Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x17 - Bonyolultabb ez, mint az Inception

2017. szeptember 20. 11:00 - Chat Géza

In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt kell építeniük. Az első szinten különböző hosszúságú botokat kell bedugdosniuk a megfelelő résekbe, hogy feljuthassanak a második szintre, ahol a legygyorsabb öt játékosnak alulról fölfelé haladva kell a megfelelő puzzle-t a megfelelő lépcsőre rakniuk. Az első két leggyorsabb játékos feljut a harmadik szintre, ahol újfent egy létrát kell összetákolni, itt mindegy a sorrend, de a lényeg, hogy létra legyen belőle. Nokérem. Kis szerencse, hogy épp megfelelő méretű bambuszhoz, pont passzoló puzzle-hoz nyúlsz-e, kis gyorsaság, kis logika kell ehhez, ami egy Klaudia vs Adri Deathmatchben csúcsosodik ki tulajdonképpen, hisz a többiek, se Feri, se senki még a kanyarba sincsenek hozzájuk képest. Végül, nagyjából 2 másodperccel Adri nyer. Naccerű, lehet menni vissza a szigetre, oszt beröffenteni a nagy taktikai gépezetet, mert eddig tartott a barátságvonat zakatolása, hívja föl a figyelmet Bence.

Eközben a Holtak szigetén, az Őrült nők ketrece Éden Editionben egymás aurájába mászva magyarázza magának a bizonyítványt Lilla és Nóri, majd a békésen sütögető doktorjúdásanita elé járulva kezdik meg az észosztást. Nóri kezd bele, hogy biztos szar lehet neki, de doktoranita már-már aranylövésnek megfelelő dózist mért ki magának leszaromtablettából, annyira nem érdekli a lány károgása, mert partnernek, de ellenfélnek se tekinti Nórit. A riportszobában, mármint a képzeletbeli hangszigeteléssel leválasztott partszakaszon doktoranita azért elárulja, hogy rájött ám ő, hogy miért Holtak szigete ez, mert pár nap és megölik egymást. No, nem hiába van ott az a doktori cím, bassza meg, akarom mondani: bakker, avagy a ragya cifrázza ki. A vérfürdőt megelőzendő kötelező programra kell menniük. Bence várja őket három homokba ásott cölöpnél. Jön a kérdés, ami nyilván költői, hogy vajon ki a főnök közülük. És Nóri már fossa is a szót, mint egy Gór Nagy Mária színitanoda felvételire betanult nagymonológot. De teszem fel én a kérdést magamban, hogy téged meg ki a pénisz kérdezett? Mindegy, most eldől, hogy ki a királynő ezen a szarkupacon. Föl az oszlopokra, aki tovább tudja tartani magát a madzag fölött, az a góré, ami némi banánt, mangót, takarót meg párnát jelent, oszt szevasz. A feladat igazából kötélmászás alapfokon. Márminthogy összekülcsolt lábakkal kell lenni, arra kell helyezni a testsúlyt, aztán viszonylag sokáig el lehet szotyizni úgy. Nórin látszik is, hogy erőlködés nélkül nyomja, míg a másik kettő majd megfeszül. Mindegy, Nóri nyer, haladjunk tovább. Kapcsoljuk a másik szigetet, mert úgy hírlik, hogy valami hatalmas sztori zajlik éppen.

DAT ASS

kepernyofoto_2017-09-19_21_58_53.png

 

Feri megépítette a szállást. Ki is adja Airbnb-be, de az a helyzet, hogy 8 fővel számolt. Ők meg tecciktudni 9-en vónának, de Barbi, az uszadékfa, a hordalék, a ballaszt nem számít. És most jön a poén. Beszarsz!

Valaki: Akkor ezzel te most finoman kibasztad a Barbit?

Feri: Nem is olyan finoman.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

És itt már ment is a heherészés habos szájjal. Mivel tényleg semmi nem történik egy lakatlan szigeten, ezért ezt a Hahota magazin emlékdíjas viccet továbadja egyik a másiknak, a másik meg elmegy a harmadik társasághoz, hogy elmondja a pojént. Várj, ez a legjobb sztori a szigeten, evör - mondja talán Adri, aki közben tényleg majd megpusztul a röhögéstől. És akkor harmadszor is elmondják. Misem jobb bizonyíték arra, hogy tényleg 10 millió Sas József országa vagyunk, komolyan mondom. Hálistennek vannak itt fontosabb dolgok is, például Barbi kiesési/bennmaradási logisztikája.

A többség rám fog szavazni, szóval ha hárman ősszefogunk, akkor lehet esély arra, hogy bentmaradok - vázolja Barbi Zolinak a parton. Na, hát a 6:3 arány sehogy sem egy bivaly erős nyerési arány. Hálistennek Zoli javaslatára Iliászt is bevatják a mestertervbe, hogy igazából ő mondjon egy nevet, aztán arra pakolják ők is. Na, Iliász kavar egyet a szarfőzeléken, mindent elárul Szandráéknak, including a védettségi gyöngyfüzérrel megáldott, Colgate-reklám Adrinak is, aki eztán privibe megdumálja Barbival, hogy don't fos, a Gergőre lesz rápakolva a holnapután is. Na, ha azt hittük, hogy itt megáll a kloákacunami, akkor nagy tévedésben élünk. Barbi megy Gergőhöz, hogy vagy beáll az ő csapatába, vagy mehet haza. Gergő megy hápogni Iliászhoz, hogy mi a tosz. Most akkor Barbi kamuzik vagy Iliász lett narancssárga öves köpönyegforgató ippen? Mindezek után a Benedek-Feri-Szandi-Geri-Klaudia gyors brainstormingot tart a parton, hogy jobb vóna Zolit felültetni a Budapestre tartó röpülőre, mert igen magas fordulatszámon keverte ő mindig is a szart, mint valami két lábon járó fosturbina. Geri így már halál nyugalomban hajtogatja a szivárvány színű lepedőt, közben el is mondja Iliásznak, hogy mi az etwas. Én meg mire ezt lejegyeztem, kicsit úgy érzem, mintha valaki megincepciózta volna az agyam.

Snitt, vágás, de máris nézzük, hogy miként működik a nagy terv a gyakorlatban. A szokásos körkapcsolás után, hogy na, most akkó ki a faszagyerek Feri, meg ki érzi magát veszélybe(n), már jön is a szavazás. Zoli és Gergő fej-fej mellett. De tényleg, itt tényleg találomra húzza ki Bence a cetliket? Vagy vannak kis rekeszek abban a ládában és úgy húzza ki őket? Most, hogy hangosan elkezdtem ezen gondolkodni, biztos, hogy az utóbbi, hisz egy tévéműsorban nem lehet a véletlenne bízni egy ekkora drámai csúcspont. A lényeg, hogy 4-4 az állás, amikor Bence megmutatja az utolsó cetlit, amin Gergő neve virít. Törzs el, Geri vissza, mehetsz a Holtak szigetére, ami nem egy Karib-ternger kalózai tematikájú kalandpark, hanem egy szomszédos sziget, ahol három nő épp kispécizi egymás idegeit.

(Hogy jött ki az öt szavazat, ki árulta el Feriéket? Zoli, Iliász, Barbi, Adri és FERI NŐJE, Szandi pöcsételte meg Gergő sorsát.)

Címkék: survivor
106 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.20. 11:17:46

nem véletlenül fontos a lábnap is, ugye, nóri.
barb az új barinőm -pedig nem bírtam a fejit korábban-, anitát dobtam.

BBrigusz 2017.09.20. 11:19:17

Szerintem ez már csak akkor lehetne izgalmas, ha Feri a Holtak szigetére kerülne és vad mészárlásba kezdene.
2 játék és 1 törzsi tanács is kevés volt ugyanis ahhoz, hogy valóban lekösse a figyelmet. (szeintem)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.20. 11:21:03

Ha valakiben kétely merült volna fel hogy Nórika bolond akkor az a kétely eloszlott, konkrétan megerősítette a róla kialakult képet.
Nekem már az fura volt hogy Anita a nagy semmiből tákolt össze egy tábort a saját kezével, erre megjelenik a két pszihopata és befoglalják, már vártam mikor ugat be Nórika hogy miért nincs bekötve a UPC bmg :)
Kötelező ezeknek együtt lakniuk ?

A lépcső építő feladatnál végre nem az erő dominált, kellett az IQ mit hova kő rakni, nyert is a két csibe.
Gergőt kibaszarintós furmánykodás elég jól össze lett vágva, már azt se tudtam ki kivel van, egyszer Barbi van veszélyben, utána Zotya, a végére meg Gergő huppanik :))
Nem kár érte, de legalább Anita mellé beállhat walking deadnek , pedig már majdnem felvágta az ereit a csaj :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.20. 11:24:47

@Biriksz_Krokiksz!:

Feltűnt hogy Barb mindig a saját csöcseit vizslatja ? :))
Én annyira nem komálom, de részben igaza van, de mivel nem volt egyik csapatban se klikk tag, ezért saját magát okolhatja, beszélhet itt taktikáról, Klaudia nem az izmai miatt van körül bástyázva pajtikkal.

2017.09.20. 11:33:28

@szociál: nem, nem figyeltem, de majd mostantól. lehet h csak csekkolja, h ki ne figyuszoljanak a kamerába a dudák. a csajok jók, inklúding klau, ügyesek is, meg viszik a sót. örülnék egy egy szandra-adri-klau-barb végjátéknak (mert addig a macsómeneket megvezetve mind kibaszkodnák)
xD

Hogy kerültem én ide? 2017.09.20. 11:35:27

Pont egy hete azt írtam, hogy "...Biankát tetszőleges t időpontban ki bírták volna később is rakni, Barbara meg állandóan azt fogja szervezni, hogy hogyan ússza meg a kiszavazást. Nem nyertek ezen annyit, amennyibe később kerülni fog még nekik a trampli."
Bejött.

kisbutters 2017.09.20. 12:13:32

Feri "poénjai" már az elejétől nem értem miért olyan viccesek számukra.
Gergőért egyáltalán nem kár, azt sem tudta általában hol van.

penna 2017.09.20. 12:17:05

Ferin meglepődtem, hogy ennyire a fasorban se volt a védettségi játékban. csak itt a Survivorben három szigeten felépített 3 vilidzset, folyton fúr, farag, méricskél, tervez. legalábbis ezekből az összevágott adásokból ez jött le. meg férfi, meg tapasztalt, stb., erre két huszonéves kiscsaj lazán megveri.
a másik: a folyton hangoztatott szövege - ő erősorrend alapján szavaz, a gyengék hulljanak, mint a legyek elfele -, élt kb. egy napot. tegnap este már Gergőre voksolt, a folyton lenézett Barbi, vagy max. Zoli helyett.

peelou75 2017.09.20. 12:23:11

@penna: Csak a pontosság kedvéért: Feri Zolira szavazott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.20. 12:27:07

@Biriksz_Krokiksz!:

Az a 3-as befutó nekem is tetszene, de Klau a walking deadek szigetét nem nyeri meg, a Mandarinok szigetéhez meg nem elég erős, igaz a tegnapi feladatban 2. lett.

@kisbutters:

Héllo a Gergő egy sportember :)))
A 3 zombi csaj majd mindig megveri a hambiért ,meg a tusfürdőért vívott párbajokon :)

penna 2017.09.20. 12:28:08

@peelou75: kösz, félreolvastam a hogyvolt utolsó mondatát, túl sok volt benne a Feri...:) de ettől függetlenül az állítólagos leggyengébb láncszemre, Barbira szintén nem szavazott.

fujimo 2017.09.20. 12:40:43

@Biriksz_Krokiksz!: pacsola... én ferit dobtam barbiért... <3 :))

fujimo 2017.09.20. 12:42:10

@szociál: "Nekem már az fura volt hogy Anita a nagy semmiből tákolt össze egy tábort a saját kezével, erre megjelenik a két pszihopata és befoglalják, már vártam mikor ugat be Nórika hogy miért nincs bekötve a UPC bmg :)
Kötelező ezeknek együtt lakniuk ?"

:DDDDDDDDDDDDDDD

...amúgy ez utóbbin én is tűnődtem... fognám az egy szem tangám és tovacsoszognék... hogy akkor bazze alszom inkább a péntekkel... :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.20. 12:45:16

@fujimo:

Figyeld meg ha Lillára rájön az énekelhetnék akkor a dokicsaj tuti feladja a játékot, ott elpattanna egy húr :)

Kövi zombi a Barb lesz úgy érzem.

fujimo 2017.09.20. 12:47:03

@penna: ...nem zolira? ...az gyenge vót... (ránézésre, de szerintem ő is szarturbina az elejétől foga... olyan mint az olajos hal a vödör takonyban... :D)

jah, látom valaki kijavította zolira... hozzá kell szoknom, h itt nincs edit gomb és nem lehet mindent egy hsz-be szerkeszteni... :D

...klaut amúgy nem értem... az mit csinál még mindig ott? ...mármint... hogy nem esett ki mondjuk már a második napon?! ...szabályosan érthetetlen számomra... :oO

fujimo 2017.09.20. 12:51:17

@szociál: ...nem csodálom, erősen feszítettek már az idegek... és akkor ott tényleg jön az instant death... báááár... alig hiszem, h vissza fog térni egyhamar az a szende matyójány, akinek csak úgy csillogott egykoron a pitypang a szemében... :)

...igen, esélyes... vaaaagy föri... és akkor tényleg építkezhet még egyszer... újra rakhatja le a síneket a kisvasútnak, kilövőállást a műholdnak... ilyenek... :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.20. 12:59:24

@fujimo:

Lillácska skizo szerintem, szóval lesz még dalolászás, és akkor a madarak elköltöznek telelni a Finnekhez :)

Ha Feri zombi lesz holnap akkor a holtak szigete úgy fog kinézni mint egy tesz-vesz város, egy 50 méteres álványzat csúcsán lesz egy kilátó, medencével, és egy 2 személyes bambusz memória matraccal, lesz helye Szandikának :)
Többiek meg fekszenek a homokban a tűzkörül :)

mézescsók 2017.09.20. 13:20:29

@szociál: Isten óvja a Fülöp-szigeteket!

2017.09.20. 13:21:19

@szociál: lilla nem százas.

@fujimo: na végre már hogy egy hullámhosszon hullámzunk! :*
-----
mi lesz még itt?! izgalmakat akarok, okosgonis ármányt-cselszövést- észjátékot-idegek harcát!
magyar forgkönyvet elengedtem magamban, inkább nem is tippszmixelek, h milesz-hogylesz, gyeplőt eldobtam, oszt hadd fussanak a lovak...
xD

bElannaTorres 2017.09.20. 13:38:59

Valaki írta másik hv alatt, hogy az ilyen Nóri félék idősebb korukba már finomabban viselkednek, neki szeretném mondani, hogy menjen be eü intézménybe beutaló nélkül, vagy kérdezzen meg valamit egy asszisztenstől. (esélyes, hogy kifog egy hasonlót:D )
úgyhogy nem változnak meg, Nórit csak az vegye feleségül akinek belefér, hogy előbb-utóbb az a lefelé álló szája végleg mérgesbe' rögzül :D

2017.09.20. 13:43:12

@bElannaTorres: ne szpojlerezzél!
.
.
.
(vicc vót, ofkorszjeszoké)

2017.09.20. 13:48:39

@Hogy kerültem én ide?: rendkívül irritált engem eddig a csaj, a megúszós, házmester-tempójával. tegnap viszont jóvót, figyelem!

blue_violet 2017.09.20. 14:29:17

Beni, Klau, Geri és Feri rájöhetne, hogy ki kavart be: Szandi és Iliász.
Az előzetes alapján Iliász most Barbi ellen szervezkedik, de ha van eszük, nem hallgatnak rá.
Ez az Iliász gyerek nagy színész ám, nem?
- Anita kiesésekor, hogy rázta a fejét késégbeesve, hogy jaj, most mi lesz, jaj ne, kiesett Anita. Pedig ő is rá szavazott...
- Beszólt Lillának, hogy mi volt ez a Lilla show - szerintem ez csakis Gerinek szólt
- Gerinek a képébe mondta, hogy jaj tesó, ne izgulj, én nem szavazok rád, Barbinak ne higgy ám, ő nem normális, higgy nekem. Aha, persze :D

Mondjuk ez a játék erről is szól. Csak a többiek is léphetnének erre valamit.

virlane 2017.09.20. 14:48:32

@ble_violet: Az elejétől fogva azt érzem, hogy ezzel az Íliásszal valami nem stimmel. A tekintetében folyamatosan valami elfojtott dühöt érzek. Nem azt mondja soha, amit őszintén gondol, hanem amit az emberek hallani akarnak. Kifelé a jóember álarcát veszi fel, de valójában az egyik legnagyobb hátbatámadós "gyilkos".

bElannaTorres 2017.09.20. 15:01:43

@Biriksz_Krokiksz!: :D

@virlane: igen a szeme se áll jól, viszont nekem így már kezd érdekes lenni :D a barátnő után síró anyukedvence jófiúkat nem annyira bírom. bár az van, hogy akkor is volt egy ilyen mondata "eztán másképp lesz minden" miért mi volt előtte ami nem úgy lesz?

ewita 2017.09.20. 15:16:39

Ez a Nóri még tévén keresztül is rohadtul irritáló, ahogy beszél meg a száját rángatja, Anita nem semmi önuralommal van megáldva én már tuti elástam volna a csajt!! :D

blue_violet 2017.09.20. 15:22:25

@virlane: Teljesen egyetértek. Fog ő itt még alkotni rendesen.

@virlane: Nekem komikus volt az a telelfonbeszéletés is. Azért nagyobb ovációra számítottam volna a barátnő részéről... Nagyon nem hatotta meg a dolog, Iliász meg teljesen kivolt :D

Nuggetzor 2017.09.20. 15:25:20

Namármost én ezután a rész után kezdtem azt érezni, hogy Íliász talán a legjobb taktikus. Mindenki hozzá ment oda seggetnyalni, hogy hé haver, szavazz má' velünk. Ő meg mindenkinek adta a szépet, majd úgy szavazott, ahogy azt a legjobbnak látta. Elvégre a Zoligyerek kevésbé veszélyes, mint Gergő; utóbbi távozása neki csak előnyt jelent.

Nuggetzor 2017.09.20. 15:27:19

@Nuggetzor: ..és azt kihagytam, hogy ez azért jó taktika, mivel vsz. nem ő lesz így a célkeresztben, hanem mert a Barbit és Zolit savazzák, hogy tegeci ármánykodó. + még talán Adrit és Szandrát is megtámadhatják, bár a két csaj is okosan csinálta; csak kicsit feltűnőbben.

Sanda.Ipse 2017.09.20. 15:28:20

@Nuggetzor:
Legalább szép lassan kezdik kapiskálni miről szól a műsor. Kivéve Ferit. Ő tábort akar bontani. LOL

2017.09.20. 15:28:46

Egy Maggie Gyllenhaal klón, egy Moncsicsi és egy Lófej... és mind a tudálékos fajtából !
És érkezik a Szöszi "savanyúlóf@szbaharaptam" Geri is a

Nyalottak Szigetére !!!

Remek, remek !!! :D :D :D

miciur 2017.09.20. 15:32:57

végre elkezdődött valami játékféle.. Még mindig tartom, hogy Ferit kellett volna kibaszniuk a többieknek, volt is erre valami halvány kísérlet Zoli-Barbitól és az előzetesben mintha Adri is elkezdte volna pedzegetni

Sanda.Ipse 2017.09.20. 15:34:38

A mi Ferink logikája, hogy erőstől kikapni nem olyan megszégyenítő. Eközben a védettségi játékban most éppen két "gyenge" csaj alázta le az összes fiút.

serebii94 2017.09.20. 15:39:09

A tegnapi szarkeverés, taktikázás megbeszélés jó volt, végre valami ami az amerikai Survivorre emlékeztetett tényleg. Barbinak igaza volt, de továbbra se nagyon bírom a nőt. Én Ferit továbbra is bírom, de nagyon nem érti miről szól igazából ez a játék. ha így halad ki fogják rakni. Zoli, Barbi és Iliász nagy szarkeverők de ez is kell ebben a játékban. Szandi remélem minél tovább jut, ő az egyik kedvencem.
Most már remélem kicsit gyorsabban fognak haladni a dolgok, nem csak 3 részenként lesz törzsi tanács.
Az is mennyire érdekes hogy pont Gegrő, Anita szerelme esik ki és mehet vissza a csajához, Doktor Júdáshoz, plusz ugye a két pszichopatához is.
@ewita: Nóri, a kis Egérke ebben a tegnapi részben annyira hihetetlenül idegesítő volt, hogy nem hittem volna de visszasírom Biankát, pedig őt is utáltam. Anitában tényleg nagy az önuralom, de most majd jön Geri megvigasztalhatja.

miciur 2017.09.20. 15:50:37

Azon azért sírtam, ahogy a hótsötét és nagyképű kis patkányNórit legyalázta Anita pár mondattal, számít azért az az iskola, na!

2017.09.20. 15:53:59

@miciur: rendesen ledermedt! látszott a kis pofiján! köpni-nyelni nem tudott!!! :D

2017.09.20. 15:55:17

Éljen a Nyalottak Szigete !! !! !!! :D

2017.09.20. 15:56:34

@mentolos lecsó: na már! maggie szebb. szia lecsó!

blue_violet 2017.09.20. 15:57:23

Bár az elejét nem néztem, de nincs köztük azért akkora szerelem. Sok az a 9 év korkülönbség, nem?:)

Nuggetzor 2017.09.20. 16:03:07

Amúgy hogy is van az, hogy még nem volt párbaj a Halottak Szigetén? Lehet, hogy én néztem már rég Survivort, de ketten, maximum hárman kéne, hogy harcoljanak, marad egy, majd jön a köv. kieső, újabb párbaj, és így tovább. Itt meg már lassan benépesítik azt a nyamvadt szigetet, de azon a totál értelmetlen törzsfőnöki párbajon kívül még csak mentális egymásnakfeszülést láttunk. Ennyire élvezik a szerkik, hogy Anitát összezárták két pszichopatával és most már a potenciális dugiparterével? A Redemption Islandot már az USAban is gyűlölték, ilyen tempóban itt sem lesz népszerű.

2017.09.20. 16:09:39

@Biriksz_Krokiksz!: Szia Kroki ! ! !
Lehet hogy igazad van, de erről a csajról mindig Maggie ugrik be... :P :D

2017.09.20. 16:12:16

@Sanda.Ipse: #afery nem kikapott, direkt hagyta a csajokat nyerni, egy úr.

(vki irta elozo poszt alatt, h csapatban es iranyitasban jo, egyeniben kijonnek a hianyassagok)

hajra barbi.

chilii · http://chilii.blog.hu 2017.09.20. 16:15:11

Köszi, ez most egy egész jó hogyvolt!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.20. 16:20:46

@Nuggetzor:

Hát az a karón csüngés se volt egy nagy "ki a fasza gyerek " próba, a nyertes kapott egy lukas zoknit meg egy rohadt banánt :)
Ja és boss lehet "valameddig", szerintem a kis Hitler kijön Nórikából.
Az engem is érdekel hogy a zombik szigetét hány fővel akarják benépesíteni mielőtt kiesik az első .
És aki kihalt a holtak szigetéről, az már végleg nem fog kísérteni ???
Vagy lesz még egy csavarintás ? :)

2017.09.20. 16:23:34

@Nuggetzor: sztem ugyanúgy és ugyanazt láthattuk, mindkét helyen volt challenge. ki ne találják már, h minden kieső odamegy és marad is a végéig, mert tökönszúrom magam.
(Iliász gyönyörű, de a csajoknak szurkolok)

2017.09.20. 16:26:47

@szociál: gondolom mennek a juryba

Nuggetzor 2017.09.20. 16:39:53

@szociál: Onnan ha kiesel, irány a zsűri. Ha itthon kitalálnak még egy csavart, én esküszöm ráküldöm a producerre a Ferit.
Ha ezzel a négyessel nem lesz végre párbaj, én hitemet vesztem.
Lehet direkt vártak, hogy dráma legyen és Anitának meg kelljen küzdenie a Gerijével.

Sanda.Ipse 2017.09.20. 16:55:42

@Biriksz_Krokiksz!:
A mi Ferink már csak egy úriember:)
Én írtam, hogy Feri életkora és tapasztalata előny egy csapat irányításában, viszont egyéniben ez már nem érvényesül, mert a reflexei lassúbbak. Szegénynek most azzal is szembesülnie kellett, hogy nem mindenki hallgatott rá, hogy Zolit kell repülőre rakni. Egyre idegesebb szegény, azért akarja majd ma lebontani a tábort. LOL

2017.09.20. 17:02:32

@Nuggetzor: figy, sztem engedd el te is, mixelik az évadokat, elején bosszantott, de már hagyom, hadd sodorjanak az események. még mindig inkább ez, mint a 125ezredik VV.

Nuggetzor 2017.09.20. 17:08:19

@Biriksz_Krokiksz!: Persze, én is inkább ezt nézem, sőt, remélem lesz még évad. DE az bosszantani fog, ha nem lesz hamarosan párbaj a Halottaknál. Nem is feltétlen amiatt, mert külföldön másképp van - Bencus azt mondta, FOLYAMATOSAN párbajozni fogtok a bent maradásért. Szóval totális logikátlanság lenne részükről, ha nem így történne. Csak gondolom még meg kellett érkeznie a Gergőnek is, hogy teljes legyen a szupercsapat.

2017.09.20. 17:10:23

@Sanda.Ipse: #afery jól marketingezte magát, csapatjátékokig. egyéniben bukni fog szerintem, mert amelyik nád nem hajlik, az törik.

2017.09.20. 17:16:18

@Nuggetzor: merem remélni, h a holtak is folyamat megmérkőznek egymással, és vki mindig kiesik, de úgy tényleg. különben nem látom át az egész értelmét/logikáját.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.20. 17:40:24

@Nuggetzor:

Szóval akkor lesz a Mandarinoknál megmérettetés, utána kiszavazás, közben a walking deadeknél is lesz párbaj....és a zombi kieső helyére kerül a Mandarinos kiszavazott játékos.
Elég sűrű lesz ez így, RTL-nél a vágók lesz*pják magukat :)

@Biriksz_Krokiksz!:
Emlékszel mikor Feriről volt az antiszociális összefoglaló mindenki azt hitte hogy kidobják mert ez a Rambo nem kell ide, helyette más repült :)
Most se lesz máshogy, tábort akar bontani, de a nap végére összebújva alszik majd Iliásszal, és Barb lesz a repülj páva, mehet zombizni :)

Sanda.Ipse 2017.09.20. 17:52:38

@szociál:
Kár, hogy dobbantott Krisztián. Feri most akár vele is összebújna, csak ki ne pakolják:)

2017.09.20. 18:34:59

@szociál: nézd, nem titkoltan vagyok anita párti, sztem krvjó survivor alapanyag a csaj, és barb szintén. anita elbaszta, remélem barb nem fogja túltaktikázni magát.

ÉS!
ha még egyszer meglátom ezt a GERITA ala vámpirnaplók szintű név-összevonási kislánykodást, annak abban a pillanatban nem veszem többet sem komolyan sem értékelhetőnek a kommentjét. (Amit sajnálnék, ha okosat ír)
szomiszmájli

Chuck Νorris 2017.09.20. 19:20:39

@szociál: a holtak szigetéröl aki kiesik az átkerül az elfeledettek szigetére.Erröl lehet átkerülni a semmi szigetére, majd a végállomás a kappa szigetek :)

blue_violet 2017.09.20. 19:28:13

Iliászon kész vagyok XD
Azt mondja, hogy Feri néha erőszakos a fellépésben, de nem ő szerinte, hanem mások szerint. ..

Mekkora duma ez már. :D

Gondolom azért ez a fordulat, mert Szandi meggyőzte, hogy tőle nem kell félni, nem kell kiszavazni.

Chuck Νorris 2017.09.20. 19:30:26

szerencse hogy nem egy 120 literes bojler volt a nyeremény mert szandi nem tudná hazacipelni

Chuck Νorris 2017.09.20. 19:35:16

micsoda spontán találkozás :D

Chuck Νorris 2017.09.20. 19:41:22

aki elfelejtette
éden survivor gergö a vizimentö. amikor szembe fut a pocakot sasoljátok :D
tv2.hu/eden_hotel/171324_eden_hotel_-_gergo.html

kisbutters 2017.09.20. 19:43:07

Én ezt a holtak szigetét teljesen nem értem, valaki világosítson fel. Ez nem úgy van., hogy ott van 2 játékos és azok versenyeznek majd a nyertes továbbjut a vesztes kiesik és így sorba míg nem egy bejut a döntőbe? Így van akkor miért vannak még mindig négyen?
Kieső csak másnap kerül a holtak szigetére, akkor azért sok minden a fülébe juthat és sokat ehet is.

kisbutters 2017.09.20. 19:45:32

@ble_violet: Mondjuk a játéknak pont ez volt a lényege, hogy ne a saját véleményedet írd hanem a többségét.

Nuggetzor 2017.09.20. 19:48:11

@kisbutters: Így kéne lennie. Survivorhun már annyit újított, hogy a külföldi készítők csak ámulnak... :)

blue_violet 2017.09.20. 19:48:45

@kisbutters: Ez igaz! Ügyesen utalva is rá, hogy neki nem :D

kisbutters 2017.09.20. 19:54:24

@Nuggetzor: Majd talán beindul itt is. Ilyen sok picsogás még a való világban sincs 3 hét után.

2017.09.20. 19:54:57

@kisbutters: ne gondolkozzá' felesleges, nézzed. (nem bántás, már én is csak sodródom az árral)

Sanda.Ipse 2017.09.20. 19:54:59

@Chuck Νorris:
Hoppá! Ezek szerint Gergő az örökös játékos? Így soha nem végzi el az egyetemet:)

kisbutters 2017.09.20. 19:58:01

@Biriksz_Krokiksz!: Közben eszek, gépezek, kutyázok de még így is megragad a hülyeség ebbe a műsorba.

Chuck Νorris 2017.09.20. 19:59:43

persze csirke a szigeten, biztos odausztak. haggyuk mááá retekklub

Chuck Νorris 2017.09.20. 20:00:27

@Sanda.Ipse: már a fözös müsorba is bevették. :)

2017.09.20. 20:00:37

@kisbutters: jó hát ha van mit enned, ami nem rizs meg banán, úgy könnyű!
xD

Chuck Νorris 2017.09.20. 20:02:29

@Chuck Νorris: a konyhafönök VIPbe. igazi celeb :)

enzo23 2017.09.20. 20:03:32

Posztreakció: a "DAT ASS" kép mekkora már :D nekem is ez jutott eszembe nézés közben :D meg a viccmesélés tényleg nagyon szánalmas volt, ennyire poén híján vannak?
Felolvasás: Bence (meg Probst is) tudtommal amikor elmegy összesíteni, akkor sorbarakja, hogy minél izgalmasabb legyen, és ezen sorrend alapján húzza ki a felolvasásnál.

3x18 (szerdai)
1. Feritől ezen a "nagyfiam 1 évig az erdőben lakott, mert nem engedtem be a házba" beszóláson felröhögtem, ez miafasz? :DDD
2. Hát ez a tribal utáni beszélgetés nem volt semmi... pont Feri mondja, hogy "nem a Survivorbe kellett volna jönnöd"??? WTF? Barbara viszont végig nagyon jól beszélt, kezd a kedvencemmé válni.
3. Öröm látni, hogy szép lassan indul a kis Feri-ellenes szervezkedés... LÁZADJATOK!
4. A reward tetszett, a felépítése a Family Feudra hasonlított (Steve Harvey, valaki?), meg hát szeretem az olyan rewardokat ahol lehet kicsit szívatni a másikat.
5. Szandi egyelőre valóban swing vote. Furcsa ez a kis megosztós taktikázása az ágyfelajánlással, ilyet még nem láttam (jó, általában ugye nem ilyen lazán megosztható a nyeremény, gondolom lesz olyan is, ahol challenge után kell választani még 1-2 embert).
6. Klau mit szerencsétlenkedett már a kötélelvágással :DDD
7. A Gergő-Anita nagy találkozás érdekes volt, ugye Gergő nem is tudhatott Anitáról, de a csaj se rá számított. Kis felüdülés a léleknek, hogy most nyugi van az RI-n... viszont lehetne párbaj, mondjuk a reward mellé, és a másik epizódban meg immunity+tribal.
8. Lol, Gergő komolyan azt hitte, hogy Iliász nem szavazott rá, de Feri igen? Azt meg hogy?
9. A kis közjáték a féreggel elég poénos volt :D
10. Oké, Barbi eddig tök jól nyomta, de ez mi, hogy következetesen odamegy a következő áldozat(ok)hoz és megmondja neki(k) (2 nappal előre!), hogy ő(k) van(nak) célkeresztben? Ez így teljesen indokolatlan. Iliász se hiszi el, ahogy látom... az meg poén, hogy neki meg Klauék nem hittek a végén, és hogy Barbi miért lenne mozdítható, és kivel szemben, azt végképp nem értem. Jó kis keverés lesz holnap. (Legyen már RI párbaj, az istenért!)

Nuggetzor 2017.09.20. 20:04:46

Na jól van, WTF. CSIRKÉK? Hát ezeknek tényleg már csak nyaralás ez a Redemption Island. Ha a következő törzsi tanácsig nem lesz párbaj, én tényleg kardomba dőlök.

kisbutters 2017.09.20. 20:05:54

@Chuck Νorris: Abba Szabó Zsófi is szerepel aki egy pörköltett nem bírt legutóbb megcsinálni. Szóval elfér ott bárki, bár előző műsor tetszett.

kisbutters 2017.09.20. 20:09:57

@enzo23: Valami 26 éves körüli fia van. Gondolom a ház kertjében aludt a garázsban mert apuci megharagudott.
Barbi azon terve,hogy ne legyen mindig tejesen egyértelmű ki esik ki, teljesen oké. Szerintem ő Iliászt próbálja manipulálni, és úgy néz ki működik is.

egresribizli 2017.09.20. 20:13:54

Ez a Klaudia annyira sötét es a Benedek mindig hallgat rá. Nem értem, hogy miért nem paterolták még ki. Az egyik legellenszenvesebb játékos az elejétől kezdve.

Sanda.Ipse 2017.09.20. 20:16:06

Ez a Feri bá egyre gázabb. Szerintem azt hiszi, hogy itt is a betyársereg vagy mi kiképzésén vesz részt. Büszke rá és pozitív jelzőnek értékeli az agresszivitását. Vannak enyhe értékelési zavarai.
Barbi kavarása egyre jobb. Már senki nem hisz senkinek:)

Sanda.Ipse 2017.09.20. 20:17:03

@egresribizli:
Nem véletlenül szavazták meg Benedeket a legbutábbnak.

Sanda.Ipse 2017.09.20. 20:17:53

@kisbutters:
Valami olyasmit mondott, hogy egy évig az erdőben lakott a fiú vagy ő a fiúval.

2017.09.20. 20:22:59

@Nuggetzor: elsőre én is ezt hittem, de ez inkább összemixi az exile islanddel. és marhára nem látom át perpill, h mit is akarnak ebből a katyvaszból kihozni. (nézem, nyilván)
xD

Sanda.Ipse 2017.09.20. 20:28:50

@enzo23:
"...hogy Barbi miért lenne mozdítható, és kivel szemben, azt végképp nem értem."
Ha jól gondolom, akkor Feri ellen akarják az oldalukra állítani, mert azt hiszik, hogy részt vett Gergő kiszavazásán. Tudják, hogy Barbi nem csípi Ferit. Zolival négyen ki tudják takarítani, ha nem szerez védettséget.

Nuggetzor 2017.09.20. 20:34:30

Ha Barbi nem mondana folyamatosan fizikát a fizikum helyett (és az Isten szerelmére, SENKI SEM JAVÍTJA KI), akkor még tetszeni is tudna a taktikája. Azonban így csak idegesít a végtelen sötétsége.
Azt pedig, hogy senki sem bízik senkiben, na azt nem ő érte el. Közösen sikerült annyira sokfelé kavarniuk az előző tanács előtt, hogy már semmit sem értenek.
Klaudia meg már anno, Zoli védettségi témájánál is bizonytalan volt, és konkrétan az ő túlgondolásai miatt szavazták ki Lillát. Ez a szőke lány folyamatosan el van tévedve.

Sanda.Ipse 2017.09.20. 20:37:55

@Nuggetzor:
ezen a fizikán én már 2 napja kiakadtam.
Egy volt hülye munkatársamra emlékeztet, aki fizikai dolgozók helyett rendszeresen fizikusokat mondott:)

doktor faktor 2017.09.20. 21:22:57

Szerintem ugy van a cetlifelolvasas, hogy mikozben irnak, figyelik a szerkik az allast ( vagy ne legyunk naivak, lehet, hogy mar elotte le kell adniuk, kire fognak szavazni) es mire mindenki leszavazott, mar tudjak, hogy hogy lesz izgalmas, ugy atpakolasszak es azt viszi vissza bence. Sztem naivitas lenne azt kepzelni, hogy a tanacs nem a vagas miatt olyan feszes. Azt sem hiszem, hogy istenes pakolaszna, ezt a sorrendet eldonteni egyszeruen nem az o feladatkore. Persze, nyilvan o mar ugy viszi a bilit, hogy tudja a vegeredmenyt. En amugy sajnalom, hoy itt minden cetlit felolvasnak, Jeff csak addig szokta, amig meg nincs a tobbseg, es ez sokszor ad egy jo rejtozesi lehetoseget a taktikusoknak.

lac64 2017.09.20. 21:41:14

@Nuggetzor: Klaudia most joggal nem bízik Iliászban, mivel pontosan tudja, hogy ki szavazott Gergőre az előző körben. Mivel hasonlót játszottak a Gergőre szavazók a törzsi tanács előtt, így nyugodtan hiheti, hogy Iliász át akarja vágni. Mondjuk nem értettem, hogy Iliász hirtelen miért akarja kirakni Barbit.

Nuggetzor 2017.09.20. 21:49:56

@lac64: Elvileg felpörgette magát azon, hogy Barbi már megint kavarja a szart.
Egyébként engem is zavarna, ha valaki ilyen egyértelműen próbálna beleszarni az ágyás közepébe. Persze ennek a játéknak a taktika ilyenkor már a fő eleme, de a Barbi túltolja. A külföldi szériák nagy taktikusai mindig olyan gyönyörűen és alattomosan csinálták, öröm volt nézni.

Cinnouse 2017.09.20. 21:53:08

@lac64: mert Barbi rögtön elmondta a "titkos" tervüket a delikvenseknek, és rájött, hogy a nő veszélyesebb, mint hitte --> jobb tőle megszabadulni

blue_violet 2017.09.20. 21:53:40

@lac64: Pontosan! Én annyira örültem, hogy végre valaki átlát Iliászon!!! Tegyék is ki. Mehetne a Holtak szigetére magyarázkodni.
Szerintem Beni és Klau nem Feri ellen akarnak szervezkedni. De majd meglátjuk.

Geri meg basszus azt hiszi, hogy Feri tette ki. Öcsém XD

Puncylla 2017.09.20. 22:42:06

@Nuggetzor: Szandi csinálja így. Alattomosan.@Cinnouse: Na nem baj.

HufnágelSteve 2017.09.20. 22:49:40

Szandi jobban manipulál pár infó elejtésével, mint Barbi. Barbi nagyon nyíltan kavar. Egyébként alakul ez, csak a Holtaknak már el kellene kezdeniük végső "nyughelyükért", vagy zsűriért küzdeni.

enzo23 2017.09.20. 23:00:37

@doktor faktor: fene tudja, akár így is lehet, csak valahogy én jobban el tudom azt képzelni, hogy Bence/Probst odamegy és berakosgatja, minthogy besunnyog egy szerkesztő, de simán lehet úgy is.
a végig felolvasás meg valóban faszság, teljesen elveszi a drámaiságot, nincs tetőpontja az egésznek...és ezen kívül még tök fölösleges is, hiszen ha nem az így kiesőre jött volna a maradék szavazat, máshogy lett volna berendezve... (mondjuk ugyanemiatt nem értem, hogy milyen rejtőzködési lehetőséget ad)

Kirei 2017.09.20. 23:14:38

Ferit valaki fehomályosíthatta volna miről is szól a Survivor v megnézethettek volna vele legalább egy évadot. gondolom a szomszéd gyerek fordította le neki a címet pár nyakleves jótékony ráhatását követően, aztán már rohant is az RTL-hez, ahol meg hagyták a sötétben h "persze Feri, ha felaprítod a többieket baltával, te leszel a szörvájvőr" mert ilyen pszichopaták is kellenek.

Ha látná, milyen formák nyerik sorozatban az amerikai évadokat menten agyvérzést kapna. egy világ dőlne össze benne - de nem baj, újraépítené bambuszból.
adhatnának neki egy "legnagyobb faszagyerek" különdíjat, aztán mehetne vissza az erdőbe terrorizálni a helyi tanyavilágot

elég röhej, hogy itt mentegetőznie kell annak aki taktikázni merészel

sabana 2017.09.21. 01:12:24

Engem mondjuk simán odavernek az ilyen Nóri féle géntemetōk. Mert Lilla valószínû, hogy már kapizsgálja, hogy már annyiszor esett ki a játékból, ami lassan három emberre elegendô, így talán kezd visszavenni. De ez a Nórika, buta, ocsmány, irritáló, meglátja Anitát és már ömlik belôle a bûzös irígység, féltékenység, sz@r lehet így létezni. Az meg, hogy szétverik a régi koncepciót és összevissza jönnek vissza kiesett játékosok...amulettel, huszadszorra, a többi aki meg bentmaradt kiesik, mert jönnek a lúzerek bosszút állni, epic fail.

Costanza 2017.09.21. 06:05:19

ez a Feri csavo valami barlangban el? tipikusan az a gyik, aki a homokozoban osszerugja a masik gyerek varat, ha mar o nem jatszhat. Van otthon child protective services? en is szivesen belevernek feri fejebe csak ugy indoklas nelkul, hiszen nyilvanvalo hogy igy kell megertetni valakivel valamit. Amugy nem ertem, mi a banatos lofasznak mutogatnak ilyen tirpak parasztokat a televizioban magyarorszagon? ez a csavo olyan primitiv, hogy meg testornek sem alkalmas. mi van vele megserult a borsonyi agya, hol jart, a kozep keleten, vagy vietnamban esetleg? mert megszolalni azert inkabb nem kene neki. simsoviniszta gyoker, aztan ugy lecsavarna valaki, csak talalna emberere pff

doktor faktor 2017.09.21. 06:33:30

@enzo23: Lehet. En valahogy eleve ugy kepzelem, hogy azert ez a helyszin egy studio jellegu dolog, ha a szabadban is, tehat nem besunnyog a szerkeszto, hanem eleve van ott x ember. Egy ilyen sorrend pedig egy rebdezesbeli kerdes, ezert rendezoi utasitasra szerkesztoi feladat, Istenes meg a musorvezeto, ez nem lehet az o feladata, felelossege, egyszeruen neki nem ez a funkcioja, ot is a rendezo, operator, stb ugraltatja, o is egy csavar csak a gepezetben. Mar a rendezest most nem ugy ertem, nem is akarol belemenni, hogy mennyire megrendezett az egeez, de egy teljesen spontan vagokep felvetelnel is van sok fos stab es koncepcio, hogy kit honnan, mikor, miert vesznek kozelrol, stb.

Sanda.Ipse 2017.09.21. 07:12:31

@Costanza:
Feri csávó a betyársereg oszlopos tagja, ahol az agresszivitás erény.

Sanda.Ipse 2017.09.21. 07:15:21

@Sanda.Ipse: ... a másként gondolkodás pedig elfogadhatatlan.

katalin 2017.09.21. 08:34:01

Akármennire nézem nem találok egyetlen olyan embert sem,akinek tudnék drukkolni egy kicsit is

fujimo 2017.09.21. 10:04:08

isiásztól jobban hányok, mint 4 éve... "vannak, akiket zavar a fellépésed, nem feltétlenül engem" :DDDD ...pffffff...

...ferkóból meg látványosan beszűkült pöcsfej lett... nem nagyon érti, hogy szociális túlélés is van... meg aztán kicsinyeskedve borogatni akarja az építményeket... hagggggyukmááán... :))

...szandi cukiskodása is olyan szinten mű és égbekiáltóan "karakteridegen", mint iliász alfahím elképzelése a sunyiskodással... :D

...érdekes nézni, hogy zoli is kezd vissza-vissza szólogatni... beni és klau meg eltűnt...

...egyelőre számomra barbi és adri a két menő csaj... inkább adri, ő szendébb... :))

...valaki valahol összesítette, hogy ki kinek vágtal el a kötelét és mi volt akkor a felállás?

fujimo 2017.09.21. 10:08:45

@Sanda.Ipse: jah... erre mondtam, h nekem túl hagyományőrző és kirekesztő, meg hímsoviniszta... aztán hogy meglepődött, mikor egyértelmű volt mindenkinek, h ő bánik a legrosszabbul a nőkkel... csőlátása van... :/ :D

...kicsit csalódás ő nekem, az elején azt hittem-reméltem, h ez nála nem ennyire felszínre törő beidegződés, ami a seregből jön... (a katonáknál, rendvédelmieknél, küzdősportolóknál de még a harcművészeknél is gyakori ez a túlbuzgó irányzat) ...osztán most veri a mellét a gorilla...

...kicsit olyan ez, mint a szamurájok hozzáállása a muskétákhoz... nem voltak hajlandóak belátni, hogy a skill és a natúr szemtől szembeni harc glorious victory hozzáállása nem jelent győzelmet és túlélést... ide ninja mentalitás kell... :)

fujimo 2017.09.21. 10:25:15

@Kirei: tegyük azért azt hozzá, hogy a maga keretein belül - amitől feri képtelen elszakadni - azért annak a nézőpontnak is van igazságalapja... mondhatni az érem másik oldala... (heroes vs villains)

...bizonyos szempontból a túlélésbe nem férhet bele, hogy a csapat saját maga ellen dolgozik... csak nem érti meg, hogy itt eleve elrendeltett szinten egy túlélő van a legvégén... nem tudja leaderként megmenteni az egész törzset... az nyer, aki így vagy úgy, megeszi a többit... ahhoz pedig a gyengéknek taktika kell... (lopakodva hátbaszúrás)

kisbutters 2017.09.21. 10:50:06

@Costanza: Én azt nem értem ez nőknek hogy lehet szimpatikus? Én hozzá egy férfi így szólna az nem lenne többé férfi a szembe az csak egy pondró aki megrekedt az egyedfejlődés során.

miciur 2017.09.21. 11:24:44

@Biriksz_Krokiksz!: igenám, de akkor a többieknek rögtön leesik, hogy valami nem stimmel, más van a juryben (ha pl Anita ülhet be elsőnek), mint akinek kéne

Costanza 2017.09.22. 04:41:41

@kisbutters: embernek sem jo, no meg kozelebe sem lenne szabad menjen
süti beállítások módosítása