Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HOPPÁ, ma este megint Facebook Live a Hogyvolttal!

2017. szeptember 13. 13:48 - sixx

game-of-thrones-season-7-finale-zombie-dragon.jpg

Igen, kedves olvasók, mi szeretjük annyira ezt a műfajt, hogy megint kamera előtt okoskodjunk a Trónok harcáról, de ezúttal nem a múltról beszélünk majd, azaz hogy mi volt, meg mi nem, hanem arról, hogy mi lesz a nyolcadik, záróévadban és az előzménysorozatokban, már ha lesznek, ugye, mert ezt ma még senki nem tudja, tán még az HBO elnöke sem. 

Szóval Hogylesz a Trónok harcáról ma este nyolckor SzabóZ-vel és Sixxszel (így kell ezt írni???) a Telenor Facebook-oldalán. Ja, ennek majd még jelentősége lesz, tessék nézni az adást, kiderül. Itt lesz. 

Az előző meg ilyen volt:

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2017.09.16. 09:55:27

Survivorből nem tudnátok összehozni egy ilyet? szerintem 2 hét és vége, most lehetne egyet még gyorsan

,, 2017.09.16. 09:57:53

(én esélylatolgatást, azon belül pedig arról szeretnék hallani, h itt kinek milyen stratégiával kéne játszania - úgyis ad hoc lesz az egész, de azért mégis)
süti beállítások módosítása