Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x11 - Csomók bontása

2018. szeptember 05. 10:00 - hektor_

Abraham és Sasha kerülgetik Alexandriát, na meg a forró kását is, a vörös legalábbis rámenne a feka lányra, mindezzel csak annyi a probléma hogy Abraham képzeletében/emlékezetében történik, akinek valójában ott van Rosita, sőt, mi több, épp a lány ágyában hempereg. Tetézve a jelenetet, a mexikói előkap egy medált, amit ő kreált a férfinak féklámpaburkolatból. Mindeközben Carl pisztollyal vonja kérdőre Jézust, aki egy "a lépcsőtökön ülök, várom hogy anyukád és apukád felöltözzön, amugy csá, Jézus vagyok" dumával meg is ágyaz az éppen befutó, még öltözködő Rick és a nyomában lévő Michonne pirulásának. Remélem az egész rész hasonlóan kínos pillanatokról fog szólni.

w1.jpg

Na, csőre töltött pisztollyal berongyol Glenn és Daryl is, így már három irányból szemeznek Jézussal a pisztolycsövek. A konyhaasztalnál kétszer ennyien vallatják, így a Megváltó coming outol: egy másik közösségből jöttem, oké, csúnya dolog volt ellopni a teherautótokat, de nálunk is sok az éhes száj, dolgozzunk össze! Másnap már cihelődik is a csapat, a Király magyarázkodna a Michonne ügy miatt a fiának, de Carl örül neki, azt meg senki nem kérdezi Jézustól hogy hogy a túróba' jutott el idáig gyalog, ha az ő bázisuk kocsival is alsó hangon egy nap. Abraham a hátsó ülésen Glennt faggatja, biztos jó ötlet volt gyereket csinálni ebbe a szar világba? Hát, legalább csinálunk valamit, szól a replika. Én gumit húztam volna, folytatja a vörös, de te tudod.

w2.jpg

Az autókázás közben közúti balesetbe toppannak, kiderül hogy Jézus háza népéből valók az áldozatok, szempillantás alatt előkerül Rick zsebéből a pisztoly, ez valami trükk, fiacskám? Jézus tagad, szerinte a többiek a házban vannak, így az alexandriaiak bemennek őket kihozni. Azt ismét nem kérdezi meg senki, hogy a Jézusbarátok mi az istenért ücsörögnek egy full sötét házban, ami tele van zombikkal, de a lényeg, hogy mindenki megmenekül, mennek tovább. Az egyik új emberről kiderül hogy szülész, így Maggieék megütötték a jackpotot ezzel a mentéssel. A lakókocsi épp lerobban a sárban, de szerencsére meg is érkeztek Krisztus fészkébe, a Hilltopba, ahol hasonló temperamentumú fiatalemberek fogják rájuk fegyverek híján a dárdákat a bejáratnál. Isten Fia bizalomra biztatja a bandát, a Király kegyesen int, jó lesz ez, srácok, le a puskákkal.

w3.jpg

Odabent kellemes farm zenére sétálnak a vidéki kisváros hangulatában, itt egy tehén, ott egy tyúk, Jézus épp a múzeumot mutatja meg a csapatnak amikor benyit a hallba egy ősz bájgúnár, akiről épp csak egy csokornyakkendő hiányzik. A Jóbarátokban már látott jazzkézzel üdvözli a vendégeket és közli, ő a főnök, ismerkedés helyett pedig azonnali mosakodásra inti az egybegyűlteket. Miután ezen túl vannak, Maggie fárad be a magát főnökké avanzsált Gregoryhoz, akiről rövid úton kiderül hogy egy öntelt pöcs, a tárgyalás 3. percében ajánlja fel a lánynak burkoltan hogy szexért vihet amit csak akar, mikor Maggie lekapcsolja, sértődötten véget vet a beszélgetésnek. Ezt követően érthetően feszült lesz a hangulat, Jézus ideges mert a haját valaki iszonyat szarul sütötte be, Rick is flegmázik: leszarom mit mond apátok, ha már idáig eljöttünk, így vagy úgy, de megszerezzük az ételeteket – mondanám hogy térjünk ki most erre, hogy ismét meghívták valahová, majd amikor nem őfelsége elképzelései szerint alakul a biznisz, fegyverrel venné el azt, ami a másé, de emelkedjünk most felül ezen.

w4.jpg

A délamerikai kokó gyár egyik munkása betoppan a terembe, „visszajöttek” felkiáltással: az udvaron lépked 4 ember és ismét szóba kerül a már korábban hallott Negan neve, aki ezúttal 2 társukat nyírta ki, 1 pedig még a foglya. Üzenetet is küldött: egy kést Gregory kivasalt ingén át a gyomrába. Tömegverekedés tör ki, Abraham fojtogatás közben elhagyja az új bizsuját, egy hilltopi odavész Rick keze által, aki férfiasan összehúzott tekintettel, magát kihúzva áll a tetem felett, míg végre az egyik csajtól kap egy részemről igencsak régen áhított, irgalmatlan nagy állast.

w5.jpg

Jézus a békítő példabeszédek után a tárgyalóban felvilágosítja az alexandriaiakat Negan kilétéről: a Megmentők góréja, egyszer csak megjelentek a falaknál, követelőztek a nevében, majd agyonverték egy 16 éves társunkat azzal, hogy „így már az elején megértjük, merre hány méter”, Gregory meg mivel egy beszari pöcs, azóta is odaadja mindenünknek a felét. Darylnél a hogyvolt hallatán elszakad a cérna, mi megöljük nektek Negant és bandáját, cserébe adtok gyógyszert és ételt. Ja igen, meg egy tehenet is akarunk!!

w6.jpg

A két város polgárai külön-külön átbeszélik a dealt, Rickék úgyis folyton erőszakoskodnak, így hát neki maximálisan megfelel, Gigerli Gregory pedig még a betegágyából, kilyuggatott belekkel is azt hiszi, ő az ász. Maggie kisanyargatja belőle ugyanazt az üzleti 50%-ot, amit Neganék is elvittek eddig, csak agyonverés nélkül, ráadásul ELŐRE, asszem van mit tanulni az asszonytól a vezetőknek.

w7.jpg

A lakókocsiban körbemegy a fénykép Maggieék ultrahangos babszeméről, amiből valószínűleg gyerek lesz majd valamikor a 8.évad környékén, a csapat összecuccolt és lépnek, magukkal viszik az egyik srácot is aki már futárkodott Neganéknál.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBrigusz 2017.09.14. 15:39:22

huhh,én mindig élesben nézem a TWD-t, az eredeti sugárzás után egy nappal, és most, hogy elolvastam ezt a posztot, full olyan, mintha én ezt a részt sosem láttam volna (pedig nyilván de). Ennyire jelentéktelenek az utóbbi évadok öcséém :/

hektor_ 2017.09.14. 16:21:45

@BBrigusz: az AMC azt ígérte, a 8.-ban odadurrantanak, szóval október 23-án elválik a szar a májtól!
süti beállítások módosítása