Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 3x12 - Kösz, Troy!

2017. szeptember 26. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-09-26_7_47_30.png

Mivel múltkor csakis és kizárólag Madisonék kalandozásával foglalkoztunk, ezért most úgy fair, hogy most a tanyán szotyizó brigád történéseire koncentrálunk. Troy azt hiszi, hogy ő Zsákos Frodó, és ez itten aA Gyűrűk ura, merthogy annyit, sétál, cammog és baktat a sivatagban. Talál valami lepusztult hangárt, abban egy löncshús konzervet meg egy gránátvetőt. Kiül a sziklára kihelyezett székbe, a pisztolyát nézegeti, látszik, hogy azon gondolkozik, hogy golyót kéne eresztenie tulajdon fejébe, de akkor meghall valami. Nem, nem a szél susogását. Feláll és belelő az égbe, erre a zombik elkezdenek hörögni, Troy meg vigyorogni, mintha cask egy Colgate-reklámból lépett volna ki.

Eközben a farmon az a nagy harci helyzet állt elő, hogy víz, az ugye továbbra se nagyon van. Ellenben tudnak enni marhahúst. Nem teljesen egyen értékű a kompenzáció, mármint én nem szoktam elkezdeni vörös húst zabálni, ha szomjas vagyok, mint a disznó, de ez a fiktív apokalipszis-étrend ezt kívánja meg. Eközben Jake azt pusmogja Alicia fülébe, hogy ennek a framnak már sanyi, jobb lenne elkocsikázni a naplementébe, mert van egy igen zsír hely, de csak két személynek. Ebből még lesz komolyabb hiszti, de most egyelőre Alicia csak gyorsan eltereli a témát. Ofélia eközben azon agyal, hogy miként kéne egyesíteni a farmon ragadt csapatot, és hát az van, hogy Nick lenne a legjobb góré, mert középen áll, de mindenki megbízik benne. 

kepernyofoto_2017-09-26_7_49_09.png

Nick erről mit sem tud, elég neki az, hogy az eddig csak behaluzott Troyt már teljes valójában is látja a asját verandáján. Troy csak bekösöznni jött, hogy közölje, valami nagy és csodálatos dolog tart a farm felé, egy szörny. Ezzel bevonul az árnyékba és eltűnik, mint Batman. Nick másnap riadóztatja Aliciát és Jaket, akik pont a nagy összeveszés közepén vannak éppen. Mi? Itt volt Troy? A büdös istenit neki! Sejtem hova mehetett, nyomás utána - és ezzel a lendülettel Nick és Jake elmennek Troy-vadászatra. Előtte azért sikerült békülőleg elbúcsúzni Aliciától. 

A roadtrip alatt Nick majdnem bemószerolja saját magát, amikor véletlenül arról kezd fecsegni, hogy Nick akár meg is ölhette volna őt. Jake egyből visszakérdezett, hogy oszt mé'? Ja, semmiért, mondja Nick, aki totál elfelejtette, hogy a mellette ülő fószer nem vágja, hogy ő ölte meg az apját, és ugye Troyét is. Nincs idő ezen a nyelvbotláson agyalni, mert egy rohadt nagy porfelhőt meglátva megállnak és ledöbbennek, hogy  egy végtelen horda tart a farm felé. Oké, még nincs minden veszve, ha balra mennek, akkor megmenekült a haza. Már pattannának is a kocsiba, de akkor hirtelen valami felrobban a jobb oldali irányba, pont a zombik előtt a farm felőli irányba. Igen, Troy szórakozik a gránátvetővel.

El is magyarázza, hogy két napja vezeti őket, hogy ez milyen nagyszerű, hogy ez Darwin evolúciós elméletének csúcspontja. Na, és ezel megkezdődik egy végtelennek tűnő totojázás, hogy Jake először nem akarja lelőni a testvérét, aztán, amikor meg már leakarná, akkor Nick úgy tarkón veri a puskával, hogy Jake bebukfencezik pár zombi közé, meg is marják a kezét, ami Nick menten amputál is egy zombivérben tocsogó macsetével. Kocsiba pattannak, hogy odaérjenek a farmra, ahol majd ennél két fokkal szakszerűbben elláthtják Jaket. Hiába, a zombik előbb odaértek, mint egy több mint 100-zal repesztő terepjáró, úgyhogy a dombtetőről nézik, amint Alicia Rick-üzemmódba kapcsol, amint a lakókocsikkal felállított terelőfalat áttörő zombikat irtja a társaival, majd bemenekül a többiekkel a pincébe. Ezt akartad, Troy? Közben a bátyád is zombi lett! Most jól van ez így akkor?

Fáradt vagyok - mondja. Majd alszol a sírba, tesókám, előbb megmentjük a többieket - jelenti ki Nick.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása