Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x01 - Mindig eljön az a nap

2018. szeptember 13. 10:00 - hektor_

Rick sokkban bámul maga elé, de még a történtek után is a következőt tudja odaszúrni Negannak: megöllek. Nem ma, nem holnap, de meg foglak ölni. A bandavezér elveszi Bajusztól a seriff baltáját, majd berángatja Ricket a lakókocsiba, a kamera pedig ráközelít a véres pépre, ami valaha valamelyikük arca volt.

w1.jpg

Odabent beleállítja a baltát az asztalba, majd beül Ricknek háttal az ülésre és addig hergeli, míg az ráront a baltával - de a férfi csak játszik, mire a seriff megmozdul, a tarkója helyett egy csőre töltött puskával találja szemben magát. Negan gyomorszájon vágja, majd újra beleveri a baltát az asztalba, ne kelljen mégegyszer felállnom, mondja, a seriff ülve marad a csicskítás level 5-től. Beindítja a kocsit, majd megállnak a korábban felgyújtott fa úttorlasznál egy csoport zombi mellett és kihajítja a baltát a ködbe: hozd vissza szépen, Rick, legyünk barátok, majd kibassza a csávót a kocsiból. Zseniális a karakterépítés különben, ha eddig nem lett volna világos, ez a pali tényleg nem viccel. A szolgává hanyatlott Király visszavergődik és felmászik a lakókocsi tetejére zokogni.

w2.jpg

Flashback-hogyvolt: Abraham került a mondóka végére, az első ütés után még katonásan visszaköpött egy "szopd le a golyóim" javaslatot, amit követően Negan péppé verte a koponyáját a földön. Már mindenki zokog, a munka végeztével odamegy Rositához, az arcába nyomva az ütőt, nézd meg, bevállalta értetek, provokálja a lányt, NÉZD MEG, üvölti addig míg Daryl felugrik és lekúr egy irgalmatlan nagy állast a főnöknek. Negan nem nagyon rezzen meg, folytatja: ez tilos, az elsőt elnéztem, de mivel fontos az első benyomás, én tartom a szavam, és nincs kivétel, úgyhogy most folytatjuk - MAJD GLENNT IS SZÉTVERI AZ ÜTŐVEL!!

w3.jpg

w4.jpg

Rick továbbra is a lakókocsi tetején pocol, körbeveszik a zombik, Negan bentről ugat kifelé, hozd a fejszém, az utolsó esély - majd elkezdi lövésekkel kilyuggatni a tető biztonságát, így a seriff rohanva ráugrik a felakasztott zombira, a fejszét eldobja, így nem tudom, mi volt a terve, de épp mielőtt leszakadna azzal együtt az élőhalottak tömegébe, Negan szétlövi az alatta lévő járkálókat. Rick áthenteli magát a zombikon a lakókocsiig, igen ám, de az zárva van, jó viccei vannak ennek a Negannak - mikor már reménytelennek tűnik a helyzet, kinyílik az ajtó és a vezér ismét szétlövi a sereget.

w5.jpg

Mikor visszaérkeznek a mészárlás helyszínére, Negan tovább folytatja új csicskája okítását egy utolsó leckével: mindenkinek fegyvert tartanak a fejéhez, Carlnak pedig elszorítja a vérkeringését az egyik karján, és odafekteti az apja mellé a földre. Simon, van egy tollad, kérdezi, az előadás alatti zene meg mintha valamelyik számítógépes játék főmenüjéből került volna elő, és már tudjuk mi lesz, olyan könnyeden kanyarítja Carl karjára a vágó vonalat, mint nekem Katinéni a karókat 2001 környékén az ellenőrzőm „matek” részére. Rick elkezd könyörögni, kérlek ne tedd, én ugyan nem csinálok semmit mondja Negan, te fogod, vagy meghalnak a többiek. Michonne beszáll a könnyezve rimánkodásba, nem kell ezt tenned, megértettük, de Negan belefojtja a szót: az lehet, hogy ti megértettétek, de Rick szerintem nem. Mivel engedély nélkül szólalt meg, én mondjuk vártam volna egy reakciót amelyben áthúzzák a rasztáit a tüdején, de mindennek van határa ugye, meg végülis ez a Negan csávó is emberből van, nézzétek milyen bájosan mosolyog:

w6.jpg

w7.jpg

w8.jpg

Na, chop chop Rick fiam, vagy magam verem szét a srác fejét, folytatja a terrort a Megmentők góréja, rettenetesen nyomasztó az egész, és akárhogy oltotta le az internet is ezt a részt, JDM kurva jól tolja a szerepét, csak feleslegesen erőszakos az egész. Csináld velem, kéri Rick, artikulálatlanul könyörög, Negan számol három.. kettő.. egy saller Ricknek, igen, ez az a tekintet amit kerestem, mondja Negan, utolsó szám, egy.. Rick felkapja a baltát, Carl jóváhagyja a dolgot, majd emelkedik a balta, de Negan az utolsó pillanatban leállítja a bulit. Mostmár értitek, hogy mennek itt a dolgok. Darylt berakják a furgonba, majd búcsúzó gyanánt a vezér még odaköpi Ricknek: tökös fickó a srác, nem úgy, mint egyesek. Bamm, 1:0 oda.

w9.jpg

Bánatos muzsikára zajlik a kivonulás, Maggie áll fel először halottaiból, hazazavar mindenkit a picsába miközben totál sokkban zagyvál a felkészülésről, majd lerogy Glenn teste mellé. A többiek becipelik a holttesteket az ott hagyott furgonba, majd zárul Negan móka tára egy képzelt jövőképpel.

Hála a jó égnek, hogy remélhetőleg soha többé nem kell még egyszer megnéznem.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2017.10.05. 12:05:24

Szerintem ez a rész volt a sorozat mélypontja, de sajnos a teljes 7. szezon unalmas és béna volt. A 8. promóképei alapján se várok jobbat.

julie0812 2017.10.12. 15:01:35

Szerintem nem volt ez mélypont, de tény, hogy nagyon megoszlanak a vélemények erről a részről. Személy szerint tövig rágtam a körmöm az utolsó percig, és ezután nekem is félre kellett tennem egy időre a sorozatot, mert valahogy nem bírtam megnézni a következő részt. De attól még jó volt, kellett valami ütős már a sorozatba így a 7. évadban. Sokan fikázták, hogy mennyire gáz, hogy nem derült ki, ki halt meg a 6. végén, meg hogy hülyének nézik a nézőket, de erre senki sem számított, hogy két főszereplőt is kiírnak, úgyhogy ez így sokkal jobb volt, hogy nem tudtuk, ki az.
süti beállítások módosítása