Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x11 – Ellenséges behatolók

2018. szeptember 27. 10:00 - hektor_

Hát felebarátaim, az van, hogy ez sem fog a legszínesebb részként bevonulni a hogyvoltok történelmébe, a cselekménye bő lére engedve is elférne egy post iten. Ismét egy rettenetesen vontatott részben Eugenet, a Frizurák vörös posztós püspökét meghozták új otthonába, sírva könyörög az életéért, holott senki sem fenyegeti, én meg ezért a gyávaságért legalább annyira megutálom, mint Spencert, A Görényt, de neki legalább most írtam le utoljára a nevét. Emberünk abbahagyja a bömbölést, mikor bevezetik egy szobába, na fiam, ez itt az új ólad, enni mit kérsz? Eugene kis híján újra elkezd bőgni, mikor benéz a kajával fullra tömött hűtőbe, én meg akkor, mikor megnyom egy gombot és a hifiből felbúg az Easy Street, amit a múltkori résznél úgy három-négy napomba telt kiverni a fejemből. Mindeközben Dwightot a szomszéd szobában jól elverik, gondolom amiért hagyta megszökni Darylt. Főcím.

w1_atmeretezett.png

Negan az ajtó túloldaláról terrorizálja a Daryl régi cellájában üdülő Dwightot: nagy baj van, ugyanis a hárem egyik tagja kiszökött a karámból, történetesen épp az exed volt az, vajon ki engedhette ki? D nem tud semmiről, de nem kockáztat meg még egy verést, inkább utánaered a szökevénynek és megígéri hogy visszahozza. Eugenet körbevezetik a majorban, kap egy üveg kovászos uborkát a helyi kézműves kistermelőktől, majd a birtok császára személyesen kérdezi ki, hogy s mint. A csávó továbbra is úgy reszket Neganék előtt, mint aki menten a gatyájába gittel, a főnök viszont ma a kedélyes énjét vette elő, sőt, miután Eugene megnyeri a „Hogy nem hullanak szanaszét a zombik” kérdezz-feleleket, meg is jutalmazza újdonsült szolgáját: a feleségeim átmennek szórakoztatni este, NA NEM ÚGY, nem mintha tartanom kellene ettől rád nézve, de heherészni meg filmet nézni, csak ilyeneket csinálhatsz velük.

w3_atmeretezett.png

Na ennek a sztorinak az a vége, hogy Eugene azzal szórakoztatja a spiccesen vihogó Neganné-ket, hogy habbombát pukkantgat az udvaron:

eugene-the-magician.gif

Dwight elmegy a volt házukba, ahol megtalálja Sherry szívhez szóló búcsúlevelét a jegygyűrűjével együtt, a csaj persze sehol, sad.

kepernyokep_2017-10-28_20-03-13.png

Neganné 1 és 2 ismét Eugenenél kopogtat, és a segítségét kérik hogy Neganné 3-at, Ambert a saját érdekében lehetne hogyan mérgezni. A vak is látja, mire megy ki a játék, a vörös csaj egyébként is igazi sunyi rókának tűnik, a Hajkirály is tiltakozik, mire jön a tipikus taktika: tán nem is tudnád megcsinálni? A kérdés hallatán a férfi épphogy oda nem köhög nekik egy bitch pleaset, végül beleegyezik. A hozzávalókat az aljanép pajtájában szerzi be, a raktáros nő kekeckedni próbál vele, de emberünk megérezte a hatalom ízét, és bosszúból nem csak a kért egy levél pirulát, hanem az összeset elveszi, majd nekiáll a világ egyik legdurvább szettjében a méregkeverésnek. Dwight időközben visszatért a feleségrablásból, a doki mikor a verésben szerzett sebeit kötözi, azt kamuzza hogy megölte az asszonyt.

w6_atmeretezett.png

w7_atmeretezett.png

w8_atmeretezett.pngw9_atmeretezett.png

Negan ismét udvart tart a kemence mellett, melynek témája a doki megleckéztetése: bizony, Dwight szarba keverte az urat azzal, hogy kivágta a búcsúlevél „Goodbye, Honey” részét és elrejtette a fiókjában, a kézírást pedig a Daryl „Go. Now” levelével összehasonlítva nem lehet eltéveszteni. A gyanú így róla elterelődött, az orvosnak meg szar napja van, jön a vasaló, hacsak be nem vall mindent, így persze, hogy magára vállal bármit, de Negan nem az a megbocsátó fajta, úgyhogy a gyógyító rövid úton a kemencében köt ki. Élve.

walking-dead-oven.gif

Este a Negannék beugranak a pirulákért, de Eugene nem adja oda, mivel rájött hogy nem Ambernek, hanem Negannak szánják férjgyilkosság céljából, szóval hiába fenyegetőznek a csajok, üres kézzel kell hazakullogniuk. Később a ház ura is benéz, hogy új alattvalójának feltegye a szokásos kérdést: ki vagy te? Negan.

Címkék: 18+ twd
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.11.01. 17:04:21

pörögjünk fel, mert így sosem jutunk el az aktuális rész kibeszéléséhez = szétcinkeléséhez :)))
( am' imádlak, h írod)

hektor_ 2017.11.02. 13:18:57

@Biriksz_Krokiksz!: Csipkedem magam, jövő hétre megleszünk! ;)

Gia 2017.11.03. 12:06:42

@hektor_: Nagyon jó vagy,köszönjük! :-)
süti beállítások módosítása