Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x06 - Nobody's Innocent (18+)

2017. november 02. 08:40 - Scott Pilgrim

Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. A szakállas fickó kitessékeli fegyverrel a kamionjából. Emily megkérdi, hogy most mi lesz, lelövi, vagy átadja a zsaruknak. A fickó meg azt mondja, egyik sem, mert rühelli a zsarukat, az ellensége ellensége meg a barátja. Larry Novonak hívják és felajánlja a segítségét. Kap tiszta ruhát is tőle, és még Bostonba is elviszi. Sőt, a kamion hátuljában még alhat is egyet, amíg odaérnek. Közben Nick a talált hullával van a laborban. Az egyik első áldozat lehetett, kimetszették pengével a szemét. Harlow védjegye ez. Crown szerint valószínűleg Harlow cinkosa volt végig. Közben Emily már visszaért Bostonba. Bemászik Jackhez, aki nincs otthon. Belerejti Emily a telefonját a kukoricapehelybe, majd a számítógépét használva próbál bejutni az orvosi adatbázisba, amihez Jacknek van hozzáférése. Viszont sajnos nem találja a jelszót. Cserébe egy megnyitott csetfülön látja, hogy Jack éppen dumál valakivel, majd a beszélgetés révén eljut egy rejtett mappáig a gépen, ami tele van nagyon durva, agresszív szado-mazo pornóval, amit Jack vett fel, és amiben megkötözött nőket ver és nyomja bele a fejüket a vízbe. Csakhogy a hangokra a szomszéd kihívja a rendőröket. Meg is érkeznek rögtön, döngetnek az ajtón, Emily gyorsan kimászik az ablakon, elköt egy autót, és lelép.

vlcsnap-2017-11-02-08h20m30s293.png

 Warren Flynnel videójátékozik, megérkezik Alice, aki beszélni akar négyszemközt Warrennel. Megkérdi, hogy beszél-e Flynnel az anyjáról, Warren mondja, hogy persze, tudnia kell, hogy az anyja ártatlan. Ezt Alice picit zokon veszi, mire Warren mormog, hogy nehogy az anyja ellen uszítsa a gyereket. Nick egy Nash nevű fickóval találkozik, aki megerősíti Nick gyanúját, hogy Emily már a kezdetektől összedolgozhatott Harlow-val. Emily közben autóból figyeli Jacket, aki beszáll részegen egy nő autójába. Követi autóval. Tommy-ék közben a helyszínen vannak már, Jack lakásán, és ők is rábukkannak a nőbántalmazó videókra. Közben Emily egy szemközti szobából figyeli, ahogy a tesója szex közben ököllel ver egy nőt. Tommy-ék beviszik Jack gépét, és kiderül, hogy két titkos számlája is van, az egyiket Emily eltűnésekor nyitotta, a másikat hét éve és gyanúsan nagy összegek kerültek rá, amiket a bére nem fedez. Nick közben hazaér, látja, hogy Flynn a kocsiban, beér a lakásba, Alice össze van csomagolva, közli, hogy mennek az anyjához egy kis időre, és amúgy terhes. Nick próbálja maradásra bírni, de Alice azt mondja, ő csak egy pótlék, találja meg először Emily-t, és aztán beszélgetnek. Tommy elmegy a vezetőorvoshoz Jackről érdeklődni, akit azért rúgtak ki, mert részegen ment műteni egyszer, meg néha hetekre eltűnt. Sőt, bár nem volt bizonyítható, de talán sikkasztott is, orvosi eszközökkel. Tommy kapcsol, hogy Jack most egy orvosi eszközöket áruló cégnél dolgozik. Emily közben végignézi, ahogy az alvó Jack mellett felöltözik a csaj, majd lelép és bemegy a szextanyára, ahol már volt, amikor Semerov egyik ádlozatával találkozott.

vlcsnap-2017-11-02-08h21m05s963.png

 Tommy hívja Nicket elmondani Jack durva erőszakpornóját, felmerül, hogy mi van, ha nem menedékért ment Jackhez, hanem nyomoz utána. Nick azt mondja, az előző gyanúsítottja már meghalt, gyorsan találják meg Jacket. Emily találkozik a nővel, akit Semerov ügyből ismer, megkéri, hogy segítse megtalálni Jack csaját, segít neki, azt is elmondja, hogy hol a kamera. Emily bemegy fegyverrel, a csaj éppen webcamozik. Kikapcsoltatja vele a mikrofont, majd kikérdezi. Kiderül, hogy Jack egy időben sokat látogatta, aztán mikor Emily-t elrabolták, utána már nem. Aztán mikor újra felbukkant, megint igen. Majd elkiáltja magát a biztonsági embernek, aki rátöri az ajtót Emily-re. Dulakodásba fordul, Emily menekülőre fogja, aztán lövöldözésbe, Emily-t el is találja egy golyó, de végül sikerül kimásznia az autójához. Tommy közben kap egy hívást, hogy egy csávó állítólag látta Emily-t egy szexcam közvetítésen. Kideríti az oldalról, hogy Semerov-é. Gyorsan mozgósítja az embereket. Jack közben felhívja a csajt és idegesen kérdezi, hogy mit mondott Emily-nek. Közben Nick elmondja Crownnak, hogy mit tudott meg Emily-ről és Harlow-ról, talán bűnbakot csinált Emily belőle vallomáshamisítással. Majd kapcsolják az irodájukba élőben, hogy egy erdőben a rendőrök egy rakás hullát találtak elásva. Emily közben elautózik az anyja sírjához. Odavánszorog, leül, majd felhívja a telefont, amit a müzlis dobozban hagyott, és az üzenetrögzítőre rámondja, hogy meglőtték, elmondja Jacknek, hogy hol van, és kéri, hogy menjen oda, mert tudni akarja, hogy miért. Jack hazaér, látja, hogy elvitték a laptopját, majd hallja a pityogást, meg is találja a telefont a müzlis dobozban és meghallgatja az üzenetet. Ezzel vége az epizódnak.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása