Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 3x11 - Nyakig a szarban

2017. szeptember 19. 09:00 - Chat Géza

ftwd3.png

fwd4.png

De tényleg, miután Strand kivásárlásával befuccsolt a hót egyszerűnek igérkező vizes üzlet, így nem volt más választásuk Madisonéknak, kalandos kalamajkába kellett keveredniük komájuknak köszönhetően. Ott sokkolódtak először, amikor meglátták egy táblán, hogy Tijuana már csak egy lámaköpetre van tőlük, a második agygörcs akkor állt be, amikor az úton nekiálltak szemezni egy csordányi zombival. Előbbi esetben Strand közölte, hogy nem kell Mexikóig menni, nyugi; a második esetben meg előkapott egy pittyegő kulcsot, majd elhajította, amit elkezdtek követni az agyhalottak, hisz az a kis mini, gombelemmel működő bigyula simán elnyomta tartájkocsi lágyan duruzsoló hangját... Innen már csak a büdös, mocskos csatornában való eltévedés volt hátra, meg az, hogy egy beragadt, felpuffadt, vizenyős testű zombi feldarabolása után kijussanak és szembe találják magukat Salazarral.

ftwd.png

ftwd2.png

Vízre volna szükség, ja, és Strand nem hazudott ám, Ofélia él. Salazar felvázolja a vízkérelmi ügyet a fővezér vizesnyolcasnak, aki viszont nem ad a kis szolid, feneketlen tónyi mennyiségű vizéből, mertakkor akár meg is nyithatná a csapokat. Ez itt a nagy dilemma, deríti ki Stran, miközben leápol egy fekvő beteget a gyengéledőn, hogy egyesek szerint nem olyan jó, hogy itt ennyi víz sorsáról döntenek, amikor az létszükséglet, másik oldalról viszont jogos, hogy nem pocsékolják, és nem adnak minde gyüttmentnek, mert a víz az érték, meg kell védeni. Salazar már kezdene afelé hajlani, hogy jó lenne nem megtartani maguknak a lét, nehogy a lánya szomjan haljon, de az indián elmeséli, hogy mekkora hőstettet hajtott végre a lány, amikor behízelegte magát egytokáig felfegyverzett csoportba, majd megmérgezte őket.

fwd5.pngEzt csak úgy mellékesen, hogy bizony egy amúgy kidöntött kerítést teljesen atombiztossá varázsolják egy-két gyorsbilincs/kötözőbilincs segítségével!!!

Madison nagyon vissza akar menni a ranchre, mert vidéki leány ő, úgyhogy Strand elintézi, hogy véletlenül felrobbanjon a tartájkocsijuk, ami így úgy tűnik, mintha egy kevésbé veszélyes tábor önjelölt McGywerei merényletet hajtottak volna végre a gát elfoglalásáért. Na, és mivel szemmel látható a veszély, a fenyegetettség, ezért a vizesnyolcasnak már szüksége van Madisonékre meg a puskákra, hogy Salazarra meg tudja védetni a vizet. Ezzel az üzlet meg is köttetett, heti 10 ezer gallon vízért cserébe jön a fegyver meg a muníció, oszt csumi. Remek kis rész volt ez, de annyira, hogy az időközben bedurcázott indián is elmosolyodott a végefőcím előtti vágóképre.

 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mate4182 2019.10.19. 16:23:38

te Geza en birlak meg amugyis tokmindegy mert sosem fogod latni ezt a kommentet, de ezt a FTWD hogyvoltozast is addig tudtam kovetni amig sixx irta.

tok jol irsz, ulnek a poenok meg minden, de tobbszor at kell futnom hogy tenyleg ertsem mi miert tortenik, mi minek a kovetkezmenye...
süti beállítások módosítása