Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x04 - Attól még, hogy aranyat bányászol, ne hidd azt, hogy gazdag vagy

2017. november 03. 17:00 - Chat Géza

 

Vágjunk is bele, mert az arany nem fogja csak úgy kiásni magát az zicher. Ezt Parker is tudja, aki röviden vázolja a mostantól érvényes munkamenetet: csak akkor állhat le Mosátán, ha elromlott, az rossz kifogás a gép egy helyben álldigálására, hogy beesteledett, vagy az, hogy hétvége van. Igen jó lehet Parkernek dolgozni. Mindegy is, mert nettó 8 perc adásidő alatt sikerül a helyére pattintani a speciálba legyártott 45 méteres futószalagot, amivel minden adva van ahhoz, hogy a Mosátán elkezdjen végre dolgozni. És ez nagyon fontos, mert így is ípphogy nem kap agyvérzést attól, hogy Hoffman már kétszer jobb heti mérleget mutatott, mint ő. Ez azért is cseszi fel idegileg, mert:

A csávó még egy ékszerboltban se találna aranyat.

Kis költői túlzás, de helyes. Parkerék mostani eredménye 119.3 a Nagy Vörös és még 130 a Mosátán részéről. Vajon elég lesz ez Hoffman ellen? Előbb nézzük meg Tony Beats kotróját!

Az úszóban mocskosul áll a jég. Márpedig, ha nem úszunk, akkor elsüllyedünk a francba.

Állapítja meg Tony fia. Gyorsan jön egy szaki, aki 5 óra leforgása alatt kicsit kiolvasztja azt a körömpiszoknyi 40 köbméternyi jeget. Amikor végzett a munkával, nekiállt kávézni, és Tony Beats akkor érkezett meg a kocsival, majd kiüvöltött, hogy nagy sebességgel dobja el a bögrét és fogjon meg valami szerszámot, mert ő nem a kávézgatásért fizet. Van ennél nagyobb baj is, mert a generátor kínkeserves beröffentésekor kiderül, hogy a kotró lelkére egy 600 ezer dollárt kellene költeni. Jó, hát ezt 3 hét alatt ki lehet bányászni, de egy akkora spúrkirálynak, mint Tony Beats, ez elég kemény kiadás.

ke_pernyo_foto_2017-11-03_7_02_58.png

Ezt a családi kasszát kezelő Beats asszony is megmondja, aki nincs különösen elragadtatva a kiadás gondolatától. Úgy meg pláne, hogy a mosóba belefagyott arany, amit az ilyen esetkre tartanak fenn, az mindössze 40 unciácska jelen esetben. Tony nagy szentségelések közepette ki is adja mindenkinek az útját, mert lószar értelme nem volt ennek itt, addig is lehetett volna kotrót szétszerelni vagy mittudomén, bármit, csak nem egy bébimaréknyi aranyat nézegetni. 

ke_pernyo_foto_2017-11-03_7_03_37.png

Eközben Hoffmanék átállnak az óránkénti 300 köbméter föld átmosására. És amint ezt megteszik, azzal a lendülettel tönkre is megy valami. Semmi komoly, csak a lepotyogó kövek nekiütődnek mindenféle gomboknak, amitől leáll a mosó. Ezzel el is indul a Shakespeare-i dráma két felvonásban, hogy Hunter, Hoffman fia miért nem állította le vízadagolót is, aztán meg az volt a baj, hogy a túl sok föld, amit Hoffman erőltetett, valahogy túl sok volt a mosónak, oszt azt is orvosolni kellett, végül meg egy munkás koccolta le a futószalagot, mire a fater egyből ott is termett, hogy HR-tanácsokat adjon fiának, miszerint nem kell simogatni a munkásokat, nem kiscicák azok, ilyenkor jól le kell őket oltani, mert abból értenek. Hunternek több se kell, látványosan földhöz vágja a munkavédelmi sisakot és bedurcizik. Aztán persze csak beszél a munkással, de csak finoman. Aztán, amikor Hunternek lesz némi nyugodt perce, és maga döntheti el, hogy a nagylyukú micsodát kislyukú micsodára cseréli, akkor Hoffman megjön végszavazni, hogy

Jóvan fiam, ügyes voltál, de most szerezzünk némi aranyat és rúgjunk szét pár segget.

De ennek a hétnek gyászos 87.25 unciás vége lett, Ami több mint 100 unciával kevesebb, mint amit Parker produkált.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbutters 2017.11.05. 13:01:16

Köszi, az összefoglalót, újra elkezdtem nézni.
süti beállítások módosítása