Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x31 - Azt is leszarom, ha valakinek leszakad a karja

2017. október 10. 06:58 - sixx

Na, utolsó hét. A Mandirigma beachen Feri és a három grácia, a Holtak szigetén Benedek, Iliász és másik három grácia várja a végjátékot, ami így, a 40. nap után már igazán jöhetne nekik, mert, legalábbis az utóbbiak nagyon kivannak, különösen Doktorjúdás, akire a nem is olyan régen szabotált ponyva (Lilla és Nóri a bikinifelső rituális elásásával együtt szabdalta szét) a fejére szakadt az esőben, éjjel, és hát úgy nehéz aludni. Mit tesz ilyenkor az ember? Hát persze, hogy nem ahhoz az Iliászhoz kucorodik be, ahová tuti beengedik, hanem odamegy esküdt ellenségeihez, hogy eresszék be azok. Akik nem eresztik. Így lehet nyígni reggel. Iliász elképed, ilyen van? Ember embernek farkasa? Van. Nahát. Benedek leszarja a cicaharcot, meg úgy mindenit, neki se ereje, se ideje nincs ilyesmire. Őt semmi nem érdekli ezen a szigeten, ha valaki levágja a karját, az is hidegen hagyja majd.

Ő trehányul rakta össze a bunkerét, tudtam, hogy nem fogja bírni, ha jön egy nagyobb vihar. (Nóri)

Mandirigmán Feri Benedek kiszavazása miatt idegbeteg, persze csak szőrmentén, mert valahol érzi ő, hogy nem olyan nagy baj, ha Barbi az esetleges ellenfele a döntőben és nem Benedek (Feriék ugye nem tudnak a Holtak szigete-tvisztről), de ettől még baszogatja a terrornővéreket picit. Klaut nem nagyon hatja meg a baszogatás, mert férfiak között nőtt fel, mint mondja, Szandi meg négyszemközti megbeszélésre spendíroz, majd ott rebegteti a pillákat, meg pucsít, gondolom, és ezzel igyekszik puhítani Ferit. Haha, sok sikert, Rambó örökségének itteni letéteményesére nem hatnak az ilyen női geciségek. Klaut Feri nagyon idegesíti és degradálja, és górja, és baszlatja, és az agyára megy, nem mintha Feri ezt nem szarná le magasról.

Feri Barbival beszélget jobb híján, aki ugye A Játékos Aki Csak Úgy Ott Van szerepet viszi az évadban, és akinek a képe az ingatagság szócikk mellett szerepel az értelmező szótárban. Barbi most látta elérkezettnek az időt arra, hogy ledobja a Nutellabombát, oszt tudod-e, Feri, hogy Szandit Iliásszal ketten lebuktattuk? Mert megleltük a titkos kis Nutellaadagját? Extra nagy bödönben? Amire rájárt? Titokban? Feri csak néz maga elé, baszki, engem ez a Szandi már megint átbaszott. Hát, Feri, át. Barbi tovább forgatja a kést, tudod mekkora az a löket, amit adhatna neked? Meg a két zacskó tészta, ami a ládájában van? Meg a tonhalkonzerv? Meg a nutella, AMI A LÁDÁBAN IS VAN? Mondjuk a láda miatt elsősorban nem Szandira, hanem a műsor alkotóira lehet haragudni, mert mi a fasznak adnak egy láda kaját csak úgy. Mindegy, Barbi aszongya, Klau egy kígyó, tőle nem várt volna mást, de Szandi eladja magát itten angyalnak, de nem az. Feri a a kamerába a tisztességet emlegeti és aszongya, hogy ezzel Szandi ellenfél lett ellenségből. Mert neki nem lehet csak úgy hazudni. Barbi mindenesetre jól játszik, ezt tartom a mai napig.

vlcsnap-00017_40.png

Na, kiesési viadal a hullaházban, Doktorjúdásra megint ráparancsolják a fejkendőt hajleszorítani, a többieknek nem jut külön jelmez. A versengés egyszerűbb, mint egy dobókocka, de annál halálosabb, ugyanis ketten hullanak tőle hálistennek. Iliász nem játszik, mert itten a védettséget, mit üveggolyót osztogatják, több jutott már belőle a játékosoknak mint a VV8-ban. (Ami, fuckyeah, folytatódik, mármint a Való Világ, jövőre. A Survivorról egyelőre nem tudni.) A feladat ráállni egy libikóka egyik végére, a másikon van egy korsó, oszt ha leesik, baszhatod. Az első kettő, aki baszhatja, megy haza. Mondom, hogy eccerű. Odaállnak, puff, Lilla 4 másodperc alatt megy a levesbe, és mire ezt leírom, Benedek is, ez hálistennek gyorsan ment. Nóra és Doktorjúdás azért küzd még a kinek van a nagyobb töke versenyben, Iliász a fejét fogja, Benedek is, Iliász azért, mert itt reked a hullaházban két luvnyával, és miközben ezek drámáznak a háttérben azért megy ám a viadal, csak mindenki leszarja, én Doktorjúdás helyében úgy lépnék le a platformról mit a szar, Nórika eddig is ad hoc kapott védettséget, mindegy ki nyer, tényleg.

vlcsnap-00021_41.png

Bencus le is veszi a köcsögöket, ne húzzuk az időt és bazdmeg, nem hiszem el, de beindítja a Save Benedek One Last Time Motherfuckers-kampányt, ti itten hárman eldönthetitek, hogy Benedek és Lilla kapjon-e még egy esélyt. Elmondom, mi van emögött. Adásidő, az. Arra volt számítva, hogy ezek majd elkínlódnak a libikókával vagy félórát, abból összeraknak 8 perc drámát, lassítva, közeliben izzadó arcokkal. Erre 4 mp alatt vége a cuccnak, lőttek az epizódnak, kell a dráma meg a kontent, és tessék. EZ a baja a napi verziónak, hogy ilyen baromságok kerülnek bele kényszerűségből. Szóval a továbbjutó hármas dönthet, hogy a másik kettő még egyszer megpróbálja-e a játékot vagy ne. Ne. Helyes, Lilla és Benedek e, Bencus viszi őket a hajóhoz, Lilla vigyorog, Benedek sokkban van. Ki nem szarja le, kiestél, szevasz.

vlcsnap-00022_35.png

Mandirigmán az esti kiszavazás a téma, Klau és Barbi beszélik meg a nem túl nagy választási lehetőséget, Feri védett, fogjunk össze mondja Barbi Klaunak és Ferivel közösen Szandizzunk. Szandi közben Ferinek adja elő a bűnbánót, azért szavaztam Benire, mert nem akartam a saját esélyeimet csökkenteni. Feri ezt gyalázatnak tartja, miért nem szavaztál a másik két csajra, he? Én érted felelősséget vállaltam, baszki, oszt rábasztam, SOHA TÖBBÉ, GECI. Feri azt is megjegyzi, hogy ha ők ketten Klaura szavaznak, Klau és Barbi meg Szandira, akkor párbaj lesz. Na, erre Szandi rebetlit mond, nálam az amulett, geci. És ha úgy alakult volna, neked adtam volna, de nem úgy alakult, ma viszont nálam lesz, szóval párbaj - azt baszhatod. Feri nem hisz a könnyeknek és Szandinak, utóbbinak legalábbis nem teljesen. Barbi és Klau figyelik a beszélgetést és a testbeszédből azt veszik le, hogy itten Szandi és Feri viszonylatában szopóroller van, érdemes lecsapni Ferire és kiszavazni Szandit a gecibe. Éééés Barbi, aki az egyetlen ebből a bagázsból, aki tényleg tudja játszani a Survivort, itt is ledobja a nutellabombát. Klau kiakad, tessék csak nézni:

Nu, szavazás, jelmezben, ahogy kell. Milyen büdös lehet már Feri kockás inge, Szandi terepszínű felsője, Klau piros pólója és Barbi egykoron fehér atlétája, mi? Bencus felteszi a szokásos kérdést, ki fosik? Ferin kívül mindenki. Ha Szandi tökös lenne, nem tenné fel a kezét, de majd a végére tartogatja a meglepetést, mert ez az utolsó törzsi tanács, ahol felhasználhatja az amulettet, és hülye lenne nem kivágni az asztalra. Feri aszongya, őt a húszmilla nem érdekli, nem azért jött ide, hanem mittudomén minek, a Betyársereg két lábon járó toborzóplakátjának? Fasz se tudja. Feri abban a hitben él, hogy ő nem baszott át senkit, akinek tett ígéretet. Iliász például csak feküdt, azért szavazódott ki, Krisztián meg látszatmelót tolt, nem köllött a falkába. Leszavaznak, Bencus mondja, hogy akkor mostan tessen virítani a védettségi amulettet ha van. Van. Szandinál. És a 3 szavazat, akit kapott, lenullázódik. Ő viszont Klaura tett, így régi harcostársa megy a levesbe. A dráma képekben:

page_1_14.jpg

page_2_16.jpg

page_3_8.jpg

page_4_4.jpg

page_5_3.jpg

page_6_2.jpg

Klaut Bencus visszahívja, na, te nem fogsz most hazamenni, mert Holtak szigete, DE neked már nincs időd odamenni, de lesz egy utolsó párbaj, oszt ha nyersz, akkor visszakerülhetsz a négybe. Jóhogy, mondja Klau, akinek a feje megint csak egy tanulmány.

Címkék: survivor
208 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuggetzor 2017.10.10. 19:41:54

Köszönöm-köszönöm, remélem Iliász nyeri.

Peti1899 2017.10.10. 19:42:44

Hülyeség volt az egész párbaj úgy, ahogy volt.. 3 alacsony, vékony lány... egy ilyen "versenyben", egy eléggé magas, és erős fiú ellen. Ez már akkor eldőlt, amikor kiderült, hogy mik a szabályok.

kisbutters 2017.10.10. 19:43:13

@Nuggetzor: Most már én is neki szurkolok.

lac64 2017.10.10. 19:43:14

@Chuck Νorris: Az elején elmondták, a két legtöbb pontot szerző játszik a döntőért

,, 2017.10.10. 19:43:35

@Nuggetzor: Jury alapján tuti esélyes!

enzo23 2017.10.10. 19:44:53

---második harmad

- Lol, tetszett Barbi meglátása, Szandi és Feri a piacon tényleg olyan volt, mint egy házaspár :D
- Nóritól valami nagyobb reakciót vártam Klaura, de így meg poén volt (remélhetőleg puszta szerencse miatt), hogy pont előtte mondta, hogy megnézné Klau arcát.
- Ez a hengeres játék bitang egyszerű, de nagyszerű. Annyira vártam, hogy valaki beveti-e a zseniális Nagy Trükköt (saját henger feldob, másiké lelök, és az ér előbb földet), de nem :( Nóritól viszont bejött a feladás, jól kiszámolta.
- Na, Iliásznak szurkoltam, úgyhogy örülök hogy ő jutott vissza. (De meglepődtem, hogy a döntő csak egy találatig ment.)

Chuck Νorris 2017.10.10. 19:46:30

@Peti1899: tegyük hozzá hogy iliász kb egyszer nem ért az ellenfél köcsögéhez :)

2017.10.10. 19:46:57

@Nuggetzor: most nagy kulimászba kerültem, ilinek ÉS barbnak is szurkizok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 19:48:35

@Biriksz_Krokiksz!:

Klau kiesett, zabáljam meg.
Ilikének bevásároltak Feriék, leesik az álluk hogy kerül ide Ili , TOP 3-ból hirtelen 4 lett :)

Charlie100 2017.10.10. 19:49:12

Igazán nem akarok kötekedni de egy ilyen feladatban mennyi esélye van pl. Nórinak Íliász ellen? Ennyi erővel kb. szkanderben is eldönthették volna ki jut vissza, csajoknak hasonló esélye lett volna azzal is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 19:49:50

@Peti1899:

De itt nem az erő számított, hanem az egyensúlyérzék, Iliász egyiket se rángatta meg, Klau is simán nyerhetett volna.

Chuck Νorris 2017.10.10. 19:50:33

@enzo23: vagy mint a karate kidben, egy lábra állnak csukott szemmel a fejük felé emelve a köcsögöt. mikor az ellenfél beindul lerugják a másik lábukkal. közbe néha dobnak egy hátraszaltot is :)

Chuck Νorris 2017.10.10. 19:52:09

@Charlie100: számit, de igazábol mind3 csaj elkapkodta, elég volt beijeszteni nekik és már szanaszét dobták a lábu... vagyis a köcsögöcskéjüket :)

Chuck Νorris 2017.10.10. 19:54:03

Anita már alig várhatta a romantikus ujratalálkozást a gödi poszeidonnal

,, 2017.10.10. 19:54:06

TUDTAM, hogy a 3 emberből az egyik saját maga lesz:)

Charlie100 2017.10.10. 19:54:33

@Peti1899: Pontosan. Itt lehetett volna vmi korrektebb játék.

Nuggetzor 2017.10.10. 19:55:23

Klau nagyon ügyes volt, de látszik, hogy mentálisan teljesen kikészült.

Chuck Νorris 2017.10.10. 19:55:43

robetra felnött most már talán komoly pornot is nyom, nemcsak lábnyalisat :)

2017.10.10. 19:56:19

@szociál: eheheheee azért a fejeket megnézem majd xD klaut én is sajnáltam, lehetett volna szorosabb, ha nóri nem lépi meg azt, amit.
@Charlie100: erre pl egész jó taktika lett volna, amit @enzo23: is írt: "Annyira vártam, hogy valaki beveti-e a zseniális Nagy Trükköt (saját henger feldob, másiké lelök, és az ér előbb földet)"

Charlie100 2017.10.10. 19:56:57

@Chuck Νorris: Szerintem egy 150 centis csajnak gyakorlatilag semmi esélye egy 1,90 magas pali ellen. Nem fogja tudni megzavarni, elérni stb.

Chuck Νorris 2017.10.10. 19:57:03

mindjárt megjön iliász, néznek majd nagyot... :D

,, 2017.10.10. 19:58:28

megfelelő koszinusz és szinusz szögben kell állni és akkor van esély

Chuck Νorris 2017.10.10. 19:58:41

@Charlie100: norinak valoban kisebb esélye volt, de klau pld magasabb mint iliász és hosszabb a keze. testi kontakt nem lehetett. tehát a testméret nem számitott. egyszerüen tulizgulták, elkapkodták, bénáztak.

2017.10.10. 19:59:35

@,,: az a kötélhúzás! ;) xD

Charlie100 2017.10.10. 19:59:59

@Biriksz_Krokiksz!: Ez jó! De csak egyszer működne.

Chuck Νorris 2017.10.10. 20:00:41

na ez nem barbi feladata lesz

enzo23 2017.10.10. 20:00:49

---harmadik harmad

- Hát, nemtom, azért szerintem szarabb úgy kiesni, hogy előtte 20 napot végiszoptál a Holtak Szigetén, mint úgy, hogy előtte nap tudtad meg, hogy létezik. Klaunak ez "könnyen jött, könnyen ment".
- Feri rendesen jókedvében volt, az a melles-segges komment már eléggé feszegette a határokat :D
- Direkt nem néztem előzetest, akarom látni majd holnap az arcukat, ahogy Iliászt meglátják :D (micsoda cliffhangerrel lett abbahagyva)

Nuggetzor 2017.10.10. 20:02:19

Előzetes:

1.) Remélem Feri "beborulása" csak kamu ijesztgetés és simán visszamegy.
2.) Bencus meglepetése egy családrag lesz.

,, 2017.10.10. 20:02:45

Barbi sír h Íliász visszajött mert Íliász egy kiváló fizikus

enzo23 2017.10.10. 20:02:53

@,,: én is :D sőt Gergőt is megtippeltem, a harmadik meg nyilván azért valami családtag, azt csak nem mondhatja hogy a kutyája :D

@Biriksz_Krokiksz!: ezt amúgy az eredeti Survivorből vettem, de meg nem mondom, hogy ott ki sütötte el és melyik évadban egyáltalán...

Chuck Νorris 2017.10.10. 20:03:45

@Nuggetzor: lehet csak meglátogatja öket manny pacquiao

Nuggetzor 2017.10.10. 20:04:07

@Nuggetzor: +1 Iliász még rádob egy lapáttal a fostengerre, amikor Szandi nagy örömködve fogadja. Úristen, annyira kínos. :D

lac64 2017.10.10. 20:06:29

@Charlie100: A döntőben pont elég lett volna az az egy :)

Chuck Νorris 2017.10.10. 20:06:56

@,,: legalább iliász még tudja tanulmányozni barbi fejében a sötét anyagot :)

Berborosz 2017.10.10. 20:09:17

"Anita nem eshet ki."
Csodálatos voltál. Nórika!

2017.10.10. 20:10:05

@enzo23: megfogalmazásod alapján igen erősen kilengett a Vótmá' -méter, de én sem tudnám megmondani, h melyikben lehetett, @Laura Ingalls biztos kapásból vágná, mint legfőbb fan ;)

bElannaTorres 2017.10.10. 20:12:09

@mentolos lecsó: :)) köszi, még hétkilenced kolléga is itt szokott lenni ketten képviseljük a voyagert ;)

@fujimo: igen az ilyeneket megértem, de Illiász nyelvnyújtásával kapcsolatban engem inkább az zavart, hogy taktikailag nem jó húzás volt. Szandi fejét meg a mellett ülők nem annyira látták, csak hogy nevet :) hát az meg jogos mivel őt akarták kidobni mind :)

,, 2017.10.10. 20:14:43

@enzo23: nekem is ismerős volt ez a trükk, de nem bizti h a survivorből...de valahol tutira láttam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 20:17:00

@Biriksz_Krokiksz!:

Azért holnap húzós lesz, mindenki bőgött az előzetesben, valamiért eltörött a mécses.
Ilike meg hozta a mindent kiteregetek mint Bözsi néni mosás után nézését, szétfeszíti őt a bosszú mint egy ISIS öngyilkos merénylőt.
Nekem annyira már nem szimpi az Ili.
Nyerje meg a Bence, ő is mennyit állt a tűző napon, meg mennyit volt otthontól távol, simán megérdemli :P

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:17:26

Mintha Ferencünk berumozott volna. Elég felszabadult volt a 2 csajjal. Nehogy másnap másnapos legyen:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 20:21:23

Bár ha ez a tv2-n menne akkor a Mészáros nyerné :)
Amit utána leosztana Vityának, ennék a mangót és számolgatnák a 20 misit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 20:22:45

@Sanda.Ipse:

Abban a rohadt melegben a rum odab*szik, meg volt ott sör is.
Meg lehet 41 napig ki se reccsentette a fák között, mert ő bírja :)

Hétkilenced 2017.10.10. 20:22:57

@bElannaTorres: bizony!:) és egyet is értek az általad leírtakkal.:)

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:23:11

Mindkét lány elárulta Iliászt azért sírdogáltak.
Remélem, ő nyeri meg. Vagy Barb. Legalább egy közönségdíja.

2017.10.10. 20:24:17

@szociál: szándékommal ellentétben, véletlenül belefutottam az előzetesbe, lesz még egy végső csata, amin barbom (brühü) tuti elhullik. a maradék háromból pedig csakis iliásznak drukkolok.

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:25:02

@szociál:
Meg a legyengült szervezet. A piával nem ártott volna várni abban a párás dögmelegben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 20:30:21

@Biriksz_Krokiksz!:

A víz fölé kikötözős nem a Barb pályája, dob egy hasast :))
Egyébként mi van az elemózsiás ládikával ,mert láttam hogy reggel is rizsát ettek ananásszal, haza akarja vinni Szandi szuvenírnek ?

2017.10.10. 20:31:07

@Sanda.Ipse: barb itthon esélytelen lenne közönségdíjra.

2017.10.10. 20:33:54

@szociál: jahhh a kajatopik nem kötött le sosem, így arra sem figyeltem, h mi lesz a ládával, vagy miért rizst ettek aznap reggel is, nutellaba mártott penne helyett...

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:35:23

@szociál:
Miért? Létezik olyan feladat, ami Barb pályája? LOL
A pót láda-falatok csak vacsorára voltak beígérve, reggelire nem.

2017.10.10. 20:36:40

@Sanda.Ipse: ketten vagyunk, nagyon karcsú :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 20:38:23

@Biriksz_Krokiksz!:

Ha aplival szavazhatnának a nézők akkor Feri, ILI, és Klau lennének a dönciben.
A szardobálós aplit meg Nórika kapná , egy konténerrel.
Mondom hogy haza viszi a kutyájának a nutellát, meg a babkonzervet, mindig nála a lakat kulcsa, a tető rárohadt :)

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:39:02

@szociál:
Ezt csak most olvastam, de jóóóóó! LOL
Lemaradásban vagyok, mert felvételről néztem reklámokat lepörgetve, a beírásokat meg visszafelé olvasom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 20:39:43

@Sanda.Ipse:

Jah szegény Barb vagy nem játszott, vagy kihullott elsőre :)
Azt nem tudtam hogy csak vacsira jó a kincsesláda :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 20:41:17

@Sanda.Ipse:

Én megvártam míg lemegy legalább az első reklám kb és utána indítom el, így mire oda érek a reklámot átpörgethetem :)

2017.10.10. 20:46:35

@szociál: nem biztos ám.
am' pont nórin gondolkodtam éppen, h ő vajon hogyan értékelheti a játékát, ami nagy részt értelmetlen, azaz nem kifizetődő, öncélú gonoszkodásra épült (meglátásom szerint), mi volt ezzel a célja azon kívül, h borsot tört orrok alá, illetve hozzásegíthette így a végén ilit, h újra játékba kerülhessen.

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:50:04

Bírnám, ha a betyár dobná az első csukafejest a vízbe. De talán akkor nem mutatták volna előzetesben, hogy ott lóg a hátán a tetovált turulmadárral.

doktor faktor 2017.10.10. 20:50:41

Hajrabarbi! (vagyhelyetteszandi)

doktor faktor 2017.10.10. 20:51:38

@Sanda.Ipse: Ja, mer eddig is olyan diazkreten kezeltek az elozeteseket.

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:54:37

@doktor faktor:
Ha a piálás utáni napon volt a párbaj, akkor jó esély van rá, hogy gondot okozott a másnap.

Sanda.Ipse 2017.10.10. 20:54:50

@doktor faktor:
Ha a piálás utáni napon volt a párbaj, akkor jó esély van rá, hogy gondot okozott a másnap.

2017.10.10. 20:57:06

@doktor faktor: ezt a holnapit sztem tippre szandi nyeri, úgy néztem, amennyire láttam, h laza izom köll hozzá.

doktor faktor 2017.10.10. 21:02:14

@Biriksz_Krokiksz!: En olyan iliaszra optimalizalt feladatnak velem. :/

kappakeklol 2017.10.10. 21:02:30

@Chuck Νorris: Ez a párbaj akármit mondasz röhej volt. Semmi esélye nem volt a csajoknak. Ez kb. egy sima boxmeccs volt, akinek hosszabb a keze, az nyer, lévén a másik még csak ijeszteni se tud... Ekkora elbaszott baromsággal eldönteni, hogy ki megy vissza... hihetetlen.

doktor faktor 2017.10.10. 21:02:57

@Sanda.Ipse: Hat, ha feri beborul a pialas miatt es igy barbi bentmarad... :-o

kappakeklol 2017.10.10. 21:04:06

@Biriksz_Krokiksz!: Egyébként szabály tiltotta, hogy nem lehet feldobni a sajátot? Mert nekem is ez volt az első gondolatom rögtön az elején.

2017.10.10. 21:07:49

@kappakeklol: nem, annyi volt a szabály, h akié hamarabb leesik, az bukja a pontot.

doktor faktor 2017.10.10. 21:09:02

@kappakeklol: Hat mondjuk sztem az nagyon varhato volt, hogy eldontik, ki menjen vissza (2 lany, egy fiu melle evidens iliasz) es olyan feladatot adnak, ami ezt az eredmenyt hozza.. Sajna ez all a vegso ket parbajra is.

2017.10.10. 21:14:40

@doktor faktor: klau meg tudta volna szorongatni ilit, ha nóri...ugye. (de hagyjuk a volnavolnavolna konteokat).

kappakeklol 2017.10.10. 21:14:49

@doktor faktor: Já, ebben egyetértek, gondoltam, hogy Iliász le, ettől függetlenül vagy én értettem félre a játékszabályt, vagy hülyeség ahogy volt.

Amit még értek, hogy Nóri simán feladja (bár én az ilyet tiltanám, és ebben az esetben simán kizárnám Nórit, és a többiek játszanak csak), azt viszont már nem, hogy ha végig 3 körös a játék, akkor az UTOLSÓ párbaj, aminek voltaképp a legnagyobb tétje van, miért EGYETLEN szaros körös? Ki volt az a hülye aki ezt így kitalálta?

kappakeklol 2017.10.10. 21:15:58

@Biriksz_Krokiksz!: Jahogy a döntő párbajra nem nullázódtak a pontok? Simán 8-5-ről ment tovább, és lényegében 4-et zsinórban nyernie kellett volna Klaunak, hogy ő nyerjen? Ez így még nagyobb baromság, az előző kommentemet figyelembe véve...

doktor faktor 2017.10.10. 21:25:57

@Biriksz_Krokiksz!: Mondjuk en azon padlot fogtam, hogy a vegen a klau-iliasz donto egymenetes volt. Harom lett volna korrekt, vagy ot, de egy az total semmi.

2017.10.10. 21:26:21

@kappakeklol: nóritól kapásból kapott három pontot. mondjuk ez úgy üthetett volna, ha az ili-nóri fightot későbbre teszik, klau is nagyobb kedvvel küzdhetett volna, akár még a feldobós taktikára is rájöhetett volna, de mindegy már.

doktor faktor 2017.10.10. 21:27:02

@kappakeklol: Sztem siman csak ez az egy menet dontott.

2017.10.10. 21:28:53

@doktor faktor: nem nagyon volt értelme, mivel klau pontot veszített, már nem dolgozhatta le ezt a hátrányt. (az ötöt nem értem, amit írtál)

enzo23 2017.10.10. 21:47:15

Hehe :D
A mai program: 7től 8ig Ferierő, 8:45-től meg Feröeri!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.10. 22:05:15

@Biriksz_Krokiksz!:

A szokásos gusztustalan énjét láthattuk, aki eddig eljut legalább a látszatát keltse annak hogy megpróbálta, ezzel a húzással még vállalhatatlanabb lett, kíváncsi lennék hány barija törölte magát a fészbukról :)
Meg hogy a szülei mit szólnak ehhez a játékhoz.
Pénzt nem nyert vele, még ha az RTL forgatókönyve szerint is játszott, ebből csak szarul jött ki.

Berborosz 2017.10.10. 22:59:39

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem nem Iliász volt a fontos Nórinak, hanem az, hogy Anita (és mellesleg Klau) ne juthassanak tovább.
Őncélú gonoszkodás? Kapott ő eleget Anitától...
Ő pedig - egy ilyen párbajban - sehogy nem győzhetett. Akkor miért harcoljon?

ewita 2017.10.10. 23:08:03

@Nuggetzor: És Ferkó haja a maiban?? Sztem konkrétan meg volt nyírva! Szandi haja sem nézne így ki 40 nap sziget után, és rajta nem látszik a koplalás sem! :P

Szandi elcseszte sztem is, nem fognak rá szavazni hiába van bent! Én is bírnám ha Barbi nyerne! :D geciskedett de nyíltan csinálta, Szandi meg alattomosan hátulról és ezt a mi magyar fajtánk nem szereti !

@kappakeklol: azt én sem értettem,1x leesett és vége, mondom mi van??? Nóri pontjait meg nem kellett volna odaadni kizárni és kész!

Anita annyira gáz volt ezzel a dumával,ő 3 embernek akart bizonyítani ! És az egyik cetli, akit 1 hónapja "ismer" ??? ennyi erővel mondhatta volna a kutyáját is!

lac64 2017.10.10. 23:22:02

@Berborosz: " Kapott ő eleget Anitától.' Legtöbbször azután, hogy belekötött drAnitába.

lac64 2017.10.10. 23:32:51

@ewita: Azért kicsit más ez az 1 hónap. Extrémebb környezet, valószínűleg jobban felértékelődik egy kapcsolat, mint a normál életben. Gondolom itthon már sokkal reálisabban látta a Gergős dolgot. Egyébként ők 1 hónapig 0-24-ben együtt voltak, ismerek nem egy párt, akik fél év alatt kevesebb időt töltenek együtt, mint ők az egy hónap alatt :)

Sanda.Ipse 2017.10.11. 00:12:52

Komolyan nem értem min rugóztok. Nóri ha minden menetet megnyert volna Iliásszal szemben akkor sem lett volna esélye a döntő menetre. Számolt, ahogy meg is mondta. Ha kizárják Nórit, akkor sem lett volna más a végeredmény, ugyanis a két lány is Nórival szemben gyűjtött pontokat.
Mindenképpen Iliász nyert volna és ez így van jól.

HufnágelSteve 2017.10.11. 00:33:25

Most láttam csak felvételről. @Peti1899: Klau hosszú kezű és lábú, nem alacsony, de a többiek esetében eldőlt előre, mivel a karhossz és némi egyensúlyérzék számított. A nem 3 nyert játszmás döntő, hanem hirtelen halál típusúban lehetett volna esélye Klaunak is, ha nem játszotta volna már ki cselét a selejtezőkben (a hátrál lassulva +visszafordulásból lever). A hirtelen kitörök és lendületből sodrok, miközben a sajátomat ha nem is feldobom, de felfelé lököm adhatott volna talán esélyt, bár én a feldobásra sem hallottam tiltást.
@kappakeklol: Nullázódtak, 1 menetes volt.
Amúgy mindegy mit tett Nóri, esélye sem volt, ez inkább egy gesztus volt a másik 2 lány ellen, ahogy eddig is ellenjátékot játszott most ezzel zárta. Egyébként egész mosolygós kis csaj lett a végére a morcos kis koboldból :)
A fortyogva visszatérő Iliász fogadtatására én is kíváncsi vagyok.
Az előzetes alapján az elődöntő tényleg nem Barbi és Feri pályája, egyik gyengébb, másik kötöttebb, de meglátjuk, mondta a vak is.

agimano 2017.10.11. 01:04:54

durva, hogy csak buwayasok vannak a döntőben

Chuck Νorris 2017.10.11. 05:33:10

@kappakeklol: ez csak akkor lenne igaz, ha a pontjait a fizikai elönyéböl szerzi, pld hosszabb a karja és elöbb éri el az ellenfél köcsögét. (megjegyzem Klau sokkal elönyösebb volt e téren)
Ennek ellentmondva a legtöbb esetben elég volt egy ijesztés, és az enemy már dobta is el. Én ugy látom elsösorban összpontositásban nött a csajok felé +volt valami taktikája.

2017.10.11. 06:28:57

@Berborosz: egyrészt ugyanezt mondtam, csak nem tartottam fontosnak szájbarágósan leírni, mikor nóri maga is megmondta, h miért tette. az öncélú gonoszkodást pedig a játéka egészére írtam, lsd 'cuki' csínytevések mint mondjuk fürdőruha elásása, sátor szabotázs.

lac64 2017.10.11. 07:52:49

@Sanda.Ipse: Köszi. Klaunak Gergő volt a legfontosabb ember? A cetlis Gergőről beszél? DrAnita még csak oda sem megy köszönni Gergőhöz, vagy csak a vágás volt szar? Lilla tök aranyos volt :)

Sanda.Ipse 2017.10.11. 08:02:32

@lac64:
Akkor ez nem csak nekem tűnt fel:)

Chuck Νorris 2017.10.11. 08:25:03

@Sanda.Ipse: sanszos hogy az egész ügy csak az rtlromantika része volt, de az is lehet nem akartak már kamera elött villogni. :)
ami feltünk mind3 csajnak milyen bele volt az ágyon ülve :)
lilla egyszerü optimista lélek, tényleg cuki volt.

Nuggetzor 2017.10.11. 08:30:43

@lac64: Nekem is egyből ezek szúrtak szemet. :D

Shirkan 2017.10.11. 08:38:12

Feltűnt-e valakinek a tegnapi adásban, hogy a Holtak szigetén milyen szép szabályosan vágott rönkökből volt tűz?

lac64 2017.10.11. 08:55:06

@Shirkan: Már korábban kiderült, hogy kapják a fát. Gondolom nem akarják, hogy kiirtsák a szigetek növényvilágát.

Nuggetzor 2017.10.11. 08:56:05

@Shirkan: Valamelyik nap kaptak fát, amikor Anita megnyerte a kajatálat. Lehet meg azt használták? Nem emlékszem pontosan mennyi volt.

tar 2017.10.11. 15:23:24

@Biriksz_Krokiksz!: +1 a Barb közönségdíjra

2017.10.11. 17:36:31

@tar: köfi, felírtam! :)
süti beállítások módosítása