Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 3x16 - Gátvéderek vs. szelíd motorosok 2. rész

2017. október 18. 10:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-10-18_7_19_32.png

Madison már talpig csiniben, tűsarkúban tüsténkedik a konyhában, mint egy tündér, jól meglocsolja szafttal a pulykát, majd visszateszi a sütőbe, de amikor kitipeg a kertbe, akkor egy sírkövekkel teli pusztán találja magát, ahol Nick meg a nője nézik szomorúan Alicia sírját. Madison próbálja marasztlani Nick nőjét, aki egy jól bebugyolált, és elég forcsán hörgő csecsemőt tart a kezében, de azok már pattannak is be a platós terepjáróba és húznak elfele.

Amíg a teljes motoros brigád megérkezik, addig Nick és Madison meg tudják beszélni egymás iránt táplált komplexusaikat, de persze veszett fejsze az egész beszélgetés. Jó, hogy jön Strand, aki minden eddiginél újabb tervvel áll elő, hogy gátőr egyenruhában majd kijuttatja őket, de nem kell félni, mert Alicia is itt van, és nagyon úgy fest, hogy a vezér ürü nagyon megkedvelte őt. Minden anya vágyálma, hogy a lányát egy több évtizeddel idősebb gyilkos motoros faszi vigye el.

Még szerencse, hogy ezzel párhuzamosan Alicia is megköti a maga kis egyességét a motoros csákóval, hogy ő marad vele, de a muuter meg az öcsi, azok hadd menjenek. Erre az áldozatra azért volt szükség, mert a Strand által kínált alku ott ment a levesbe, hogy hazudott vagy sem, mindegy, nem az lett, ahogy ígérte, hogy békés keretek közt beveszik a gátat, és egy motoros bőrzekét viselő hulla sem fogja díszíteni a víztározót.

kepernyofoto_2017-10-18_7_21_52.png

Strand már viszi is a gát tetején a két foglyot, a kamu gátőrnek állt Madisont és Nicket, de a svájci óramű pontosságú tervbe egy kisebb homokszem kerül, amikor Daniel nője berzerker üzemmódba kapcsolva, mintha csak beütötték volna nála az örök élet meg az ingyen lőszer cheat kódokat, megy és lődöz, amíg ő nem kap egy golyót a fejébe. Na, így viszont akkor a motoros főni is le tud ülni megbeszélni Madisonékkal. Ez persze nem egy igazi beszélgetés, csak vázolja, hogy akkor nem tehet mást, mint először megöli Aliciát, aztán Nicket, végül Madisont. Mindezt persze tök teátrálisan, a gát tetején kell elvégezni.

kepernyofoto_2017-10-18_7_22_07.png

Közben Madison megint az idilli karácsonyt látja maga előtt, de kivételesen nem a hülye családját látja vendégül, hanem azokat, akik meghaltak vagy meg fognak halni miatta. Mint Jeremiah, Jake meg hasonlók. Öröm bódottá, egészen addig, amíg fel nem emeli a sült pulykáról a búrát, ami alatt nem is a gondos szaftinnyekciózás után tökéletesre sült pulkya pihen, hanem Jeremiah levágott nagyon medium rare feje.

A gáton meg megy a pusziszkodás Strandtől, aki még előáll a nagy húzással, hogy van nála egy detonátor. Van a fenét, épp az imánt csórta ki a zsebéből Nick. Ezzel ő diktál, mert, ha megnyomja a gombot, akkor felrobban alattuk minden, de ami még fontosabb, a víztározó értelmét veszti, mert nem lesz mi fölött uralkodni. Tehát akkor Alicia, Madison és Strand motorcsónakba pattannak, hogy elhúzzanak. Némi szarakodás után sikerül is megindulni. Nick húzza is az időt, a távolból is van segítsége, mert a nettó 60 perc játékideje lelépett indián komák a dombtetőről fedezik távcsöves puskával. Nick végül bebizonyítja, hogy nem csak a szája jár, és felrobbantja a gátat. Alatta persze nem omlik be, de a mutert meg Aliciát és persze Strandet sikerül megszívatni, mert a sodrász beszippantja őket.

kepernyofoto_2017-10-18_7_27_02.png

A család megint darabokban. A gyerekek azt se tudni hol vannak, de az fix, hogy Madison egy mesterséges folyómeder partján ébred, majd egy kislány ráköszön, hogy “Hola!”

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Important roll 2018.01.10. 00:56:17

"megy és lődöz, amíg ő nem kap egy golyót a fejébe"
Azt hitte, hogy ő ugyan nem gépelheti félre az iddqd-t.
süti beállítások módosítása