Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8569-8578. rész

2017. október 24. 09:00 - Gillotte

Ahogy várható, Liza nem tudja olyan simán feldolgozni ezt a túszdrámát, folyton rémálmok gyötrik, már elaludni sem mer szegény, inkább a nappaliban próbálja ébren tartani magát. Mivel elég durva, hogy Ági földelte el a Herrt (bár Liza úgy tudja, hogy a Herr élve esett bele a gödörbe, a tényeken nem változtat) Liza nem beszélhet róla senkinek, még Ottónak sem, de elég nehezen tudja azt mutatni, hogy minden oké. Ottó aggódik barátnőjéért, ezért megkérdezi Ágit, hogy mi a gond a lánnyal. Ági bekamuzza, hogy azon a Zeneszigeten, ahonnan a Herr amúgy elrabolta, ott olyan keményen fogták őket, hogy Liza nem tudja feldolgozni. Közben Liza Emíliához fordul, hiszen neki kötelessége ugyebár magában tartani minden ilyen jellegű titkot. Liza mondjuk neki se mond konkrétat, csak azt, hogy a Herrel rémálmodik, de Emília sejti, hogy van valami a háttérben, ezért Ágit is bevonná a kezelésbe, pláne, hogy mivel Liza kiskorú, szülői engedély kell a kezeléshez. Liza emiatt inkább lemond a dologról, de elmondja Attilának, hogy majdnem elmondta Emíliának ami nyomasztja, s a nagybácsi persze rohan a hírrel Ágihoz, aki rövidre zárja az ügyet Emíliával: á, jól van Liza, csak kicsinálta a zenetábor, lányát pedig megkéri, hogy ne fecsegjen.

bk_szeptember11_15_1.png

Bözsi megszállottan tanul a jogsihoz az egészségügyi vizsgára, még a Heimlich-féle műfogást is gyakorolja szerencsétlen Vilin. Piros szerencsére ott van segíteni neki, úgyhogy visz egy hivatalos újraélesztős bábut, amit a villamosvezetéses tanfolyamkor is használtak. Gizi is megy, ő egy játékbabát visz segítségül, ami újabb ellentétet vált ki Piros és Gizi közt, de Bözsi biztosítja róla Gizit, hogy attól még, hogy jóban van Pirossal, ők még barátnők maradnak. A nyugalom csak addig marad, míg Gizi fülébe nem jut, hogy Piros teljes állásban lesz a Rózsában, és közelebb akar költözni, sőt Piros még azt is elmondja Stellának, hogy saját szobát szán neki. Habár ezt Giziék nem tudják, érzik, hogy az a terv, hogy Piros ,,magáévá tegye” Stellát. A következő balhé abból ered, hogy Gizi nem engedi Stellának, hogy este kólát igyon, ennek ellenére Piros a Rózsában ad neki egy pohárral, amiből hatalmas botrány lesz: Gizi kirángatja Pirost a pult mögül, és Stella szeme láttára elkezdik primitív módra tépni egymást, úgyhogy Krisztián kidobja Gizit a Rózsából. Stella mindkét anyjára haragszik, és ahelyett, hogy a felnőttek megoldanák a dolgot, Piros azzal állít be Giziékhez, hogy neki egyenesbe jött az élete, úgyhogy elpereli tőlük Stella felügyeleti jogát.

bk_szeptember11_15_2.png

Mindenki lenyugszik, s ugyan Richárd elhagyja Sárit, Sári innentől együtt szeretné vinni a csokigyárat Kristóffal. Ha így indítottunk volna, megspóroltunk volna több havi kínlódást. Alíz megpróbálna kibékülni Krisztiánnal, hiszen ha Kristóf gyártulajdonos lesz, kapnának hitelt, és megvehetnék Zsolt lakását. Csak egy bibi van: mivel együtt veszik fel a hitelt, nem válhatnak el, Krisztiánnak pedig ez így nem kóser. Nem értem, miért nem gondoltak erre akkor, amikor kitalálták ezt az egész baromságot. Most szegény Alíz szív, ő így nem akar egy fedél alatt élni Krisztiánnal, még jó, hogy Ádám befogadja, Alíz már pakol is.

bk_szeptember11_15_3.png

Többen meg szeretnék nézni Peti filméjt, úgyhogy Natasa összetrombitálja Juliékat és Ottót ,,Petihez” ami ugyebár ugyanaz, mint ,,Hannához”. Peti inkább nem kérdezni meg Hannát, hogy nem bánja-e, úgyis sokáig dolgozik. Összejön hát mindenki Hanna kivételével, akit ugye Peti nem is hívott. Peti ajánlatokat kér filmcímekre is a nézőktől. A film mindenkinek tetszik, a dicséretekbe pont belefut Hanna is, ugyanis hazaér. Még Hanna érzi magát kínosan, és vonulna el a szobájába, de Juli ott tartja, mert mégis milyen hülyén veszi ki magát, hogy a házigazda nem is tud az eseményről. Az előre megadott filmcímek alapján a ,,’82-es nyár” a befutó cím, de nincs senki eldurranva tőle. Natasa javasolja a Krisztina és Pali filmcímet, ami lássuk be, rém gyenge, mire Hanna bedobja a ,,Krisztina már nem lakik itt” címet, amitől mindenki el van ájulva –kivéve Natasát. Juli az esemény után előveszi a fiacskáját, és tudtára adja, hogy ultra gáz a volt nőddel lakni, és áthívni hozzá az újat. Peti ezeken elgondolkozva úgy dönt, elköltözik Hannától, és biztosítja róla Natasát, hogy Hannával csak lakótársak, de keres kérót, úgyhogy hamarosan meg fog szűnni ez az állapot. Ámen.

bk_szeptember11_15_4.png

Fel kéne futtatni a KisSzéket, úgyhogy Milán kitalálja, hogy lehetne karaoke-estet tartani. Rudi szerint ez nem elég az üdvösséghez, jó lenne két önkéntes, aki bemelegíti és bátorítja a népet, legyen az Milán, és Luca. Milánt már harmadjára énekeltetik, kicsit deja vu érzésem van, Alíz öccsét is hogy nyomták abban az időben, amikor az X faktorba jelentkezett. Rudi azért megsúgja Milánnak, hogy az ötlete nem az éneklésen alapszik, hanem az azzal járó próbafolyamaton, ami által Milán és Luca közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ádám fel is ajánlja a fiataloknak, hogy menjenek hozzá gyakorolni. Oh Ádi, oh Ádifiú, a gyertyát nem akarod tartani nekik?! Habár van éneklés, Alíz és Ádám pont akkor lép be átköltözni a motyókkal, amikor Luca egy szál törülközőben libben ki a lakás nappalijába. Alíz kitér a hitéből, hogy így látja egyszem gyermekét, aki állítja, hogy nem történt semmi. Ezt igazolja, hogy külön-külön Milán és Luca is megkérik Ádámot, hogy tartsa már kicsit távol a folyton nyakukon lógó Alízt, s Ádám így is tesz, elcsalja az aggódó anyát a galériába, ahol a kiállítása lesz. Luca és Milán kihasználják az üres kérót, és megejtik mindkettejük első alkalmát. Alíz ugyebár semmit nem tud a dologról, ám másnap összeszedi a szennyest a nappaliból, és mit talál a kanapén? Hát persze, hogy egy üres óvszeres-zacskót. Luca, azt hittem, több eszetek van! Alíz ráadásul nem túl jó irányból közelíti meg Luca letolását, azt vágja a saját lánya fejéhez, hogy ,,kövesd el ugyanazokat a hibákat amiket én, ess teherbe 16 évesen”. Hahó, az óvszer zacskója arra utal, hogy nem esett teherbe! Alíz ráadásul arra is rájön, hogy Ádám csalta el a galériába, hogy a gyerekek szexelhessenek, úgyhogy vele is jól összevész. Ádám vigasztalja az anyja szavaitól sértett Lucát, elmondja neki, hogy ő annyira aranyos kislány, hogy Alíz csak rosszul fogalmazott, közben Luca arcát is fogja amúgy atyaian (?).

bk_szeptember11_15_6.png

Nórát legnagyobb meglepetésére az a nő látogatja meg, akit a múlt héten Ábellel látott a parkban, és akiről Ábel nem mond semmit. A nő azzal a hírrel érkezik, hogy bírói posztra ajánlották Nórát, úgyhogy Nóra pályázhat, ha szeretne.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása