Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x24 - Benedeknek sem a kaja, sem Klau nem kell

2017. szeptember 29. 08:07 - Hoppancs

A tűzfény szomcsi zenére szomcsin vibrál a mandirigmák szomcsi arcán, de a legnagyobb tragédia Barbit sújtja, aki azt hitte, magas szintű intrikái mostanra megteremtik a boldog, klaumentes szigetet. Miközben a többiek a párbajozók ügyességével, meg a felépített tornyok esztétikai és technikai analízisével foglalkoznak, Miss Benéztemataktikámat kijelenti, hogy ő erre szarik. Itten elefánt van a szobában, ahogy a művelt angol mondja, és ő határozottan rá is fog mutatni. Ott van ni, a SZERELMET eláruló Klau gonosz tekintetében! Hisz’ ez a lelketlen fel akarta áldozni Benit, akit már 29 napja ismer és ki tudja, hány napja (nem) szeret, és miért? Rongyos húszmillióért, amiért eleve idejött?

„Ha az atyaég is bármire kért volna, rád rakok. Mert tisztelem a családomat és tisztelem a szerelmet.”

Egy pillanatra gondolkodjunk el, hogy Barbi családjának ehhez vajon mi köze.

bscap0000_1.jpg

Klaudia rámutat, hogy ez is csak taktika volt, hátha ez a szegény asszony végre berekeszti kínos monológját. Ismét nyertél, Klau, mondja Barbi az indokoltnál síribb hangon, majd azért ostorozza magát, hogy életében először megbízott egy nőben, azaz Szandiban. Hiszen tisztán emlékszik rá, hogy az a családjára esküdözve ígérte:  Klaura fog szavazni. Az érintett szerint ezzel csak annyi nem stimmel, hogy egyáltalán nem történt meg. Itt már elkél egy férfi segítsége, ezért Barbi oda is fordul Iliászhoz:

-Iliász, te hogy emlékszel?

-Nem emlékszem.

Akkor ez meg is oldódott. 

ili.gif

Barbi elismeri, hogy benézte, a főmanipulátori szék kivetette őt, mint egyszerű királyvári takarítót a Vastrón. Innen lesz szép visszajönni, mondja kétes önbizalommal.

Klaudia elégedett, hiszen

„létrejött a négyes szövetségünk, ami idáig is volt”,

ami szép eredmény, erről kár lenne vitát nyitni. Bár a fiúk kicsit eltávolodtak, de „női szemmel” úgy látja, pár szempillarebegtetéssel, esetleg bicepszsimivel később ez változni fog. Barbi meg ha sokat ugrál, még ananászhéjat találhat a táskájában, ami jelen esetben a lófejnél is rosszabb, hisz ki akarja, hogy a közösség anti-Gandhija, Feri úgy leverje, hogy többé föl sem kel? Ha kiderül, mi mind meghalunk, mondja Szandi, aztán nevetnek egy sort, mert ááá, nem fog. Szandi addig akar női szövetséget, amíg működik, ha már nem, akkor... Ki tudja, merre tart az az ananászhéj, és hol áll meg?

szandi.gif

bscap0001_1.jpg

A Holtak Karmikus Szigetére Zoli érkezik, akit nagyon-nagyon, de tényleg nagyon messziről Ferinek néznek. Azért ez is elég lesz majd, hogy a sértés súlyától utóbbi kiköpje majd a sört a tévé előtt.

Itt már nincs intrika, csak párbaj,

szögezi le Geri, akit már igazán megszánhatna valaki, és ráereszthetne legalább egy cibetmacskát vagy dingót, hogy valamivel végre megküzdhessen. Mert ha nem, akkor hamarosan egy citromfa alatt találja magát, előre-hátra dülöngélve, a párbaj, harc és túlélés szavakat maga elé motyogva. De amúgy nem sértődött meg azon, hogy Zoli korábban megsértődött, nem szokott ő embereknek csak úgy nekiesni, ha nem kislányok. Zoli beszámol az odaát zajló kőkemény áskálódásokról, de Barbiról nem, mert ő haver. Gergely kifakad, miszerint Feri a férfitársadalom szégyene, hiszen hülyét csinált belőle Szandi, egy NŐ, aki még FIATALABB is. Erre nem is mondok semmit, még a végén feminácinak tűnnék, és hát ki akar Puzsér-bejegyzésben szerepelni.

bscap0003_1.jpg

noribolond.gif

bscap0005_1.jpg

Bence, akinek már nyolcan is húdekevesen voltak, ezúttal még jobban ájuldozik, hogy már csak hatan várják. Ha még egy ember kiesik, el is viszi a mentő. A zsákmányszerzés ezúttal egy olyan amulettért folyik, amellyel egy társát védheti meg a boldog birtokos. Mindenkinek fel kell emelnie egyik karját, amit egy vizestartályhoz rögzítettek, hogy elengedés esetén fürdő is társuljon a kieséshez. Aki legtovább bírja, az a király. Közben kajáért hagyni lehet az egészet a francba, ezért Bence ínycsiklandó cuccokat vonultat fel, amelyeket az önkéntes vesztesek elfogyaszthatnak. (A kínálat: egy nagy tál csípős csirkeszárnyAK, csokis muffinra keresztelt brownie, sör és burgonyatallér meg gyros, olyan szósszal, amibe Bence személyesen nyúlkált bele.) A dicsőséges győztes legfeljebb az amulettet fogyaszthatja el jóízűen. Elég hülye játék ez, és nem meglepő, hogy a legutóbbi kavarások után kevesen tepernek azért, hogy MÁST segíthessenek. Egyedül Benit izgatja az amulett, és amint Szandi aléltan nyúl a sajtos pennéért, meg is nyeri. Iliász nem érti, miért nem kellett neki a kaja, hiszen így is totál megcsoffadt már, a hangulata meg Marvin robotéval vetekszik. Beni egyelőre nem coming outol anorexia-ügyben, inkább arra hivatkozik, hogy ezt kívánta a szövetség érdeke.

kaja.gif

viiiii.gif

Karmáékhoz posta érkezik, mégpedig Gergőnek, mivel szülinapja van. A huszonkettedik. Ajándékul Anitával romcsizhat egy szállodában, és még meg is fürödhetnek, wow. Nóra jobban irigykedik rá, mint karfiolseggű fotelhuszár Rubint Rékára, de elfojtja, mert rendes. Benedek győzelme ideologizálásába menekül a többi mandirigma büfijei és jóllakott sóhajai elől, Feri meg előadja az új stratégiát: ha Beni kerülne előnybe a következő védettségi harcban, a sarkában lévő szövetséges majd hagyja nyerni, az amulettért cserébe. Gergőéknek eközben beköszöntött a kánaán, Anita szépítkezik, majd jöhet a virágszirmos luxusvacsi szemezéssel, pillogással, fátyolosan egymás szemébe bámulással. Cseppecskét befigyel a  jövő is, melyben majd „otthon, egy másik szálon indul el a dolog”.

 „Még nem is ettem, és már boldog vagyok”,

örvendezik Gergő, ami itt komoly bóknak számít.

bscap0006_1.jpg

hopp.gif

bscap0007_1.jpg

csook.gif

Zseniálisam kontrasztos szerkesztéssel Klau és Benedek párosára ugrunk, akik viszont nem szállodában, nem romantikusan, nem boldogok. Megkezdődik a kínos „merre tartunk” dialógus, ami jó esetben válogatáskazettával, rossz esetben szakítással végződik. Már, ha amúgy van kapcsolat. Ez most inkább nincs, mert olyan diszkréten kezelték a románcot, hogy közben maguk előtt is sikerült eltitkolniuk. A jelenlegi állapot: Benedek olykor megsimogatja Klau fejét, majd kétszer testvériesen hátba veri, miközben mindketten folyamatosan rémesen érzik magukat.

A kegyelemdöfést Beni szavai adják meg:

„azért lettem veled bármilyen viszonyban is, mert jó ember vagy… De ehhez nincs lelkem… nincs energiám…”

E homályos fejtegetésből kitűnik, hogy Beni részéről eddig sem volt semmi, most meg pláne, úgyhogy Klaudia eldönti, hogy akkor neki sem kell a csávó. Majd szórakoztatja ő magát, de azt nem fogják mutatni, mert ez nem olyan műsor. Szóba kerül Klau taktikázása is, amivel magát akarta védeni, meg mindent összezavarni. Utóbbi jól sikerült, Beni sem tudja követni, de annyira nem is akarja. 

bscap0008_1.jpg

bscap0009_1.jpg

bscap0010_1.jpg

Geritáéknál viszont hatalmas az összhang. Mielőtt szobára mennének, némi komolyság is becsúszik, Gergő elmondja, hogy a korábbi a betegsége és a kísérő traumák miatt „zárta ki Anitát” mert nem akar senkinek fájdalmat okozni. Anita ezt butaságnak tartja, azt szeretné, ha beavatná az életébe. Egy kis beavatás biztos lesz az éjjel, hiszen Gergő nagyon készült, KÉT kávét is ivott.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.29. 12:56:42

@Nuggetzor: pont azt néztem tegnap én is, h szegény #ferynk mennyire össze van esve, aszalódva.

Berborosz 2017.09.29. 13:12:15

@tar: A Holtak szigetén is vannak szereplők, velük is pörgethetnék...
(Ráadásul nekem Lilla a kedvencem. De ne kérdezd, miért.)

Berborosz 2017.09.29. 13:26:49

@Biriksz_Krokiksz!: Nem úgy kell írni, hogy Ferry? Ezt már láttam itt-ott, de sima Fery-t csak nálad.

blue_violet 2017.09.29. 13:55:22

Beni szegény, kicsit depressziós lett már.

Ezek a feladatok mostanában Iliászra lettek szabva, nem? Egyáltalán nem látszik rajta, hogy bármennyire is megerőltetné, hogy tartania kell magát. A mostanit is megnyerthette volna, csak nem kellett neki a fődíj amulett.

Ferit sajnálom amúgy. Tényleg 45 felett ez vár az emberre, hogy "fizikában" már nem tud
úgy teljesíteni, kis huszonéves nyikhajok simán lekörözik.

Anitát nagyon nyomja az RTL... Csomószor elhangzott már a teljes neve, és még a családtól kapott levelen, borítékon is látható volt, hatalmas betűkkel kíírva. Mondjuk bírom is, nekem felüdülés a karaktere.

Sanda.Ipse 2017.09.29. 14:18:09

@Berborosz:
2 rö betűvel angolul írod a komp szót:)

Sanda.Ipse 2017.09.29. 14:21:41

@ble_violet:
Én soha nem bírom azokat a karaktereket, akiket egy csatorna akar rám erőltetni.
Unom Anitát a látványos kínlódásával és különösen az utóbbi nyálas, hiteltelen love storyjával. Annál sokkal okosabb nő, minthogy egy ilyen geriféle, árral sodródó, egzisztencia nélküli sokkal fiatalabb hülyegyerek megfelelne neki. Ezzel viszont sikerül lejáratnia magát mindenki előtt.

2017.09.29. 14:25:20

@Berborosz: nem. két rövel #aberyoryt kell írni.

blue_violet 2017.09.29. 14:31:03

@Sanda.Ipse: Mondjuk ez a szerelmi kapcsolat nekem sem jön át. Sok az a 9 év, na! Nemrég még érettségizett, a kirohanásain látszik is, hogy gyerek még.

Az szimpi, hogy Anita független, 30 éves erős nő, és még beszélni is tud. :D

Nuggetzor 2017.09.29. 14:44:40

Én sem értem ezt az Anita-Gergő párost. Képtelen vagyok átérezni, hogy egy 30 éves, képzett nő egy hisztis 22 éves kölyökben lásson lehetőséget. Persze műsornak jó, de a Survivörben nem a nézők döntenek, így szimpátiát ezzel nem tudnak nyerni.

Sanda.Ipse 2017.09.29. 14:49:44

@ble_violet:
Szimpibb lett volna, ha Anita, mint értelmes, független nő egyedül tolja a játékot. Remélem ma egyikük kiesik és a jövőben megkímélik a nézőt, hogy egy realityben kénytelenek legyenek egy rossz forgatókönyv szerelmi jeleneteit nézni. (Mondjuk én lepörgetem).

tar 2017.09.29. 15:19:39

@Sanda.Ipse: Mi is átpörgettük :D

Berborosz 2017.09.29. 16:00:48

@Sanda.Ipse: Tényleg, egy nagy hajóra volt írva...

Berborosz 2017.09.29. 16:03:02

@Biriksz_Krokiksz!: A két rö rendben, de a második y-ra kell két pont. Így: beryorӱ

kisbutters 2017.09.29. 16:17:18

@Sanda.Ipse: Az a baj, hogy sok nézőnek ez kell.
Két véleméy a survivor facebook oldaláról.
-Mint a Tündérmesében!!! A Sziget legszebb hajótörött Hercegnője!!! Annyira megérdemeltétek... kitartó egymásra találásotok ajándéka!!!
- kevés ilyen őszinte pillanatot tudott elcsípni reality - mint az Anita és Gergő párosának párbeszédét és pillantásait. talán az egyik legőszintébb pillantok voltak.

Sanda.Ipse 2017.09.29. 16:18:42

@Berborosz:
Hát a rö betüket jól kitárgyaltuk.
Maradjunk abban, hogy Feri egy betyáRR:)

bElannaTorres 2017.09.29. 16:20:29

uncsi rész, nagyon jó hogyvolttal :) köszi!
Nóri ha visszanézi meglátja azt, hogy hogyan látják őt mások, gondolom mikor szelfit nyom, vagy tükörbe néz akkor mosolyogni szokott, alapból meg szerintem így áll a szája. Az meg se lepett hogy milyen irigy.
Anita és a kisfiú kapcsolata szerintem anita részéről taktika, meg egy kicsit tetszik is neki, hogy bejön egy ilyen fiatal fiúnak. Többet nem gondolnék bele, főleg hogy még meg is jegyezte, hogy otthon más lesz minden. Kicsit kellemetlen is hogy erőlteti az rtl.

2017.09.29. 16:27:47

@bElannaTorres: +1
sztem is csak játék része anitának.

Hétkilenced 2017.09.29. 16:47:32

Eddig ez volt a legunalmasabb rész és a legjobb hogyvolt. Már csak egyben reménykedem, hogy nem szpojlerezi el az rtl a cetlizést és a másikoknál a párbajt. Hajrá Szandi, Gergő kiesését is nagyon várom! Ahogy szerencsétlen Adrit kiidegelte az gyomorforgató volt. Itt is látszik a kor és érettség és intelligencia, hogy Lilláék ugyanígy próbálkoztak Anitával, de ott nem sikerült nekik.

katalin 2017.09.29. 16:49:01

láthatóan erőltetett kapcsolat, szerelemről,vágyról szó sincs egyik részről sem,de kell a lamur ide is.

Diótörő46 2017.09.29. 17:12:58

Nekem az a véleményem, hogy Magyarországon ez a Survivor formátum soha nem lesz olyan sikeres, mint Amerikában. Ebben az országban, ahol nap mint nap azzal szembesül az ember, hogy hazudnak nekik, hogy félrevezetik őket, hogy kihasználják őket, abban az országban nem lehet vezető, sikeres műsor egy olyan formátum, aminek lényege, hogy ki tud nagyobbat hazudni, ki tudja jobban átverni a másikat, ki tudja ügyesebben hátbatámadni a többieket.
Lehet, hogy bizonyos körök esetében ez nem így van, de az átlag magyar nem tudja elfogadni szórakoztatásként a másik elárulását vagy hátbatámadását.
Talán a szerkesztők is érzékeltek ebből valamit, ezért a képünkbe nyomják ezt a kamu love storyt és tessék már jönnek is a kommentek a tündérmeséről, meg a nagyon őszinte pillanatokról. A magányos, egyedülálló ember (amiből egyre több van) ezt látja meg, mivel ez hiányzik az életéből, és nem azt, hogy Barbi milyen ügyesen hazudik.

HufnágelSteve 2017.09.29. 18:50:25

@kisbutters: Már csak sérült Gerit ápolgató és a madarakkal társalgó drAnita felvételek hiányoznak a facebookos rajongóknak, és a "kicsit nyálas, kicsit sanyarú, de a miénk" Éhezők viadalát láthatnák realityben :)
Amúgy Feri tényleg gyengül és kedvetlenné vált. Nem tudta hová érkezett és szerintem nehezen gyűri le a minden alkalomra kifőzött újabb szarkavarás adagot, amibe még ő is belecsinált.

Nuggetzor 2017.09.29. 18:57:47

De amúgy most a Klaudia és a Benedek tényleg úgy szakítottak, hogy nem is jártak. Édes istenem.

2017.09.29. 18:58:29

"mostam, főztem, takarítottam rá"
bakker, hova kapcsoltam, mit nézek én?

Nuggetzor 2017.09.29. 19:01:32

Ő főzött-mosott-takarított, ez a mocskos Benedek meg elhagyja... :( XD

,, 2017.09.29. 19:03:32

feriből egy bruckhner szigfrid lett

Nuggetzor 2017.09.29. 19:04:12

"Taktikai szövőpók" :'D #napifery

2017.09.29. 19:04:30

Taktikai Szövőpók! ez mekkora duma már, lopom!
xD

2017.09.29. 19:05:25

@Nuggetzor: :))))))) egyszerre csillant fel a szemünkön a fény ;)

Nuggetzor 2017.09.29. 19:06:29

Nórinak is ugyanúgy ott van egy hasonlóan fájdalmas, csak valamivel kisebb seb a vállán, mégsem sikoltozik...

,, 2017.09.29. 19:12:54

pl Íliász sem hülye izomagy, Szandra sem, Klau sem, akármit vetít szemcsigercsi h mennyivel magasabb dimenziókban van

2017.09.29. 19:17:21

@Nuggetzor: kis túlzással, de jaja ;) barb és éliás legyen tag! :)

2017.09.29. 19:21:13

@,,: sztem nem is pont rájuk gondolt elsősorban...

,, 2017.09.29. 19:25:59

@Biriksz_Krokiksz!: de akkor kire? A másik Gergő az egyetlen aki abszolút nincs képben, még Beniben is megcsillan néha valami. Ferinek vannak még érdekes kijelentései, de szerintem helyén van az ő agya is, ha kell.

,, 2017.09.29. 19:26:55

a csilipaprikás feladatot bevállalom:)

2017.09.29. 19:30:07

@,,: tippem szerint gondolhaltott pl a baltásbálintra, tamásra, másikgerire, és igen akár még ferire is.

Nuggetzor 2017.09.29. 19:32:03

Szerintem tényleg megsajnálták ezt a két idiótát és adtak nekik párbaj lehetőséget... :D

,, 2017.09.29. 19:32:28

@Biriksz_Krokiksz!: jah, tényleg, Bálint, az ő jelenléte teljesen érthetetlen volt.

Nuggetzor 2017.09.29. 19:35:40

Na most nagyon szurkolok, hogy ejtsék ki Anitát.

Nuggetzor 2017.09.29. 19:38:07

Na hát ennyit erről.

Peti1899 2017.09.29. 19:43:46

Komolyan vehető "párbaj" volt ez, a két hotelből visszajövő, épp most zabáló.. az "éhezőkkel" szemben.. Cetlisgergő, kihív egy lányt párbajra.. Zolit pedig, nem is érettem.. szinte egyértelműen direkt akart kiesni, mondhatta volna akár Nórit is ellenfélnek, aki szerintem direkt kikapott volna.. h csak Anitának legyen 0 pontja...

HufnágelSteve 2017.09.29. 19:44:00

@Nuggetzor: Zoli rázta fejét, hogy ne őt válassza Lilla. Már nem akart szerintem maradni, nem véletlenül rágta komótosan a paprikát.

2017.09.29. 19:46:41

@,,: ez ráadásul azért is szar duma szemcsisgeritől, mert a gyakorlatba nem tudott átültetni semmit a 'tanulmányaiból', kb mint mikor az egyetemen beseggeled a kötelezőt magolással, de mikor használni kell, akkor csak sasolsz ki a fejedből. tudnia kellett volna felmérni-kifigyelni a játszópajtikat és reakcióikat, és aszerint (át)alakítani a játszmáját. az meg hogy össze-vissza tördelte magát, mert annyira nem volt meg a minimális fizikuma sem, végképp vattafakk kategória nálam.

Nuggetzor 2017.09.29. 19:47:10

@HufnágelSteve: Igen, sajnos én is ezt vettem észre. Pedig ha Zoli nem akar kiesni, Anitát simán kiejtették volna.

lac64 2017.09.29. 19:50:49

@Peti1899: A "zabálóknak" mi előnye van az erős paprikánál, vagy a fullasztásos játéknál? Zoli meg nem akart kiesni, okosan választotta Anitával szemben az erős paprikát, hiszen Anitának előtte már kellett ennie egyet. Arra igazán nem számíthatott, hogy Anita a háromba harapott paprikát gyakorlatilag rágás nélkül lenyeli.

Nuggetzor 2017.09.29. 19:55:50

Párbaj-gate!
Most kéne a Feri, hogy leüsse ezt a gyökér Gergőt. Egy egész ország tapsolna.

Sanda.Ipse 2017.09.29. 19:58:52

Ez már nem Zoli játéka volt. Szerintem is haza akart menni és nem tölteni az idejét feleslegesen olyan emberekkel, akikkel amúgy nem szeret együtt lenni. Jó döntés volt.

HufnágelSteve 2017.09.29. 19:59:15

Geri "rohadt toleráns". A hangszálai még nem rohadtak, akkor az agya :O?

2017.09.29. 20:01:15

Beni mikor vette le a portot, meddig tekerjek vissza? (mán megint elpofáztam a nézését meg a látását bizonyára)

Peti1899 2017.09.29. 20:02:43

@lac64: Mi esélye volt a "zabálóknak"? A fullasztásos játék fel sem merült.. de ők ketten egymás után a köteleset választották, ahol számít, az energia :) Amiből bőven szerezhettek, a rendes kajálás, kávézás, és a kényelmes ágyban alvás után.
Zoli, pedig de direkt esett ki.. Lilának még a fejét is ingatta, hogy ne hívja ki őt :)

Nuggetzor 2017.09.29. 20:02:45

Dr. Panyik Dr. Júdás Anita és Bundy Toleráns Bundy Gergő.

túl élem 2017.09.29. 20:05:58

Miért baj az ha 1 valaki leveszi a portot? Vagy párbeszél és akkor ott a másik, vagy egyedül beszél, de azt meg ki nem szarja le

HufnágelSteve 2017.09.29. 20:11:40

Azt reméltem a luk előtt vonyító farkas elhallgat, ha összejön Luka Van Hercegnővel, de úgy tűnik valaki feltekerte rajta a "volumét" és úgy hagyta, vagy egy boszorkány sakállá változtatta ("de még nem múlt el").
A mikroport levétel nekem sem tűnt fel, de talán csak nem mutatták. Elméletileg a mogyorókrémet is le kellett volna nyúlniuk a szerkesztőknek, ha más megtudja, ezt írták le anno.

,, 2017.09.29. 20:11:51

áhh hát megint ki szop, Beni, szegénykém. mondjuk nekem kurvára bejön az egyre morcosabb meg darkosabb karaktere főleg ahhoz képest ahogy indult.
Egyszerűen imádom az ilyen negatív karakterfejlődést:) (breaking bad)

Bencus vicces volt h tiszta játékról beszélt (khm barb amulett khm)
Komolyan remélem ezek után h Beni nyeri meg.

,, 2017.09.29. 20:13:20

dr. Júdásnak tisztelem a küzdőszellemét, de kibaszottul fárasztó lehet a körülményes egotrippes stílusával.

,, 2017.09.29. 20:14:39

Ferkónkat meg remélem megmenti valaki... vagy valami... legszebb az lenne, ha saját maga

Sanda.Ipse 2017.09.29. 20:14:43

@Nuggetzor:
az előzetesből kiderült, hogy bővült a neve dr.gyávaanitával:)

Nuggetzor 2017.09.29. 20:15:12

Engem már csak az érdekel, hogy Szandi szívszorító monológja a tanácson kinek szól, a mi Ferinknek, vagy Klaudiának?

Sanda.Ipse 2017.09.29. 20:18:45

@Nuggetzor:
Bármelyiknek is, álságos volt. Iliász rendesen át is lát rajta.
Azt már tegnap írtam, hogy nem bánná, ha Klaudiát kitennék, de ugyanúgy nem hiányozna neki a Betyárr sem a döntőben.

lac64 2017.09.29. 20:20:25

@Peti1899: Mindenki választhatott egyszer a három játék közül. A játékok közül akkor egyben kedveztek Anitának, egy másikban pedig konkrétan akadályozták, hiszen a szigeten mindenki tudta, hogy Anita víziszonyos. Tehát Zoli nyugodtan kihívhatta volna a fullasztásos játékra és valószínűleg nyer (ha igaz, hogy versenyszerűen úszott). Csak ő a paprikát választotta, mivel látta, hogy Anita előtte küzdött vele. Továbbra sem látom, hogy mi volt igazságtalan a párbajban, de lehet más a véleményünk :)

2017.09.29. 20:21:45

@túl élem: arra volt jó, h jól elvehessék a négyestől az átruhazhatós amulettet.
tiszta játék, ühümmmm. mert beninek véletlenül pont most jutott eszébe levenni vagy fel nem venni azt.

lac64 2017.09.29. 20:22:52

@,,: Már vártam, hogy Bence átadja az elvett amulettet Barbnak.

katalin 2017.09.29. 20:23:13

ez a Gergő nem normális,még a Pethő intézetet is bevette Lilla mocskolásába,ebből látszik,hogy buta is,mert az nem elmegyógyintézet,minősithetetlen volt

,, 2017.09.29. 20:23:32

@Biriksz_Krokiksz!: egyetértek, a sértettséget éreztem a megnyilvánulásain h a "menők" nem vették be maguk közé. Mondjuk itt lehetett volna szerepe annak h vki fejben is rendben van (ha már mentálisan gyúrt) h nem hagyja magának bebeszélni azt h mások a menők ő meg kis szerencsétlen.

,, 2017.09.29. 20:24:19

@Nuggetzor: szerintem egyértelmű, h az előbbinek.

lac64 2017.09.29. 20:27:08

@Sanda.Ipse: Az milyen lenne már, ha most Klau menne a Holtak szigetére :)

2017.09.29. 20:29:43

@,,: beni nagyon jön fel nálam, nem olyan naiv butus, neki esett le először, h nem engedhetik át az amulettet éliáséknak, aki oda is adta volna barbnak, és ő maga pedig akár meg is nyerhette volna a következő védettséget (mmint éliás), így a négyesükből kellett volna vkit kiválasztani kiesőnek.

Sanda.Ipse 2017.09.29. 20:30:06

@lac64:
Ha nem szerez védettséget, akkor ő megy.

Sanda.Ipse 2017.09.29. 20:37:48

@Biriksz_Krokiksz!:
Nanemáááá!!
Ha van esze, miért nem választotta a kaját, mikor már csak Szandival csüggtek a láncaikon, aki nem adta volna Barbinak az amulettet? Fel sem fogta, hogy akkor már nem érdemes tovább lógnia, senki nem veszélyezteti a négyesüket..

2017.09.29. 20:45:43

@Sanda.Ipse: ...vaaaagy esetleg pusztán ő akart dönteni arról, h kinek adja oda.

Nuggetzor 2017.09.29. 20:48:03

@Biriksz_Krokiksz!: No igen. Ő Ferinek adta volna, míg Szandra Klaudiát védte volna. Így, hogy elvették, sajnos Ferynken már csak egy csoda segíthet.

2017.09.29. 20:50:16

@Sanda.Ipse: @Biriksz_Krokiksz!: Plusz nem tudhatta, h szandi etetve van, akár lovagias gesztus is lehetett részéről.

Sanda.Ipse 2017.09.29. 20:54:25

@Biriksz_Krokiksz!:
Akár... Csakhogy te azt írtad, hogy "...neki esett le először, h nem engedhetik át az amulettet éliáséknak, aki oda is adta volna barbnak..."
Erre írtam, hogy amikor Szandival lógott,már nem veszélyeztette Iliász az amulettet.

Tulazon 2017.09.29. 20:58:59

mostkomolyan. csak nálam van az, hogy a kis facebook-ablakban kell megkeresnem az új rész hogyvoltját, mert a főoldalon egy régebbi van kint?

Nuggetzor 2017.09.29. 21:13:57

@Tulazon: A kiemelt cikkek között szokott lenni az aznapi.

2017.09.29. 21:17:12

@Sanda.Ipse: igen, és gesztusként pluszban hagyta enni szandit IS, mintegy 'feláldozva' magát a csapiért, h patetik legyek ;)
és utána nekem külön tetszett, h #afery meg kitalálta, h mindezekért cserébe hagyják nyerni a védettségi játékon, már amennyiben rajtuk múlik, ez pl egy szép gesztus volt részéről is.
mindeközben én szörnyen sajniztam a kis éhenkórász fejit beninek, egy hero volt tegnap. ;)

2017.09.29. 21:24:49

@Nuggetzor: csuriban vagyok, h ne #afery seggén legyen (még) a célkereszt. szandi most nagy szószban van, de fel kellene pörgetni kicsit a hóttak szigetét is, arra pedig legjobb lenne egy klau-nórci rangadó xDD

Sanda.Ipse 2017.09.29. 21:39:07

@Biriksz_Krokiksz!:
Feri részéről nem szép gesztus volt, hanem egy logikus alku.
Te odaadod nekem a védettségi amulettet én meg hagyom, hogy a versenyben megszerezd magadnak is a védettséget, mert nekem nincs szükségem rá.

Nuggetzor 2017.09.29. 21:41:05

@Biriksz_Krokiksz!: Szegény #afery nettó 2 óra alatt valakinek a fejibe állítaná a machetét a Holtak Szigetén xD Remélem a szerkik ezt nem merték kockáztatni.

2017.09.29. 21:43:14

@Sanda.Ipse: jahh, értelek már :) akkor helyesbítek, a gesztust törlöm, helyette: #afery elkezdett taktikázni, elkapta végre a játék lényegét. ;)

2017.09.29. 21:50:01

@Nuggetzor: feri rendkívül sokat vesztett az arcából és arculatából az egyéni játék megkezdése óta, aggódom is érte, egyemmeg. azon (egyelőre) még nem filóztam, h micsinálna a hóttaknál, de ahogy egy klau-nórci reuniont, úgy egy feri-geri egymásnak feszülést is szívesen néznék ;)

2017.09.29. 22:00:10

@,,: pontosan, aki mentálisan, fejben, testileg-lelkileg rendben van, annál nem létezik olyan kategória, h menők és nemmenők, és most nyilván felnőtt emberekről beszélek, kiforrott személyiséggel.

tar 2017.09.29. 22:08:05

3 fiú és 3 lány. Az amerikai verzióban szerintem most kezdenék megalakítani a fiú és lány szövetségeket (persze sok-sok vetítéssel a jelenleg szövetségesüknek számító ellentétes neműek felé, hogy "á, dehogy, szó sincs ilyen szövetségről, én veletek vagyok és ott is maradok a végsőkig" :fingerscross:)

Nem Penny hajója 2017.09.29. 22:20:36

@Tulazon: ja, én is utálom a hogyvolt címoldalán a friss posztok utáni kajtatást, most épp kiemelt a legfrissebb cikk, de én is sokszor a Facebook ablakban, vagy a legfrissebb hozzászólásoknál keresgélem ki. Még a "survivor" tagre sem lehet hagyatkozni, mert a posztolók egy része kifelejti.

2017.09.29. 23:29:42

@Nem Penny hajója: 'követés' gombi nem játszik? mert akkor azonnal kapsz értesítést és rád is ugrik az új poszt. (csakkérdem)

boloyeung 2017.09.30. 00:01:18

Nagyon rossz, az előzetesből ki is derült hogy, Iliász fog kiesni... Pedig neki szurkolok nagyon :/ ajjjj, ez most felidegesített :D A Holtak Szigetén ő szerintem különvonul és leszarja a többieket had drámázzanak. Kár.

katalin 2017.09.30. 06:37:03

Azt a Geri gyereket pszichomókushoz kell küldeni,nem normális, az Anita meg adja alá a lovat,ennyire undoritó párost régen láttam

Sanda.Ipse 2017.09.30. 08:14:29

@Biriksz_Krokiksz!:
Úgy ám! De most ennek lőttek! Elvették a hamulettet. LOL

Sanda.Ipse 2017.09.30. 08:15:59

@boloyeung:
????
Nem igazán derül ki, hogy kiről Szandi kiről beszél. Az lehet Feri, Klau, Barbi vagy akár Iliász.

Sanda.Ipse 2017.09.30. 08:18:57

@katalin:
egy összesorsolós kettős párbajt megnéznék köztük szívesen:)

Nuggetzor 2017.09.30. 09:56:08

rtl.hu/rtlklub/survivor/zoli-fejben-en-mar-nem-voltam-a-jatekban

Na, hát Zoli már tényleg nem akart ott lenni. A Holtak Szigetét meg felesleges mellékvágánynak nevezi, ami valljuk be, jogos.

Sanda.Ipse 2017.09.30. 10:11:12

@Nuggetzor:
Zoli nem buta fiú. Levette, hogy párbajokkal nulla sansza van visszakerülni a játékba, akkor minek töltse nomád módon az időt olyanokkal, akiket finoman szólva nem kedvel.

Berborosz 2017.09.30. 10:13:08

@Nuggetzor: Pedig talán jobb lett volna, ha Lilla Zolit választja, és szépen elveszti a párbajt. Akkor Zolinak is van egy pontja, és ment volna tovább a párbaj-sorozat, amiből akármi kialakulhatott volna.
Jó, drJudásAnita nem eshet ki, értem én, de talán Gergő mehetett volna...

Sanda.Ipse 2017.09.30. 10:14:53

@Sanda.Ipse:
Én itt már rögtön levettem...
Mosolyogva és felszabadultan távozott.

Nuggetzor 2017.09.30. 10:30:31

@Berborosz: Nekünk jobb lett volna, de Zoli már nem akart maradni.
Azon mondjuk meglepődtem, hogy ő előbb szavazna Gergőre, mint Íliászra.

Sanda.Ipse 2017.09.30. 10:47:24

@Nuggetzor:
... miközben emberileg Barbi és Iliász áll viszonylag a legközelebb hozzá. Hmmm....

Nuggetzor 2017.09.30. 10:53:21

@Sanda.Ipse: Ja. Én nagyon bírom a Zolit, de ezt a megjegyzését tényleg nem értem. Ha azt nézzük, hogy nem szimpátia, hanem Survivor-kompatibilitás, még akkor sem Gergő, hanem pont, hogy Íliász...de ő állítólag mindenkit átvágott a palánkon...ami valljuk be, előbb igaz Szandira vagy épp Barbira. :D

Sanda.Ipse 2017.09.30. 11:18:50

@Nuggetzor:
Ehhez már egy pszichológusra lenne szükség:)

Nuggetzor 2017.09.30. 11:21:42

@Sanda.Ipse: Hát, a Survivor után szerintem az összesnek kéne. :D Bár 70 százalékuk ahogy elnézem, már alapból defektes volt.
süti beállítások módosítása