Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x13 - Ugyanaz a hajó

2018. szeptember 07. 10:00 - hektor_

Na, hát nem ez lesz az a rész, amiért ha valaki eddig nem nézte a sorozatot, most azonnali késztetést érez hogy elkezdje, de azért csapjunk bele. Ott hagytuk abba ugye a két hátramaradttal, hogy Carol pörlekedik Maggievel, amiért a lány nem akar ott maradni full egyedül a zombikkal és gyilkosokkal tarkított, ám de tök sötét erdőben. Az ellenkezésnek hamar meglesz a böjtje, egy fa mögül előugrik Negan egyik embere, de hiába lőnek rá, a társai is megjelennek, pisztolyt tartva a fejekhez. Ezt követően megkezdődik A Túsztárgyalás Rickékkel, viszont Maggieék fogvatartói nem hülyék hogy belemenjenek a Királyék javára alakuló kettőt fizet, egyet kap akciós cserébe, így lelépnek a foglyaikkal.

w1.jpg

Paula, az ellen vezetője bedobja őket egy retkes vágóhíd raktárába megkötözve, szájpecekkel, Carol bakancsán van egy rózsafüzér ami a jó ég sem tudja, hogy került oda, pár percre egyedül hagyják őket, ezalatt becsempészi a zsebébe és elkezd hiperventillációt szimulálni. Az előadás sikeres, mikor visszajönnek, megszabadítják a szájpecektől és a zsebre mutogatva megkapja a füzért is, meg pár oltást amiért ilyen "gyenge", mire Carol megkezdi a mártír showt, velem mindegy mi történik, de ne bántsátok Maggiet és a babát. A figyelem pereméről azonnal középpontba kerülő Maggiere szóródnak most a basztatások, körbenéztél-e, anyukám, itt a világ vége, tényleg ilyenkor kellett felcsináltatni magad? Az egyikük, Molls rágyújt egy bagirára, és nem hiszem el, de TÉNYLEG megtörténik hogy a húsvéti sonkaként összekötözött, pisztollyal sakkban tartott Carol odaköhögi hogy ha szíveskedne kifáradni, árt a babának; az asszony vissza is oltja miközben szakad a röhögéstől, hogy kisebb gondotok is nagyobb egy kis passzív dohányzásnál, de a társa unszolására azért kimegy. A férfi akit karon lőttek elkezd cirkuszolni, aminek az a vége hogy mindenki leüt mindenkit, Maggiet pedig elcipeli kihallgatni a harmadik lány, akinek nem tudom a nevét.

w2.jpgw3.jpg

Szépek a ruháid, van időd gyereket csinálni, biztos jó helyen laksz, kezdi a felvezetést a nő, mondd el szépen, hol, Maggie erre kiokádik a széke mellé. Paula arcáról Molls törölgeti a férfitől kapott állas nyomait, Carol próbálkozik szimpátiakeltéssel, egy gyönyörű barátság kezdetének ágyaz meg azzal a sztorival hogy őt is verte a férje, de Paula gyorsan lekapcsolja, csípem ezt a karaktert, remélem sokára csekkol ki. A másik szobában hasonló mederben folyna a beszélgetés, a csaj is terhes volt, Maggie sajnálkozik, a másik szarik rá. Rick hangja úszik be az áporodott levegőbe, de Paulának még nincs kész terve a túszcserét illetően, így kinyomja a rádiót. Carol könnyekkel küszködve könyörög, de a mondandója süket fülekre talál, cserébe kap egy cigit és egy tanmesével körített bepillantást fogvatartója énjébe, illetve Molly is elköpi a már hallott "mi mind Neganok vagyunk" szállóigét.

w4.jpg

Paula konzultál Rickkel, tali 10 perc múlva?Ok. Miután elteszi a rádiót, gyanakodni kezd így összeszedi a csapatát hogy rátámadjanak a seriffre és a haverokra. Ekkor felgyorsulnak az események:

  • Carol kiszabadítja magát
  • aztán Maggiet
  • visszamennek a karon lőtt faszihoz
  • a faszi már/még halott
  • Molls visszajön megnézni a foglyokat
  • a már halott, de zombiként feléledt csávó beleharap
  • leszúrja
  • aztán Maggie őt szúrja le hátulról
  • 30 döféssel
  • menekülnek
  • de odaláncolt/szúrt zombikba futnak bele a folyosón
  • nem tudnak tovább menni
  • a másik csaj előkerül
  • Maggie kinyírja
  • Paula is előkerül
  • ő és Carol dulakodnak
  • Carol felszúrja a nőt egy zombifogóra
  • a zombi kiharapja az arcát
  • megszólal a rádió, megjöttek a társaik
  • Carol hitelesen szinkronizálja Paulát
  • tali a "mészárszéken"

w5.jpg

w6.jpg

Egy fal mögé bújva bevárják őket, Carol épp rágyújt egy cigire, de a társak amint beérnek a "mészárszékre", bedobja a cigit a földre öntött üzemanyagra és rájuk csukják az ajtót, majd lelépnek. Kiérve a friss levegőre nagy az öröm, ott várják őket Glennék, Rick pedig előveszi a foglyukat: tegnap hol volt Negan? Én vagyok Negan, faszfej, válaszolja a srác, ám mielőtt többet tudhatnánk meg erről a nyilvánvaló kamuról, kedvenc seriffünk vérmérséklete ismét felülkerekedik a józan észen, és további vallatás helyett a helyszínen fejbe lövi a csávót.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása