Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8559-8568. rész

2017. október 23. 11:00 - Gillotte

Hát igen, a Herrt kiírták a sorozatból, és mivel Ági úgysem tudná bizonyítani, hogy a Herr húzta meg a ravaszt, ami végül a végzetét jelentette, így nekiáll puszta kézzel elkaparni a férjét. Hamar rájön, hogy ez így sokáig fog tartani, de milyen jó, hogy van egy markoló a közelben. Ezzel hamarabb megy a temetés, hisz nyilván, miért is merülne fel, hogy Ági most használ ilyen gépet először életében. Hamar végez, el is lapítja a géppel, és ismeretlen okból egy botot is a földbe szúr, a helyet jelölendő, okosan ujjlenyomatot hagyva ezen is. Mire végez, pont érkezik Attila és Liza, ugyanis a keresésére indulnak. Ági nem mondja el Lizának az igazat, azt mondja, hogy a Herr üldözte, dulakodtak, beleesett egy gödörbe, és mivel Ági gondolta, hogy tuti meghalt, ezért eltemette. Attilának van annyi esze, hogy letörölgesse, amihez Ági hozzáérhetett. Amikor hazaérnek, megbeszélik, hogy erről egymás között sem beszélnek soha. Liza elmegy aludni, és Ági nem bírja tovább, beismeri Attilának, hogy mindketten fogták a Herrel a fegyvert, úgyhogy lehet, hogy mégis ő ölte meg. Attila csak azt tudja javasolni, hogy innentől imádkozás, hogy ne kerüljön elő a Herr teste. Egy építési területen, ahol eleve ki volt ásva valamiért az a gödör, amit Ági betemetett? Ugyan, miért kerülne elő?! Megbeszélik, hogy Julinak, aki Liza elrablásáról már amúgy is tud, azt mondják, hogy megbeszélték a Herrel, hogy ha elmegy az országból, nem jelentik fel Liza elrablásáért. A sztori szerint a Herr a 200 milliót is visszaadta, hogy nehogy Ágiék feljelentsék, valójában azonban abban a vadászházban volt ami nagyjából tavaly volt porondon, miután a Herr ott rendezett be ,,kínzókamrát” Lizának. Ági így visszaadta Hannának a pénzt, és megbeszélik, hogy ugyan Hanna részéről több ellenőrzéssel, de visszaköltözhet Ági és Liza a villába. Attila költözteti haza őket, amikor is meglátja Áginál a gyilkos fegyvert. Ugyan meg volt beszélve, hogy Ági a Dunába hajítja, de mégsem tette, mert amikor Peti és Juli bedobta a gyertyatartót, az is előkerült, akkor tuti a fegyver is elő fog, és cseszheti. Mai napi tanulság: tanuljunk mások hibájából! 

bk_szeptember4_8_1.png

Elkészül Peti filmje, amit arról a szerencsétlen Pálról és a rég nem látott szerelméről csinált. Szlogent, címet, és plakáttervet keresnek, mert ilyenek még nincsenek, pedig Peti benevezte a filmet egy nemzetközi dokumentumfilm-fesztiválra, úgyhogy ideje gyorsan megcsinálni mindent. Pállal persze bénáznak, sehogy nem tud jól beállni a fotóhoz, és még az allergia is rátör, de Ádámnak ez pont jó, így képeket csinál a ,,síró férfiról”. Peti megmutatja Hannának és Natasának, azaz a volt és jelenlegi barátnőjének a filmet, és Natasa sajnálatára Hanna megért a filmben olyan utalásokat, amiket Peti direkt rakott bele, hiszen valami anime inspirálta. Később Ádám rávezeti Petit, hogy nem volt túl elegáns a két lánnyal együtt nézni a filmet, és elég meredek úgy barátnőt tartani, hogy közben a régivel lakik együtt az ember.

bk_szeptember4_8_2.png

Gizi és Stella unják Londont, mert már vége a nyelvtanfolyamnak, így hamarabb hazamennek, mint tervezett volt. Ne is menjünk bele, hogy a repülőjegy átíratása mennyibe kerülhetett, és engem ugyan nem zavar, de mivel folyton a pénzről folyik a szó, kicsit furcsa így hirtelen hamarabb hazamenni honvágy miatt. Piros és Laci lufikkal és tiszta lakással várják őket, de Laci azért be van kullantva asszonyától, ugyanis még nem mondta el neki, hogy Piros a Rózsában dolgozik, ám Gizi egyáltalán nem haragszik, úgyhogy miután mindenki lefekszik, van egy kis ,,de jó, hogy visszajöttetek Londonból” szex, Novák módra. Kár, hogy nem sokáig maradnak ilyen jól az állapotok, ugyanis Stella elújságolja Pirosnak, hogy volt Arsenal-Real Madrid meccsen, és milyen jó volt, Pirosnál meg rögtön elgurul a gyógyszer, hogy az milyen rohadt drága, és az ő pénzén szórakoztatja a kislányt Gizi, aki emiatt őt, Gizit szereti jobban. Piros a Rózsa pultjában vonja kérdőre Gizit, aki állítja, hogy ez baromság, ő Stelláért vette a meccsre a jegyet, és nyilván nem mondta neki, mennyibe kerül. Szépen összevesznek, amit Stella meghall, és jól kiakad miatta. Laci próbálja kibékíteni a feleket, ami feltételezem, csak ideig-óráig marad így, hiszen Piros teljes állásban kap munkát a Rózsában, úgyhogy elújságolja Stellának, hogy a pasijával közelebb költöznek a Mátyás király térhez.

bk_szeptember4_8_3.png

Végre valahára a végére érünk ennek a nevetséges kamuházasságnak. Richárd, Sári férje úgy akarja lebuktatni Kristófékat, hogy akkor kapja le egy smárra Alízt, amikor Krisztán épp arra jár, és szétválasztja őket, hisz Alíz az ő barátnője, és szereti. Krisztián elzavarja Richárdot és Sárit is, de Richárd jóslata szerint ezzel nincs vége, ugyanis hangfelvétel készült a dologról, szóval Krisztián szavai, miszerint ő Alíz barátja, felhasználhatóak. Sárinak ez már kezd sok lenni, ,,Kristóf mégiscsak a testvérem” – mondja, és letörli a felvételt. Hát ennek már jóval előbb eszedbe kellett volna jutni...

bk_szeptember4_8_4.png

Nóra el akarná csábítani Ábelt egy romantikus hétvégére, aki munkára hivatkozva nemet mond, ám, mi nézők látjuk, hogy búcsú után az ujjára húz egy jegygyűrűt. Hoppá! Másnap mivel egyetlen egy park van az egész városban, Nóra pont arra járkál, amerre megláthatja Ábelt egy ismeretlen nővel.

bk_szeptember4_8_5.png

Emília írja a börtönkönyvét, úgyhogy Rudit is meginterjúvolja, aki vall arról, hogy Afganisztán után kicsúszott a talaj a lába alól, úgyhogy elvesztette a pénzét, az asszonyt, és a gyerekeket is. Bár Rudi olyan, amilyen, Emília szimpatikusnak tartja. Ugyan a megszerzett információt titkosan kezelné Emília, amikor nincs otthon Natasa lehallgatja a diktafonról Rudi meséit, és jókat kacag rajta. Valami az súgja, hogy lesz még köztük valami!

bk_szeptember4_8_6.png

Bandi elkezdi ledolgozni a Berényi Kft-nél a 3 millió forintot, amit Miki kifizetett neki, mint megítélt kárpótlást a Norbi gyereknek. Tóbiás is le van beszélve, mert sok a munka, és ezek ketten együtt fognak dolgozni, leginkább Tóbiás irányítása alatt, bár ezt Bandi másképp gondolja, egyáltalán nem hajlandó együttműködni, úgyhogy inkább otthonról dolgozik. Persze nem ússza meg ennyivel a kis gyökér Berényi, Miki parancsára bocsánatot kell kérnie Tóbiástól, és elkezdeni a közös munkát. Bandinak ez nem esik jól, úgy érzi, hogy mivel ő is Berényi, különb bánásmódban részesítik, ám Miki szerint a tiszteletet kisgyerek ki kell érdemelni, és nem a nagy pofáddal, hanem munkával. A srácot motiválandó, Miki visszaadja neki a börtönből visszakapott órát, ami teljesen szét van törve, használhatatlan, úgyhogy kap mellé egy újat is, ami nincs ínyére a Bandi gyereknek…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása