Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x08 - Kölcsönmotorral csajozni menő, oké?

2017. november 10. 19:30 - BBrigusz

Napfényes reggel a szalonban, Angéla érkezik, Szilvia már láthatóan nagyon várta. Össznépi izgulás, várunk valami blogger csávót, mindennek tökéletesnek kell ám lennie. Ah anyám, ez a Szilvia szerintem mindannyiunk életében felbukkant már valamilyen formában; a tipikus idegesítő, mindig magyarázó, rikácsoló sznob vénlány, akit ha meglátsz, mindig elönti az agyadat a düh, és arra gondolsz, hogy hozzábaszod az első tárgyat ami a kezeid közé akad. Mandulaolaj sincs, Zizi sincs bent még, a világ is mindjárt összedől.
1.jpg

Hajnal és Karola magassarkúban tipegnek haza a piacról, Hajnal kezében úgy áll az a kosár, mintha egy LuiVittyon táskát lóbálna éppen, benne a gasztromagazinba illő tökéletesen elrendezett zöldségekkel. Anyám, látnál engem, amikor jövök haza a piacról, mint egy igás ló, rakosgatom a szatyrokat egyik kezemből a másikba,hogy elbírjam őket, közben manőverezek a babakocsival, ami szintúgy kurvanehéz, mert belepakoltam a dinnyét. Hajnalunk egész éjjel a random pilótával chatelt, és ettől olyan önelégült fejet vág, mintha legalább 4 orgazmuson lenne túl.

Kornélhoz érkezik az anyja, egy igazi dáma, asszem ez a nő még Szeress most-os eresztés. Hozott a fiának ventilátort, a túlélés érdekében. Jaj anya, gyere már be, ne a folyósón okoskodjál, tök ciki vagy.
2.jpgA szalonban folytatódik a tudálékoskodás, fasza lesz minden, de hopp, áramszünet.

Hajnal látványosan fáradt, el is újságolja Janinak, hogy ő egész éjjel messengerezett. Áradozik róla egy sort, a faszi vagy milliárdos, vagy hatalmas kamugép az elmondottak alapján.

Kornél anyja nem tér magához a fia lakása láttán, party lesz ma, a Vállalkozók éves találkozója, Kornél is megy, de nem motorral, és tisztességesen felöltözik. Nyúzza egy kicsit az anyja még, szerinte Kornélt csak Piros tartja itt.

Szilvia agya teljesen eldurran az áramszünet miatt, hozzatok generátort csicskák. Befut Gyárfás Erik, a blogger. Mindenki le van fagyva, mert egy órával korábban érkezik. Hoppá.

A kapuban Piros Janival beszélget, Kornélmami jön és kihallgatja őket. Piros szomi mert nincs lóvéja, a lakás meg drága, alkalmi melót akar.

Szilvia a csillagokat is lehazudja az égről a bloggerfaszinak. Szokott itt lenni latin gitáros is, mondja ő, és közben ösztönzően Angélára néz.

Kornélhoz visszafut a mamija, ad neki egy kis pénzt fagyira, és ismét elmondja, mennyire fontos az esti bulika.

Ahh, Márk ismét gitározik, miért? Angéla csenget hozzá, Márk lesz az ő Carlos Santana-ja mára.
Márk mondja nem. Angéla mondja kérhetsz valamit cserébe, segítek visszaszerezni Hajnit.
3.jpgJani elkéri Kornél motorját életmentésre. Egy csajt akar felvinni a csillagvizsgálóba. Ok, megkapod.
Piros jön, elújságolja, hogy estére lett melója, Kornél meg hogy el akarta hívni mulatni. Ó, a teringettét. Kornél meg is jelenik az eseményen, az anyja szerint gáz a zöld csokornyakija.
4.jpgJancsika épp villogni próbál Hajninak a kölcsönmotorral, amikoris Xavér, a pilóta ugyanezt teszi, annyi különbséggel, hogy az övé valszeg saját. Irány motorozni, Hajni elmegy megkérdezni Karolát, hogy leléphet-e a melóból ebben a rendkívüli vészhelyzetben.

A szalonban Márk gitározás közben ismét az Angélás légyottról flashbackel.
5.jpg„Most úgy sincs nagy forgalom”-mondja Hajni, „Jó, de ebből nem csinálunk rendszert”-válaszol Karola. Hölgyek, eddig ugyanazt a csatornát néztük? Sosincs forgalom, és mindig elhúzol. Nekem aztán mindegy mondjuk. Jancsika beugrik a munkahőse Hajni helyett.

Folytatódik a sznobparty, anyu titkon melót akar találni Kornélnak, aki évfolyamelsőként végzett idén az egyetemen, tudjuk meg. Anyu büszkélkedik, hogy a fia nem riad vissza a kétkezi munkától, ugye milyen menő?
6.jpgHajni és az új csávó fent a lakásban, színpadias csók, miafasz? Xavér piknikezni akar a lakásban.

Szilvia tolja a marketinget a krémről, Márk-Angéla béna flört, Márk feldúlt, mivanveled, kérdezi Angéla, Márk elhúz.

Karolnak is bejön Hajni új fogása, Jani durci. Legyen már belőled rendes ember fiam, ösztönzi Karola.

Kornél kiakad, mert anyuka dirigálni akar, a pénz nem minden, anyu szerint de. Az egész világ a lábat előtt hever, de én gondnok vagyok oszt kész. Fogadd el, hogy kinek születtél, Herczeg.

Hajniék beszélgetnek valamiről a lakásban, gőzöm sincs, hogy mi itt most a poénforrás, max. a színészkezdemények bénázása,de az aláfestő zenéből úgy ítélem meg, hogy hahotáznom kellene valamin. Ez most elmarad, gáz vagyok, tudom.
7.jpgA kozmetikába visszajön az áram. Szilvia a gitárosról érdeklődik, aki szerinte odavan Angéláért.

Kornél morci, anyu dirigál, Kornél utálja a material world-öt. A pénz meg a hatalom szar, őt nem érdeklik a pletykák, meg a felszíneskedés. Feltűnik apu is, közös fotó.

Angéla érkezik Márkhoz, aki épp ismét félmeztelenül dobol, zsét hoz neki, belém zúgtál-é te gyökér? Nem akarlak többé látni.

Hajniék jógáznak, ez itten az egyesülés művészete.

Kornélnak nőt is szerez anyuci, Gina, nem Dzs-vel, hanem szigorúan G-vel. De még mielőtt megtörténne a tali pincérlányként feltűnik Piros, aki összefogott hajjal sokkal kevésbé adja a bugyuta dedóst, oszt vége is.
8.jpg



Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása