Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x15 – Valami, ami kell nekik

2018. szeptember 29. 09:00 - hektor_

Na, mint mondtam korábban Tara csak nem bírta tartani a száját, így a nyitásban Rickék útnak indultak a Szigetre, magukkal vitték Gabriel Atyát is, gondolom ha valami szarul sül el, legyen ki feladja az utolsó kenetet – de hogy Carl és Enid mit csámpázik mögöttük a hátsó sorokban, arról elképzelésem nincs. Közben hátul a Titanicból csoszognak elő tömegével a nők táborhelye felé a kagylóval díszített, hajótörést szenvedett emberek, immár zombiként, ez sem indokolt különben, hacsak nem most történt a baleset - vagy cirka 2 évbe telt, mire kiszabadultak a hajófenékből. Az outfitjüket tekintve az utóbbi.

w1.png

Neganéknál

Sasha a cellában ejtőzik, mikor benyit hozzá a Megmentők egyik legköcsögebbike, David, ebből még baj lesz. A csávó rövid úton el is kezdi a későbbi nemi erőszakra utaló zaklatást, a lány lefejeli, szép volt, de nem ért sokat, a slicc már nyílik kifelé, mikor befut a vezér és előveszi a csávót, hogy is van ez az erőszak, majd nyakon szúrja. Negan szövegei ismét kiválóan meg lettek írva, átadja a kést Sashának, felajánlva három négy lehetőséget:

  1. nekem ugrasz vele, de ne felejtsd el hogy itt állok feletted, baseball ütővel a kezemben
  2. felvágod az ereidet
  3. megvárod míg David feléled és leeszi az arcod
  4. leszúrod Davidet, és csatlakozol a Team Neganhoz

majd visszacsukja a cellát és lelép. Sasha mérlegeli az ajánlatot, mikor Eugene, A Gyáva Here ágyneművel lepi meg és magyarázkodik az árulásáról, javasolva a lánynak hogy döntsön úgy, mint ő, jó lesz, de az elküldi. David ekkor kinyitja a szemét.

twd-negan-gets-stabby.gif

w3.png

w4.png

Hilltop

Maggie parancsait jól fogadják a városlakók, ő maga kint kertészkedik a fal túloldalán, mikor az előbbieket végignézve Gregory, A Puhány Féreg jön, és felajánlja a közös munkát. A lány megkéri, hogy őrködjön, míg kiássa az áfonyabokrot, de amint elfordul, a vén szivarnak megfordul a fejében hogy lesből végezzen vele: viszont ekkor jön egy zombi, amitől végül Maggienek kell megvédenie, íme, A Férfi! Míg a terhes csaj a járkálóval viaskodik, jön egy másik élőhalott, aki a földre teperi a bátorság mintaképét, úgyhogy a füvön sivalkodva várja, hogy Maggie ettől IS megmentse - a legmegalázóbb és egyben leghelyénvalóbb az egészben Gregory számára hogy mindezt ráadásul négy hilltopi koma nézi végig szótlanul. Mikor a zombikat kiiktatta, Maggie odaköhögi nekik, hogy Gregory még nem ölt zombit, de tanulja, erre azok visszaosztják hogy az lehet, anyukám, de nekünk nem ezt mondta. Később a „vezető” egy térkép felett tintázik, ebből szökés lesz.

w5.png

Az Asszonyok Szigetén

A hölgyek vezetője, Natania a bungalójába lép be, ahol egy csőre töltött pisztollyal néz farkasszemet, aminek a végén Tara áll. Befut Cyndie is, Tara közli velük, mi a dörgés, van két percetek dönteni, azok tiltakoznak, én meg azt hiszem, blöfföl, de ekkor felrobban odakint a fél erdő, és kitör a pánik. A két nő akik anno Tarát kísérték haza, a fegyverraktár felé szalad, de ekkor feltűnnek az alexandriaiak, Krisztust imádom különben:

A földre, azonnal, és kezeket a tarkóra!Kérlek.

Rickék az erdőben körbeveszik az egybegyűlteket, nem akarunk mi bántani senkit, csak elvisszük a fegyvereiteket, mondja, viszont megjön Natania a már lefegyverzett Tarával, sakk. A feszült helyzetet Cyndie próbálja menteni, de a nagyi nem enged a negyvennyolcból, felpörögnek az események, még úgy is izgulok, hogy már láttam ezt a részt korábban, Michonne egy fán gubbasztva meglátja a közeledő tengeri zombikat, figyelmeztetést üvölt, ekkor az unokája kiüti Nataniát, harc a holtakkal, győzelem, de hiába, Natania közli hogy vigyétek a faszba innen a fegyvereinket, mi akkor sem megyünk. Rickék pontosan ezt teszik.

w7.png

w8.png

Neganéknál 2.

A cellába a vezér nyit be, úgy tűnik, Sasha a negyedik opciót választotta, ez egy gyönyörű barátság kezdete, mondja Negan, de az a pletyka járja, hogy Rickék át akarnak baszni, úgyhogy holnap segítesz ennek a végére járni. Eugene később ajtón át gratulál a lánynak a döntéséhez, Sasha viszont közli hogy nem akarja, hogy Negan rávegye így vagy úgy, hogy ártson Rickéknek, és megkéri a Hajpápát, hogy okoskodás helyett segítsen neki az önkéz általi halálban, így később Eugene átadja neki a méregtablettát, amit eredetileg a feleségeknek készített.

w9_1.png

Rickék hazaérnek Alexandriába, ahol Rosita ajándokkal várja őket: Dwight vár rájuk egy cellában, segíteni jött. Igen? Akkor TÉRDRE!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása