Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x15 - Kelet

2018. szeptember 11. 10:00 - hektor_

Carol nagymamásan varrogat egy kabátkát, majd összecuccol és éppen élne a kabbe gyíkok, én leléptem-ígéretével, amikor a friss fiúja átugrik kicsit beszélgetni, meg smárolni - ettől még persze ugyanúgy lécel, csak az éjszaka közepén, míg a csávó szunyál. Johnny Cash nótájára váltják egymást a városi életképek: Maggieék együtt zuhanyoznak, Glenn észreveszi a salátalevél méretű kék foltot asszonykája oldalán, Carl egy pisztolyba vésett szöges baseball ütő rajzát bámulja, Sashát leváltja őrségben a vörös, aki kap a lánytól egy szivart és egy szerelmes mosolyt, amit Rosita persze ki is szúr a háttérben. A Király Michonne-nal hempereg, aki egy almával tompítja a reggeli pállott lehelletük lesújtását, Rick ettől felfrissülve újra is kezdené a maszatolást, de a lánynak kezdődik a műszak, úgyhogy kegyesen elbocsájtja. Később Michonne a Glenn házaspárral tárgyal épp, mikor Daryl se szó, se beszéd, fogja magát és elhúz a városból, mire észbe kapnak hogy megállítsák, már rég a falakon túl jár.

w1.jpg

Tobin megtalálja Carol búcsúlevelét, azonnal a Király színe elé járul a hírrel: éjjel szökött ki, elvitt egy rakás kaját, meg lehúzott az egy kabáttal! Morgan és Rick azonnal indul megkeresni az asszonyt, aki épp most sírja vissza a jó kis városi biztonságot: alig jutott 12 mérföldre eddigi otthonától, máris megtámadják. Négy férfi szegez rá puskát egy pickupból, mire ő a Veresegyházi Asszonykórus tánclépéseit megszégyenítő mozdulatokkal, égnek emelt kézzel kamuzni próbál, de a bandatagok nem idióták, tudjuk hogy Alexandriából jössz, gyere visszaviszünk, heherésznek, Carol ismét rohamot szimulál, majd mikor a srácok elindulnak felé, először a kabátjában rejtegetett gépmordállyal, majd a kocsijából kivett karóval elintézi őket - egyet leszámítva, aki tetszhalottként rejtőzik az anyósülésen.

w2.jpg

Rick és Morgan találgatnak, hová mehetett Carol, a feka végre elismeri hogy amiben eddig hitt, az nem a jó út, sőt, jó út nincs, igaza lehet, de a lényeg hogy remélem vége van a hippi fény gyúljon bennetek, szeressétek felebarátaitokat - mantrának. Megtalálják a nő elpusztított támadóit, kikockázzák hogy merre mehetett és utána erednek. A túlélő férfi ekkor előmászik a susnyásból, és tisztes távolból követi őket. Mindeközben Glennék Darylt kergetik, így visszatérnek a sínek mellé a tegnapi mészárlás helyszínére, a halottak egymást eszik, de biztos hogy Daryl is erre járt, mert a motorja nem túl ügyesen van elrejtve két faág alá. Rövidesen meg is találják, Daryl elhogyvoltozza a korábbi Dwightos ismeretségét, fogva tartott bazmeg, fenyegetett bazmeg, ezt nem hagyom annyiban! A kis ázsiai hiába pattog meg érvel, a számszeríjas haver elhúz a vérbe, ráadásul Rositára is átragasztja a bosszúszomjat, úgyhogy a csaj vele megy, Glennék meg mehetnek haza üres kézzel. Na ekkor üt be a kőszopás, mert ahelyett hogy úton hazafelé krónikáznának a történtekről, ott maradnak és Dwighték perceken belül rajtuk ütnek.

w3.jpg

w4.jpg

A két önjelölt felderítő tovább keresi Carolt, de csak egy helyi Rózsa Sándort találnak aki a lovát ugratná, ha meglenne, de nincs, csak zombik vannak akik körülveszik az istállót. Rickék elkezdik hentelni a járkálókat, ám ezalatt a fiú megszökik, hiába lőne bele egyet a Király, Morgan nem hagyja. Beszélgetnek kicsit, Morgan coming outol, emlékszel a Farkasokra? (Ja, hogy a W-s bandának neve is volt!) És nem, nincs vége a hippizésnek, mert Morgan folytatja: na, egyet rejtegettem a pincében a támadásuk után, pedig megölhettem volna, de nem, mert minden élet értékes. Seriffünk eléggé berág, de a feka tovább tolja, ha a csávót megölöm, nem mentette volna meg Denise életét amikor jöttek a zombik, Denise meg nem tudta volna megmenteni a fiadat. Na, a tanmese ennyi volt, húzzál haza öregem, majd én megkeresem Carolt.

w5.jpg

w6.jpg

Hazaérve Abraham megmondja Ricknek,hogy Michonneék még sehol, de nyugika, jönnek nemsokára, eddig is mindig jöttek. Hát, rőt barátom, a világért sem szólnék bele ebbe a tényekkel alátámasztott, támadhatatlan okoskodásba, de nem állnék addig fél lábon, sőt, kettőn se. Maggie haját férfi frizurára fodrászkodja Enid, ami olyan szarul sikerül, hogy a lány tükörbe nézve rögtön rosszul lesz és üvöltve omlik össze a földön. Darylék megtalálják az erdőben már szájpecekben üdülő Glennéket, de amint felhúzza a számszeríjat, kattan a kakas a fejénél, melynek végét Dwight szorongatja, aki kérdés nélkül EL IS SÜTI A PISZTOLYT!NE!

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása