Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x14 - Kétszer olyan messze

2018. szeptember 10. 10:00 - hektor_

Békés városi életképekkel indítunk, lekvár számolás, séta a tóparton, rózsafüzér morzsolás egy szál cigi társaságában a verandán, azt mondom zombik ide vagy oda, ennél jobbat egy sima vasárnapra sem lehetne kívánni itt, 2017-ben. Egy börtöncella önszorgalomból való létrehozásán serénykedő Morgant Rick Király látogatja meg, majd a fent írt képsorozat elindul ismét az elejéről, megtoldva Rosita walk of shame-jével Spencer, A Gyökér ágyából. Carol Daryllel diskurál, aki visszalopta a motorját, ezek szerint vagy Neganékhoz tartozik a 3 résszel korábban látott szőke srác is a csajával, vagy több kézen át jutott el hozzájuk, a lényeg hogy megvan, a lekváros vágóképek meg ismét kezdődnek elölről.

w1.jpg

Spencer, a Tökfej Stroganoff bélszínnel kedveskedne Rositának, a lány szarik a randi felkérésre, csak ágymelegítőnek kell neki a srác, de azért hótt idegben rábólint a bulira. Denise ráveszi a lányt és Darylt hogy menjenek ki a sarki patikát megnézni, így Alexandria legrozogább járgányával útnak erednek, de o-ó, az utat eltorlaszolja egy kidőlt fa, így a triónak gyalog kell tovább kullognia, ráadásul külön, mert Daryl nem akar a sínek mentén menni. Mindeközben Eugene meg a Vörös szintén kalandra indulnak, előbbi rájött, hogy tudna lőszert gyártani. Az épületbe bejutva jön egy zombi, Eugene lestoppolja magának, azonban a járkáló feje folyékony fémbe volt mártva, így nem sikerül kiiktatnia, Abraham meg nem szereti a feszült helyzeteket, úgyhogy besegít neki. A Hajak Pápája erre vérig sértődik, szerinte uralta a helyzetet, a Vörös szerint viszont előbb emelné fel a szart a nem létező tiszta végénél fogva, minthogy egy ilyen szituáció urának minősíthesse magát. A torzsalkodás vége az, hogy Eugene egy öntelt pöcs, akinek "többé nincs szüksége Abraham szolgálataira", a férfi meg angolosan lelép a francba: akkor találj haza egyedül, kis barátom.

w2.jpg

Darylék rálelnek a patikára, a gyógyszer részleg érintetlen, yay! Amíg pakolják kifelé a medicinákat, motoszkálást hallanak, Denise elindul a zaj irányába egy tök sötét szobába, a földön egy gipszelt lábú zombi hozza rá a frászt, ettől kirongyol a bolt elé és leül a döglött járkálók közé sírni. A kis csapat hazaindul a sínek mentén, Denise elkóborol az otthagyott autókhoz, az egyikben meglát egy hűtőládát, de azt egy élőhalott őrzi, Darylék mondják hogy hagyja a picsába, de ő inkább ládástól mindenestől magára rántja a harákoló halottat - aki amugy kifehérített hajjal elmenne white walkernek a trónokba további smink nélkül - mentségére szóljon, hogy legalább egyedül intézi el.

w3.jpg

w7.jpg

Rosita és Daryl leoltaná a lányt, de Denise elkezd szónokolni nekik az élet nagy dolgairól, hogy félt és ezért nem mondta meg Tarának hogy szereti, blabla, ekkor hátulról átlövi egy nyílvessző a szemét, a rejtett, olcsó humort a szöveggel ki kell emeljem, mielőtt hozzátenném hogy valószínűleg már ő sem fog:

w4.jpg

Az erdőből előbukkan két tucat fegyveres, magukkal cipelve a mindjárt berosáló Eugenet, a vezetőjük a szőke srác aki elfogta Darylt pár résszel ezelőtt, Dwight haverunk, csak most a fél arca szarrá van égve. Daryl már bánja, hogy akkor nem tette el láb alól, de késő bánat, eb gondolat, ugye. Abraham az olajoshordók mögül titokban figyeli az egészet, mikor Dwight fenyegetőzni kezd, Eugene figyelemelterelésnek felhasználja ezt, majd tökön harapja a férfit és kezdetét veszi a puska durrogtatás, amiben az ellen 60%-át megsemmisítik, így azok megfutamodnak.

w5.jpg

w6.jpg

Az otthon melegében és a frissen szerzett antibiotikumoknak köszönhetően a meglőtt Eugene megmarad, Deniset eltemetik, Carol levélben szakít újdonsült szerelmével, és mindenki mással is, mert elege van a folytonos harcból és nem tud/akar többé ölni, ezért elmegy Alexandriából. De hová??

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása