Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x06 - Mindenki tesztel mindenkit

2017. november 08. 20:14 - BBrigusz

Kornél és Piros hazaérnek az egér-szabadonengedésből, szokásos szerencsétlenkedés, hjajjj de bonyolult dolog a szerelem, állapítják meg.

Márkhoz Jani érkezik, akinek a létezését már egészen el is felejtettem, kínait hozott, indul a zaba.  A csalárd ifjú önbizalomtól telve magyaráz a helyes eszközhasználatról, és arról, hogy még aznap este visszaszerzi Hajnit. Srác, szerintem akkor érdemes lenne a nővére nevét kiírni a dalból, csak mondom.

Az üzleti vacsi közben folytatódik a jópofizás, Manfréd szerint Angéla el fogja lopni a krémet biza.
1_1.jpg

Másnap reggel Angéla a kulcsait keresi, Piros álmosan támolyog kifelé. Reggelizünk együtt? kérdi Piros, Hülye vagy? Meló van. Tudod, mi itt fizetjük a rezsit meg miegymás, jó lenne ha te is beszállnál vagy szevasz. Még jó, hogy előző nap biztosította arról a hugit, hogy addig marad, ameddig csak akar. Hát, van ez így.  Csak nekem tűnik fel, hogy kb. a sorozat indulása óta először látunk nadrágot csajon?

A kávézó még ki sem nyitott, máris felszállt a hisztikopter. Márk romi üzenetet hagy Hajnalnak a felírótáblán, de a csaj olyan fejet vág, mintha Jigsaw fogalmazott volna neki pár kedves sort. Szörnyű ez a ruha btw., és a haja is olyan mintha egy hete nem fésülködött volna, pedig még elvileg csak reggel van. Márk egy hazug, tudjuk, haladjunk.
2_1.jpgAngéla nyitás előtt bemegy a szalonba, és annak rendje és módja szerint ellopja a krémet Szilvia széfjéből, aztán észreveszi a kamerát ami mindent rögzített.

Jánosunk cseszteti Hajnit a Büróban, hagyjálmár, menjél anyádhoz ingyenkávéért. Kis cukiskodás, na jóvanakko’ beszélgetek veled.
3_1.jpgAngéla csenget Istvánhoz, először megkéri, hogy segítsen neki letörölni a biztonsági kamera felvételeit, majd amikor a pasi nem annyira hajlik rá, meg is zsarolja, hogy bemártja Hajninál a kamuzás miatt, ha nem segít.

Piros meglátogatja Lehelt a virágüzletben, reggelit is visz, ha már Angéla nem volt vevő a társaságára. Lehelnek sok a melója, épp lesz egy temetés, nem baj, mondja Piros, előbb kajálj. Lehel retteg a temetőktől, Piros SZERETI őket.

Hajni összefut Márkkal, nekem meg már sokadszorra tűnik fel, hogy gyakran előfordul ebben a sorozatban, hogy 1-2 kimondott szó után egy pillanatra elfelejtik a szöveget a színészek, és van kis megtorpanás a szövegben. A kvalitásaikat figyelembe véve kizártnak tartom, hogy szándékos legyen, viszont azt nem értem, miért nem lehetett újravenni ezeket a nagyszabású jeleneteket. Megcsalsz, hazudsz, nemvagyokaszíved, nevágjálaszavamba, hányokafarkasmárktól. Szokásos.

István a szalonban mókol a céges laptopon, csak azt nem értem, ezt Angéla hogy a picsába kalkulálta bele az időbe? Korábban bement krémet lopni, elugrott Istvánhoz, visszamentek, és még ügyeskednek is a gépen? Igazán előrelátó hölgyemény, bizonyára a Nappal kelt. A biztonsági szaki felvilágosítja Angélát, hogy ő itt most szépen át lett basszantva. Angéla valami ördögi tervet eszel ki, ennek első lépéseként felhívja Manfrédet, hogy megvan a krém.

Piros Kornélról áradozik ismét, bizsergett amikor motoroztak aszongya. A temetőben sétálnak, Lehelnél már tele a bugyi. Kis Harry Potter-sztorizgatás, nyugivan, mondja Piros, ne fossá’.
Ő szereti a temetőket, mert itt minden nyugalmas.
4_1.jpg
Átkapcsoljuk a rádiót? Kérdi Karola Hajnitól a Büróban. Leszarom. Átkapcsol, és mit ad Isten, Márk Grammy-gyanús szerzeménye szólal fel, szerelmes üzenettel karöltve. Könyörgöm, ezt a förmedvényt ne kelljen többször meghallgatnunk… Hajni ismét kiakad, és Karolt is lebassza a lábáról.

A temetőben Lehel megint parázik éppen a ravatalozótól, ő ide nem megy be, na majd akkor Piros.

Neharagudjá’, mondja Karol, én is itt vagyok egyedül, nézd meg szépen, jó lett volna egy pasi az elmúlt 20 évben. Igazad van, megható a próbálkozás, de itt nincs bocsánat.

Piros Lehelnek sztorizik az apujáról.

Jani megint kaját visz Márknak, kicsit csicskás a gyerek, de hát előfordul. Márk ki van akadva, mit heherészik itt mindenki, amikor neki bánata van. A haver rögtön össze is söpör, annyira beszart a górétól.

Lehel és Piros a temetésen tesznek-vesznek, de a csávó elfut amint meglátja az elhunytat. Nem tudom elképzelni, miért volt ez egy szükséges cselekményszál. Azt sejtem, hogy Pirosnak így szeretnénk melót adni, de azért na…

Manfréd a Büróban talizik Angélával, de Szilvia is megjelenik, hívni fogom a rendőrséget, mondja ő. Jóvan, mondja Angéla, úgyis a törp akar átvágni, felvettük az egészet.
5_1.jpgMárk egy csokor virággal várja a házban Hajnalt, Kornél a háttérből figyeli az ingyencirkuszt. Nagy popcorn menü rendel, kólával, jég nélkül. Fogd már fel, hogy vége, mondja Hajnal, takarodjál innen. Léptem, csá.
6_1.jpgLehel hisztikézik, az óvodás Piros nyugtatgatja. Lehel a szakítás óta kivan, Piros szerint mostmár meg kell ettől szabadulni.

Angéla felvázolja Szilviának, hogy azért ment bele Manfréd játékába, mert a pasi sokkal jobb barija a főnökasszonynak. Kicsapja az üres kencés dobozd az asztalra, látod-e, én nem akartalak meglopni, csak azt akartam, hogy Mani azt higgye, mer’ egy köcsög, na látod. Szilvia mondja, na, fasza, ez egy teszt volt, gratulálok, átmentél. Angélát sérti a feltételezés, adja itt a morcit, dehát ez volt a terv. Bódottá, pezsgőzés.

Jani megint zabál, Márk szomi, ez nem megy Hajnival. Tesóság van, de Márk egy barom, aki mindig elbassza, Jani meg egy lúzer, akinek sosincs csaja.
7_1.jpgLehel virágkötői melót ajánl Pirosnak, tádámm, micsoda váratlan fordulat.

István elmondja Márknak, mi volt Angélával, és figyelmezteti a fiát, hogy veszélyes a csaj, inkább mondja el az igazat ő Hajninak, még Angéla előtt.

Hajni le akarja koptatni Márkot, Jani szerint ezt csak úgy lehet megvalósítani, ha ő is lefekszik valakivel. Áhá! Érdekes látásmód, tökéletesen tükrözi napjaink mentalitását… Facepalm.






komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása