Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x02 - 202 vs. 212

2017. október 20. 13:00 - Chat Géza

Az évadnyitó dupla epizód valahol ott lett ketté vágva, hogy Parkernél kigyulladt az egyik rakodógép. Gyorsan eloltották, aztán már spuriztak is a szomszéd telekre a tartalék munkagépért, ami eddig parkolópályán volt. Kis nehezítés, hogy az este leesett eső teljesen elmosta az ideiglenesen oda rakott, átjárást biztosító földkupacot, amit az alaszkai aranyásó szakzsargon minden további nélkül hídnak nevez. Valakinek át kell mennie a markolóért is, és az a valaki tökig vizes lesz. Kő-papír-olló deathmatchban Rick veszít, úgyhogy övé megtisztelő feladat, hogy megint megépítse az utat. Parker meg vígan áll és dobozos almalevet szürcsöl. Mivel a mosóval minden rendben, ezért az adásidő kitöltése végett elutazik Kaliforniába, hogy az ott lakó néniktől és bácsiktól kibéreljen egy másik területet. (Parkernek itt hirtelen 10-15 centis bundeszliga sérót növeszt, miközben 40 perce még tök rövid volt. Na, mindegy.)

ke_pernyo_foto_2017-10-20_9_58_42.png

Az öregek pont Tony kotrója mellett tudnak egy rohadt nagy parcellát adni, és nem is rabolnák le annyira, 30 helyett csak 10 százalék jutalékot kérnek. Ez igen jó, úgyhogy alá is írják a papírokat. Parker visszarepül Alaszkába, Tonyval is meghosszabítja a szerződését, mert nem akar két szék közül a pad alá esni, hisz ki tudja, hogy mi van azon az érintetlen területen, amit az imánt bérelt ki. Lehet, hogy csak egy bazi nagy homokozó az egész. Tony egyelőre nem sejti, hogy Parker szervezkedik a háta mögött, de ez az állapot nem tart sokáig. A srác elkommandózik Tony parcellája mellett egy alig észrevehető, a környezetbe teljesen beleolvadó citromsárga markolóval. Ekkor nem veszik észre, csak amikor menne haza az amúgy sikeres, 20-30 aranyszemcsét produkált random próbaásásból. Meg is kérdezi Tony, hogy hát mi a kénköves ménkő van itten. Tony magához képest higgadtan küldi el az anyjába Parkert, mert csak egy passzív-agresszív fenyegetést nyomott el felé, hogy gondolkozzon el, hogy azon a telken majd honnan szerez vizet. Hát persze, hogy Tony parcelláján keresztül kell majd eljutnia a folyóhoz, és itt bizony az öreg rendesen beakaszthat neki. De, hogy valami jó is történjen, Parkerék 202 unciát termeltek.

ke_pernyo_foto_2017-10-20_9_59_13.png

Tony, még mielőtt megtörtént volna ez a kis közjáték, elment megnézni, ahogy a Thistle folyó jege megindul. Kis bénázás után vízre teszik az uszályt és lassan, de biztosan megindulnak végre. Majd a kettes mostó lesz gyönyörű kiimádkozni a helyéről.

Hoffmanék épp, hogy elkezdték szépen orban beindítani a mosókat, már látták maguk előtt, ahogy mind a három gép megállás nélkül ontja magából az aranyat. A Vörös Szörny beröffent, a Dupla Baj már megkezdte a munkát, de akkor jött Freddie, hogy a Nagy Rozsdást nem lehet elindítani, de nem műszaki okokból, hanem az állam bácsi gyütt, hogy a vztározót kajak illegálisan használják, úgyhogy azonnali leálló van. Jó, hát ez egy hét csökkentett üzemmód, de a másik két gép szépen duruzsol. És kivételesen nem körömpiszoknyi mennyiséget hoz magával a legidősebb Hoffman papa, hanem két jó nagy edényt, amiben összesen 219 uncia van. Hát Tod fel is hívja Parkert a jó hírrel. A fiúnak itt lefagy, meg Hoffman lecsapja a kagylót, hisz nem érdekli a kakaskodás, ha 4 év után végre ő van, ha csak 17 unciás előnyben is, de ELŐNYBEN. A producer - gondolom én - próbálja faggatni Parkert, hogy mit érez, de látszik, hogy mindjárt átmegy Kylo Renbe és lezúzza egy aranyröggel. ILYEN NINCS! EZ HÁBORÚ! 

ke_pernyo_foto_2017-10-20_9_57_27.png

ke_pernyo_foto_2017-10-20_9_57_29.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása