Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x19 - Fizika spec fakt

2017. szeptember 22. 07:18 - Dzsudibí

Klau kétségek közt vergődik, hogy ki menjen holnap, és ki mellé álljanak Benivel, illetve hogy akkor most tényleg őket akarják-e kibaszarintani, és ebben a bizonytalanságban nem sokat segített a tegnapi apró szargalacsin sem, melyet Barbi dobott be a Mandirigma törzs jelentéktelen kis életét szimbolizáló tavacska kellős közepibe, felzavarva és ezzel habos szarhullámokat generálva a nyugodtnak amúgysem mondható állóvízben. Klau végül úgy dönt, süt banánt Szandival, és akkor majd minden helyreáll, mialatt Barbi és Zoli a vízben ücsörögve, távolabbról kommentálják az eseményeket egymásnak, és dörzsölgetik a markukat, hogy mekkora király taktikusok itten ők. Ezt bizonyára úgy értik, hogy már többször bizonyította a teljes brigád, hogyha kiszavazásról vagy egyéb, a játék menetét erősen befolyásoló döntésről van szó, képtelenek összetett gondolatokat kipréselni a buksijukból, vagy túllépni személyes sértettségükön és ellentéteiken, és a taktikázás szó egyet jelent azzal, hogy húznak egy random lapot a váratlan és értelmetlen faszság nevezetű kártyapakliból.

1_4.png

2_5.png

Ugrunk a Holtakhoz, Anita nyíg a kamerának (szigorúan ragaszkodva a koncepcióhoz, hogy fenntartják a látszatot, mintha ő kapcsolná be), nincs fehérje, nincs izom, már 6 kilót fogyott, én meg most először gondolkozom el komolyan azon, hogy a következő Survivorbe én is jelentkezem. Szóval nyekergés, nyekergés, amikor a háttérből kotkodácsolás hangzik fel, kapaszkodjatok, egy igazi, őshonos Fülöp-szigeteki dzsungelcsirke dzsasszolgat a tengerparton, Doktorjúdásanita meg vérbeli vadász, ezért visítva rohan az állat fel, a szerkesztők meg egymás arcám facepalmoznak, hogy teljesen feleslegesen nyugtatózták be szerencsétlen állatot, hogy könnyebb legyen elkapni. Anita riasztja a többieket is, így mostmár négyen üvöltenek egymásnak meg a csirkéknek, hogy álljanak meg, akik értelemszerűen basznak megállni. 

"Ott van bent és egyszerűen nem tudjuk elkapni, mert eszesebb, gyorsabb, és sajnos repülni is tud." (Drjúdásanita)

5_5.png

Mandirigma védettségért játszik, nekem személy szerint eddig ez a feladat a kedvencem, egy falon kell minél tovább tartaniuk magukat, miközben meghatározott sorrendben kell a fennmaradást segítő rudaktól megválniuk, így egyre kevesebb a hely, és persze folyamatosan mozogniuk is kell, ami nem túl egyszerű csimpaszkodó üzemmódban. Azt egy kicsit (nagyon) igazságtalannak tartom, hogy a falak beállítása miatt Zoli például végig teljesen árnyékban van, míg Barbira folyamatosan tűz a nap, de mivel én mostantól a csirkéknek drukkolok, ezért leszarom. Az eleje elég vontatott, aztán Bencus felpörgeti, és egymás után hullanak a rudak, egyelőre azonban mindenki fent van még a falon, amikor is történelmi pillanat, mindenki üljön le, és kurvára ne nyugodjon meg, FERI LEESIK BAZDMEG, elsőnek, na erre ki számított. Én, ha a többiek lennék, minimum a játék végéig ezzel szopatnám, de nincs idő ezen lamentálni, mert egymás után kezdenek el potyogni a dagonyába az emberek, Adri, Barbi, Zoli, Benedek, így marad a végére Szandi, Klau és Iliász, Feri meg tikkelő szemekkel nézi, hogy egy erőnléti feladatban a top 3 kétharmada semmirekellő nő. A végén Iliász marad fent a legtovább, övé a védettséget jelentő nyaklánc.

3_5.png

4_5.png

6_5.png

7_5.png

8_5.png

9_5.png

10_5.png

Hazafelé baktatva Beni és Klau máris taktikáznak (melynek értelmezését lásd fentebb), Barbit meg kell szelidíteni, és maguk mellé állítani, ezért marha Beni taktikusan végbélközépig hatoló nyelvcsapásokkal udvarolja körül Barbit, hogy mekkora császár vót már a feladat közben. Barbi eközben marhára boldog, hogy Feri esett ki elsőnek, mer ugye ez egy FIZIKA feladat volt (édesjóistenemgyorshaláltadjnékem), és abban Ferinek férfiként, meg főfaszként helyt köllött volna állnia, de csúnyán kudarcot vallott. Barbi szerint ezek után egyenes az út, ki kell rakni Szandit most, aztán Ferit, majd ő jól megbeszélni ezt Klauékkal, ők meg Zolival fehérlovon, aranypalástban menetelnek a top 5-be. Zoli kicsit szkeptikus, óvatosan figyelmeztetni próbálja Barbit, hogy látott már ő karón varjút, főleg itt a szigeten, de Barbi fülét már régesrég bedugaszolta az önelégültség, miszerint ő irányítja itten az egész kibaszott játékot, és csak egy jó pofára esés fogja majd kigyógyítani ebből a tévképzetből. 

18_5.png

19_5.png

Holtaknál még mindig csirkevadászat, a szerkesztők azóta kénytelenek voltak még egy nyugtatólövedéket küldeni szegény madarakba, így végül Drvadászanita elkapja az egyiket.

G: - Ott a sziklánál megoldjuk.

A: - De amúgy micsinálsz vele?

G: - Megölöööm, ne ezzel foglalkozzál, majd becsukod a szemed.

A: - De nem fog kiadni hangot?

G: - Biztos, hogy fog, mert nem fog neki tetszeni. 

11_5.png

Dranita olyan mint az egyszeri szűzlány, akarja is ezt, meg nem is, de aztán mégis, de csak a hegyét, úgyhogy lefogja a csirkét, de nem néz oda, csak egy kicsit (jajjottafeje, hol legyen bazdmeg). Visszatérve a táborba ezek után biztosítja a lányokat, hogy jobb, hogy ők ezt nem nézték végig, mert nem mindenki lehet olyan erős, mint ő, Doktorvadászjúdásböllérsegédanita, de amúgy meg ez a Gergő akkora kan, hogy lefejezte a csirkét, hogy csak na.

"Kérdés: ugye meg lehet enni a csirke eszét?" (Doktoranita)

12_5.png

14_5.png

"Hú, ott van valami nagyobb állat" c. kép, avagy Doktoranita nem tud már visszakapcsolni a vadász üzemmódból

13_5.png

Mandirigmáéknál sem áll le az élet, mert van még 10 perc az adásból, röplabda meccset kell szervezniük, a tegnapi zsákmányszerzés két legügyesebbje, Adri és Szandi lesznek a csapatkapitányok, a nyeremény pedig egy vacsi egy helyi családnál. Benedek minden egyes mondat után visongva csapkodja a térdét (jájjdejó, jájjdejó), Feri rezignáltan áll a háttérben. Bencus elviszi a lányokat, hogy "elmondja nekik a szabályokat", de mi az előzetesből már tudjuk, hogy kurvára nem erről van szó, kapnak ugyanis egy kübli nutellát, ami viszont csak addig az övék, amíg a többiek előtt titokban tudják tartani. Eldugják a susnyásban, majd visszatérve a táborba csak Feri gyanakvását kell elaltatniuk, hogy hol voltak ilyen sokáig, és úgy tűnik sikerül is elhitetniük vele, hogy másfél órán keresztül vadul kő-papír-ollózták, hogy ki választhat először játékost.

15_5.png

16_5.png

Röpipálya építés a parton, végül Adriék csapata nyer, úgyhogy majd ők mehetnek vacsizni holnap. A végére nem maradhat más, mint egy kis taktikázás (lásd fentebb), Klau biztosítja Barbit és Zolit affelől, hogy Feri arra rak, akire ő mondja neki, majd jót röhög a kamerába, hogy Zoli még ennyi átbaszás után is hisz neki. Mindenesetre a célkereszt most Adrin, de mind tudjuk, hogy nem jelent ez lófaszt se, mert úgyis tekernek még kettőt majd a finisben a kis fizikus gyökerek a végeredményen.

17_5.png

Címkék: rtl klub survivor
142 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda.Ipse 2017.09.22. 18:04:41

@Natura Qua:
Nem tudom, le van-e zsírozva, én reménykedem, hogy lesz meglepetés a végére. Nekem igazán nincs kedvencem, nem drukkolok senkinek és örülök a váratlan fordulatoknak.
Feri személyiségében benne van a nyerni akarás, a kivagyiság, hogy megmutassa ő az erősek közé való, így nem hiszem, hogy szándékosan vesztené zsinórban az egyéni játékokat. Szerintem attól is retteg, hogy kirakják, mert kudarcként élné meg.

Natura Qua 2017.09.22. 18:19:18

@Sanda.Ipse: Nem tudom, de a tegnapi részben árnyéka volt önmagának.

Sanda.Ipse 2017.09.22. 18:30:11

@Natura Qua:
Csodálod? Elsőnek potyogott le a palánkról. Mentálisan fel kell dolgoznia, hogy már nem ura úgy a "fizikájának", mint egy 20 évvel fiatalabb.

Natura Qua 2017.09.22. 18:44:37

@Sanda.Ipse: Én azt gondolom, hogy tisztában van vele, hiszen fiatalokat treníroz. Az fura volt, hogy az abszolút edzetlen 37 éves debella is tovább bírta.

Sanda.Ipse 2017.09.22. 18:51:14

@Natura Qua:
Más trenírozni és más csinálni. Kemény Dénes sem valószínű, hogy edző korában a medencében is tudott volna teljesíteni.
Irányításban Feri betyár number one. Csak éppen a továbbiakban abból nem tud profitálni.

Chuck Νorris 2017.09.22. 19:08:05

jo ez a családlátogatás, bemennek és nézik egymást 5 percig

Chuck Νorris 2017.09.22. 19:10:25

ma ugy látom ilyen drámai vonal van

Nuggetzor 2017.09.22. 19:39:24

Egy Fizikus Barbi Blindside olyan szép lenne...de nem fog megtörténni.

,, 2017.09.22. 19:45:10

@Nuggetzor: mármint? Barbit pattintják ki v Barbi pattint ki vkit?

blue_violet 2017.09.22. 19:51:23

Szandi és Feri már meg sem beszélik, ki kire szavaz?

blue_violet 2017.09.22. 19:52:16

Adrinak ez a vigyora...

Nuggetzor 2017.09.22. 19:52:54

@,,: Az lenne csodaszép, ha Barbit pattintanák...de nem fogják.

kisbutters 2017.09.22. 19:55:17

@Nuggetzor: Én Adrinak is örülnék, nekem ő is túl sok.

blue_violet 2017.09.22. 19:57:58

Hát ez a hármas nagyon megérdemelte, hogy elveszítse Adrit. Nagyon elbízták magukat.

Chuck Νorris 2017.09.22. 19:58:02

adri nem valami nagy szinész, ugy mosolygott mint aki elöre tudja. ja vszinü mert tudta is :)

Nuggetzor 2017.09.22. 19:58:27

....mindenki Barbit, a nagy taktikus emlegeti, de Zoli mi a faszt keres még ott amúgy? Ő a legügyesebb. :D

Chuck Νorris 2017.09.22. 20:00:13

jajj a pocakos vaywatchos megint pattogni fog, de hiányzott

kisbutters 2017.09.22. 20:00:52

@Chuck Νorris: Nem hiszem, szerintem inkább így leplezte mennyire fogalma sem volt erről.

kisbutters 2017.09.22. 20:01:57

Végre elkezdik keresni azt a hülye amulettet. Arra miért sz.rtak eddig, mikkor Bence mindig rákérdezett?

Nuggetzor 2017.09.22. 20:02:14

Nekem mindig is a kis geci taktikusok voltak a kedvenceim, de Barbit nem bírom elviselni. Ha minálunk ez az etalon, én nem tudom merre ássam el magam.

SDBY 2017.09.22. 20:02:19

te jó ég, Gergőnek továbbra sincs lövése erről a játékról...

doktor faktor 2017.09.22. 20:02:23

@Natura Qua: De miert debellazzatok Barbit? Szeretnek en 47 evesen ilyen alakot. :-o azt el tudom fogadni, ha nem szimpi, errol lehet beszelni, de a vilag nem fekete-feher, ha emiatt mar debella, az viszont, hogy ugy mondjam, az egesz velemenyformalasi metodusrol arul el sokat. :-o

blue_violet 2017.09.22. 20:03:26

Geri meg jól le is osztja :D Mondjuk Iliászt szívesebben láttam volna ebben a helyzetben. Őt kellene majd oltogani (meg Szandit).

SDBY 2017.09.22. 20:04:00

@kisbutters: mennyire ostobák már, hogy levelet kell nekik küldeni, hogy keressék azt a kurva idolt :D egyedül Gergelynek jutott eszébe magától még az első pár napban

,, 2017.09.22. 20:04:08

@Nuggetzor: tényleg, akkor már inkább hajrá Zoli:) ő legalább nem olyan önelégült, mint Fizika szakos barbi

kisbutters 2017.09.22. 20:05:27

@doktor faktor: Maximálisan egyetértek. Tetkói nem kellenének de sokkal rosszabb testem van 30 évesen.

katalin 2017.09.22. 20:05:40

hát bizony nagyon antipatikus ez a Barbi,egyébként 37 éves,

enzo23 2017.09.22. 20:06:23

posztreakció:
-jé, én észre se vettem a challenge-nél, hogy nem mindenkire süt a nap, de tök jogos.
-"Beni taktikusan végbélközépig hatoló nyelvcsapásokkal udvarolja körül Barbit, hogy mekkora császár vót" jaj, ez de kínos jelenet volt :D

3x20 (mai)
1. Zoli szakállára először azt hittem, hogy a tévé színhibás, de nem bazmeg, ez tényleg vörös. WTF?
2. Gergő szülinapjának megünneplése a Holtak szigetén egész cuki volt, de valahogy ezzel kapcsolatban is az az érzésem, hogy nem történt volna meg egy kinti évadban (de cáfoljatok meg, ha volt rá példa)... az meg mi már, hogy Lillát is "a szívébe zárta"? :D ~5 napja még gyűlölve fröcsögött rá...
3. A helyi családlátogatás nagyon aranyos, és kell is mindig... a nézőknek is egy kis bepillantás kell egy más kultúrába és a játékosoknak is jól jön - kajailag is, meg amilyen érzelmeket kivált belőlük.
4. Elgondolkoztam, hogy most hogyan lesznek kevesebben az RI-n, ha rögtön jön megint egy negyedik? Aztán láttam, hogy a végre behozott párbaj se kiesésre megy, hanem jutalomra. Szóval kezdem azt az opciót elhinni, hogy itt kiesős párbajozás nem lesz, hanem majd a végén egy nagy challenge, ahonnan valaki bejut a döntőbe, a többi meg instant jury.
5. Gergő csendre intős reakciója a győzelemnél :DDD mint valami gólöröm :D
6. Anita elraktározhatott volna egy kis pizzát a pofazacskójában, majd elvonulnak Gergővel smárolni, és diszkréten áthányja, mint a madáranyuka a fiókának :D
7. Barbarának megint igaza van (hogy Iliászék hármasa erős), csak túl magabiztosan és nyíltan viselkedik, főleg ahhoz képest, hogy mindig a pikszisben van a neve.
8. Hát, bármennyire is bírtam Adrit, ennek most stratégiailag volt értelme. Szandi meg felzabálhatja egyedül a maradék nutellát :P

kisbutters 2017.09.22. 20:07:13

@ble_violet: De minek árulta el? Gergő pont az akinek fogalma sincs az egészről. Tuti nem egyedül jött rá, ki ejtette ki.

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.09.22. 20:07:38

@doktor faktor:

Reszemrol azert, mert egy antino:
Mi ez a leszbikus frizura? Melle majdnem osszeero tetovalt szemoldok, meg ezek a kibaszott rusnya bortontetkok (mondom ezt ugy, boven fetiseim (az igenyesen) tetovalt csajok).

,, 2017.09.22. 20:08:07

@doktor faktor: persze h nem debella, a korához képest teljesen oké, a survivor c. játékhoz viszont kevés ez a FIZIKA
őszintén szólva nagy bátorság kellett ahhoz h vállalja ezt a sót, gondolom azért valami fogalma csak volt arról h ő lesz a leggyengébb fizikából

,, 2017.09.22. 20:09:20

@enzo23: Anita elraktározhatott volna egy kis pizzát a pofazacskójában, majd elvonulnak Gergővel smárolni, és diszkréten áthányja, mint a madáranyuka a fiókának :D
fúj, pont erre gondoltam:)

kisbutters 2017.09.22. 20:11:07

"7. Barbarának megint igaza van (hogy Iliászék hármasa erős), csak túl magabiztosan és nyíltan viselkedik, főleg ahhoz képest, hogy mindig a pikszisben van a neve."

Nekem Barbiba az a szimpi, hogy nála látom egyedül, hogy nem csak egy napot akar túlélni hanem előre is gondolkozik.

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.09.22. 20:11:21

@,,:

37 evesen boven kulonbebb nok maszkalnak az utcan, csak azokat nem bikiniben latod, ordenare nagy szilikoncsocsokkel.

blue_violet 2017.09.22. 20:16:40

@kisbutters: Ez egy jó kérdés.
Így visszagondolva tényleg Adri dobta fel Geri kiszavazását, és győzte meg a a többieket (Iliászt és Szandit). Ezt Geri hogy rakta össze? :D

Nuggetzor 2017.09.22. 20:17:54

Barbi taktikája, azaz a gondolkozzunk előre, éljünk túl több napot ars poetica szimpatikus lenne, ha nem volna olyan sötét, mint az éjszaka. Fáj, hogy a csapat legjobb taktikusa is csak egy 8 általános szintet üt meg. Persze mit válogatok én, meg faszért vagyok ennyire kritikus, de fáj, hogy ez itthon a felsőfok.

kisbutters 2017.09.22. 20:18:13

@ble_violet: Geri mikor megérkezett a holtak szigetére, még azt hitte Feri szavazott rá.

,, 2017.09.22. 20:20:06

@FalcaoTheGodOfFutsal: hát figyi, korosztályom. Most azzal h vannak nála különbek is, nem tudom mit kezdeni, elég széles a spektrum, úgyhogy merem azt mondani h 35+ -asan okés a testalkata. Én a játékhoz viszonyítok h mennyire alkalmas erőnléti bocs, fizikai feladatok elvégzésére.

kisbutters 2017.09.22. 20:20:11

@Nuggetzor: Szerintem ott ahol a taktikát sértésnek veszik, ott nagy eredmény ha valaki így tud taktikázni és nem vágják ki.

HufnágelSteve 2017.09.22. 20:21:33

Most nem kavartak úgy, hogy túl érdekes legyen a végkifejlet, de az előzetesben levő amulett keresés kissé megkavarhatja majd. A Holtak szigetén ez a zsákmányszerzés a kiesések helyett, nekem nem jött be. Mindenkit összevárnak és csak utána lesz potyogás, vagy mi a tervük? Azt várják, hogy az unalom és az egymás csesztetése fogyasztja el őket, vagy az a megmaradt csirke és a gyíkok?

,, 2017.09.22. 20:21:57

@kisbutters: vkinek át kéne állni valóságsókban a "stratégia" szinonímára, hátha az nem olyan csúnya szó

Nuggetzor 2017.09.22. 20:26:26

@kisbutters: Tudják, hogy párbajban nem tudja őket elverni, így egyelőre hagyják, hogy irányítson. Persze erre épít, de így nem lehet döntőbe sétálni.
Mindenki átlát rajta, nélküle is beindítható a fosmotor. Nekem ennyi elég volt, én a helyükben már kibasztam volna.

blue_violet 2017.09.22. 20:27:17

@Chuck Νorris: Adri akkor vigyorgott pont így, amikor Gerit is kirakták. Szerintem megint azt hitte, hogy összejön az nagy tervük. De lehet csak belemagyarázás.

Sanda.Ipse 2017.09.22. 20:28:55

Remélem, hogy antifizikus Barbi egy darabig még nem esik ki. Nagyon jól kavarja a trutyit:)

,, 2017.09.22. 20:30:57

azért egy szót az is megérdemel, h Ferkónk nem elemi ösztönből Barbira szavazott hanem megpróbált "taktikázni"

kisbutters 2017.09.22. 20:32:18

@Nuggetzor: Biztos igazad van, de legalább történik valami a műsorban.

blue_violet 2017.09.22. 20:32:32

@Sanda.Ipse: Ügyesen csinálta. Most is sikerült jó oldalra állnia.

kisbutters 2017.09.22. 20:34:15

@,,: Előző alkalommal is Barbira akart szavazni, azért sem számolt vele, ház tervezéskor. Aztán Zolira szavazott mert meggyőzték. Feri tisztességes játéka messe habbal. Egyébként miért lenne tisztességtelen egy taktikai lépés, amit nem tilt a játék szabályzata. Háborúkat sem csak az erő döntötte el.

,, 2017.09.22. 20:36:42

@kisbutters: "Feri tisztességes játéka messe habbal."
Én nem bánnám ha az lenne, pont így kéne, a többieknek előadni h mennyire egyenesen játszik, közben meg. Nagyon lájkolnám ha ez egy nagyszínpad lenne.

Nuggetzor 2017.09.22. 20:37:52

@kisbutters: Az igaz. Sajnos még ez is izgalmasabb, minthogy a kurva Redemption Islanden pizzáért és párnákért küzdenek.

blue_violet 2017.09.22. 20:38:26

@,,: Igeeeeen! :))))
Kicsit megijedtem, mikor barátokról, észről és szívről IS beszélt, hogy akkor mégis Barbira szavaz.

Malacfóka 2017.09.22. 20:38:39

Barbi nem azért mondja a fizika szót a fizikum helyett, mert ugye van ilyen kifejezés, hogy "fizikai munkás" és ők a testükkel végeznek munkát, tehát az a fizika? Amivel a munkás dolgozik, a fizikáját használja! XD

Nuggetzor 2017.09.22. 20:39:31

Viccen kívül elkezdek lassan szurkolni a Zolinak. Olyan ügyesen ússza meg a dolgokat, hogy mesés lenne a győzelme. :D

,, 2017.09.22. 20:40:17

@Nuggetzor: lehet, hogy csatlakozom!:)

Nuggetzor 2017.09.22. 20:40:25

@Malacfóka: Bárcsak újra gimnazista lehetnék, ezzel a tudással sokkal jobban teljesítenék "fizikából"! :D

blue_violet 2017.09.22. 20:40:48

@,,: És hát Szandi legjobb barinőjét dobta ki, de sebaj.

Sanda.Ipse 2017.09.22. 20:41:39

Úgy tűnik az előzetesből, hogy ellenséges táborba került szegény, jó Adri. Vége az idillnek a Hullaszigeten:))

kisbutters 2017.09.22. 20:42:34

@Nuggetzor: Én nem is tudom kinek szurkolok. Inkább csak olyanok vannak, akiknek nem örülnék ha nyerne, a többi meg nem érdekel ha ő vagy más nyeri meg.

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.09.22. 20:43:27

@Nuggetzor:

Zoli ugy: Mar akkor sejtheto volt szerintem, hogy sokaig bennlesz, amikor az elso reszekben ot kostoltak be, de megis maradni tudott valami csoda okan.
Semmi antipatikus nincs a csavoban, de hogy ennyire nulla teljesitmennyel es szurke egerkent kihuzta, az a tobbiek kritikaja.

Nuggetzor 2017.09.22. 20:44:46

Őszintén, belegondolva. Ti most kinek szurkoltok? Kinek lenne igazán nagy csavar a győzelme?
Én Zolira voksolok jelen pillanatban. A Holtak közül sem tudna olyan visszajönni, aki nagy szám lenne. Íliász és Feri túl jók fizikából (...:D), Barbi túltaktikázza, Klau a VV Soma barátja (ezen kívül mást nem tud), Beni szegénykém....egyszerű a lelkem, Szandi sodródik az árral (hiába szeretné azt hinni, hogy irányít, ma kiderült, hogy nem)...

,, 2017.09.22. 20:45:32

Áh nem is tudom, azért elég jó a mezőny, vannak még akiktől nem sajnálnám. A mandinka törzsből Zoli, Szandra nyerhetne, mert mindkettő ügyes és jól is kavar. Feri szerintem nem nyerheti meg, ő egy beépített embör amúgy is.
A lúzer törzsből doktorjúdásanita is megérdemelné mert igazi survivor jellem, Lillának meg olyan beszólásai voltak az utóbbi időben (pontos koordináták kellenének) h instant kedvencem lett.
Benit meg zabálom h olyan kis eccerű.

kisbutters 2017.09.22. 20:46:29

@Nuggetzor: Én valahogy Lillára gondoltam. Ő nyerne az tiszta népmese lenne, az kell a magyarnak. Csúnya játékosok megbántották de ő nyerni tudott akarattal.

,, 2017.09.22. 20:47:20

@Nuggetzor: na ezt csak azután olvastam el, h elment az előbbi, látom Beniről kb. uazt írtuk:)

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.09.22. 20:49:54

Igen, Lilla gyozelme lenne az igazi magyaros :)

En Szandranak drukkolok, de csak azert mert mint no bejon es imadom ahogy a kemeny mellbimboi atszurjak a felsojet meg a kis piros alsojabol kilog a gyonyoru feneke :)

Nuggetzor 2017.09.22. 20:51:44

@kisbutters: Ja igen, Lilla az amolyan hoztam is meg nem is eredmény lenne. :D

Sanda.Ipse 2017.09.22. 20:53:06

Én egyiknek sem drukkolok. Van még jó néhány nap, alakulhatnak a vélemények is. Majd a döntő előtt ráérek választani:)

egresribizli 2017.09.22. 20:58:27

Csak azt nem értem, hogy a szerelmes párocskát miért nem robbantják szét? Simán betrappolnak a döntőbe. Nem látják, hogy ketten erősek még akkor is, ha nem észlény egyik sem.

Sanda.Ipse 2017.09.22. 20:59:20

Szandi befalhatja egyedül a nutellát:)

Laura Ingalls 2017.09.22. 21:07:30

Nem néztem meg 5 adást, nem maradtam le semmiről. :/ (Ha nem nézném 5 hétig az original survivor-t, azt sem érteném amit kéreznek...)

Ez egy survivor-be oltott való világ. Etetik őket folyamatosan, a 26. napra alig veszítettek a súlyukból, számtalan garnitúra ruhájuk van, nem nyúzottak, nem koszosak egy picit sem, nem tűnnek túlságosan fáradtnak vagy egy szemernyit elgyötörtnek (egy-két kivétellel). Kempingeznek. Kicst ugyan fapados, de kemping.
Nem tudják a szerencsétlenek milyen rendezvényen vannak. Taktikázás, szövetségek, rejtett védettség? Isten ments, meg kell kövezni/botozni/korbácsolni aki ilyenre akár gondolni is mer! Fujj, micsoda gondolat kiszavazni valakit aki megnyerheti a végén a játékot! Azt kell kiszavazni aki amúgy is esélytelen, hátha nehéz lesz a végén! Ahha, én inkább ülnék Barbi mellett a végén, akit egyikük sem szeret, nem hasznos a táborban, nem volt hasznos csapatban sem és egyéni védettséget sem nyert (nem is igen fog), mert rá pontosan ezért nem fog szavazni senki, hiszen csak azért jut el a döntőig, mert valaki viszi (persze az mindig erős érv, hogy akkor is eljutott az utolsó napig, míg a többiek kiestek, de az ilyenekre senki sem szavaz. Kivéve mikor annyira utálta az egész zsűri Russel Hantz-et, hogy az idétlen kiscsajra szavaztak csak azért, hogy ne Russel-é legyen a millió.)
Zavar, hogy tényleg való világos kifejezéseket használnak. Pl.: nem először hallottam a "kijutni innen" szópakcsolatot. "Annyira szerettem volna kijutni innen. Vagy "ha egyszer kijutok innen". Honnan??? Kint vannak a szabad ég alatt egy szigeten, annál kintebb már nem lehetnek! Esetleg, ha "egyszer haza mehetek" vagy "szeretném elhagyni a tábort" vagy "jutalom kirándulásra menni". Nyelvtan náci vagyok, de az agyamra mennek.
A hab a tortán Barbi mondata a szavazáskor: "Azért tettem rád a JELEM", jó az szavazatnak is amit nem rátettél, hanem leírtad egy pergamenre.

Elcseszték a Redemption-t is. Nagyon. Megy a feszkó, erre használják.

Remélem jegyzetelnek a készítők minden adás után és lesz következő évad és kijavítják amit szétbarmoltak. Még mindig reménykedem, hogy lehet ezt jobban csinálni ennél. Jövő hét pénteken megnézem változott-e valami.

A hogyvolt-ok viszont szuperek, nagyon szeretem olvasni a posztokat, köszönöm!

blue_violet 2017.09.22. 21:12:47

@egresribizli: Az volt az eredeti terv, hogy Klau megy. Csak aztán iliász berágott Barbira, Klau meg elhitette Szandival, hogy ők is rászavaznak. Gondolom Feri részéről is ezt várta a hármas. Vagy nem tudom. A vágások miatt ez most nem egyértelmű.

Nem Penny hajója 2017.09.22. 21:22:22

Gergő nem tudom, mit pampog a következő részben, korábban simán kirakták volna Adrit Doktorjúdásanitával párban, jól tette, hogy utána ő is kicseszett vele.

A Barbi meg egy köcsög. Iliászék klikkje ezt jól elkönnyelműsködte...

,, 2017.09.22. 21:23:23

@Laura Ingalls: "Ahha, én inkább ülnék Barbi mellett a végén, mert rá pontosan ezért nem fog szavazni senki"
És ha nem is lesz szavazás? Mert ez itt az rtl, itt bármi megtörténhet. Lesz vmi feladat ahol pl a szerencsén fog múlni ki nyer. Fizikus Barbi behúzza és trallalala.

,, 2017.09.22. 21:27:29

@Nem Penny hajója: mondjuk amikor Adrit kérdezte Bence, és utána elhangzott a mindenki úgy játszik amilyen ember, tudtam h ő fog kiesni. Elég gyanús így utólag, nagyon script szagú az egész.

bElannaTorres 2017.09.22. 21:29:10

@Sanda.Ipse: :D
milyen huncut ez a Szandi :)

lac64 2017.09.22. 21:29:20

@egresribizli: Szerintem teljesen logikus döntés volt Barbtól. A hármas minden szempontból nagyon erős volt.

Laura Ingalls 2017.09.22. 21:36:54

@,,: Akkor igazán kiherélnék a formátumot, ha nem a kiesett játékosok szavaznak. Azt gondolom ezen nem változtattak. Mindenesetre nem lenne őszinte a mosolyom.

egresribizli 2017.09.22. 21:39:28

@Laura Ingalls: miért hogy van a vége a játéknak? Még soha nem láttam, így fogalmam sincs. :-s

Laura Ingalls 2017.09.22. 21:49:09

@egresribizli: Az eredetiben 2 vagy 3 játékos jut el az utolsó törzsi tanácsra (utóbbi években 3) akik közül a kiesett játékosok (a merge után kiesettek általában 7-9 játékos) dönti el ki nyeri meg az 1 millió dollárt. (nem tudom itt mennyit nyernek, 20 misi?)
A kiesettek, vagyis a zsűri minden egyes tagja kiáll a döntősök elé és egy-egy kérdést tehet fel nekik. Ez rajtuk múlik milyen jellegű. Esetleg meg akarják szorongatni, vagy segíteni a döntősöket, vagy olyan kérdést intéznek hozzájuk ami segíti a zsűrit a döntésben. Nem muszály kérdezni, be is lehet nekik olvasni miért játszottak rosszul, miért haragszik rájuk a zsűritag, miért nem érdemli meg X vagy Y a győzelmet. Sőt olyat is lehet, hogy beszédet mondanak valamelyik döntős mellett, miért szavazzon rájuk mindenki, miért érdemlik meg a legjobban. Volt nagyon so izgalmas zsűrbeszéd a szezonok során, jó lenne itt is izgalmasat látni.

doktor faktor 2017.09.22. 21:49:21

@Sanda.Ipse: Ez a gergo baromi ijesztoen- ostoban-agressziv tud lenni. :-o nem egy szempontvaltasra kepes gyerek.

kisbutters 2017.09.22. 21:50:14

@egresribizli: A kieső játékosok szavazzák meg a győztes. Olyan, mint egy törzsi tanács csak nem arról döntenek, hogy ki essen ki hanem, hogy ki vigye haza a 20 milliót.
Ezért nem elég erősnek lenni, hanem jó "barátnak,embernek" is kell tartania a többi játékosnak.

doktor faktor 2017.09.22. 21:52:03

@Nuggetzor: Beni tekintete az uzott vade mar csak nehany resz ota. A szakalltol kicsit halalfej es verben forgo szemeivel mered riadtan es foleg eszelosen a vilagba, ha tortenik valami. :D nyilvan nem,csak a vagok szivatjak, de tenyleg csak olyankor adnak rola kozelit, szegenyrol.. :)

doktor faktor 2017.09.22. 21:57:48

En arra varok nagyon, hogy Zoli megneszeli-e majd, mikor Barbi megproblja elarulni (nem minostve mondom, nyilvan, eljon az a pont valahol,mikor mar csak Zoli bealdozasaval juthat tovabb.) Na, ha Zoli elobb arulja el o, a megfelelo pillanatban ( szinten nem ertekiteletkent hasznalom azarulas szot), akkor o az igazi mastermind es megerdemelne, hogy nyerjen. :D de nem erre tippelek.

doktor faktor 2017.09.22. 21:58:36

Amugy, mitol piros Zoli szakalla? Azt hittem eloszor, hogy kephiba :D

egresribizli 2017.09.22. 22:00:38

@Laura Ingalls & kisbutters Köszi az okosítást :-)

kisbutters 2017.09.22. 22:10:00

@doktor faktor: Szerintem Zoli az amulett átadásnál, ahol Lillát megmenthette volna, csak a hülyék nem hittek benne, feladta az egész taktikai játékot.
Nem lehet, hogy kiszívta a nap. Állandóan vizesek , nap éri őket.
Én inkább azt néztem, azon a képen, hogy mi log ki a gatyájából.

blue_violet 2017.09.22. 22:54:28

@Nem Penny hajója: Igen, végülis örülhetne inkább, mert visszanyalt a fagyi, karma stb. Adri is kiesett.

enzo23 2017.09.23. 00:01:56

@doktor faktor: ez amúgy nagy show lenne, én adnám! :D amúgy is az egyik legszimpatikusabb lett Zoli szép lassan...
Beni tekintetével kapcsolatban is, most hogy mondod igazad van :D :O
Zoli szakálláról meg szóról szóra ugyanezt írtam :D

Mutyuer 2017.09.23. 00:37:31

@FalcaoTheGodOfFutsal: nincs ott szilikonmell, sztem az origi

Mutyuer 2017.09.23. 00:38:26

@doktor faktor: azert debellazzak, mert a pasik nem szeretik a magabiztos noket

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.09.23. 01:53:31

@Mutyuer: lol. Az anyamasszonykatonai lehet h nem... ;)

De ez a no egyaltalan nem magabiztos. Ha az lenne, akkor nem keszulne minden egyes torzsi tanacsra ugy, h lehet h az lesz neki az utolso.

Costanza 2017.09.23. 05:25:51

Hoho. Feri bevette a szajaba a faszt. (lassan feliratozni kell, nem erteni hogy mit mumbling) :DDD
vajon beveszi hatulrol is...? remelem egy lany teszi be neki

doktor faktor 2017.09.23. 06:40:05

@FalcaoTheGodOfFutsal: De, szerintem is az, egy normalis szinten. Nem _tul_ magabiztos, mert nem hulye. Barbi egy gondolkodni tudo, felnott no, aki merelgel, van onkirtikaja es tudja, hogy miert jott ide, aszerint is jatszik. Most az, hogy rosszul hasznal egy szot, hat rosszul hasznal, tegye fel a kezet, aki meg soha, de soha nem tett ilyet. Egyebkent viszont tok koherens megnyilvanulasai vannak, jol fogalmaz, atlat dolgokat. Es amit csinal, az eddig bejott neki. Szerintem picit tultolja a strategiajanak a komunikalasat, a sok hulye meg ugrik a gumicsontra. Viszont jon a kedvenc ervem,a rendezes, meg a vagas. Ugye nem gondoljuk, hogy amikor annyira nem tortenik semmi, hogy mar ket parhugamos jatekot nezunk, meg bkabitozott halakkal es csirkekkel toltik ki a musoridot, akkor nem fognak rasegiteni erre a dramara, ha vegre egy db jatekos elkezd villantani valamit. Szandi azert eselyesebb, mert hallhattuk, hogy kb ugyanugy gondolkodik, mint Barbi, csak o el tudja leplezni. Az, hogy most atvertek, meg nem jelent semmit, megesik es jatekban van meg.

Sanda.Ipse 2017.09.23. 08:46:43

@,,:
Köszi. Többet ért, mint az eddigi epizódok összesen.
Persze főleg köszi Sixxnek.

doktor faktor 2017.09.23. 08:48:52

@,,: Nahat, milyen fura igy nezni, hogy a mostani epizod fotoi vannak benne. :D vicces, ahogy ul ott Adri es Szandi a labdaval, meg a nutellaval a parton es korulallja oket hat ficko, ket tonna felszerelessel. Meg a pockokon kapaszkodos jateknal is az a napernyoerdo korben a stab feje folott. :D

Berborosz 2017.09.23. 09:21:48

Jártam arrafelé én is.
Ha elindul az ember az észak felé vezető ösvényen, eljut a tusolókhoz, majd kissé távolabb vannak az angol WC-k. Ha még tovább mész, egy bolthoz jutsz, ott lehet olyan tangákat (is) venni, amilyent mostanában Klau visel.

Sanda.Ipse 2017.09.23. 11:13:03

Most volt egy kis időm a cikk fotóit is megnézni . Egyszerűen fantasztikusak!
süti beállítások módosítása