Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x20 - Mi a büdös francot műveltél már megint te szerencsétlen hülyegyerek?

2017. november 30. 17:00 - BBrigusz

Hajni rohan is haza, húzza a kis gurulós bőröndjét, Márk lohol utána. Angéla uszított rám? Mi? Nem vagyok kutya. Megölöm ezt a nőt. Jó, hozd át a cuccaim a büróba majd. Hajnal elviharzik.

Szilvia, Angéla és a rég nem látott törpe akinek már nem tudom a nevét brainstormingolnak. Manfréd, aha. Minden csodás és bjutiful. Törpe szerint hiányzik egy szlogen, na majd Angéla kitalálja.
1.jpg

Tovább
komment

TERÁPIA 3X13 - SZERDA, SÁNDOR (3)

2017. november 30. 15:00 - Zsoofka

                                                          "A pálinka segít megnyílni a férfiembernek"

Az Öreg ma különös kellékekkel érkezik a terápiára: egy laposüveggel, benne némi házipálinkával. András szemei kerekednek, de Sándor érvei egész meggyőzőek: "Ha azt akarja, hogy olyanról beszéljek magával, amiről nem szoktam soha, senki mással, akkor segítsen nekem!" Teljesen logikus érvelés, nincs ellene apelláta. Dargay mégis úgy érzi, ez már neki is sok lenne, még ha nem is tart merev kereteket. A cigizni lehet, de a pálinkát az Öreg csak az ülés végén ihatja meg. Ebben maradnak.

13_2.png

Tovább
Címkék: terápia
komment

Barátok közt 8629-8636. rész

2017. november 30. 12:00 - Gillotte

Bandi a Berényi irodában teng-leng, mert attól még, hogy nem ő lett a góré, le kell dolgoznia Mikinek a 3 milliót, amit kifizetett helyette a bíróságnak. Juli nem ad Bandinak túl megterhelő feladatokat, kávéért küldi, és átnézeti vele a szórólapokat, amik a Berényi Víz Axel Kft-vel való társulásáról szólnak. Bandinak derogál ez a piti munka, úgyhogy a maga módján oldja meg a szórólap átnézését, majd el is küldi a nyomdába a kész terméket, amiből 4000 darabot kértek a nyomdától. Amint Juli meglátja az e-mailben a végleges rendelést, eldurran az agya, mérgében leönti Bandit egy pohár vízzel. Bandi ijesztően begurul, mint egy Terminátor, megfogja Juli poharat tartó kezét, és szétroppantja benne az üveget. Szerencsére a ruháját nem kéri el tőle…

bk_oktober24_27_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Absentia / Elfeledve 1x10 - Original Sin

2017. november 30. 11:00 - Scott Pilgrim

Emily lemászik, behatol a barlangba, de a maszkos csávó meglövi kábítólövedékkel. Közben Tommy-t hívják, hogy találtak egy egykori dolgozót az árvaházban, elmegy kihallgatni egyedül, mivel Nick fél órája elérhetetlen. Emily magához tér, lát egy embert letakarva, leveszi róla a takarót, és az elég rossz bőrben levő, alvó Alice az. A hang közli vele hangszórón, hogy menjen előre. Egy képernyőn elkezd hozzá beszélni. Felolvassa az aktáját, amiben szerepel, hogy agresszív és nehezen kötődik másokhoz, ami miatt nehezen örökbeadható. Kiderül, azért választotta Emily-t, mert anno gyerekként kicserélte a saját aktáját másével, hogy örökbe fogadják. Sikerült is azonnal, viszont akivel kicserélte, az aktája alapján azt választotta ki a kísérlethez Shen, és miután Emily lelépett, még hat évig kínozta a kiválasztott alanyokat, most pedig a maszkos fickó szeretné mindezt visszaadni. Shen olyanokat keresett, akik fiatalon éltek át komoly traumát és nem estek szét, ugyanis szuperkatonákat akart nevelni belőlük. Majd a maszkos ember leveszi a maszkot és kiderül, ki áll az egész mögött.

vlcsnap-error534.png

Tovább
komment

Oltári csajok 1x19 - Bunyós István esete a dokival

2017. november 30. 10:00 - BBrigusz

Napsütéses reggelre ébredünk a fergeteges mulatság másnapján. Össznépi készülődés a fürdőszobában, kicsit olyan mint a mosószer-reklámok, ahol kivasalva veszik ki a ruhát a mosógépből, itt is kisminkelt lányok imitálnak sminkelést. Piros még egy mosást sem tud egyedül berakni a gépbe, lehet inkább ezzel kellene foglalkoznia ahelyett, hogy a közös jövőt tervezi Kornéllal. Jaj milyen szipcsi-szupcsi volt tegnap, Márk mostmár tényleg komolyan gondolja Párizst, hurrá. Márk-Hajni enyelgés, én meg Angélával tökéletes szinkronban forgatom a szemeimet.
1.jpg

Tovább
komment

TERÁPIA 3X12 - KEDD, KRISZTINA (3)

2017. november 29. 15:00 - Zsoofka

                                                             "Éreztem, hogy most boldognak kellene lennem..."

Kedd reggel Dargay Vanda mellett ébred. Egy másik nő is jelen van az ágyban, Ágnes - könyvformában. A férfi még mindig vagy méginkább a könyvön puffog. Szemlátomást nem sikerült magát túltennie rajta. Mint ahogy a Bence-lelke-ne-sérüljön attitűd sem változott: Vandának mennie kell, mielőtt a gyerek felkel...

1.png

Tovább
Címkék: terápia
komment

The Gifted - Kiválasztottak 1x05 - Elterelés

2017. november 29. 11:00 - Alicia Bailey

Ezúttal a Turner család emlékével indul a rész. Négy évvel ezelőtt járunk. Az Őrszemszolgálat gyöngyszeme a kislányával és a feleségével van egy játszótéren, anyu-apu piknikezik a fűben, a gyerek meg körhintázik. Az idillt a mutáns tüntetés hangjai zavarják meg. A dolgok eldurvulhattak, mert egyszer csak mutáns erők jelei tűnnek fel az égen. Turner ki is adja a parancsot indulásra, de a gyerek még egy kört menne. Ekkor vörös erőtér löki meg a környéket… A következő pillanatban pedig Turner már a földön fekszik, cseng a füle, körülötte megperzselődött a föld. A felesége pedig szüntelenül a kislány nevét sikoltozza: Grace! Nem nehéz kitalálni, mi történt.

tg_1.jpg

Tovább
Címkék: The Gifted
komment

Barátok közt 8619-8628. rész

2017. november 29. 10:00 - Gillotte

Senki nem tud magához térni Miki bejelentése után, miszerint a Berényi kft-ben lévő 39% tulajdonrészét Bandi nevére íratja. Nóra négyszemközt arról érdeklődik Mikinél, hogy kivan-e mind a négy kereke, mert hogy őrültséget csinált, az tuti biztos. Miki úgy gondolja, hogy életcélt ad ezzel Bandinak, nem kell félni. Bandi egyébként visszautasítja az üzletrészt, de Miki erősködik, úgyhogy csak aláírják a papírt, úgyhogy innentől Bandié a kft-ből a legnagyobb rész. Julit azért megnyugtatják: míg Bandi nem tanul bele, ő lesz az ügyvezető. Az ,,ünneplő” család hamar eloszlik, így Miki a régi jó szokás szerint whiskeyvel koccint Bandival, és fedi fel előtte, hogy sosem volt amnéziája, csak szüksége volt egy új Miklósra, hiszen egy új Bandira is szükség volt, akire az apja büszke lehetne végre. Hát az apja tuti büszke lenne…ugyanis amikor Miki úgy dönt, hogy elég a játékból, és eltépi a hivatalos papírt, Bandi előszambázik egy hivatalos, könyvelő által hitelesített másolattal, amit csináltatott. A tanítvány legyőzte a tanárát! Viszont Miki helyére teszi a kis gyökeret, és előveszi az aduászt: ne szórakozz velem kisfiam, mert vallomást találok tenni arról, hogy te dobtál le a KisSzék teraszáról… 3 év amúgy is felfüggesztett mellé bizonyára nem jönne jól. Bandikánknak viszont nagy az arca, nehezen adja a 39%-ot, de belátja, hogy másképp nem ússza meg a börtönt, úgyhogy ünnepélyesen bejelentik, hogy tárgytalan az átadás, és papírra is vésik. Bandi azért nem hagyja ennyiben a dolgot: bemegy az üres irodába, és szétdúlja teljesen. Juli másnap reggel sokkot kap, úgyhogy riasztja Miklóst, és rögtön tudják, hogy Bandi volt a tettes.

bk_oktober16_20_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Birmingham bandája 4x01

2017. november 29. 09:00 - lopezalapazi

Mindenekelőtt le kell szögeznem - így az új részt megtekintve, - h ez a sorozat töretlenül zseniális. Magyar ámberek, hát mi a fokking fokkért nem néztek ti többen Peaky Blinderst??

rajzos.png

Múlt héten, ülve a tűkön minden fellelhető előzetest átnyálaztam. A BBC rajzos összefoglalója elég állat volt, a többiből meg kiderült, h nemcsak Tom Hardy és Adrien Brody lesz bevetve, hanem nagy meglepetésemre még Littlefingert is felismertem az egyik előzetesben. (Na, nem az volt a meglepi h szerepel, hanem h az én képességeim mellett, és a sok haj és egy kalap ellenére egyből kiszúrtam.) Aztán van még két sokkoló tény is, amikkel nehéz lesz együtt élni: az egyik Polly katasztrofális frizurája, (aminek és korának ellenére is még mindig irtó szexi bír lenni ez a némber), a másik meg egy régi szereplő visszatérte, akit én személy szerint nem nagyon kívántam többet látni, de ez meg csak az én bajom.

Tovább
komment

TERÁPIA 3X11 - HÉTFŐ, ZSOLT (3)

2017. november 28. 15:00 - Zsoofka

                                                                                                      "Bármi lehetett volna."

Hétfő van, Dargay újra a börtönben. Várja Zsoltot és nem adja fel: újra rajzlapot készít elő a fiúnak.... Jön is Zsolt, adidas melegítőben (?). 2.png

Tovább
Címkék: terápia
komment
süti beállítások módosítása