Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8557-8558. rész

2017. október 10. 10:00 - Gillotte

Tud ez a Barátok közt, ha akar, ez a rész ugyanis egyszerre mutatja be a múltat és a jelent, hogy lássuk, miből alakult ki Ági és a Herr szerelme, és azt is lássuk, mivé lett. Tizenegy évvel ezelőttről indulunk, amikor Attila fiatal és hamvas volt (?) Áginak pedig le volt engedve a haja. Berlinben élt a kb. tízéves Lizával, és gyakran látogatta Attila, és az akkor még barátnő Brigitta.

bk_szeptember1_1_1.png

Ági kitalálja, hogy Lizát Európa legjobb zeneiskolájába fogja járatni, de Attila lerombolja a lelkesedését: Ágikám, te annyi pénzt az életben nem csengetsz ki. Brigitta javasolja Áginak, hogy jöjjön össze egy pénzes pasival, és meg is van oldva a gond. Tárcsázza hát Robit, a Herr jelen idő szerint halott fiát, aki marketinges, úgyhogy jól keres, meg nem is csúnya. Robi helyett viszont a Herr jön el, nyilvánvalóan festett szakállal, és hajjal. Elnézést kér, amiért a fia nem tudott megjelenni a randevún, mivel koccant az autójával, és papírokat töltöget ki. Cserébe meghívja Ágit kávézni, emiatt pedig Robi egy egész életre berág az apjára. Ági és a Herr közt pillanatok alatt románc alakul, és a Herr csupán pár hónap randizgatás után megkéri Ági kezét. Az egyetlen dolog, amit nem értek, hogy miért van jegygyűrű a Herren, ha egyszer elvileg nőtlen? Na mindegy. Hogy Liza is szokja a helyzetet, a Herr megy érte az iskolába, megvédi egy bunkó kisfiútól, és biztosítja Lizát, hogy mindig mindentől meg fogja védeni. Tudva a jelen állapotokat, érdekes kijelentés ez a Herrtől.

bk_szeptember1_2_1.png

Az utolsó pár percben átkapcsolunk a jelenre, ahol Ági és a Herr egymás fejére olvassák a bűneiket. Ezek alapján döntetlen az állás, mindketten szemetek voltak egymással. A Herr elmondja, hogy a vonatbaleset nem az ő sara, ellopták a tárcáját, és odaveszett a tolvaj a vonaton az ő irataival, ezért hitte mindenki azt, hogy ő halt meg. Kicsap a biztosíték, úgyhogy a Herr átveszi a fegyvert, és az irányítást. Ági nyíg, ó jaj, mi lesz Lizával? ,,Leszarom, hogy mi lesz a kis elmebeteg gyilkos lányoddal” oh Herr, elemedben vagy! A Herr kivonszolja Ágit a gyárépület melletti földhányásos pusztába, és a földre kényszeríti, pisztolyt fogva rá. Közben megbeszélik az életüket, Ági könyörög ezen élet folytatásáért, a Herr azonban könyörtelennek látszik. Ági a földön fekve homokot markol, beleszórja a Herr szemébe, majd tökön rúgja, és még a Herr eldobott fegyverét is megmarkolja. Elnézést a képért, de Ági olyan volt, mint Flash, képtelen voltam egy helyben tartani. Áginál tehát a fegyver, szabad akar lenni a Herr nélkül, ám a bölcs férfi azt mondja: ,,ha megölsz, sosem leszel szabad”. Míg Ági feldolgozza a hallottakat, a Herr lép, megmarkolja a pisztolyt, összesimulva dulakodnak, és ahogy az lenni szokott, a fegyver eldörren, a Herr találatot kap. Fokozatosan roskad le a földre. Közben, ahogy a filmes haldoklók szoktak, elmondja végső gondolatait Áginak, megköszöni, hogy egyedüliként szerette őt, és sajnálja, hogy így lett vége. Hát, mi is, Herr, én azért nagyon bírtalak, de innen már tuti nincs visszaút. A Herr az örök vadászmezőkre megy kalapok és lila nyaksálak közt, Ági pedig magába roskad. Feltételezem, hogy a következő részben igen nagy szerepe lesz az Ágiék mellett látható kiásott gödörnek. Kicsit szabályellenes, de most több képet kaptok, mert szerintem baromi jól meg volt csinálva ez az epizód (bár valószínűleg annyira levitte a sorozat az ingerküszöbömet, hogy ha egy fokkal jobb, mint szokott már összepisilem magam a gyönyörűségtől).

bk_szeptember1_3_1.png

bk_szeptember1_4_1.png

bk_szeptember1_5.png

bk_szeptember1_6.png

bk_szeptember1_7.png

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2017.10.19. 14:57:23

az engem is érdekelne, miért volt szegény Herren karikagyűrű. még eszembe jutott, hogy mi lenne, ha afféle Berényi Miklósi fordulattal ezt is túlélné
süti beállítások módosítása