelé számolni 10-től, majd 7-nél kiereszt egy sorozatot a Megmentőkre.

w7.png

w8.png

Nem kell mondanom ugye, hogy ahhoz képest hogy X éve lő zombikra, előtte meg tizenévig seriff volt, SENKIT sem talál el, abból ítélve hogy a többiek is csak az ablakokat lövik, gondolom más volt a terv, de a helyükben itt már nem bíznám a véletlenre. Közben megérkezik a terelt zombihadsereg a telepre, Negan bebújik egy fémdoboz mögé, Rick egy kifogyhatatlannak tűnő tárból lövi egyfolytában, mivel a vezér nem fog onnan előjönni, Gabriel Atyának sikerül elrángatni a seriffet, viszont mikor beülnek a kocsiba, akkor meg ő megy vissza megmenteni Gregoryt - üvöltök, TEBAROOOOOOOOOOM - aminek persze az a vége hogy a Beszari Féreg lelécel, a lelkipásztor meg ott marad a szarban, az ellenséges területen, ezer zombival körbevéve. Nagy nehezen beevickél az egyik konténerbe, ahol egy hang fogadja:

Remélem nincs tiszta gatya rajtad, mert most össze fogod szarni magad.

Igen, a konténer sötétjéből Negan bújik elő. Jaj, atyám, de nagy szarban vagy!

w10.png

w9.png

Ricknek jövőt vizionál, ahol a kis Judith már iskoláskorú, és egy fesztiválra készülnek Alexandriában(?), a jelenet meg visszaugrik a platós szónoklathoz, győzni fogunk!

Címkék: 18+ twd
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lily1218 2017.11.10. 10:56:37

Nemcsak Rick nem talált egy egyetlen embert sem pár méterről, de Gabriel Atya se lőtt rá a végén Neganre, amire semmilyen terv sem lehet magyarázat. Legalább annyit írjanak már bele, hogy a kint állók gyorsan fedezékbe ugranak, amikor Rickék elkezdenek lőni, Gabriel meg kifogyott a lőszerből v. elhagyja a fegyverét, vagy akármit, aminek van értelme.
süti beállítások módosítása