Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x05 - Rómeó és Júlia, csak nem halál a vége

2017. szeptember 13. 07:41 - sixx

vlcsnap-00010_32.png

Sóher Soma azzal nyitja az adást, hogy nekem van ebben a szarban félmillám, nem Pumpednek, geci az, hogy itt hagyott. Miközben persze pontosan tudja, hpgy Pumpás válla kiugrott, gondolom fényképet is kapott róla, ezek mindent megörökítenek, még a kulájukat is. Sebaj, Soma főnöknek, keresztapának született, megoldja a félhülye alkalmazottak mozgatását. Kiírják, hogy első nap, és mutatnak önfeledt pancsolást a bokáig érő, szürkés színű vízben, a tetovált alkalmazott csajjal megy a pancsi, a bikinifelsőt a jóisten tartotta fent, Somának fürdőgatyára nem futotta, alsógatyában nyomja. Vagy ez egy ilyen dizájnos alsó, fasz se tudja. A következő snittben mutatják közelről a tetkós lány arcát szunyókálás közben, hát bazdmeg, ha így húsz körül ennyi smink kell ahhoz, hogy így nézzen ki, a jövő nem néz ki túl fényesen. Vágóképekben látjuk, ahogy senki nem dolgozik és a lepusztult kocsma egyre lepusztultabb lesz.

Soma felhívja Pumpedet, károly bossz vagyok, mondja, bírom, tesó, de elviszem őket bulizni, mert az kell a lelküknek. Isten is megpihent a hetedik napon, mondja, csodálkozom, hogy nem a szerdát említette. Elmennek bulizni a siófoki éjszakába, tekknó, csöcsök, redbull. 3. nap, a kocsmatulaj lebassza a népet, ez így félvállról van véve, amilyen a mosdó, olyan törülköző, ha ti gyökerek vagytok, én is az leszek. Az arcokon látszik, hogy a mondandó az agyuk és a koponya közötti üres térben kering tova, a hang úgy verődik vissza a mogyorónyira zsugorodott szervet védő odúban, mintha Aggtelken lennénk. Soma másnap beszámol Pumpednek, le lettünk baszva, de keményen fogom a gyeplőláncot, mostantól rend és fegyelem lesz. Ezek azok a megrendezett, a szereplő szájába adott mondatokkal működő jelenetek, amikről mindenki pontosan tudja, hogy nem a fegyelem és rend képsorai követik, hanem annak ellenkezője.

Na, az ötödik napra megjön Pumped is, vonattal, mert szétbaszott vállal lehet éppen vezetni, csak nem tanácsos. Hoz magával egy kartonpapír Pumpedet, gondolom, dekorációnak és nem azért, hogy legyen kivel beszélgetni (a szellemi szint kábé ugyanaz). Egy zsák is van nála, benne ruhák, ugyanis, nagy écesz jön, az alkalmazottak egyenruhában melóznak majd, csajok szaggatott farmersortban, a faszik piros vízimentőgatyában. Na, mi fért még bele Pumpás tatyójába? Két bazinagy tégely fehérjepor, mi más. Évi alkalmazottnak nem jön be a gatya, de Soma helyreteszi gyorsan:

Tedd bele a nagy seggedet és maradj csöndben!

vlcsnap-00021_34.png

Árpi, a főnök leül beszélgetni Pumpeddel és Somával egy házban, ami ha az övé, akkor már értem, miért ilyen igénytelen, lelakott putri a kocsma. Áh, ez a kocsma felett van, azért tűnt ismerősnek a kosz. Árpinak az a baja, hogy ezek ketten itt hagyták az agyhalottakkal, akik nem értenek semmihez és őt leszarják, és ugyan Soma szerint jócsajok, de Árpi nem vakon, egy barlangban élte le az életét, attól, mert valakinek van két csöcse, még nem jónő. A Norbi nevű alkalmazott Árpi szerint a százas skálán 50, és ezzel listavezető, a többiek között van aki a nullát sem éri el. Soma aszogya, hogy ez azért van, mert Pumed elment verekedni, és megszívta vállban. Pumped elviszi a balhét, igen, én voltam, de hoztam cuccokat, kartonpumpedet, most jön a felvirágzás. Árpi szkeptikus, de fizetni az első hétért nem fog, mert nem dolgozásért az jár, mármint a lófasz. Hőseink feje priceless a hír közlésének pillanatában:

vlcsnap-00024_30.png

Tesó, ez egy nagy szar! (Pumped)

Miattad, mutat rá Soma, de Pumpás ezzel nem ért egyet, basztasd őket, keményen kell csinálni. Na ja, kapja fel a vizet Soma, te könnyen ugatsz, elmentél lovagot játszani és megszívni, basszadmeg, AZ ÉN FÉLMILLIÓM, ez az ultimate érvelés. Pumped megoldása: keményen kell bánni velük, ezt demonstrálja is a bár kicsicsázása közben, Évikét elzavarja dolgozni, aki persze baszik menni, és csak beleugat a csicsába. Áh, bikinifelső is jár a kisgatyához a csajoknak, Évike nem veszi fel, mert szabadnapos, és mert túl nagy a csöcse hozzá. Pumped szerint Évike akkor szabadnapos, amikor ő mondja, a csöcskérdésben ne foglal állást. A megrendezett konfliktusok tovább gördülnek, Évike és a tetkós bige a kocsma előtt ülnek és isznak, Pumpedék lebasszák őket, értjük, Évike ki lesz baszva hamarost, mert még a lebaszásra is szarik. Soma ideges, Pumped is, Évike, gyere csak hátra, nyugi, nem bukakke lesz, kirúgás. Évi tök laza az életben, és szereti a bulit. Jó, de ne itt szeressed, hesspicsába.

Én is tudom, hogy nem nekem való a munkahely.

Soma szerint Évi egy bomlasztó alak, és minden tekintélyét a földbe döngöli, amit ő felépített, azt most baszhatja, és Rebekának (gondolom, a tetkósnak) majd egy hétig kell mosni a fejét, hogy visszaálljon normálisra. Évi mindezt elég rezignáltan, a nő szerepét némiképp leegyszerűsítve értelmezi.

É: Azért vagy férfi, hogy amit elront egy nő, azt helyrehozd.
P: Jó, eredj innen, vagy rád hívom az ANTSZ-t és a NAV-ot. Megint befingottál.

A kirúgás után a stáb fejmosást kap, itten nem lehet lazsálni, a név (Pumped) kötelez, a piros gatyáról mindenki tudja, mi van. Nem vagyok ebben ennyire biztos, de értékelem a lelkesedését. Ki lesz baszva mindenki, ha nem lesz rendes meló, ez a vége a dolognak. Oké, szakadjunk már le erről a történetszálról.

P: Én kivakartam magam a szarból, bazdmeg. Ott van fent, hogy Pumped Bár, ha elbasszátok, azzal engem szopattok meg, tesó.
S: Meg engem.
P: Takarodjon dolgozni mindenki.

vlcsnap-00032_19.png

Pumped este a szálláson rosszul lesz, de kakajkra, mert olyan rendetlenség és kosz van, hogy épeszű ember be nem menne, a tévén keresztül érzem a szagot, komolyan. És akkor még a budiról nem is beszéltünk, ami tele van szarva, de nagyon. Csurig a kula, Pumped üvölt is, hogy miafasz, ezt ne már, ki volt. Az egyik jelentkezik, hogy én, lehúztam, nem ment le. Na, akkor tessen kiszedni. Ő nem, de ad kétezret az egyik kollégának, majd ő. A palinak a kezére nejlonszatyrot húznak, mert a gumikesztyű az drága és nincs is a lakásban, és nekilát akkurátusan kiszedegetni a szart a budiból. Mivel ez egy vizuális műfaj, mármint a tévé, mutatom, miről is volt szó:

Pumpedet ráadásul kibaszta a főbérlője, mehet fel vonattal Pestre, mint az állatok, és cuccolhat kifelé, de hova? Hát a muterékhez, akik egyébként PONT Balatonon vannak. El köll kérni a kulcsot, megvan egy újabb történetszál. Közben Budapesten Pumpedné romantikus-baszos hangulatba jön, és elmegy Pumpedhez kiganajozni a kérót. Mindezt a verekedés ellentételezésére, mert hát mekkora lovag már Pumped ezzel a viselkedéssel, de nem? Ugye.Pumped elmegy a kulcsért, Pumpedhugi a vállát meglátva menten azt kérdezi, oszt megvertek? Nem, én vertem. Kit? A nyikhajt, aki a nőmet dugná. Helyes, mondja Pumpedmamó, miért nem szóltál nekem? Kemény. Pumped elkéri a kulcsot, időlegesen hazacuccol, cserébe ad piát anyunak. Jó, kis rábeszélés kell, Pumpedhugi, akin akkor műszempilla van, hogy fel lehet vele seperni a BKK központi garázsát nem örül a dolognak.

Közben Pumpedné már bikiniben takarít és szelfizik, illetve egy példával illusztrálja, mennyire lusta fajta ez a Pumped? vett neki faszkiöntős vibrátort vagy mit, gondolom valami olyasmi, amivel Pumped a saját farkát önti műanyagba, hogy Pumpednének akkor is jó legyen, amikor éppen mást dug, szóval ott a készlet, de baszott használni. Rémes, tényleg, bezzeg műpinája az van. Lamentál és szomorkodik, mi csak két fiatal voltunk (sic!) és szeretni akartunk. Mint Rómeó és Júlia, csak nem halál a vége. Nem hát, ágyban fetrengés és a rádöbbenés, hogy ennek a kapcsolatnak vége.

Megjön Pumped is, hazafelé menet elsorolja, mit utált az itt lakásban:

  • a parkolást
  • az udvaron bicikliző sok kis köcsög gyereket
  • a belső udvaron ugató sok köcsög kutyát
  • a neki pofázó köcsög gondnokot
  • az udvaron furulyázó (nem szopó) embereket

A lakásban ott találja Pumpednét, aki már visszaöltözött bikiniről, és összefekszenek, mármint első körben pihenésileg, aztán pakolnak egy sort, és a vége a levegőben marad feldobva egy smárral, de van rá egy cseresznyés zero Dr. Pepperem, hogy volt kuresz.

UPDATE: hogy mennyire megjátszott kamu az egész bárvonal, arra egy kommentelő hívta fel a figyelmünket, a kirúgott Évike ugyanis egy Gyovai Éva nevű profi realityszerepő, akit Alekosz akart feleségnek (RTL), volt főzni Istenesnél (RTL II) és az Anikó#show-ban is megturnéztatta magát (RTL Gold). 

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.13. 08:21:55

Muszáj volt ezt kirakni a címlapra????

2017.09.13. 09:58:15

@sixx: blog.hu/cimlap - azt hiszem, már nincs ott :D

scz_hun 2017.09.13. 14:24:53

Teljesen meglepődtem, hogy az RTL a más trashben bejáratott agyhalottakat teszi be óbégatni a műsorba. Tényleg.

kisbutters 2017.09.13. 14:48:40

Már a vv előtt minden hr arról szólt, hogy Gábor ismerőse indul a vv. játékba. Somával nagy haverok voltak már ez a hülyeségek előtt.

paveway 2017.09.13. 14:55:39

@scz_hun: Én is teljesen ledöbbentem. Hogy fér össze a műsor színvonalával egy ilyen dolog? Elképesztő...

Csiberi 2017.09.13. 18:45:26

Az első gondolatom az volt, hogy ere az Évire büszke lehet az anyja... aztán rádöbbentem, hogy valószínűleg az is. Na, ez a szörnyű.

hpapagaj 2017.09.13. 19:30:54

Miért nem lehet sehol visszanézni? Rtlspike.hu semmi, rtlmost.hu semmi.

hpapagaj 2017.09.14. 22:13:32

Köszi srácok. Ncoren kb. egy héttel később van fent. Sorozatbaráton nem találom.

hereverő heverő 2017.09.18. 14:38:53

sixx, minden elismerésem neked, hogy ezt a fost nézni tudod. És jár a faszkorbács a Spike-nak, hogy gyorsan leforgatták ezt a második évadot: Mi a fenének kell pénzzel tömni ezeket az agyhalott gilisztákat? A műsort kb. senki sem nézi, a szereplők meg elégedetten hátradőlnek a zsozsóval. És miközben elégedetten csámcsognak, konstatálják magukban, hogy ÍGY kell élni, így kell pénzt keresni és még csak dolgozni sem kell közben. Szánalmas.
És hogy visszakanyarodjak az elejére: azért hogyvolton olvasni jó, köszi sixx!
süti beállítások módosítása