Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x07 - Harcosok klubja

2017. november 09. 10:13 - BBrigusz

Naszóval. Hajni nem éppen vevő Jani félrekuffantós ötletére, szokásához híven átmegy Hiszti Pankába.

Angéla  a kecóban morog, mert Piros eldugította a lefolyót. Kornél szereli, közben vetkőzik, Angéla meg kéjelegve flörtöl vele, Piros néz. Hajnal is megérkezik, ő is beszáll a nyálcsorgatásba, jaj nekem valami van az ágyammal, dobja be a problémát. Most mindenki ráizgult az ovis kislány szerelmére?
1.jpg

-Könyörgöm valaki aki érte a főcímdal szövegét, ossza már meg velem, mert fenemód bosszantó, hogy nem érteni belőle a sorozat címén kívül egy mukkot se’-

Kornél be az ágy alá, keresi a nem létező hibát, a csajok stírölik. Simán dugdoshatnának pénzt a gatyájába amúgy. Ott felejti az ingét, a nővérkék meg büszkék a kistesóra, hogy na jóvanna végre néz ki valahogy a csávó akit kinéztél. Hajnal bedurcizik megint valamin, Piros meg boszis napot akar tartani. WTF? Hajni offolja, Angéla kis csikizés után belemegy.

Isznak is a Büróban, debil mondókát énekelnek, Hajnal szerint hangos,úgyhogy halkabban pls. Jön Márk, le is támadja Angélát, jön Hajni is, te meg mit akarsz, öööö táskát. Na menjél a lakásba, oszt hozzad el, itt a kulcs.
2.jpgMárk depizik kicsit Hajni szobájában, és megtalálja az ott hagyott férfi inget. Tádámmm!

A múltkori doki ismét megjelenik a vidéken, Karola rá is harap menten, bekamuzza, hogy fáj a szíve.
Hajni megvilágosodik, rájön, hogy más pasik is léteznek a világon, így szokásához híven a nap kellős közepén megpattan a melóból.

Megy tovább a boszorkás móka, ez most ilyen Bűbájos boszorkák low-cost kiadás. Jön az átokszórás.
Piros meg is mondja a tutit az ismeretlen csajra akivel Márk szexelt.

Hajni befut Janihoz, gyere menjünk bulizni, aztán meg felszedünk valakit egy éjszakára. Uh mekkora friend-zone, szegény kis nyomi gyerek. Eljátszák mi a teendő, ha valami gyökér nyomul Hajnira, Jani jól beadja, hogy ő a csávója. Mondjuk ez classic.
3.jpgMárk vedel, ismét odamegy a lányokhoz, Piros barizik vele, Angéla próbálja lekoptatni. Piros szerint Márk szereti Hajnit, a nő volt itten a kurva.
4.jpgHajni haza akar menni, mert kong a hely ahová mennek (lehet azért, mert fényes nappal van), de Jani próbál kicsit nyomulni, meghívja piára.

Karol megbeszél egy talit az orvossal, Márk továbbra is szórakoztatja a lányokat. Piros kezdi sejteni, hogy ő itt most valamiből ki van hagyva, de túl bugyuta szegény ahhoz, hogy ténylegesen leessen neki a tantusz.
5.jpgKésőbb Márk Angéla rögzítőjén hagy üzenetet, amiben eléggé sok tényleges info elhangzik, Piros épp hallja a dumáját. El is sztorizza ezt Angélának, aki próbálja elterelni kistesó figyelmét a témáról, de
Piros nagyon  rá van pörögve. Márk részeg volt, te meg amúgy is béna vagy, úgyhogy kussoljál.

Jani Hajni lenyűgözésén ügyködik kevés sikerrel, mert ő most pasizni akar kéremszépen. Ki is szúrja a távolban a legújabb szerencsést, miután Márkot megint elküldi a viharba telón. Igazi úrihölgy révén megvárja amíg a fiú teszi meg az első lépést… ja nem, odamegy hozzá ő. Tipik.

Márk összefut Kornéllal, te vagy itt a helyi jani? igen én. Pirosnak a sajtreszelés is megterhelő feladat, főleg úgy, hogy továbbra is a Márkos témán pörög az agya. Felsejlik benne a gyanú, te vótá ,igaz Angéla?

Hajni nyomul a pasira, Jánosunk próbál beavatkozni, bénázás.

Márk a lépcsőn ücsörög, látványosan részeg, bele is köt Kornélba. Megdugtad a csajomat teee, cicaharc. Jön Karola, hívja a felmentősereget JANCSIKA személyében. Áhá!
6.jpgAngéla próbálja kimagyarázni a dolgokat Pirosnál, őt a feltételezés is sérti kérem. Válaszoljál egyenesen, Angéla a szemébe hazudik, Piros akkor sorry.

Megy tovább az ádáz férfiúi küzdelem, amibe Jánosunk is beszáll. Jó segítséget tetszett hívni, mondja Kornél. Karol rendet tesz, hát ez tényleg csak szerel ez a szerencsétlen, tényleg ő a gondnok. Márk azt hitte ezt csak poénból mondta Kornél. Jah… kiváló poén, gyökér.

A random csávó Hajnit szédíti, aki igazi hülyepicsa üzemmódban tolja, ebből dugás lesz. Kikérik a piát, de elmennek táncolni, a pultos csávó fix h beleköp párat mire visszaérnek.

A 3 fiú összebarizik Kornélnál, Jani belepofátlankodik a hűtőbe itt is, de be kell érnie egy kis szottyadt trappistával.
7.jpgPiros nem tudja elengedni a Hajni-Márk konfliktot, Angéla terel. Hajnit hazakíséri a lovag, lesz még tali, állapítják meg. Hajni már menne szobára, de a csávó most szolídan visszautasítja a zöldteát, égés.
Jani hogyvótozza a tesóskodást az anyjának, Karol meg elújságolja, hogy tali lesz a sebésszel. Befut Hajni, áradozik az új pasiról, megtudja, hogy fight volt, összepisili magát a gyönyörtől.
8.jpgLányos rihiröhi, tortazabálás, és Piros gyanakvó tekintete a zárójelenet. Na, végre egy pörgősebbnek mondható rész, hurrá.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása