Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x13 - Már tudjuk, hogy van rés a palánkon

2017. szeptember 14. 13:56 - Dzsudibí

Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star survivorrel mi van???

1_2.png

2_3.png

Jóga után Geri és Iliász dumcsiznak, miközben Geri úgy hámozza az ananászt, hogy a kés mindig csuklójának belső oldala felé nézzen, ahogy a tűz és biztonságvédelmi oktatáson mutatták nekik. Geri továbbra is ragaszkodik az Ibonos happy camp tündérmeséhez - Ott is olyan csodás vót minden - fűzi a mesét tátott szájjal hallgató Iliászt - de itten még sokkal jobb lett! Happy camp 2.0. Azonban az idill nem tarthat sokáig, érkezik Bencus, jobbján Lillával, a sziget őslakosait pedig a mai napig kísérti álmukban a mendegél a mandarin emléke, így egyértelmű a reakciójuk:

4_3.png

5_3.png

3_3.png

A meglepi vendéget egyedül Iliásznak jut eszébe köszönteni, régi BFFjei, Geri és Anita kussban tömik tovább az arcukat. - Hát mit szóltok régi Ibonosok, kit hoztam nektek? - próbál valami reakciót kicsikarni belőlük Bencus - Jaaa, persze, igen, nagyon hiányzott, hát mi nagyon szeretjük a Lillust. Nagyon. - kapcsol a két nagy taktikus, az arcukon a mosoly viszont kb annyira őszinte, mint Matolcsy adóbevallása. Lilla - bizonyítandó rátermettségét - párbajra hívhat valakit - naná, hogy Anitára esik a választása. A feladat egyszerű, az elmúlt napokban a hotel svédasztalának választékán erőre kapott Lillának és új nevén Doktorjúdásanitának úsznia kell, a végeredmény megjósolhatóságát tovább egyszerűsíti, hogy Doktorjúdás korábban említette, hogy nem annyira csipázza az úszást. Aki előbb visszaér a Buwaya campbe, azé a dicsőség, és egy védettséget adó amulett. Az ős Buwayások eközben Gerit interjúvolják - nem azt mondtátok, hogy Lilla szivárványfelhőn, mosolyogva és harag nélkül távozott? - Deeee, én nem is értem, miért mérges most - kapirgálja lábfejével a homokot lesütött szemmel Geri barátunk.

6_3.png

7_3.png

Doktorjúdás és Lilla úsznak, Lilla nagyjából két méter után már jó testhosszal vezet, Anita nyugdíjasokat megszégyenítő nyugodt tempót diktál mellúszásban (fej szigorúan víz felett, mer a 9D szempilla nem bírja a tengert), Lilla okosan váltogat, ezzel kb fél órával hamarabb teszi meg a távot, mint Doktorjúdás, aki ezzel a technikával gyakorlatilag egy helyben úszik. Lilla Atom Anti módjára fut ki a vízből elegánsan leszarva a többiek pacsira nyújtott kezét, hogy a parton törzsi tánccal hálálja meg a hegyek istenének, hogy ő tudott nyerni ebben a kiegyenlített küzdelemben. Amíg Doktorjúdás is partot ér, Lillának van ideje a többieknek elmagyarázni, hogy tessék szíves megnézni, milyen erős ő, tehát nem azért szavazták ki, mert nem bírta volna a strapát, hanem mert a többiek összevissza fosták magukat attól, hogy ő milyen erős játékos. 

7_1_1.png

giphy_2.gif

Ibonéknál baj van, Klau lábába beleállt a gyász, má' úgy rohadásilag. Benedek Doktoranitára panaszkodik, szerinte is júdás, mintha ő nem Lillára voksolt volna. Azért megvédi a nők böcsületét, nem azért szar ember, mert nő, hanem csak ilyen a természete neki. Barbarának, akinek briós telepedett a fejére, mindig is gyanús volt ez a nagy happy camp sztori, Nóri pedig most érzi csak magát nyeregben, és ünnepélyes fogadalmat tesz, hogy ő innen egyenként fogja kibaszkodni az embereket. Zoli ennél kicsit szkeptikusabb, ő nem hiszi el Benedeknek, hogy Anita ellen fordult, Nóri szerint mindegy is, hiszen

"Már tudjuk, hogy van rés a palánkon."

8_3.png

9_3.png

Buwayáéknál Lilla fűti Szandrát Doktoranita ellen, de Adri véleménye is gyökeresen megváltozott Lilla drámai belépője óta, és Geri javaslata, miszerint Lillának most le kéne mondania az amulettről szerintem csak további olaj a tűzre. Lilla beszélgetni szeretne - Te jogász vagy Anita, hát úgy szokás, hogy mindkét oldal meghallgattatik, nemde? Na, akkor én meg tudok nektek bocsájtani - Csakhogy senki nem kért tőled bocsánatot - replikázik Anita, mert azt ő is tudja, hogy a legjobb védekezés, ha bűntudatnak szemernyi jelét sem mutatja. - Oda fogok ütni, ahol a legjobban fáj - folytatja Lilla, de ez nem fenyegetés, hanem barátilag figyelmezteti csak Doktoranitát a várható fejleményekről.

10_3.png

11_3.png

12_3.png

13_3.png

Geri a védelmet arra építi, hogy igazából Klau volt, aki az egészet kitalálta, és kényszerítette őket arra, hogy Lilla ellen szavazzanak, mert ha máshogy cselekedtek volna, Klau mindenkitől elvette volna a dömpert meg a homokozólapátot. Anita más oldalról közelíti meg a dolgot, és makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy a csapatot harmónia és békesség járta át, EDDIG, de Lilla mindent elbaszott. Geri és Doktoranita kettesben is pampognak egy sort, majd Geri meghirdeti a végképp eltörtölni hadműveletet, melynek célja, hogy elvegye Lillától az amulettet. 

@sixx, bakker, van ilyen????

14_3.png

Amúgy hányingere van saját magától, de férfiasan hajlandó visszanyelni, ha ez az ára annak, hogy kitegyék a kis hippit. Éjszaka Lillának aztán súgnak az operatőrök látomása vala, el akarják tőle venni az amulettet, ezért el kell ásni jó mélyre. Így valahol a dzsungi mélyén elrejti három köbméter föld meg egy pálmalevél alá, mikor is kétségek kezdik el gyötörni, hogy annyira elrejtette, hogy talán majd maga sem találja meg. Óédesfaszommármegint, facepalm.

16_3.png

17_3.png

Védettségi játék, Buwayáék mémversenyt tartanak, Ibonéknál Nóri meg úgy néz ki, mint egy lekváros kaláccsal frissen kitömött óvodás. A játék tétje nem csak védettség, hanem hamburger, sültkrupli, kápisali meg kóla, nekem ez egy szimpla, átlagos nap is mindent felülíró motivációt tud nyójtani bármihez, nemhogy 3 hét rizszabálás után. Ja meg melékesen van még búvárszemcsi, szigony meg pia, de nem csodálkoznék, ha ez Ferin kívül bárkit is érdekelne. Ápropó Feri, eddig hol az anyjában lehetett???

19_3.png

20_4.png

21_4.png

Ez a kép annyira photoshopért kiált, hogy végül nem csaptam le a magas labdát

22_4.png

A szabályok most annyira egyszerűek, hogy még az én szintemen is érthető és feldolgozható: egy pályán kell körbe kürbe menniük a vízben egymáshoz kötözve a csapatoknak, egyenként ötkilós súlyokkal megrarakodva, a játék addig tart, míg valamelyik csapat utol nem éri a másikat. Aki elfárad, kiszállhat, de a súlyt át kell adnia a csapatnak. Klau a róhadó bütyke miatt felmentést kap, Buwayáék meg Adrit pihentetik, hogy igazságos legyen a felállás. Ibonék nem bízzák a véletlenre a dologt, a csajok rögtön kiállnak, és csak a faszik küzdenek. Buwayánál se jobb a helyzet, ott Lilla dobja be magát a vízbe két kör után, majd meg kell várni, ezzel az Ibon marha sok időt elveszít, Feri legyek, ha nem direkt csinálta. 

23_4.png

24_4.png

25_4.png

Doktoranita is feladja, és így köröznek ki tudja meddig, mikor is végül történelmi pillanat, az Ibon utoléri Buwayát, ezzel megszerezve először a védettséget, és még ehetnek is. A győzelem pillanatában mindenki egyszerre esik össze a vízben, kivéve Ferit, mert Feri fut még 3 kört levezetésnek. Bencussal értékelünk - Lilla, veled meg mi a fasz volt? Lilla röstelli a dolgot, nem tudja mi történt. Mi se, Lilla meg izgulhat, hogy megtalálja az amulettet ezek után.

Címkék: rtl klub survivor
81 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baaden 2017.09.14. 14:09:11

Nem értem, minek ásta el azt a hülye amulettet, sehol sincs jobb helye szerintem, mint az ember lányánál. Na de mindegy.

És tényleg, én is láttam pár kinti évadot, de nem emlékszem, hogy valaha valakitől "elvették" volna csapattársak, ilyet lehet csinálni? Lehet, hogy volt már ilyen, de nem rémlik.

djmarco 2017.09.14. 14:14:24

* Nem a védettséget szerzik meg hanem a hamburgert meg a dárdát

katalin 2017.09.14. 14:14:31

Én biztos kizárnám ezért a Gergőt,ilyen nincs,de nagy hülyeség,hogy elásta

PaaaM 2017.09.14. 14:18:31

csak a kaját szerezték meg, az első ibon védettségre még várni kell

Jimbo75 2017.09.14. 14:21:02

Következő, aki hazamegy szerintem doktoranita. Most nagyon népszerűtlenek Gerivel....

djmarco 2017.09.14. 14:22:40

Amúgy csak engem zavar hogy a már kiesett játékosokat most megpakolták amulettekkel, és most kb ők irányítják az egész játékot?

Ja és jelentem szeretném megváltoztatni a véleményem. Eddig azt állítottam hogy ez egy valóvilág csak dzsungel körülmények között, ahol a szerkesztők csak belepiszkálnak így úgy a játékosok érzelmi világába, de amúgy itt valós érzelmeket, reakciókat látunk.
A tegnapi adás viszont meggyőzött arról hogy ez az éjjel nappal Budapest dzsungel kiadása ahol amatőr színészekkel adnak elő egy felépített sztorit.
Sőt az is lehet hogy ők gyakorlatilag kényszermunkára vannak fogva és nem kapnak kaját ha nem mondják be a kamerába hogy utálják a Bélát :)

Viszont amikor megjön Lilla a bevágott bagoly fejért, és madár rikácsolásért jár a piros pont a vágónak! :)

Berborosz 2017.09.14. 14:32:33

@Jimbo75: Még nem tudhatod, hol lesz törzsi tanács.

doktor faktor 2017.09.14. 14:33:35

Ez nem vedettsegert ment, hanem szimplan a zaba volt tet. Immunity ch. ma este.

Balfars 2017.09.14. 14:36:39

Szerintem amíg nem erőszakkal szerzik meg tőle az amulettet (amit ugyebár tilt a szabályzat) miért ne lehetne elemelni a cuccot.

doktor faktor 2017.09.14. 14:37:27

Nekem amugy eddig az evad best of pillanata, mikor Gergo konnyben uszo szemmel magyarazza, hogy ha Lilla joember lenne, barki szamara evidens kell legyen, hogy onkent beledobna azt az amulettet a tengerbe, mert az csak konfliktust hoz itt az artatlan paradicsomba, legutobb is mi lett belole. :D meg nem tertem magamhoz :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.14. 14:38:59

"Azonban az idill nem tarthat sokáig, érkezik Bencus, jobbján Lillával, a sziget őslakosait pedig a mai napig kísérti álmukban a mendegél a mandarin emléke, így egyértelmű a reakciójuk."

Az esti műsor és a poszt csúcsa a Lilla érkezésére adott állati reakciók voltak.

Amúgy ha valaki ismeri Anitát, mondja már meg neki, hogy a gyorsúszás a mellúszás ellen az fix egyes. Lilla még pillangózni is ráért ilyen tempó mellett.

Dzsudibí 2017.09.14. 14:39:28

sorry, mea culpa, nincs védettség, legközelebb kiszavazhattok engem cserébe

doktor faktor 2017.09.14. 14:39:53

@Balfars: Mondjuk, ugye ez is erdekes filozofiai kerdes, hogy mi a eroszak. A masenak az elvetele, szandeka ellenere, az szerintem az. De persze ugyanakkor nem tilos a jatekban sem a verbalis, sem a pszichikai agresszio, sot kifejezetten olyan helyzeteket teremtenek, amik sokkal durvabb agressziot szulnek ezeken a teruleteken, mint ha megutnek egymast.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.14. 14:41:15

@Balfars:
Jó, de hát azért kevésbé látványosan is egyértelművé lehetett volna tenni, hogy a forgatókönyv szerint azt az amulettet valaki más fogja eltenni, már ha Lilla egyáltalán megtalálja.

@djmarco:
+1

Bladi87 2017.09.14. 14:44:16

Azt nem értem, hogy vajon tudtak erről a játékosok, hogy ilyen lehetséges, hogy valaki feladja, akkor visszajön egy kiesett ember? Ennek tudatában szinte nincs értelme taktikázni, meg szövetkezni, mert néhány nap múlva visszajön az illető egy védettséggel, és jól megbosszulja, hogy kiszavazták.

Sanda.Ipse 2017.09.14. 14:56:28

@Bladi87:
Mivel az Rtl már több realityben élt ezzel az eszközzel, akár számíthattak rá.

Jimbo75 2017.09.14. 14:58:09

@Berborosz: Buwayán, hol máshol? Nincs már ott a Feri:)

,, 2017.09.14. 14:59:31

@doktor faktor: ez nem filozófiai hanem jogi kérdés, ha már a szabályzatra hivatkozunk. A "masenak az elvetele, szandeka ellenere": az lopásnak felel meg. Jogi értelemben az erőszak a sértett testére gyakorolt fizikai ráhatás. Szal összegezve amulettet lopni simán szabad, csak mondjuk h kicsavarod a kezét és úgy veszed el, nem (vagyis rabolni nem)

Peti1899 2017.09.14. 15:01:08

Az biztos, hogy nem lehet a másiktól ellopni a védettségi amulettet.. Legalábbis az USA verzióban biztosan nem, ott is ettől tartott az egyik játékos, és elásta a sajátját.. Aztán egy másik játékos megtalálta azt, és bedobta az óceánba. A műsor készítői, pedig konkrétan mindenkit egyesével kihallgattak, hogy ki vette el az amulettet, míg végül az amulettet eldobó játékos beismerte, hogy ő volt az.. És visszaadták (gondolom kapott egy újat) azt az eredeti tulajdonosnak. Szóval ott tök8, ha elásod, vagy leteszed az asztalra és otthagyod, az a tiéd.. Senki sem veheti el tőled. Itt Gergő konkrétan arról beszélt, hogy kitépi a kezéből és az óceánba dobja.. Szerintem ezért kizárás járna, magáért a gondolatért is + Lila elmondása szerint, éjszaka is erről beszéltek, amit ő is hallhatott, ez pedig felér egy fenyegetéssel.. A műsor készítői helyében illene rászólni, Gergőékre, hogy ez nem így megy..
Bár ahogy látom az itthoni verzió össze-vissza vesz el dolgokat, a külföldi verzióból. És azokat is nagy százalékban, nagyon idióta módon módosítja. Szóval itt simán lehet, hogy ellehet venni valakitől a védettségi amulettet, amit egy párbajban nyert meg, de ha ez így van, az nevetséges (mind1, hogy Lila telezabálta e magát, vagy sem).

doktor faktor 2017.09.14. 15:12:41

@Peti1899: Mondjuk sztem annyira kovetkezetlen ez a magyar varzio, az a szabaly, hogy nincs szabaly es mindent menet kozben alakitanak, ami elegge keresztbe tesz egy rendes strategianak. Szerintem ez az egesz elloposdi egy megrendezett szal, gergo felmondta, lilla felmondta, (egy kov fejezetben valamikor lilla nem talalja meg, de valaki mas megtalalja, ha epp nem tortenik semmi) azt ennyi.

Berborosz 2017.09.14. 15:17:27

@Jimbo75: Értem.
Feri az út, az igazság, és az élet.
Ki benne bízik, nem csalatkozik.

Hogy kerültem én ide? 2017.09.14. 15:19:03

Amikor megjött a csimpánzarcú, én nem láttam, hogy éppen főtt volna valami a bográcsban, úgyhogy nem értettem, hogy mi akadálya lenne annak, hogy agyonverjék vele, azután a suttyó, fröcsögő monológja után.
Az úszó"verseny" után meg senki nem volt a táborban, aki elmagyarázta neki, hogy nem azért raktunk ki, mert félünk tőled, nem is azért, mert erős lennél, hanem pont az olyan szimpatikus túlszerepléseid miatt, mint amit partraéréskor lenyomtál?
De szerencsére Lilla volt olyan ostoba, hogy miután már maga mellé állította a törzs javát, utána direkt elveszíttesse a csapattal a játékot; ha most van esze Júdáséknak, akkor ezzel példálózva levezetik a többieknek, hogy vajon mennyivel megbízhatóbb, önzetlenebb és korrektebb ez a picsa, mint ők.

Balfars 2017.09.14. 15:20:11

@doktor faktor: Ilyen alapon akkor a jogrendünk se különböztetne meg lopást és rablást. Ráadásul más tárgyakat már emeltek el egymástól az US verzióban ahogy láttam. Ha belefért elemelni Russel sapiját, hogy idegileg megborítsák akkor ez is belefér. +Akkor legalább elmondhatnánk, hogy valami érdekes nálunk történt először. Bár az idol personal itemnek is számít amit nem lehet elemelni. Szóval ahogy olvasom Lilla kibaszhatta volna egy emelvényre a tábor közepén akkor se nyúlhatna hozzá senki. Na most ezt vagy nem mondták el nekik vagy láthattunk egy totál értelmetlen művi szegmenst megint.

captn81 2017.09.14. 15:22:10

Lilla szerintem Erzsike testvére...de ha nem, akkor tuti rokonok. :D
i.makeagif.com/media/8-15-2015/lbB_lP.gif

BBrigusz 2017.09.14. 15:35:53

Én csak azt nem értem,Lilla miért nem a melltartójába tette az amulettet. Oda úgysem nyúlt volna senki. ... Amúgy meg Gergő helyében eléggé fosnék attól, hogy egy Zámbó Jimmy feldolgozással kikényszeríti, hogy visszaadja neki :D

btw. annak ellenére, hogy doktorjúdás mennyire arcoskodik, az összes feladatban full gyökér

katalin 2017.09.14. 15:37:41

Anitánál sunyibb nemigen van

Chuck Νorris 2017.09.14. 15:49:26

jo lett a post Dzsudi :)
Most picit szar a müsor de pozitiv vagyok és izgalmakat várok a mai résztöl, valahogy igy.
_
A TELEFON GATE
Ma Anita odaadja Isiásznak a telefont, az felhivja a barátnöjét és a beszélgetésböl kiderül a barátnö megcsalta Isiászt Szemüveges Gergellyel. Isiász kétségbe esik és ott helyben egyszál vietnami tangában, feladja a játékot nekimegy az oceánnak és uszva indul a repülötér fele. (oktoberben találnak rá egy korallzátonyon teljesen elvadulva)
Szerencsére Bianca még nem indult el Magyarországra, igy Bence kiséretében megérkezik Isiász helyére.

A TOTEM
reggel Gergö elmeséli Anitának hogy látta kiosonni a sötétben Lillát egy ásoval.
Anita elöször arra gondol, hogy talán Lilla a nemi vágyait kielégiteni vitte ki az ásot, de aztán hamar leesik nekik, itten biza elásott kincs lehet valahol. Neki is állnak ásni, de mást nem találnak csak a juniusban itt forgato dán survivorosok megszáradt ürülékét.
Lillának gyanus hogy ezek nem véletlenül ásnak, és félrehivja Gergelyt. A beszélgetésböl könyned veszekedés lesz, kicsit birkoznak, majd a felhevült lilla meglovagolja Gergöt, aminek Anita is a szemtanuja lesz.
Szomoruan vonul el, és bánatát kiönti a félmeztelenül lubickolo Adrinak és Szandinak. a lányok átérzik helyzetét, simogatással probálják enyhiteni Anita szomoruságát, ami lassan átcsap leszbikus játszadozásba, a nézök nagy örömére, lesz kokusztejjel öntögetés, lefetyelés miegymás.

lac64 2017.09.14. 16:12:07

@Peti1899: "Lila elmondása szerint, éjszaka is erről beszéltek, amit ő is hallhatott, "

Ja, ott van egy baromi nagy sziget, és ezt pont akkor beszélik meg Gergőék, amikor ott fekszenek a csaj mellett. Teljesen hihető :)

lac64 2017.09.14. 16:15:03

@katalin: Kb. mindegyik legalább annyira "sunyi". Benedek, Klau, Zoli, Szandra, csak hogy párat említsek. Ez a játék erről - is - szól.

fenrirr 2017.09.14. 16:16:54

@captn81: Basszus, ez eszembe se jutott, de tuti, hogy van benne valami :D Hasonló arc, ugyanaz az elképesztően idegesítő hanghordozás és okoskodás mély butasággal párosítva :D Tuti rokonok, ki kéne deríteni valahogy :D

Peti1899 2017.09.14. 16:19:04

@lac64: Egy szóval sem mondtam, hogy az ;)
De ő erről magyarázott, finoman szólva vannak nekem is kétségeim, hogy forgatókönyv szerint megy a műsor 80%-a legalább.. Legalábbis, az Anita-Gergő-Klaudia-Benedek-Lila ötös szinte minden jelenete, olyan megrendezettnek tűnik, hogy az hihetetlen.. Ha pedig esetleg nem az, akkor ezek tényleg a való világban érzik magukat, a folyamatos szereplési vágyukkal..

katalin 2017.09.14. 16:56:32

egyértelmü a forgatókönyv, abban a pillanatban,amikor kiegyensulyoizott viszonyok keletkeznek,akkor bevisznek valami/valaki konfliktusforrást, sztem nagyon gyengén. Ilyen ez az amulett elásás is.

HufnágelSteve 2017.09.14. 17:13:17

A poszt nagyon jó volt, a képek is jól eltaláltak. A bagoly meglepett feje tényleg fenomenális volt Lilla érkeztekor :).
@Chuck Νorris: Kicsit élénk a képzeleted, bár humoros. Viszont ha maradt volna Krisztián, akkor "hátsó gondolatként" még közben zacsi-pacsit írsz járulékos témának Gergőhöz :)?
Nem értem ezt az elásást sötétben a "ki tudja hol", olyan volt mint a Fargoban elásni egy kerítés mellett a hóban :). Az amuletten lóg egy bőrdarab. Keres valamit, amivel a nyakába kötheti (voltak szálak, amivel a bambuszt kötözték) és belógatja a mellei közé. Ha onnan kilopják, akkor szexuális zaklatás is, amiért minimum a kizárás, talán még a felbujtónak is, kiesett ellenfél és az amulett is visszakerül.
Az egész túlságosan megszerkesztetté, irányítottá kezd válni.

kisbutters 2017.09.14. 17:42:34

Én ezt az amulett ellopást totál nem is értem.
Amikor Tamás odaadta Zolinak és felhasználta, akkor sem kellett bemutatnia, hogy tényleg nála van. Mindenki tudta, hogy átadja aztán kész.

SzabadEzANév? 2017.09.14. 19:02:06

Valami olyasmit olvastam hogy az amcsi verzióban ha az amulett a személyes holmis táskában van akkor onnan nem szabad elvenni mert személyes cucc

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:09:20

Erzsike lánya nem tud bizni sajnos, ibonba meg leöltek egy szterencsétlen ráját az 5 dkg husáért.

,, 2017.09.14. 19:14:40

@SzabadEzANév?: oké, de Lilla elásta:) elvileg a szigeteken amúgy is kell h legyen elrejtve 1-1 amulett, szóval ha vki megtalálja Lilliáét, szerintem szabad a pálya

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:16:00

ezek olyan taktikások meg manuperálosok hogy Éden Naomi elbujhatna mögöttük

SzabadEzANév? 2017.09.14. 19:16:48

@,,: pont ez az hogy mielőtt elment volna a szigetre utánaolvashatott volna kicsit hogy mi fán is terem ez a játék :))

,, 2017.09.14. 19:19:11

@SzabadEzANév?: én drukkolok h megtalálják, vagy lopják el:) látom magam előtt ahogy benny hill zenerére keresik:)

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:21:39

pornos Robi is kesereg, nem veszi el Benő

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:25:30

Ha nekem adná a telot Ancsa, én vmi sexcsetez hivnák fel a holland antillákon

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:32:18

együtt sirok isiásszal, nagyon meghatodtam.

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:37:07

picit sem volt kinos ez a nyökögés

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:37:45

@Jóska Pista: semmi nem történik, csak mindenki picsog

Jóska Pista 2017.09.14. 19:38:38

Eltelt vagy három hét és nyígnak, mint a szopós malac.

Sanda.Ipse 2017.09.14. 19:42:06

Iliász is egy puhapöcs, hogy hagyta magát megvesztegetni.

Jóska Pista 2017.09.14. 19:47:10

Ezt befejeztem. Nem tudom mi zavar jobban, a játékosok picsogása, vagy a műsorvezető üvöltözése, de ez így egy rakás ...

,, 2017.09.14. 19:55:25

Feri>>>>>>mindenki

Chuck Νorris 2017.09.14. 19:59:26

jo volt a mai adás, 35 percig picsogtak, elkezdödött az érdekesnek tünö dobálos játék, persze egyböl reklám, majd vissza a játékba ami végülis nem volt vmi hu de izgi, és ennyikehh...
:)

Peti1899 2017.09.14. 20:01:39

Ma is kiderült, hogy lehet itt köpködni a Ferit, de átment az ibonhoz, és eddig 2/2.. Az első védettségi játékot nem számítom, mert ott a sérülése miatt kórházba került, de szinte biztos vagyok benne, ha ott részt tud venni, akkor azt is megnyerik. A ketrec nem dőlt volna el, ha egy fiú is tartja hátul, nem csak a lányok..
Jó látni Iliász arcát, az ilyen vereségek után.. mert eddig a nagy bizonyítása Feri ellen csúfosan elmaradt..

Fiona_kedvence 2017.09.14. 20:01:48

Ibon mit bohockodott a rájával, elvileg telezabálták magukat hamburgerrer meg kólával...
vagy mégsem? megkapták egyáltalán a nyereményt? mert mutatni nem mutatták

SzabadEzANév? 2017.09.14. 20:07:14

@Fiona_kedvence: Azt mondta Bencus hogy nem azt kapják meg ami ott ki volt rakva hanem egy másikat, frisset. Gondolom a következő részben zabálják majd be.

Peti1899 2017.09.14. 20:08:23

Amúgy Iliász bömbölése a telefonba, meg az egész szituáció borzalmasan cringy volt... Alig bírtam nézni, a szenvedését. Az ittléte alatt, végig hype-olta, hogy ő juj meg jaj ennyi ideje van együtt a csajával.. Kit érdekel ez?? Ez a sok való világos klisé, rohadtul irritáló..
Bence, még tényleg borzalmasan túltolja néha ezt az ordibálást.

Fiona_kedvence 2017.09.14. 20:10:20

@SzabadEzANév?: ez oké, csak azóta már két nap eltelt elvileg

Sanda.Ipse 2017.09.14. 20:10:23

Iliász tök logikusan levezeti, hogy miért kerülnek szopóágra egyesülés után Gergővel és Anitával kapcsolatban, aztán hagyja magát megvesztegetni Anitától és elhiszi, hogy hirtelen haverja lett a Gergő. 15 éves szűzlányok ilyen naivan hiszékenyek.
Az egyetlen eddig, akit nem hallottunk arról polemizálni, hogy mi lesz a későbbiekben, az Feri. Játszik, mindig csak az adott feladatra koncentrál és övé a babér. Erről szól a survivor.

Sanda.Ipse 2017.09.14. 20:11:23

@Fiona_kedvence:
Kipróbálta a szigonyt. Nem kell túldramatizálni.

Sanda.Ipse 2017.09.14. 20:12:54

@Peti1899:
Haza kell küldeni, oszt nem kell tovább hiányolni a kedvesét.
Érdekes módon a csaj egyáltalán nem volt meglepve a hívástól. Iliász ma leszerepelt.

2bullfighter2 2017.09.14. 20:15:16

Röhej, röhej hátán....

Benedek tegnap majdnem beledöglött abba, hogy le kellett vágni az a "szegény" tyúkot, mert hogy sajnálja az állatot. Elvileg a zsákmányszerző játékban egy asztalra való kaját nyertek, mégis elment a mai adásban vigyorogva dárdával "vadászni" egy törperájára. Csak félve kérdezem, az nem állat?

Klaudia kijelentette, hogy nem kapcsolatot jött keresni a játékba, de zavarja, hogy a pincsije nincs ott mellette minden percben és nem nyalogatja a sebeit.

Íliász teljesen jól felmérte a helyzetet az egyesítés után, erre egy telefonhívás miatt már nem tud haragudni Anitára és elfelejtette, hogy miért jött. Hát akkor miért nem maradt otthon a barátnővel? Senki nem kényszerítette. Kb úgy csinált, mintha ide elhurcolták volna és az életben nem láthat viszont többet senkit. A barátnőnek meg olyan érzelemmentes hangja volt, mintha épp a sminkesével egyeztette volna a következő időpontot. Ez a mamlasz, meg el akart bújni a 30 cm-es telefon mögé.

SzabadEzANév? 2017.09.14. 20:21:40

@Sanda.Ipse: Ja tényleg nagyon fura volt, a csaja vagy nem szereti annyira mint ő, vagy már tudta hogy hívva lesz, vagy pedig az egész egy konspiráció és közben meg telefonálgatnak kamerákon kívül meg minden

Sanda.Ipse 2017.09.14. 20:30:19

Lilla sem igazán szimpatikus, de most nem szeretném, ha hagyná magát csőbe húzni és kigolyózni. Milyen újabb párbajra menjen és miért? Mert Gergő úgy akarja?

itteni 2017.09.14. 20:37:09

F*szom, eddig lehetett élvezni ezt az egész túlélősdit de már átment VV be, ahol csak arról szól minden , hogy ki kit utál, hogyan tesz be ennek keresztbe stb....Barátok közt szint lett, Feri eltűnt, unalmas fos lett...

jasszgeri 2017.09.14. 20:50:26

ez a gergo gyerek szegyent hoz a nevemre. egy onallo gondolata sincsen, ugy rangatja porazon dranita, hogy nekem kinos. emellett jelenleg a legszarabb arc a szigeten.

Diótörő46 2017.09.14. 20:59:48

Valami nem stimmelt nekem ebben az Íliász telefonban. Tegnap még nem azt mesélte, hogy mekkora csoda a barátnő az életében és egyébként is a földi paradicsom, meg rózsaszín felhők és szivárvány? Ahhoz képest, most krokodilkönnyek közepette azt ecsetelte a nőnek, hogy a szigeten átértékelt mindent és ezután minden más lesz.
Valahogy a kettő nem egyeztethető össze. Olyan ez mint az Ibon féle Happy Camp.

,, 2017.09.14. 21:19:37

@Diótörő46: nem volt semmi ellentmondás, nem tudom idézni, de pont h célzott rá a doktoranitás beszélgetésben, h voltak időszakok amikor nem tudta megbecsülni h mellette van a csaj.
a csaj meg szerintem pont azért volt olyan nyugodt, mert na. Nem először hallotta ő már ezt a mostantól minden másképp leszt sztem

HufnágelSteve 2017.09.14. 21:40:49

A hajítógép jó volt, én is játszanék vele, mint egy nagy gyerek. Ja, a többit meg hagyjuk, némi értelmes levezetés, majd érzelgős hülyeségek. Azért az első lövés után érdekes kérdés volt drAnitától, hogy "El sem ment addig, akkor miért raktok bele súlyt?". Helyes válasz az ilyen kérdésekre, hogy mert Fluimucil, vagy mert Mirr-Murr. Matek érettségijét ki írta meg vajon?
Feri most csak az irányzó szerepét töltötte be, de működött ez is.

Nem Penny hajója 2017.09.14. 23:25:28

Gondoltam, szopkodom egy kicsit én is a Feri faszát. A játék elején azt hittem, hogy egy Farm Attila szerű pszichopata, de be kell vallanom, hogy tévedtem. Sokkal okosabb, taktikusabb nála. Ahogy meg fárad, kicsit visszavett a kiképző őrmesteri szerepből is, így kevesebb konfliktusa van, nincs célkeresztben.

Remélem holnap nem az lesz, hogy kiszavazzák a szerelmemet (Adrit).

enzo23 2017.09.14. 23:45:11

Fú, nem is tudom, mi tetszett a legjobban a posztból :D

-Az állatok reakciója Lillára :D
-"Klau lábába beleállt a gyász, má' úgy rohadásilag" :D
-"Barbarának, akinek briós telepedett a fejére" :DD
-"@sixx, bakker, van ilyen????" (jogos :D)
-"Nóri meg úgy néz ki, mint egy lekváros kaláccsal frissen kitömött óvodás" :D
-vagy Chuck Norris elborult kommentje :D
Ja és ugye hogy ez lett a cím :P (vagy én adtam az 5letet?)

A mait nem láttam, de a kommentjeitek alapján nem sokról maradtam le...

Mutyuer 2017.09.15. 00:07:39

@Nem Penny hajója: baszki barcsak odavinnek farm attilat is, feri csapataba :D imadtam azt a hogyvoltot, ahol minden attilas kepre ra volt pselve egy kereszt a hatara. hogyvolt.blog.hu/2016/04/14/a_farm_2x21_attila_gigantikus_onnon_vallalt_keresztje#more8603902 Azota is mindig ezek a kepek ugranak be rola . Igazi pszichopata ember volta ki felugyelett mellett poen, de irl nem futnek ossze vele egy sikatorban ejszaka.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.15. 07:18:17

@Sanda.Ipse:

Tudod ez a Való Világ survivor edition, minden VV-s húzást bevetnek, csak a gond az hogy a VV-sek nem 3 hét után voltak rottyon hanem kb 3 hónap után, igaz volt kajájuk meg ágyikójuk, de Iliásznak a csaj hiánya tett be, de 3 hét távollét ennyire kiakasztja ?
Előtt kiakarja tenni Anitát, most meg elfogadja a telefont ??? WTF ?
Azt mondtam volna Anitának hogy told fel a seggedbe kislány, ennyike, és nem rinyálok a csapattársaim szeme láttára .
Telefonban a csaj kb úgy beszélt mint ha tegnap lépett volna ki az ajtó Ilike, nulla ujjongás :)))

@2bullfighter2:

Benedek meg a másik kamurinya, mit drámázótt a tyúkkal, utána mag vígan elment rájázni bmg :)))

Sanda.Ipse 2017.09.15. 08:34:46

@szociál:

Jó VV-s mintára puhapöcs Iliász bevetette a "ezt nem hiszem el, ezt nem hiszem el!" idétlenséget is. Ezt óbégatta telefonálás előtt és alatt is. A világból tudnak kikergetni vele.

Sanda.Ipse 2017.09.15. 08:53:43

@szociál:
kifelejtetted Benedeknél hogy közben utálja Anitát, eddig hű szövetségesét.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.15. 09:38:38

@Sanda.Ipse:

Ja a nemhiszemel-nél megakadt a lemez, néhány úgymond jó lett volna mert úgy VV kompatibilis :)
Ja igen Benedek pálfordulása is szerkik műve gondolom, tuti mindent a szájukba adnak hogy a bokrok mögé elvonuló többiek meg kibeszéljék, kell a téma, különben csak arról szólna hogyan élnek túl :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.15. 09:40:27

Így kelle e :
Iliász csaja : -Szia Ilijász (morzósun hanggal)
Iliász : -Nem hiszem el, neeem hiszeeeem eeel ! Úgymond nem hiszem eeeeel!

katemoss 2017.09.15. 10:12:41

hmmhmm.. ez a telefonos szitu..
nemtom, én is együtt vagyok a párommal 9 éve, de nem tudom fejből a telefonszámát. tehát ha kapnék egy idegen telefont, nem tudnám csak úgy felhívni. tehát vagy mindenkinek a száma benne volt a telefonba, aki felhívható, vagy kivágtak egy részt. de ezen még túl is tudtam volna lépni..
másik: ha az én pasim elment volna a survivor-be, és 3 hét után felhív, az lett volna az első kérdésem: hogy-hogy felhívott? kiesett, vagy mi? nem csak: na mizu édes, hogy vagy? wtf?!
kamu az egész. de annyira, hogy már lassan azt sem hiszem el, hogy ezek a Fülöp szigeteken vannak, nem csak a Korda filmstúdióban... ez megmagyarázná azt is, hogy tudták olyan gyorsan visszahozni a kiesett játékosokat. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.15. 10:31:42

@katemoss:

Kellett feldobnod most Vajnáék a Korda stúdióban tényleg összerittyentenek egy Survivort közpénzből, még saját szigetet is vehetnének, van miből.
Tuti lesz személyes találkozó is hozzátartozóval, mint a vv-ben, majd a játék vége felé hogy "feltöltődjön" :)

Province 2017.09.15. 14:43:07

Az ex rendőrségi kihallgató semmi perc alatt kiszedte Iliászból, hogy mi a gyenge pontja, még a zenedobozát is kikotorta a zsákjából, és lám rögvest ki is játszotta a telefonosdival az ostoba Iliászt, és egyedül csak Lilla forgatta a szemeit ettől a mérhetetlen nagylekű gesztustól, de mondjuk neki könnyű átlátni Anita jellemén, mert ő már megszívta az öribarit.
süti beállítások módosítása