Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x10 – Új legjobb barátok

2018. szeptember 26. 10:00 - hektor_

Na, mivel már nagyon sok szálon csapong a sztori, a megyék történéseinek kibogozására ezúttal igénybe veszem a helyszínek szerinti bontást, lássuk jó-e.

A Királyság 

Csere Déj van, dinnyét hoztak az alattvalók, kevés, mondja a Megmentők e csoportjának feje, nézd meg jobban, így a Király, a hosszúhajú gyökér meg, aki legutóbb szájbavágta Richardot, láthatóan most is erre gyúr, mikor el akarja venni a pisztolyát. Ezékiel becsicskul és közli hogy adja át szépen a fegyvert, de még így sem megy simán a dolog: pillanatok alatt ismét csőre töltött pisztolyok vannak a fejeknél, csattannak a botok, végül a hajas barom elveszi Morgan rőzséjét is, majd elhúznak. Később Daryl, aki valószínűleg agyvérzés közeli állapotba kerül attól hogy ott kell bujdokolnia, míg mások az életüket kockáztatják, helyre teszi a vérző fülű Morgant: ha Carol látná ezt, és tudna Glennékről, már rég elvezetett volna a Megmentőkhöz és elintéztük volna őket.

w1.png

Richard nyílpuskát ajándékoz Darylnek, majd elvezeti az erdei lakókocsijába és kitálal a tervéről, amivel rá lehetne végre venni a Királyt, hogy lépjen valamit a Megmentők ellen. Terv = él valaki egyedül a Királyság mellett, ha felgyújtanánk a házát és rákennénk Neganék bandájára, Ezékiel végre megmozdulna. Daryl hallgatja, hallgatja a sztorit, majd mikor kiderül hogy egy nőről van szó, rájön hogy ki lehet ez az asszony, mikor Richard megerősíti, közli hogy nem vesz részt ebben, majd összeverekszenek.

w2.png 

A Szeméttelep

Rickéket csigavonalban veszik körbe az ismeretlen fegyveresek a bázisukon, előjön a vezetőjük is, Fufru. Gabriel Atya is feltűnik asszonyverőben parádézva a retkes széklábak között, Rick pedig felvilágosítja a főnökasszonyt hogy minket megölni nem kell, félnetek jó lesz, inkább fogjunk össze Neganék ellen. Fufru erre nemet mond, mire kitör a tömegverekedés amit a színészek szörnyen bénán abszolválnak, üvölt a jelenetről hogy senkinek haja szála nem görbült, megmenteni már csak a csattanó pofonhangokkal lehetne, amiket a Bud Spencer filmekben annyira imádtunk. Gabriel Atya kést fog egy szőke pontyasszony nyakához, úgyhogy végre engedik beszélni, bármire képesek vagyunk, mondja, kérdezzétek csak Ricket, akármit meg tud tenni a csávó, fogjunk össze!

w4_1.png

w5.png

Ricket felkísérik a szeméthegy tetejére, a kilátás gyönyörű, mondaná, de egyrészt nem az, másrészt a CGI is szar, ennél már az szarabb mikor Fufru kicsit bullshitel neki a semmiről, majd belöki egy verembe, ahol egy zombi van a Vastrónnak van beöltöztetve. Rick megküzd a tüskékkel rendesen, míg Michonneék kukákból kialakított kémlelőcsöveken nézik a küzdelmet, az egyik át is szúrja a tenyerét, de seriffünk ráborítja a szemeteszsákokat a támadójára, így végül sikerül kiiktatnia a járkálót. Idegsebészre úgy tűnik, ezúttal sem lesz szükség, simán felmászik a kötélen a kilyukasztott kezével, majd nyélbe ütik a vezető csajjal a dealt: mindennek a harmada amit Neganéknál szereznek, és rengeteg fegyver, oké? Oké. Ez könnyen ment, Rick csak úgy szökell vissza örömében a csapatához, ebből a nagy előre iszunk a medve bőrére dologból még baj lesz, most szólok.

w3.png

w6.png

Gabriel Atya hogyvoltozik Ricknek, hogy kapták el Fufruék – akik nem mellesleg arra vártak, hogy valaki végre kirabolja a halott zseni telepét, és el tudják venni tőle az ott megszerzett cuccokat, ezért mikor elfogták, rávették hogy elhozza a raktárból azt a kicsit, amit a Megmentők még nem vittek magukkal. Tara és Rosita összekapnak, előbbi haza akar menni, utóbbi portyázni indulna tovább, végül is hazamennek, de Rick előbb rákérdez Taránál: mivel te voltál a legmesszebb Alexandriától, szerinted merre induljunk fegyvereket keresni? A csaj megígéri hogy segít, ami gyanítom azt jelenti hogy nem fogja tudni sokáig tartani a száját Lesbos szigetéről.

w9.png

Carol Fészke

A Király ismét megjelenik a kertek alatt, mikor a nő kinyitja az ajtót, valami kamut húz elő a mellényzsebből arról, hogy csak zombikat irtanak, én mondom hogy a feka fejedelem zsírozná az asszonyt, akárhogy is deresedik. Átadják az ajándék pitét, majd lelépnek, de Carol még le sem teszi az ülepét, amikor ismét kopognak: fújtatva kivonul elküldeni zaklatóit, ám ezúttal Daryl áll a küszöbön. Odabent nagyot hazudik az asszonynak a Megmentők – Alexandria 1:0 állásáról, mindenki jól van, mondja, majd egy gyertyafényes vacsora után hazamegy a Hilltopba Királyságba.

w8.png

Otthon aztán Daryl a tigrissel barátkozik, amikor Morgan ugrik be dumálni, de megint csak felbosszantja a nyílpuskák pápáját az idétlen hippi természetével, amiért nem akar segíteni rábeszélni a Királyt a harcra, úgyhogy Daryl másnap fogja magát és visszamegy a Hilltopba, készülni.

Címkék: twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása