Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 1x02 - Szeressen Titeket az Andy Vajna!

2017. október 03. 07:09 - lulu1.0

Jajjistenem, miért!?

Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi nőként aposztrofálja, tehát szexi gazdag és okos. Hát, ja. Vitatkozhatnánk erről, de minek. Rita, aki szerint nem csak élni, de feltámadni is tudni kell! Mekkora szöveg! Mondjuk az Ő korában ez már egy jogos meglátás, de ne legyek dög. Nyilván sokkal inkább a nagy visszatérés életérzést óhajtotta emígyen megfogalmazni. Itt lesz még Mindenki Rékája, aki kapacitál, hogy gyere és bújj a bőrébe, oszt amíg Te benne vagy, Ő legalább pihenhet egy keveset. Végül, de nem utolsó sorban Vivien, aki bizony sorba állít, ha úgy gondolod, hogy a tenyereden hordoznád. Bárki is találta ki ezeket a introimágó mondatokat, beszédem van Vele! Meg azzal is, aki a szájukba adta. Jelentkezzék hát!

1002_1.jpg

Nézzük a cselekményt magát. Nehéz szülésnek ígérkezik, mert ebből, konkrétan nem sok van, de azért próbálkozzunk. A kettedik epizódból megtudhatjuk, hogy szerencsejátékozás a veszélyes tevékenységek közé sorolandó, mert ha pl. szar a lapjárás, elveszítesz mindent és költözhetsz a csakanappalimháromszáznégyeztméterből hatvan négyzetméterbe, és ez még mindig jobb, mint az Árpád nevű híd alatt. Rita osztja ezt meg Babettel, aki erősen túlkapott, döbbenetről és sajnálkozásról árulkodó mimikával mondogatja luxusbestforever barátnőjének, hogy Te, te nagyon kemény vagy, hogy ezt így végigcsináltad meg minden.

1002_2.jpg

Közbevetés: Ha Babett 38, és én is 38 vagyok, akkor vagy Ő csinál valamit cefet rosszul, vagy én valamit nagyon jól. A 21 évvel idősebb, ingatlanos úrnak pedig innen üzenem, ha most a műsorból rájönne, hogy Babett már erősen csereszavatos, ne legyen rest, bökjön fészbúkon, jelöljön májvipen!

kozbevetes1.jpg

A következő képekben már Rékával edzünk. Jön valami Yvonne hozzá, aki üzletasszony, oszt ennyi. Érzem, hogy lesz itt még valami. Fel akarják birizgálni az érdeklődésem, nyilván. Jelzem, hogy még nem sikerült. Persze sejtem, hogy nem adják fel és kapok még egy-két ilyen snittet. Spoiler alert: nem tévedek. Ahogy haladunk majd előre az időben, egyre több Rékás bevágás lesz, de addig is, amíg nagy nehezen eljutunk Miskolcra oda, hogy ezek a bevágások nyernek némi értelmet, tartsatok velem egy másik cselekményszál felgombolyításában, ahol nem mást tudhat meg a legkedvesebb néző, mint, hogy Boglárka nem szereti a felhőkarcolókat. Élt már ilyenben, de nem volt bejövős, érted. Tudjátok miért? Dehogy tudjátok. Nem is fogunk rá választ kapni. Viszont megismerkedhetünk a magánkert fogalmával. Nem tudhatjuk szegényt ki és miért szopatta be azzal, hogy kerttulajdonosnak lenni luxy, ahogy azt sem, vajon és ebből az analógiából kiindulva, a park szó az Ő szótárában a k betűnél, a közösségi kert címszó alatt lelhető-e fel, egy azonban biztos: gyerekzsivajt nem óhajt hallani. Hang- és elszigetelődést tudnék javasolni, meg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne szüljön.

1002_3.jpg

Egyébként, nem vagyok benne biztos, hogy tényleg jól hallottam. Hürremezik ezt a Bogit? Esetleg van valaki, aki meg tud ebben erősíteni, avagy cáfolni?  Csak azért fontos, mert ha félreértettem, akkor nem lenne ildomos a férjét Szulejmánnak hívnom ezután. Márpedig én szeretném. Egyrészt mert török, ugye. Másrészt mert lehet, hogy több vasat is tart a tűzbe, nem csak azt, amin Boglárkát pörgeti-forgatja. Hogy honnan veszem ezt? Hát mert Vivi, valami lakásmutogatós jelenetben asszongya, milyen fura, hogy Bogi csak úgy visszaköltözne Pestre, itt valami nem stimmel. Az ember lánya nem helyezi túl messze a székhelyét az arany tojást tojó férjtől, amennyiben arra nincs különösebb oka. Fokozom, ha a boldogság kék madara ott repked körülöttük, a férj sem mondja azt asszonyának jó szívvel, hogy költözz haza szülőhazádba édes, mert jól áll neked a távolság. Ugye, hogy nem?

1002_4.jpg

Mindeközben Babett érdekes módját választja Rita vigasztalásának. Emlékezzetek, János, a hatvan négyzetméteres albi és az elkártyázott vagyon miatti szomorúság. Barátnőimnek üzenném, hogy tanuljanak, vessék bele magukat a trendek áramába, ugyanis most megtudhattuk, bánat ellen nem moziba, nem étterembe, nem koktélozni járunk, hanem botoxoztatni, azt hiszem így mondták. Ez az úgynevezett botoxparti. Ritától egyébként nem áll távol az ilyen szórakozási mód. Bevallása szerint több részletéhez is hozzányúltak már ezzel - azzal. Úgy fogalmaz, miután betolják a műtőbe, bármit tehetnek vele, csak egy a lényeg, ő utána szebb legyen. Mesmeg a most szurkáló dokibácsira is teljesen rágerjedt, Babett meg úgy látja, ez bizony kölcsönös. Lehet, hogy itt az első szerelmi szál?

1002_5.jpg

Réka még mindig a szőke üzletasszonnyal s közben az egekbe magasztalja az Ő kitartását és csodálatos hozzá állását, nem utolsó sorban a vádliját. Mert, hogy Yvonne, azon túl, hogy tv-s arcok ügynökséget működtet, hosszútávfut is, meg szolgát tart. Na jó, nevezzük asszisztensnek, hű fegyverhordozónak, aki a szádba csepegteti a vizet, és letörli a homlokodról az izzadtságot az edzésen, ha ezt kívánod. Yvonne egyébként azért jött be a képbe, hogy elmondhassa, van egy amerikában élő lánya, akinek nemsokára megjelentetnek valami lemezt a mindjárt megérkező Babett –  frissen botoxolt arccal, mert ez így tök hihető -  becsatlakozhasson hozzá a levezető, erdei kocogásába, ahol megkéri, segítsen neki visszaépíteni méltatlanul feledésbe merült karrierjét. Nyilván volt ilyenje. Mert, hogy Babett színésznő báj d övéj, ha esetleg valakiben ez még nem rögzült volna. Bogi is, csak jellemzően török produkciókban szerepel. Bogiról egyébként azt is megtudhatjuk, hogy Törökországban már olyan kiforrott karrierrel rendelkezik (NEM), hogy ha még akar valami kihívást az életében, akkor haza kell térnie, és az itteni filmpiacot hódítani (SE!).

1002_6.jpg

No, tehát az van, hogy az aktuális G7-es csúcstalálkozó Réka mozgástáborában, Miskolcon kerül megrendezésre. Szépen lassan az összes főszereplő idegyülekezik. A botoxszentélyből távozókhoz az egyelőre még visszahúzódó Dalma csatlakozik, és együtt szelik az M3-ast a koronás autóval. Próbáljuk meg együttes erővel feldolgozni az információt, hogy Dalmának nincs jogsija, atyaég, lehet, hogy még tömegközlekedik is?! Vivit és Bogit eközben egy másik autóban veszi a fedélzeti kamera, s mivel az outfit ugyanaz, ők minden bizonnyal a Viviéknél lezajlott lakásnézésből vágtak neki együtt a tripnek. Itt is repkednek a magvas gondolatok. Vivi szerint Babett házassága Vajnatimis. A korkülönbség okán. És ez vicces. Vivi szívem, ha olvasod: Vajnatimizni nem csak öregurakkal lehet. Az általad felemlített jelenségnek csak az egyik motívuma a deresedő halánték, így mindenki megnyugodhat, Ti ott, kortól és hajszíntől függetlenül mind Vajnatimiztek, kiscsillag.

1002_7.jpg

Érkezést követően azonnal megkezdik a már említett picsáskodást. Láthatunk Bogi féle, lusta vagyok, ezért adok inkább egy drága karkötőt ajiba, csak ne sértődj meg, hogy nem veszek részt az érobik órádon Réka jelenetet (értsd: Lui Vjuton promóció), meg van Vivi és Babett párharc, mert szerepük szerint ők amúgy is úgy gyűlölik egymást alapjáraton, hogy nem kell sokat szikráztatni közöttük a feszkót. Jó, egyébként megértem Babettet, én is berágnék, ha a frissen duzzasztott ajkaimat ledonáldkacsázná egy huszonhatéves, meg lespriccelné pezsivel a tüllömet. Felháborító! Ezen felül gokartoznak, ágyon döglenek, izzadtságszagúan játszanak a kamerának, null huszonnégy hülyeségeket beszélnek, hangot emelgetnek és csesztetik egymást. Nincs ebben több.

1002_8.jpg

Közbevetés: Nézem ezeket a lányokat, asszonyokat és nem értem. Lehet, hogy látnom kéne dezsőt meg a jenőt, hogy értsem, miért!? Ha én rózsa volnék…Ja, nem, ha én férfi lennék, soha sem fizetnék. Ezekért a példányokért, never. Biztos azért gondolom ezt, mert savanyú a szőlő, és mert rosszindulatú vagyok.

Záróakkordként álljon itt néhány hervatag aranyköpés:  

Vivi soha és senki kedvéért nem fog megfohászkodni és soha nem lehet megvenni/ lekenyerezni drága dolgokkal.

fohasz.jpg

Ámen és dicsértessék!

Bogi szerint a következő részben zajló törökországi látogatásuk mindennek a teteje lesz.

teteje.jpeg

Vajon így gondolta?

Vivi szerint, Babett az utólagos kézfogó párira odajött, mint egy díszpinty és tette-vette magát.

diszpinty.jpg

Tény, hogy Babett is tud így nézni, de azért ez már tényleg mindennek a teteje! XD

Bogi pedig azt is szeretné, ha nem tartanátok semmit magatokban! Hát hajrá kedves kommentelni vágyók! Csak tessék, csak tessék!

Ha lemaradtál volna, itt megnézheted a teljes epizódot:

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.03. 07:46:16

vajnatimiznek de azt hiszem cserélnének vele

zitoka 2017.10.03. 09:26:15

A csereszavatos (helyesebben: csereszabatos), azt jelenti, hogy más gyártmány, de pont olyan, ugyanazt tudja. Akkor az nem lenne minőségi csere az ingatlanos úrnak. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.03. 09:29:20

egyébként Bogi öregszik..gyereket sem akar...gondolnia kell a jövőre

bonzsúr mádám 2017.10.03. 10:13:17

Más sorozatoknál olvastam, hogy valaki csak a hogyvolt-ot olvassa el. Én konkrétan rosszul vagyok ettől a sorozattól, nem bírom megnézni, az elsőből láttam pár percet, de a hogyvolt szórakoztató tényleg (helyesírásra picit jobban figyelni kell!). Még annyit a nőkhöz, hogy ők konkrétan nem is néznek ki jól, tényleg ideje lenne már a lecserélésüknek!

bonzsúr mádám 2017.10.03. 10:14:50

Melyik részben tűnik fel Cili, Timi és Rachel?

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2017.10.03. 10:22:30

@zitoka: A szó, amit poszt toló keres: csereérett.

Az autó meg szigonyos, nem koronás.
totalcar.hu/magazin/hirek/2016/03/02/maserati_levante_2016/
"nagyon-nagyon izzadtságszagú és sajnos elég gagyi"

The Game 2017.10.03. 10:41:59

a szerző tényleg annyira tájékozatlan, h nem ismeri fel csősz boglárkát???
de akkor miért vállal el ilyen blogot??

Sanda.Ipse 2017.10.03. 10:44:15

Nem néztem eddig semmit ebből a műsorból, csak a Survivor blog kapcsán tévelyedtem ide.
Ha valaki garantálni tudná, hogy a férjek is láthatóak lesznek a műsorban, esküszöm egy teljes adást végignézek.
Kíváncsi lennék azokra a pasikra, akik ezeket a némbereket nem szégyenlik.
A Babett nevűnek meg tényleg kacsaszája lett. Ő az, aki a természetben nem szeret sétálni, csak ott, ahol kétoldalt kirakatok vannak. A többi szőke meg hasonlít egymásra, bár nem tesók.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 10:45:55

Á propos! Kelemen Annácskát is meghívhatták volna a műsorba. Illene közéjük.

Punxsutawney Mormota 2017.10.03. 10:47:26

Azont tűnödöm, hogy ezek a gondtalan és gazdag nők, miért tűnnek alapból 10 évvel idősebbnek, talán Vivi és a 48 éves nő kivételével? Jó, Vivien olyan ostoba, hogy a sejtjei nem pusztulnak el, mert minden energia arra megy, hogy fenntartsák a minimális agyi kapacitását. A 48 éves nő, meg pont negyvennyolcnak néz ki, és egy perccel sem fiatalabbnak.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 10:51:23

@Punxsutawney Mormota:
A 38 éves meg 45-nek. A botox eltorzítja az eredetileg esetleg szép, lágy vonásokat és szinte nincs mimika. Mimika nélkül nincs bájos arc.

Punxsutawney Mormota 2017.10.03. 10:51:24

@The Game: De ismeri. Valószínűleg pont azért írja, amit írt. Amúgy itt van a teljes filmes karrierje.

www.imdb.com/name/nm1393386/

Punxsutawney Mormota 2017.10.03. 10:52:51

@Sanda.Ipse: Vadul kerestem életrajzi adatokat a nőről, mert nem akarom elhinni, hogy 38 éves. Egy karbantartott, luxi 50-esnek gondolnám, aki kb 45-ig tudja lehazudni a korát.

furo80 2017.10.03. 11:02:57

Üres ez a show, mit amilyenek a szereplök belülröl.

BobAlice 2017.10.03. 11:05:38

Visszakaphatjuk sixx-et erre a cuccra? Az előzőt élveztem, de ezt nem bírtam végigolvasni.

VSch 2017.10.03. 11:30:56

Kérném vissza sixx-et! Ő ennek a műsornak és a munkahelyi kedd délelőttöknek az egyetlen élvezhető része!

Medgar 2017.10.03. 11:33:39

@The Game: Who the fuck is Csőcs Boglárka?

nautilus123 2017.10.03. 11:35:36

Már leírtam, kidühöngtem máshol, de sajnos az van, hogy az ilyen hirtelen felkapaszkodott egyszerűbb lányok megmaradnak mindig annak a majo csikszes prolinak, amik tiniként voltak.
Nyáron volt szerencsém firenzei rokonoknál nyaralni hosszabb ideig, napi sétákon, közös bulikon tapasztaltam, hogy az ottani tehetősebb, idősebb nők (férfiak) többsége mennyire letisztult stílusérzékkel bír, az egyik olasz, hatvanas ismerős nő fényévekkel jobban nézett ki, mint ezek közül a legfiatalabb. Jó nyilván felületes az én "felmérésem" is. :)
Egyszerűen ezek a jányok nem tudnak túllépni a standard proli elképzelésükön, hogy jólét=minél feltűnőbb, színesebb, csillámosabb, vakolat, elütő smink, sok plasztika, botox, rajzolt szemöldök. Valószínű, a férjeik is ezen a szinten mozognak stílusilag.
Nyilván aki akar szerepelni ilyen szarban, az ilyen.

orient 2017.10.03. 11:39:10

és mikor azt hinné az ember, hogy már nincs lejjebb...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.03. 11:49:30

@Punxsutawney Mormota: Vivi az a típus,akinek nem szabadna luxusban élnie...ront a személyiségén

Punxsutawney Mormota 2017.10.03. 11:53:14

@PeniValdes: Van neki olyan? :D Figyelmesebben kellene néznem a műsort.

orient 2017.10.03. 11:54:59

@nautilus123: Olasz eleganciával kár ezeket a példányokat összevetni, ott mondjuk vannak még igazi nők is a szó valódi értelmében, minden eleganciájával, szociális kultúráltsággal, amit a pénz nem elront csak még kifinomultabbá tesz. De valószínüleg a háttér tehet róla ahogy írtad is. Akinek buta, bunkó családi háttere van, az sajnos úgyis marad, csak még rosszabb is lesz a sok pénzzel. Ezeken a csajokon pár év alatt annyi pénznek a többszöröse folyik keresztül, amennyit egy átlag ember egész életében nem lát, de mégis 40 évesen ők fognak hisztizni a 30m2-es albérletben havi pár tízezerből tengődve és alkalmi escortból fizetni a rezsit meg a chips-et kólával vacsira. A jelenlegi partnereik meg nyilván csak kihasználják a helyzetet és apprópénzt költenek rájuk a vagyonukból, hogyha évjáratot kell cserélni akkor minimális veszteséggel tegyék meg.
Egy értelmes férfi akinek pénze van az választ egy szép és okos nőt is, aki partner lesz egy életen át. No, de az ilyen sosem jönne be egy ilyen szenny műsorba. Mondom ezt úgy, hogy egy percet sem láttam belőle.. (kivétel a Réka lehet, aki bár nem egy agysebész azért egész jól el van a Norbi gyerekkel és a gyerekeiket is normálisan nevelik...).

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.03. 12:01:17

@Punxsutawney Mormota: nekem ebből az adásból az jött le,hogy a csórikám azt hiszi neki gy kell viselkednie..hogy így kell viselkednie egy jómódban élőnek..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.03. 12:03:35

@orient: sőt akár le is cserélhetik őket egy kevésbé mutatósra is...láttam már rá példát

hannamontanna 2017.10.03. 12:08:36

Én azt javasolnám, hogy vigyék el az egész csapatot a Survivor-be. Ha Réka túléli, az pont elég.

orient 2017.10.03. 12:15:11

@PeniValdes: igen így igaz. De celebvilágban is van jó pár példa értelmes, sikeres és gazdag férfiakra akik nem ilyen cicababákkal vették körbe magukat. (Bruce Springsteen, Bon Jovi, James Hetfield...etc.). Mindenkinek van az életében fent és lent. Gazdagok is megbetegednek, csődbemehetnek, vagy szimplán csak kiéghetnek, ilyenkor számít, hogy egy cicababa van melletted vagy egy partner...no de ezt kár magyarázni ugyebár.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.03. 12:19:21

@orient: pl a gyerekkérdés az elég kardinális lehet...

vörösbor(de)minőségi 2017.10.03. 12:19:45

@Punxsutawney Mormota: ja ja nem is értem miért nyúlt ehhez az oltári nagy hazugsághoz,hát ember nincs aki elhiszi hazudott életkorát.
sőt így oszt maga csinált negatív reklámot arról nem beszélve,hogy mindenkit seggfejnek nézett ezzel...

sokasebi · http://pacifictime.blog.hu/ 2017.10.03. 12:23:18

@Sanda.Ipse: Az első részben voltak a pasik, még az is akitől már 8 éve elváltak. Nagy részük ingatlanos. Mindegyik mamlasznak tünt, de lehet csak a szerep miatt.

Engem ez a szegény fogyatékos Csősz Boglárka idegesít, csak ott mászkál cigánynak maszkírozva a hülye lepeljeiben, de egy értelmes mondatot nem tud kinyögni. Se véleménye, se egy értelmes gondolata vagy megnyilvánulása nincs. Nem sportol, nem vezet, nem veszekszik, akkor mi a fenének tolakszik a kamera elé? Még a medencébe sem ment be!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.03. 12:49:10

@sokasebi: pedig ő az egyik normális.....Vivihez képest..

É2I 2017.10.03. 12:59:04

off: Na élesedett a poszt? Már tegnap kikandikált a dasboardon, de nem engedte a renccer. :)

on: Az első részbe belenéztem um. sixx miatt, úgy 15-20 percig néztem háttérben. Ez a rész már nem érdemel meg egy percet sem. Épp elég a hogyvolt, hála a bloggereinek!

Azt nem tudom, hogy ilyesmire "kinek áll fel", de hogy felesleges idő és pénz pazarlás az tuti. Max azt tudom elképzelni, hogy ezek a luvnyák - illetve a férjeik - vettek maguknak műsoridőt. Sajnos rendezőre, forgatókönyvíróra már nem telt.
Ezzel a szerepléssel szépen földbe is döngölik a maguk által, magukról kreált képet. De legalább szembesülhetnek vele, hogy bár lehet jó aranyásók, azon túl semmik. Se nem szépek, se nem elegánsak, se nem irigylésre méltók. Persze ezt felfogni már nem tudják, mert ugye az ész nem feltétlenül természetes adomány, mint egyes anatómiai részeik. Ezt ugye már azzal megmutatták, hogy ilyen luxuri feleség műszarba megjelennek. Igen. A Rékácska is. (Ő sem tud túllépni a proli mivoltán. Bár kétségtelen, hogy neki van legalább valami dolgos múltja.)

B. Attila 2017.10.03. 13:09:49

Úri kúrva, de kúrva!
(Sose halunk meg)

Evel Knievel 2017.10.03. 13:10:49

den szó adtak raktak célt ért mert a sok paraszt itt hőzöng. Ez a cél, hogy beszéljetek, hogy utáljátok,mert akkor nézitek is. Tehát ez egy jól sikerült, célját / küldetését elért produkció. A szerző meg egy homály ha nem képes ezt értelmezni.

É2I 2017.10.03. 13:20:30

@Evel Knievel: Őőő, izé. Fentebb nem csak én írtam, hogy a partvonalról kiabálok. ;) Azért tök felesleges leforgatni X * valahány percet, hogy belém ivódjon a LV táskák illata, ha az első negyed óra után, már csak a hogyvoltra jövök és dulvála nem látom/nézem a reklámot. :D

Ha ennyi volt a produkció célja, adnék én is ötleteket sokkal olcsóbban pénzszórásra :P

É2I 2017.10.03. 13:54:36

@PeniValdes: Ugye, hogy van még, aki állatkertbe jár? Ugye van?! :D

Serrin 2017.10.03. 14:03:33

Nekem sokat kéne azért fizetni, hogy ezt megnézzem. Így is sok volt. :)

csillagkutya seven 2017.10.03. 14:19:36

A viasat oldalán megnéztem ezt a műsort az imént és azt kell mondjam jó kis műsor arra, hogy lehessen fröcsögni. Ostobák vagy csak annak kell tetetni magukat, ki tudja, nem ismerem őket...vicces műsor, nézem majd a többi részt is, de csak másnap, reklám nélkül...

É2I 2017.10.03. 14:29:22

@PeniValdes: De azért a TV-ben csak megnézed. Az imént pont a Luxus Lurvák (Lat.: Maximus Curvia ) vándorlása Miskolcra rész ment.

Csiberi 2017.10.03. 17:06:41

@The Game: öööö... lemaradtam. Mi írja elő, hogy fel kellene ismerni? Főleg ma, amikor gombamód szaporodnak a modellek meg társaik?

Csiberi 2017.10.03. 17:09:48

Az megvan, hogy Réka barátnője a TV2 korábbi tulajdonosa, Yvonne Dederick?

szociologus01 2017.10.03. 17:48:19

Mondjuk velük leforgathatnák a Múmia következő részét....ezzel az alcímmel

Mummies I'd NOT Like to F*ck :-)

Remélem utána az Észbontókban is szerepelni fognak :-)

2017.10.03. 18:37:58

A botox valójában egy izombénító méreg. Az összes nő, aki botoxozza magát jól rá fog b..szni, minél több cuccot lövellnek magukba, annál gyengébb lesz az arc izomzata, valamint téves megállapítás az is, hogy a kezelt ponton nem ráncosodik tovább a bőr, dehogynem (!!!) talál magának egy másik utat, ezzel is megduplázva, triplázva a ráncokat az arcon. Továbbá azt is elfelejtik közölni a páciensekkel, hogy a botox valójában csak és kizárólag homlokráncok kezelésére alkalmas, minden egyéb más területre való beinjektálása (szem, száj, orr stb) kifejezetten ártalmas lehet, és nem hogy javít hanem egyenesen ront a helyzeten!

jobbal 2017.10.03. 18:42:42

Ki tudná felsorolni a reklámokat a 40 x perces epizódban?

Az Avalonnak meg hajrá ... üzenem a luxus nem azért luxi mert ostobenkók vagyunk hanem mert színvonalat biztosítunk. Ha ennyi picsku jár oda esélyetek nem lesz színvonalas vendégere.

Másik a szigonyos autó sofőrje (aki a blútusz fejszettel vagánykodó statiszta) aki vélhetően pelenkát visel, hogy a röhögéstől kijövő macbig ne tűnjön fel az ótvar és agyon használt luxi ráncosnyakú 20, 32 vagy 38 éves vagy 42 vagy lassan 50 éves korukat letagadó ingatlanbefekteőneksemkell botox rib... asszonyoknak.

2017.10.03. 18:52:06

@nautilus123: tökéletesen megfogalmaztad :) valóban keverik a "jó nő" kinézetet, az útszéli olcsó kurva kinézettel. A másik probléma, hogy mindenáron "jó nőnek" akarnak tűnni, ezt a látszatot erőltetik 24/7, csak tudnám kinek és minek?! Még véltetlenül sem akarnak szofisztikáltnak, netán értelmiséginek tűnni, ách dehogy! Sajnos az igazság az, hogy a kilónyi vakolat, agyoncsinált gagyi póthaj és az ízléstelen csiricsáré göncök nélkül a kutya nem venné őket észre. Most hirtelen nem tudom hány női szereplője van a műsornak, de ahogy elnézem a hajszín is egykaptafára készül, legyen mindenki pornószőke, azzal mellé lőni nagyon nem lehet, kapásból bármelyik bányarémből szexszimbólumot lehet varászolni. A 4 gyermekes anyuka frizurája kifejezetten ciki, amikor egy aszott 50 éves archoz egy ilyen huszonéves tinihaj párosul, pedig lehet, ha meghagyná szép természetes barnám, ezerszer különbül nézne ki, de persze ezzel rögtön ledobná magáról a szexi szöszi maca szerepet, amibe annyira görcsösen kapaszkodik szegénykém.

2017.10.03. 19:07:35

Semmivel nem jobbak, mint a Pumped koruli luvnyak, csak tobb penzt szornak el. Tenyleg nincsenek Magyarorszagon ertelmes, tehetseges, okos nok, akiknek az eletet normalisan be lehetne mutatni, neadjisten tanulni belole valami stilust, ertelmes tarsalgast, valami ertekkel biro tartalmat? Valaki, aki peldakepul szolgalhat, hogy nahat igy is lehet elni? Unom mar, hogy a tv-bol a jovo generacionak szolo uzenet az, hogy nem kell tanulni, minek dolgoznal, csak kacsaszaj kell es gazdag ferj, nem szamit, hogy ez ugyanolyan kurvalkodas, mintha az utcan allna. Szanalmas eletek, borzadaly nok, ostobasag a kobon, es ez lenne az irigylendo luxi elet? Fuj, kosz, de nem!

szevabá 2017.10.03. 19:07:54

@Sanda.Ipse: visszautasítom ezt a sértést : Kannácska ezeknél sokkal különb!

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2017.10.03. 19:36:06

@Kishableany: Tenyleg nincsenek Magyarorszagon ertelmes, tehetseges, okos nok, akiknek az eletet normalisan be lehetne mutatni?

Úgy volt, hogy ők lesznek Demcsák vendégei az új műsorában. Dehát közbejött valami...

Csiberi 2017.10.03. 20:46:39

Babett pár hét múlva tölti a 39-et (78 októberi). Cégjegyzék...

Csiberi 2017.10.03. 21:31:01

@Csiberi: nagyon szórakoztató rájuk keresni a neten, ki nem találjátok, kinek a főtevékenysége Tejhasznú szarvasmarha, bivaly tenyésztése... :D

Regina Phalange 2017.10.04. 08:10:34

jo reggelt! barmi is volt a motivaciojuk a szereplessel, szerintem pont az ellenkezojet erik el vele. ha szerepet jatszanak, akkor Babett max egy ENB szintu produkcioban remelhet vmi vendegszerepet. Vivien igyekezzen elvetetni magat FecSoval, mert meg egy ilyen marhat szerintem a musor utan nem fog talalni. egyedul talan Rubint Rekanak mindegy, hiszen neki sosem volt fontos a pozitiv megiteles, hiszen az ura fo mottoja, mindegy, hogy mit, csak irjanak roluk.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2017.10.04. 10:54:36

Én sem gondoltam, hogy ilyet írok egyszer, de sixx-et vissza!

Ezt olvasni sem írom, idegesítően rövidek a mondatok a feldolgozási sebességemhez. ;-)

*jinx* 2017.10.04. 13:29:42

Közbevetéshez: azért nem érted, mert túlbecsülöd a férfiakat. Kicsit unom már, hogy folyton a nőket aranyásózzák, kurvázzák... pénzért nőt venni sokkal rosszabb, igénytelen ösztönlény aki ezt teszi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.04. 21:15:59

remélem a kövi adásban kevesebb cicaharc és több Versace lesz
süti beállítások módosítása