Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x07 - A & B

2017. november 09. 15:00 - Scott Pilgrim

Emily egy lakásban ébred, Jack éppen a sebét látja el, majd bead neki egy injekciót. Közben folyik a sajtókonferencia a talált holttestekről. Később Emily összeszedi magát, Jack közli, hogy nem súlyos a sérülés, kiszedte a golyót, és amúgy egy motelben vannak. Emily szembesíti, mit tudott meg róla, Jack mondja, hogy azért tűnt el, mert kétszer elvonóra járt. Jack eléggé dühös lesz, hogy őt vádolja Emily, majd szó esik a talált pacemakerről is, és nem igazán hisz Emily-nek, hogy a teljes igazságot mondja, a temetőben talált hullákról faggatja. Nick elmegy meglátogatni Flynnt, aki éppen egy gyerekkel verekszik. Szétválasztják, kiderül, hogy azért ugrott neki, mert az azt mondta, hogy az anyja gyilkos és halott. Bent azt kérdi Flynn, hogy ugye ez nem igaz, Nick megerősíti ebben a hitében, majd mikor felmegy, megpróbálja meggyőzni Alice-t, hogy költözzenek vissza, de az továbbra is tartja, hogy addig nem, amíg meg nem oldja Nick az ügyet, utána majd beszélnek a továbbiakról.

vlcsnap-error052.png

Jack közben beavatódik az ügy minden részletébe, majd bevallja, hogy véletlenül ő küldte a hatóságokat az erdőbe, amiért bocsánatot kér, de Emily nem haragszik. Közben Tommy-t a főnöke rávezeti, hogy Emily sebét el kellett látni, Jack meg orvos volt. Jack közben üzenetet kap Nicktől, Emily tanácsaival egy új telefonról felhívja, Nick kérdi, hogy felugorhat-e hozzá, hogy tisztázzon pár dolgot. Jack igennel válaszol és azt mondja, otthon van, ha mégse, csak kiugrott valamiért. A számról azt mondja, hogy számot cserélt a riporterek miatt. Közben Nick és Tommy már az irodában nyomoznak a szám kapcsán, kiderül, hogy figyelték a lakását, Jack azt mondta, hogy otthon van, pedig nem volt. Tommy közben leellenőrizte, és a titkos számlás kifizetései pont egybevágnak Semerov klubjának látogatásaival, a vendéglista alapján. Nick szerint ezt Emily nem biztos, hogy tudja, valószínűleg Jacket gyanúsítja és elrabolta, meg kell találják őket. Jack közben kiderítette, hogy egy Dr. Lu-Fang Shen nevű emberé volt a pacemaker, aki viselkedéskutató volt. Mellesleg annak az árvaházban dolgozott, ahol Emily felnőtt, 17 éve tűnt el, van egy testvére, Erik Shen. Van egy kínai étterme, Emily magát FBI-osnak kiadva elmegy beszélgetni vele. Nem igazán akar ő beszélni róla, de Emily azt mondja, van egy új tanú, amivel sikerül meggyőznie. Sikerül elkérnie tőle Lu-Fang kutatási eredményeit. Jack közben elmegy az Anonim Alkoholisták közé, ahol elmeséli, hogyan műtötte meg Emily-t, és hogyan nem ivott a stresszre, így ez a tisztasága első napja. De ott teremnek a rendőrök és letartóztatják.

vlcsnap-error288.png

Emily elmegy a raktárba a kutatásokért. Hanganyagok vannak, elkezdi hallgatni, és tartályos kísérletekről van szó. Viszont miközben hallgatja, valaki hátulról kloroformos kendőt nyom az arcába. Jacket kihallgatják, de makacsul tagad. Emily magához tér megkötözve egy teherautó csomagterében. Az elölről szűrődő beszélgetések alapján át akarják adni Emily-t a hatóságoknak a fejére kitűzött díjért. Emily kiszabadítja magát, kiugrik a platóból, elrabol egy autót és elmenekül vele. Jack továbbra is makacsul tagad, hiába ajánlja fel Tommy, hogy infóért cserébe elengedik, úgyhogy végül letartóztatják körözött személynek való segítségnyújtásért. Emily visszamegy közben a hanganyagért. Végighallgatja, és kiderül, hogy a jó Lu-Fang víztartályos kísérleteket végzett gyerekeken, tesztelve, hogy mennyire ellenállók, elhangzik egy Charles név, amiről Emily-nek beugrik egy gyerek az intézetből. Nick közben arra ér haza, hogy betörtek hozzá. Bemegy fegyverrel, fel Flynn szobájába, ahol talál egy telefont az ágyon, rajta egy videóüzenet Emily-től a fiának, hogy él és hamarosan újra együtt lesznek.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása