Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 3x15 - Gátvéderek vs. szelíd motorosok 1. rész

2017. október 17. 11:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-10-16_23_05_03.png

Nick zombifejeket gyűjt egy bevásárlókocsiban, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Persze nem csak öncélú szórakoztatásból csinája ezt, hanem mert az Apokalipszis Pláza drog pápájának szállítja őket, aki ezeket a fejeket gondosan megskalpolva kézzel kiműti azt a kis agykérget vagy mit, amitől múltkor olyan prímán bekábózott Nick. Közben Troy meg beszélt a helyi szelíd motorosokkal, akik ugye épp megtámadni készülnek a gátat. Starnd és Madison a jövőről agonizál a gát tetején, hogy ez milyen jó hely itten. Az biztos, de nincs már család, akivel lehetne karácsonykor pulykát zabálni. Az unokázásnak meg végképp lőttek. Némi anomália keletkezett az időben, mert egy fél palack itóka, és a gondolatmenet végére meg is érkezik Nick és Troy a hírrel, hogy mindjárt szétbarmolják az új kis helyüket is. 

Eközben Madison kevésbé szeretett gyerekével, Aliciával is zajlik az élet. Amikor a költségcsökkentett, csákányos Michonne 2.0 arról győzködi, hogy egy vagyont érne, ha levágná és eladná azt a gyönyörú arany haját, akkor hajtanak beléjük izomból oldalról. A kocsiból kipattanva a két nő aztán elintéz 5-6 hapsit, aztán még egy orvost is találnak, aki ellátja a low budget Michonne 2.0 nyílt sípcsonttörését.

kepernyofoto_2017-10-16_23_08_24.png

 Vissza a gáthoz, ahol mindjárt beüt a nyakig érő szar. Miután Strand eredeti terve befuccsolt, hogy a motorosok rajtaütnek a védtelen gátvédereken, ezért be kell avatnia a B tervbe Nicket. Utóbbit meg elkapja egy gyors kínvallatásra Salazar kapitány, hogy akkor hogyan is volt az a zombi horda okozta hirtelen halál, amit a lánya szopott be, de csúnyán. Nick Jake-re keni a balhét, de mindenki tudja, hogy Troy a hibás, ezért sem maradhatnak tovább, mert Salazar bármelyik pillanatba idegállapotba kerülhet. Troy és Madisonnal cuppantja fel a gát falára a C-4-es  bombákat, amikor Nick vázolja a tényállást, hogy Troy vezette a zombi hordát, hogy a mostani cumi meg Strandnek köszönhető. Nem is tud mit csinálni, inkább hirtelen felindulásból kétszer is hókon vágja Troyt egy kalapáccsal, akinek ezzel itt véget is ért a szarkeverői pályafutása.

kepernyofoto_2017-10-16_23_10_09.png

Aliciának hála a motorosok bázisán sikerül jó asszisztensként segédkeznie a doktornak, így kiműtik a vezér ürü gerincéből a tumort, úgyhogy már mehetnek is háborúzni a gáthoz. Ott meg rossz irányba folyik a víz, amit megnyitottak. A gátőr asszony nézi is, hogy ki bizgálta a kallantyúkat, mire megjelenik Strand és már megy is az izmozás Salazarral. A kakaskodásnak a és szánalmas bírkózás vége az, hogy Strand véletlenül szétlövi Daniel álkapcsát, aki így vérző pofával el is kullog. (És így, egy torz, félig lyukas arcüreggel, na meg ezzel a kegyetlenül rideg, de végtelenül racionalista, elvhű hozzáállásal remek főgonosz lehetne belőle.)

kepernyofoto_2017-10-16_23_15_05.png

A szelíd motorosok kis ellenállásba ütköznek, de különösebb gond nélkül megkezdik a gát ostrom alá vételét. Strand meg elbújtatja egy kulcsra zárható szobában Madisont és Nicket, majd a C-4-es töltetek detonátorát elkérve elballag, de majd még visszajön, azt mondja.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mate4182 2019.10.19. 17:07:27

par resszel ezelott megemlitettem hogy atlathatatlan mi tortenik:

amikor Nick vázolja a tényállást, hogy Troy vezette a zombi hordát, hogy a mostani cumi meg Strandnek köszönhető. Nem is tud mit csinálni, inkább hirtelen felindulásból kétszer is hókon vágja Troyt egy kalapáccsal, akinek ezzel itt véget is ért a szarkeverői pályafutása.

itt enyhen kimaradt hogy Madison olte meg Troyt nem Nick...
süti beállítások módosítása