Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x03 - Kisoroszlán vs. keselyű

2017. november 06. 11:00 - BBrigusz

Folytatjuk ahol tegnap abbahagytuk, Hajni és Angéla konfliktolnak, Hajni mégsem jött rá arra, hogy a pasija a nővérével csalta meg, ő csak a Béla-féle ördögi terven van kiakadva, merthogy milyen utolsó mocsokszemét ez az Angéla, hogy ő itten férjhez akar ám menni. Olyanok ők mint a kisoroszlánok, csak gyakorlásképp bántják egymást, hogy másokkal szemben ők legyenek a janik, de Hajnal szerint Angéla inkább keselyű.

Kornél kecójában vagyunk, igazi 80-as évekbeli style, szerintem nem a Feng Shui szerint van berendezve. Az újgazdag pasi a faterja, azért jött, hogy hazacsábítsa a kicsi fiát, aggódik érte az anyukája is aszongya.

Lehel és Piros a Büróban, a melegség a téma továbbra is, engedjük már ezt el könyörgöm. Lehel vigasztalni próbálja a lányt, Hajni meg rossz limonádét készített a vendégnek mert ő meg lett ismét bántva. Elsztorizza a kastély-témát Karolnak, és hogy, Angéla egy pénzhajhász dög, megbeszélik, hogy együtt átmennek Márkhoz a csaj cuccaiért.
vlcsnap-2017-11-03-11h03m06s479.png

Be is csengetnek, István nyit ajtót, Hajnal próbálja elkerülni a Márkkal való találkozást, de ez nyilván a sorozat mivoltából eredően nem fog sikerülni. Márk épp indulni készül, miért nem egyedül jöttél, kérdezi Hajnitól, inkább el is húzok innen, szedd össze ami kell, aztán szia.

Közben Kornél apja továbbra is próbálja győzködni a fiút, hogy menjen haza, mert az anyukája nagyon nagyon szomi emiatt.

Eközben Jani egy női selyemköntösben és napszemüvegben tolja az autós játékot otthon, én meg csak remélni merem, hogy ez a valóságban nem így történik. Voltam kolis, sok mindent láttam, de ezt az Ázsia centeres magenta színű pendelyt nem tudom hová tenni. Megjelenik nála Márk, aki látványosan kúl, Jani meg látványosan gyökér. Márk kitalálja, hogy Hajninak hagyni kell egy kis időt (mire? épp elköltözik tőled…), inkább menjenek el piálni. Nem csoda, hogy ez a két szerencsétlen még mindig otthon lakik, a sztori szerint 28-30 körül vannak, de dolgozni még egyiket sem láttuk, cserébe ráérnek napközben kocsmázni.
vlcsnap-2017-11-03-11h03m21s556.png

Hajni és Karol a ruhákat pakolják, előkerül a majdnem-menyecske ruha, Hajni ismét picsog egy sort. Mivel az összes szereplő folyton szupertrendi, sokkal menőbb lett volna egy olyan tipikus undorító menyecske ruha, ami selyem és tüll, strasszos és hímzett és 5 féle színben pompázik, meg még 4 karikás abroncs is van alatta. De ezt nem vállalták be sajnos a készítők. Hajninak visszatérő rémálma van, fut az erdőben és üldöz valakit akit nem ér utól, és nem tudja ki az. Enyhén sablonos kisanyám.

Jani és Márk valami lebujban isznak, mit ad Isten, három visítozó lány is feltűnik a színen. Ki is néz egyet magának Márk, Jani próbálja visszafogni, de hát ez csak egy kis móka, mondja Márk.

Piros a Büróban önsajnál, mert Kornélt melegnek véli. Karolnak a múltkori sebészre fáj a foga. Őrült nők ketrece de komolyan…

Márk a lányoknak próbál imponálni a sztorijaival, Jani kicsit partykiller, de ez nem akadályozza meg Márkot a nőszerzésben.

Hajni pakol, István szomorú, hogy elmegy, szerintem a lelke mélyén tudja, hogy a bájgúnár kisfiának az életben nem lesz normális nője és örökre a nyakán ragad.
vlcsnap-2017-11-03-11h03m46s788.png

Hajni hazaér a cuccaival, továbbra is Angélára fúj, Piros békíteni próbál, Hajnalnak ez sem tetszik. (nyilván). Ismét meghallgathatjuk miért is kell utálni Angélát, Hajni összes cucca Márk-szagú. Na barátnőm, lehet érdemes lenne elgondolkodni a mosószerváltáson, mert valamit nagyon nem jól csinálsz ha dezodorszagúak a gönceid.

Jani továbbra is az elbaszott wingman szerepében tetszeleg, közös fotó Márkról meg a csajról. Anyukája hívja, hol vagytok, mit csináltok, mit isztok, ismerlek, ne hazudjál, jajjj szakadozik a vonal, helló.

Piros virágcsokrot ad Angélának aki szarik az egészbe, Piros aszongya,köcsög voltál, Angéla ezt is leszarja. Ismét Angéla vs. Hajni balhé, hiszti és nyafi, Piros is beszáll, mindenki mindenkit leolt.
vlcsnap-2017-11-03-11h04m04s883.png

A lányok fürdőszobája olyan, mintha a Barbie-girl című nagysikerű dal klipjéből emelték volna ki, remélem a hajszárító is fröccsöntött műanyagból van. Agéla arcot mos, Hajnal tereget, sorryzás,ha Hajnal tudná kivel csalta meg Márk, biztos kevesebbet vitatkozna Angélával. (csak én nem értem az összefüggést?) Béke.

Kornél menőzik az apjának, hogy milyen fasza gondnok ő, mindent kigugliz és megjavít tutorial-videókból. A villanykapcsolók még nincsenek bekötve, mindjárt megcsinálják együtt. Apát megrázza az áram, hoppá.
vlcsnap-2017-11-03-11h04m20s114.png

Márk a csajokat itatja, Jani rinyál, Piros közös tesós képet küld nekik, Márk zabos lesz, akkor ő meg hazaviszi az egyik luvnyát, fuck it.

Piros számolja a lájkokat, Hajni szerint szar lett a kép, le kéne törölni, Angéla szerint is, mert rondák rajta amúgy. A lájkok a másodperc töredéke alatt sokszorozódnak meg, Hajnal meg rájön, hogy okosba kell lezárni ezt a kapcsit.

Márkék az utcán téblábolnak hazafelé, ekkor hazaküldi a csajt, szerintem attól tart, hogy bármikor leokádhatja a zakóját. Nem kell taxi, hazamegyek én magamtól, mondja a csaj. Jani büszke Márkra, hazamennek, a csaj még leskelődik, gondolom egy alkalmas pillanatban viszontlátjuk.

Piros találkozik a mentősökkel akik Kornél lakását keresik. Szerencsére nem voltam még ilyen szituban, de ilyenkor nem az az alap, hogy nyitod az ajtót és üvöltesz, hogy biztosan tudják a mentősök, hogy merre kell menni? Nem-nem, Kornélunk megvárja míg annak rendje és módja szerint maguktól odatalálnak, lehet még feltett egy kávét főni vagy valami. Piros feszült, le is ül a jó hideg lépcsőre és vár.

Márkhoz Hajnal csenget, Jani nyit ajtót, rájön, hogy ő most felesleges harmadik és lelécel. Hajnal vissza akarja adni a gyűrűt, Márknak nem kell, biztosan már az ujjára igazíttatta. Felbukkan a lány a kocsmából, ki ez te? Össze-vissza magyarázás, a csaj Márkhoz jött, Hajni dühös,el is húz.
vlcsnap-2017-11-03-11h04m46s649.png

Piros megvárja amíg a mentők kitolják Kornél apját, le is buzizza a fiút menten, hülyevagyte, hagyjálmár, mondja Kornél.
Jani Hajni után megy, próbálja Márkot mentegetni. Neked most itten választani kell, mondja Hajni, de már választottál is, csá. Márk szomizik egy sort a gyűrűvel.
vlcsnap-2017-11-03-11h05m00s506.pngHajnalunk ismét rémálmodik miközben Angélával filmet néznek, neki is elmondja mi van az álomban, és isteni sugallat hatására matatni kezd a lakásban. Előkotorja a fülbevalót amit anno a pasija ágyában talált, ha meg lesz a párja, meg lesz élete elrontójának kiléte is. Hát… szerintem elég nagy ez a Budapest, szép küldetésnek tűnik annak fényében, hogy nem tudja, a nővéréről van szó. Hajrá!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.11.06. 16:18:52

...na meg ez is, h a motoros fiúhoz érkező idesebb jólszituált úr csakis a pasija lehet, mert ez a két észkombájn wannabe detektív kisakkozta, h a srác tutti meleg. Tesója, apja, egyéb rokona nyilván nem lehet, csak a palija...az sokkal kézenfekvőbb. ahhh.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.11.06. 16:54:26

nekem ezzel a sorival 1 db bajom van
süti beállítások módosítása